Uusi räjähdys, nyt Hässleholmissa

IMG_20191106_221831-533x400.jpg

Viime yönä tehtiin taas uusi pommi-isku. Tällä kertaa Hässleholmissa sijaitsevan kerrostalon edustalle viritettiin pommi, jonka voimasta lähialueen ikkunat rikkoontuivat ja kiinteistö sai isoja rakenteellisia vaurioita.

Klo 22.00 aikaan sattuneessa räjähdyksessä ei loukkaantunut ketään. Poliisi kehoitti lähialueen asukkaita pysymään sisällä. Useita parvekkeita repsahti räjähdyksen voimasta remonttikuntoon. Kohde ja luultavasti pommimiehet ovat entisen Jugoslavian alueelta, kyse on mahdollisesti lapsen huoltajuuteen liittyvä perheen sisäinen kiista. Nainen asui lapsineen osoitteessa. Poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä kolme henkeä.
Poliisi piti alkuviikosta tiedotustilaisuuden räjähdyksistä, mutta tiedon saldo oli vähän kuin savolaisen sanoma ”saattaapi hyvinni olla”. Mitään konkreettista ei tullut esille eikä poliisi voi edes puuttua tapahtumiin ennenkuin rikos on tapahtunut.
Pt-median alamaailman asiantuntija valaisee hieman mistä räjähdyksissä on kyse. Kuten olemme aiemminkin kirjoittaneet niin kyse niissä on pelottelusta, eikä kohdetta haluta suoraan hengiltä. Murhaamiseen perus ampuminen on parempi ja varmempi vaihtoehto kuin pommi.
Pommia käytetään siis pelotteluun. Sen pelotevaikutus on suuri. Kovinkin jätkä nukkuu yönsä jatkossa huonosti jos oma rappukäytävä on räjähtänyt tuhannen palasiksi TAI jos pommi on viritetty kohteen isän tai äidin rappuun. Usein pommi tosiaan viritetään jonkun sukulaisenkin nurkkiin, joten siitä aiheutuu vielä pieni lisämauste painostuksen muodossa omien sukulaisten taholta.
Parin pommin jälkeen velallinen on hyvin suostuvainen maksamaan velan tai neuvottelemaan kokaiinin myynnin ehdoista tai muusta sen sellaisesta.
Pommin pelotevaikutus on siis erittäin hyvä ja varsinkin Tukholman alueella pommeista on seurannut se, että nuoret gangsterin alut ovat hakeutuneet sankoin joukoin poliisin loikkariohjemaan. Se on eräänlainen kurssi, jossa poliisisedät takaavat loikkarin turvallisuuden. Loikkari saa asua ainakin alkuajat jossain ”turva-asunnossa”. Jonka jälkeen nuorukainen sitoutuu jättämään gangsteripiirit taakseen ja saa sitä vastaan poliisisediltä kahvia, pullaa ja haleja.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Todellisia energiapakkauksia nämä uusruotsalaiset. Mitä olisikaan Ruotsille tapahtunut, jos näitä innovaattoreita ja monitaitureita ei olisi laskettu maahan -90 luvulla?

M

Kyllä sen osaa arvata: Ruotsi olisi syvässä lamassa. Ruotsin viime vuosien talouskasvu on pelkästään moniosaajien ansiota. Suomeen moniosaajia ei ole päästetty/haluttu/houkuteltu/tullut läheskään niin paljon kuin Ruotsiin, mistä syystä Suomi onkin ollut jo toistakymmentä vuotta lamassa.

Hähhähhääääääää

Tässä nähdään kuinka monikulttuurisuus on rikkautta. Kun Svennelle ja Håkanille tulee ongelmia sukulaisten kanssa niin Svenne ja Håkan ottavat oppia monikulttuurisesta tavasta ratkaista ongelmat ja kaikki on jälleen hyvin.

PastoriNikulainen

Pastori odottaa ”shokissa” mitä uuden vuoden paukuttelut tulevat olemaan.
Ainakaan ei voi kehareita syyttää harjoittelun puutteesta.
Sen minkä nuorena nääs oppii vanhana taitaa.
Amen.

Heppu Korhonen

Uudenvuoden paukuttelut tulee kieltää kokonaan. Herkässä asemassa sotaa ja vainoa paossa olevat lapsukaiset joutuvat muutoin kokemaan sodan kauhut uudelleen.
Siinä ei pullakahvit eikä suvakin syli enää lohduta. Tarvitaan KELA:lta suurempia summia lohdutukseksi.