Överkalixissa mummojenkiusaamisaalto

Kuvakaappaus 2019-11-08 12-09-11.png

Överkalix on Pohjois-Ruotsissa sijaitseva pikkukylä, keskustaajamassa asuu vajaa 1 000 ihmistä. Kyläpahanen on ollut nyt viimeiset pari päivää framilla.

Syystä, että kolmansista maista tulleet sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet 10-15-vuotiaat lapsukaiset ovat harjoittanee systemaattista vanhusten kiusaamista jo yli vuoden. Asia on kaikkien kyläläisten tiedossa, mutta mummojen kiusaaminen vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.
SVT:n prime time uutiset kertoivat 85-vuotiaasta Louisesta, jota on kiusattu nyt ainakin vuoden. Mummeli istuu iltaisin pimeässä huoneistossaan ja teeskentelee, että ei ole kotona, jotta saisi olla rauhassa. Louise asuu rivitalossa ja hänen mukaansa nuorukaiset potkivat ovea, heittelevät kananmunia ikkunoihin, ovat rikkoneet ikkunoita ja yrittäneet saada rahaa mummolta.
Louisen mukaan lapsukaiset niin ikään huorittelevat häntä ja kun hän kerran pyysi itku kurkussa nuoria lopettamaan kiusaamisen niin yksi kehitysmaista tullut nuorukainen uhkasi raiskata hänet.
SVT:n uutisten mukaan Louise ei ole ainoa vanhus, jota kiusataan vaan kylällä on useita muitakin ikäihmisiä, joita nuorukaiset vainoavat puhtaasti harrastusmielessä.
Lainaus SVT:stä loppuu.
SVT:n uutisissa ei tule esille keitä kiusaajat ovat, mutta se tulee esille muita reittejä. Monet kuvittelevat, että aikuisten pitäisi puuttua asiaan. Miksi sitten ei puututa? Vaikka koko kylä tietää mitä tapahtuu.
Jos joku uskaltaa puuttua asiaan niin tiettyjen tahojen äänenpainot nousevat koska kyse on ”lapsista”. Lasten brushat tai isät puuttuvat tapahtumaan ja alkaa kaaos. Poliisi kirjaa ilmoituksen kunnianloukkauksesta, media huutaa naama punaisena rasismia ja typerimmät kolumnistit kirjoittavat kuinka ”pimeät voimat” ottavat pienen Överkalixin kylän valtaansa. Sitten tulee rakkauspommitusta ja alkaa taistelu näitä ”pimeitä voimia” vastaan.
Kaikenlainen tolkku on katoaa pohjoisen kaamokseen ja ”lapset” jatkavat mummojen kiusaamista kuten ennenkin.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minkä nuorena oppii
Minkä nuorena oppii
8.11.2019 12:29

Se oli joku pikkunassikka joka kädet vyötäröllä uhosi raiskaamista mummolle (mummo kertoi videossa). Kakaran kotikasvatus puuttuu täysin tai sitten se on IS- henkinen.
Mummot ja papat rakensivat Ruotsin ja roskaihmiset särkevät. Ja siitä pitää vielä maksaakkin.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
8.11.2019 12:41

sama sceida on hirvittävän kovaa tulossa hölmölään, jollei saada heti tätä viher-puniikkien hallitusta vaihtoon……..

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.11.2019 05:00
Vastaa...  Pertti Grandell

Sitä ei missään nimessä tule vaihtaa mielestäni kesken leikin. Koko ajan tekevät tärkeää työtä Perussuomalaisten puolesta ja kannatus nousee tappiinsa, mikä se sitten onkaan.
Eri asia sitten on, onko persut mikään hoosiannan paikka. Viimeinen mahdollisuus se kyllä on.

Onneksi
Onneksi
9.11.2019 13:41
Vastaa...  fatwantarkistaja

Ei viimeistä mahdollisuutta ole vielä nähty.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.11.2019 12:46

Toivottavasti mummo sisuuntuu sen verran, että pitää itsensä hengissä vaikka väkisin seuraaviin vaaleihin asti. Ääni ei takuulla mene nykyisen hallituksen puolueille.
Miten hitossa tuo on mahdollista?
Olikohan Uusi Suomi, jossa kirjoitettiin, että Perussuomalaiset menestyvät gallupeissa ja heille on tärkeää seuraavia vaaleja ajatellen pitää yllä narraatiota epäluotettavista maahanmuuttajista. Että kehtaavatkin puhua jostain narraatiosta. Olisikohan niin, että ’narraation’ tekevät kehitysmaalaiset itse ja Perussuomalaiset vaan sanovat, että me edustamme kantaa, jonka mukaan tällainen ’narraatio’ ei ole ok. Kyllä tästä on jo narraatiot kaukana.

M
M
8.11.2019 17:21
Vastaa...  Suomi Finland

”Ääni ei takuulla mene nykyisen hallituksen puolueille.”
Jaa, uskoisikohan tuota? Jos hänen mielestään demareiden äänestämisellä ja rikkaudella ei ole yhteyttä? Tai jos kyseiset nuorukaiset™ ovatkin vain aivan yksittäistapauksia? Sillä eikös sitä ole tutkittu, että vanhempi polvi pitää demareita pinnalla?

Obb
Obb
8.11.2019 19:34
Vastaa...  M

Demareilla on tapana et, kun isoisän ukin vaari jo äänesti demareita niin kyllä minäkin. Demujen äänestäjät tuskin oppivat koskaan

Anonymous
Anonymous
9.11.2019 00:10
Vastaa...  Obb

Eilen surffailin YouTubessa niin eteen tuli Jammu Siltavuoren haastattelunpatka. Jostain kumman syysta tuli poliitikko mieleen, niin paljon oli samaa olemuksessa kuin joillakin nykyisilla demareilla…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.11.2019 05:03
Vastaa...  Anonymous

Nyt kun mainitsit, niin samalla maalitit R…

Aake Tuonela
Aake Tuonela
8.11.2019 12:57

Tuosta voi katsoa mikä oli Ruotsin valtion kyky ja halu puuttua asioihin edes silloin muinoin kun seinähullu väkivaltainen naapurusto oli vielä harvinaista kulttuuria… Ja päätellä sitten että mikä se kyky on nyt kun ongelma on tuhat kertaa laajempi.
https://www.youtube.com/watch?v=K_s4g_zeoVs

Suomi Finland
Suomi Finland
8.11.2019 13:40
Vastaa...  Aake Tuonela

Ruotsin laki on sellainen ’haistapaska’- laki. Se on tullut aika selväksi, kun on näitä tapahtumia nykyäänkin tullut seurattua.
Toivottavasti nuo Grönforsit ovat jo lopettaneet naapurikiusaamisen lopullisesti.
Aika kova sälli tuo Esa.

K.L.
K.L.
8.11.2019 15:34
Vastaa...  Aake Tuonela

Voi hyvä luoja tätäkin ”naapuria”,mitä hirviöitä!Ja poliisi pakenee koska razzizmi?Uskomatonta kärsimystä ollut noilla ihmisillä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.11.2019 05:31
Vastaa...  K.L.

Suunnilleen samaa kokee tarinan mummo, eikä edelleenkään kukaan tee mitään. Mitä luulette, paheneeko kohtelu, kun ei tule seuraamuksia mistään. Tämä ei ollut kysymys.

Katso video
Katso video
9.11.2019 13:50
Vastaa...  Aake Tuonela

Ruotsissakin tästä näytettiin telkkarissa: https://m.youtube.com/watch?v=u78o_VH4XhM

Suokurppa
Suokurppa
8.11.2019 13:31

Ja faktahan on että kun musliminuorukainen uhkailee raiskaavansa 85-vuotiaan mummon, niin se on varteenotettava uhkaus. Kivoja multikultihetkiä vaan kaikille mummoille. Kiittäkää maanne vasemmistoa kaikesta kurjuudesta ja kärsimyksestä jotka he ovat teille järjestäneet elämänne viime metreille. Jos sensijaan olet itse vasemmistolainen suvakkimummo, niin turpa kii vaan ja nauti, sait tasan mitä halusit.

maalittaja mummo
maalittaja mummo
8.11.2019 14:19

Teräsmummot hakkaavat kävelykepeillä viattomia pakolaisia, miksi ei koskaan näin päin.
Kannattaa asentaa piilokamerat, apua saa varmasti eräiltä tahoilta.

Anonymous
Anonymous
8.11.2019 14:23

Ei perussuomalaiset pääse hallitukseen.
Taistelu hävittiin jo.
Kolmen vuoden aikana matuja lappaa sisään perheitä yhdistellään ja kakaroita hankitaan.
Seuraavissa vaaleissa on no gone zoneja ja perussuomalaisia kivitetään.

Anonymous
Anonymous
9.11.2019 00:15
Vastaa...  Anonymous

PerusSuomalaiset joo, se on yksi ja sama onko Persut tulevassa hallituksessa, eivat saa mitaan aikaan. Paras muistutus saamattomuudesta on 2015 musulmaanikaravaani Suomeen, ei yhtaan poikkipuolista sanaa kuulunut yhdeltakaan Persulta, pthyi. Muutos kansainvaellukseen tulee jos on tullakseen Trumpin Amerikasta…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.11.2019 05:39
Vastaa...  Anonymous

Joo’o, Trumppi ottaa Suomen suojeluunsa ja laittaa rajat kiikkikii. Kävihän se täällä ja heilutti Tiinalle, eli kyyllä voimme luottaa ulkomaan apuun.
Mistä te näitä keksitte? Uskotteko itse näihin teorioihin?

Pasi Kunttaa
Pasi Kunttaa
10.11.2019 11:49
Vastaa...  fatwantarkistaja

Tarkoittanee Trumpin mahdollista puuttumista USAn sotateollisuuteen eli maailmanlaajuiseen imperialismiin ja sodilla ansaintaan. CIA – MI globalistieliitin pyhä allianssi on toki miltei mahdotonta rikkoa, koska iihmiset on niin täynnä valhetta ja propagandaa.

Irmeli
Irmeli
8.11.2019 14:33

Mun oventakana kävi akoinaan (asuin Ruotsissa) maahanmuuttaja pentuja soittamassa ovikelloa. Tiesivät tai luulivat ettei koira pääse ulos kun ovi on kiinni. Kävivät huvikseen haukuttamassa koiraani, joka oli sakasanpaimenkoira. Kerran olin kotona kun tulivat oventaakse ja päästin koiran rappuun, koira juoksi heidän kanssaan ulos, ne laittoi aina ulko-oven hakaan, että pääsivä nopeesti karkuun. Koira juoksi heidän kanssaan, eihän se niille mitään tehnyt, juoksi vaan innostui kun muutkin juoksi. Kakarat huusivat kun hullut, minä huusin perään että tervetuloa toistekkin..Ei näkynyt ei kuulunut sen jälkeen ovikellonsoittajia.. Muutama bittbull vaan mummon ovesta ulos kun tuleevat, eivät tule toiste.

kanander
kanander
8.11.2019 14:55

Eikö sieltä Tornionjoen toiselta puolelta löydy sakkia, joka kävisi Överkalixissa järjestämässä lättykestit?

kanander
kanander
9.11.2019 12:13

Nyyh. Niinhän se Junnu lauloi, että aika entinen ei koskaan enää palaa.

Jones
Jones
8.11.2019 16:36

Tässä se nähdään näiden etelämaalaisten vanhustenkunnioittaminen, mistä jatkuvasti paasataan muka jonkinlaisena totuutena.

Anonymous
Anonymous
9.11.2019 02:11
Vastaa...  Jones

Hyviä vanhustenhoitajia tullee pojista yksityisiin hoivakoteihin, voi että…

Gert-Inge pääsi hengestään ja autostaan kiitos ukrainalaisten
Gert-Inge pääsi hengestään ja autostaan kiitos ukrainalaisten
9.11.2019 13:59
Vastaa...  Jones

Niin monta mummoa ja pappaa ovat matut ja Balkanin/Ukrainan-jne. porukat tappaneet, raiskanneet, pahoinpidelleet ja ryöstäneet Ruotsissa ettei se ”vanhustenkunnioittaminen” enää ole mikään käypä käsite.
Tässä viimeksi tuomittuja romppuja: https://www.expressen.se/gt/krim/hundratals-aldre-lurades-liga-doms/

Moonman
Moonman
8.11.2019 16:36

Joskus suomessakin koettiin, että olemme kunniavelassa vanhuksille jotka puolustivat Suomea sodassa ja sen jälkeen rakensivat sen kondikseen. Nykyään sitten heille ei löydy edes rahaa arvokkaan vanhuuden turvaamiseen, koska rahat on käytettävä ulkomaisten sotilaskarkurien ylläpitoon. Hallituksen ääneensanomaton tavoite lienee, että vanhukset kuolisivat nopeammin jos heidän olosuhteensa järjestetään tarpeeksi ikäviksi. Ruotsissa taas ei liene tällaista kunniavelka-ajattelua sattuneesta syystä, joten siellä ei koeta mitään painetta vanhuksien ongelmien tai huolien korjaamiseksi. Mikä helpointa, ruotsalaisen vanhuksen laiminlyönnistä ei tule seurauksia: mummo tai sukulaiset eivät uhkaa ketään tai hajoita jotain viraston paikkoja. Kun taas kehitysmaalaiset ja sukulaisensa… no tiedätte kyllä. Tässä on seuraus kun klaaniyhteiskunnasta tullaan viranomaisyhteiskuntaan.

Anonymous
Anonymous
9.11.2019 02:13
Vastaa...  Moonman

Se on se maailman ohuin kirja ”Ruotsalaiset sotasankarit”!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.11.2019 05:58
Vastaa...  Anonymous

Vitsinä hyvä, kuten tämäkin ruotsalainen lentäjä-ässä: https://www.youtube.com/watch?v=6X-kXrVbNKo Koelentäjä nyt on hän, joka toivottavasti nuo koneet pudottelee.
https://www.youtube.com/watch?v=p72C-vDgAJo Tämä on hyvä kaikkien katsoa, elleivät ole jo. On niitä sotasankareita ruotsalaisissakin ja paljon onkin/olikin. Vapaaehtoisia vieläpä. Minkä maan puolesta sinä olisit valmis kuolemaan, ellei se olisi omasi? Afganistanin?

M
M
8.11.2019 17:27

Ei siis mitään uutta Ruotsinmaalla ja kuningaskunnassa edelleenkin kaikki hyvin. Eipähän ainakaan tarvitse mummojen valittaa yksinäisyyttä kun nuoriso pitää seuraa.

Janis Petke
Janis Petke
8.11.2019 17:44

Siiloin, kun siellä 70-luvulla asuin, oli paras lakkapaikka aivan kylän kaatopaikan vieressä. Eipä ollut ongelmajätteitäkään raahattu vierailta mailta.

Anonymous
Anonymous
8.11.2019 18:13

Oliskohan jo tuolla katupartioille työmaata..Olipa kerran eräässä pikkukaupungissa Suomessa häirikkö jolla oli tapana esim naarmutella autoja ei sille oikeen kukaan voinut mitään oli naarmutellut väärää autoa jolla vahva porukka takana kysyivät Poliisilta eikö voi mitään tehdä antaa selkäsauna Poliisi ymmärsi yskän sanoi että tehkää se sitten toisen piirin alueella no ottivat kyytiin ja hoitivat homman eipä naarmutellut enään.

Anonymous
Anonymous
8.11.2019 21:07
Vastaa...  Anonymous

Siinä oli poliisilla tervettä järkeä. Raja tuli vastaan. Sitä nämä ihmiset vailla rajoja tarvitsevat, että joku viitsii vääntää. Että joku tekee sen, mitä ei kotona osattu, jaksettu tai huvittanut tehdä. Se jää sitten muiden tehtäväksi.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
8.11.2019 18:16

Nyt vituttaa taas niin saatanan semitasolla, että helvetin kyrvänsyylät, mitä taas tekivät.!!!
Pakko korkata ehtoollisviinipullo. Ei tästä muulla selviä.
Amen.

Kossu
Kossu
8.11.2019 19:19

Tää sieppaa kun vanhuksiin saatana apinat puuttuvat,sitä ihmettelen suuresti että ei sen verran munaa löydy omaisista että sais kuria tonne vaikka sitten kättä pidemmällä jos isukit on tulossa…..niin mä toimin jos läheisiin tullaan iholle….yhen kerran joutui turvautumaan mutta onneksi riitti pelotusmielessä,asutaan ns. +55 asunnoissa ja päästiin mummojen ja pappojen seuraksi kun ei löytynyt asukkaita…tosi hieno ja hyvä paikka,sitten ottivat somaliakan ja kuus kakaraa samaan rappuun….ei siinä mitään mutta kohta alkoi juoksemaan yötä myöten sellasta 20-30v kollia siinä kämpässä ja yhden kerran vkl.na sitten yrittivät repiä ovea auki….jotu käymään kaapilla ja mennä kyselemään tarkotusperiä……kovaa juoksee somppukin kun käytävän hyppäsin….sen jälkeen ei pahemmin näkynyt ja jos tulivat niin autossa istucvat sen aikaa kun esim. ihasta hävisin…..no sitten onneksi muuttivat pois koko lauma….ja oikeasti mummot ja papat oli peloissaan siitä yö möykkäämisestä mutta se loppu tohon yhteen kertaan kun piti puuttua……ei näihin oikeasti mitkään kanelipullat auta….toki olin sitten itsekkin varpasillaan vähän aikaa kun ei tiennyt olivatko minkäkin jengin jäseniä….mua saa ittu haukkua vaikka miksikä rasistiksi jos tiukka paikka tulee niin takas annetaan varmasti….näillä hurreilla mennyt vaan ihon alle toi saatanan kansankoti opetus ja se jatkaa kiertokulkuaan sukupolvelta toiselle näköjään….

Någon Gripen
Någon Gripen
8.11.2019 19:55

Ruotsalaisen yhteiskunnan pyörät alkavat ennen pitkää pysähdellä kun ihmiset rupeaa jengien uhan vuoksi välttelemään töihin kulkemista. Tilanteen purkaminen vaatii sitten jo kyynelkaasua, kumiluoteja ja piikkilankaa.

Kossu
Kossu
8.11.2019 23:09
Vastaa...  Någon Gripen

oikeesti jos tääl hurrilassa alettais kyynelkaasua kättää virkavallaa puolesta niin saatais tulla pikkasen kovempaa vastaan…..kyllä tää on täällä levinnyt niin pitkälle että mikään ei tätä hurrilaa pelasta enään,ehkä kehitystä pikkasen jarruttaa mutta siinä se on…..älkää uskokukkaan kukaam että ruotsi tästä invaasiosta pääsisi eroon….kertokaa joku miten se onnistuisi ????

Sekopäät kaduillamme
Sekopäät kaduillamme
9.11.2019 14:20

Malmössä sekopää(matuoletettu) tappoi kotikissan, ihmiset riensivät apuun kun kuulivat kissan kuolinhuudon ja jaakasivat kissanmurhaajan veteen josta poliisi hänet onki ylös kuten kissan ruuminkin:
https://www.expressen.se/kvallsposten/grannar-horde-kattens-dodsskrik-och-ingrep/

Punavihernatsi
Punavihernatsi
10.11.2019 21:57

Tervetuloa! Meillä on tilaa!