Viidelle eritreaanolle syytteet lapsen raiskauksesta

Kuvakaappaus 2019-11-08 01-26-34

Viime heinäkuun 16. päivä tehtiin kauhistuttavanpuoleinen joukkoraiskaus, joka nousee Ruotsin raiskausten top-listalle. Uhrina 13-vuotias tyttö ja raiskaajina viisi 20-24-vuotiasta eritreaanoa.

Tapahtumapaikka oli Hallsbergin kunnassa Örebron läänissä. Viisi afrikaanoa oli liikkeellä kaupungilla ja puntissa pullotti. Samaan aikaan oli epäonnekseen kaupungilla ryyppäämässä ensikänniä 13-vuotias tyttö. Afrikaanot alkoivat juttelemaan tytön kanssa, joka otettiin mukaan puoliväkisin yhden eritreaanon asunnolle.
Alkoi eritrealainen esileikki. Tyttö ohjattiin vessaan. Tytön päätä lyötiin seinään ja päätä väännettiin kuristusotteella epäluonnolliseen asentoon. Tyttö ei siten pystynyt käytännössä liikkumaan. Pienikin liike olisi murtanut niskat. Tyttö riisuttiin ja sen jälkeen eritreaanot vuoron perään raiskasivat tytön.
Jossain vaiheessa tytön alapää repesi jollain tapaa ja hän alkoi vuotamaan voimakkaasti verta. Siitä huolimatta afrikaanot jatkoivat touhua. He vieläpä kuvasivat kännykkäkameroillaan tapahtumia. Osa filmeistä ja kuvista oli todistusaineistona oikeudessa, joka alkoi eilen torstaina syytteenluvuilla.
Alun perin käräjäoikeus vangitsi viisi miestä, mutta syyte nostettiin neljälle. Höylätyllä penkillä istuu Eritrean kansalaiset:
– Khase Haysh, 20, asuu Laxåssa.
– Haile Hagos Meseret, 20, asuu Laxåssa.
– Mebrahtom Haile Tekle, 20, asuu Laxåssa.
– Zaid Eyop, 21, asuu Hallsbergissa.
Viidestä raiskaajasta neljälle siis syytteet. Syyttäjä vaatii vankeutta törkeästä lapsen raiskauksesta ja 15 vuoden karkoitusta Ruotsista. Kaikki epäillyt ovat asuneet 3-4 vuotta Ruotsissa.
 
 
 

 
HUOM!! VAIKKA ARTIKKELI ON KOVANPUOLEINEN NIIN EI KANNATA KIRJOITTAA KOMMENTEIHIN TAPPOFANTASIOITA. JOKAINEN VÄHÄNKIN TAPPAMISEEN VIHJAILEVA 9MILLINEN BURANA JA SAUNANTAKUS LÄHTEE HETI POISTOON. FIKSU AIKUINEN OSAA KIRJOITTAA ASIANSA ILMAN JULKISIA TAPPOFANTASIOITA!!

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punavihernatsi

Tervetuloa! meillä on tilaa!

Kotimaassa ei sotaa vaan ihana rauha ja Noopelinpalkintohumut

Mitä helvettiä nämä tyypit tekevät täällä? Miksi näitä päästetään sisään?

Ei niitä uhkaa kotimaassaan mikään, kunhan vaan otetaan elätiksi.

Valtio voi toimia 2:llä tavalla tässä

Kyllä se olisi valtion tehtävä päästää päiviltä joukkoraiskaavat sadistit antamalla heille kuolemantuomio oikeudessa.
Sitten heräsin ja he saavatkin varmasti ilmaisen elannon, asunnon, discorahaa loppu elämäksi ja ehdollisen ”’tuomion’ ‘seksuaalisesta hyväksikäytöstä’ koska nuoren tytön kieltäytymisestä ei saada pitäviä todisteita, ni-ih :/

Anonymous

Eritrealaisia on lennätetty suoraan afrikasta suomeenkin, eikö vaan? Tätäkö varten heidät tuotiin?

Punavihernatsi

Mitäpä muuta? Väestö on vaihdettava vaikka pakkosiitoksella.

Turhautunut Kansalainen

Hutisalohan noita suorastaan vaatimalla vaatii Suomeen rikastuttamaan tylsää kulttuuriamme.

Heitetään Vihreet niille

Ohimosalon vois heittää niille vaan en tiedä kelpaisko. On muuten naamaltaan aika kulahtanut ja ruma ikäisekseen. Hiuksia kyllä hoidetaan, mutta rumaa naamaa ei saa vaihdettua.

Anonymous

No tämäpä olikin yllättävää taas.

fatwantarkistaja

Yllättäen kaikki valehdelleet ikänsä, mutteivät osanneet sitäkään tehdä oikein. Jos raiskaava eritrealainen sotilaskarkuri olisi tajunnut olla taapero, hän olisi raiskannut ilmaiseksi reilu 10 vuotta. Nyt saa mustasta päästä kärsiä ja viettää unettoman yön tuon karkotuksensa kanssa, kunnes aamulla ilmainen asianajaja nauraa sinulle päin naamaa. Ei pikkuista karkoteta, jos lähtömaan lentokentällä vaanivat viidakkosissit ja olet imoittanut kotiväellesi olevasi albiinohintti, tai jotain. Hyvällä tuurilla saatte palkkion uroteostanne, mutta sitä ei kukaan voi tässä vaiheessa taata.
Harmi tämän juomakokeilun lopputulosta, tytön elämä pilalla.
Viidakon vesselit sen sijaan jatkanevat vuoden päästä seksiturismin saralla, sitä vartenhan heidät tilattiin.

Aika rientää

Heidän ikänsä olivat 20-21 vuotta ja ovat asuneet 3-4 vuotta Ruotsissa eli ovat maahan tullessaan ilmoittautuneet alaikäisiksi. Ehkä he ja heidän neuvonantajansa ovat arvioineet todelliseen ikäänsä nähden 16-17 vuoden iän olevan se minimi, mikä menee läpi.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Antti Rinne

Minä myös!

Tari Jervo

Eikös tämä vaikuttaisi olevan erilaisia väkivaltaa? Motivaatio voi vaikuttaa tuomittavuuteen. Tässähän voi olla kyse joko islamistisesta, kommunistisesta tai kulttuurisesta sexuaalihätätilasta?
Ja meillä kai puolueen linjan mukaan on silloin kyse erilaisesta, paremmastakin väkivallasta olen kuullut teeveessä sanottavan?
En tiedä mutta V eli vastuumedian uutisoinnista olen tämän käsityksen saanut. Kyse ei siis ole mielipiteestäni, vaan siitä mitä YLE ja HS ovat minulle nähdäkseni yrittäneet vuosien ajan kertoa.

muut

Poliisi kertoi Suomessa tuntevansa kaikki. Armeija kantoi laukut hotellimajoitukseen. Toimittajat valehtelivat. Tuomarit suojelevat. Eliitti on kaiken takana.

Anonymous

SaulI Niinistö myös näytti Puolustusvoimien Ylipäällikkönä kuinka Isänmaata suojellaan vihulaisilta…

torson tekijä

Meinaavat piilottaa tekijät vankilaan uhrin sukulaisilta.

Anonymous

ETNONATIONALISTIT RAISKASIVAT-TAAS!

Oikeus suuri vitsi

Thousands of people mainly women across Spain have taken to the streets in considerably large demonstrations after five men who took turns to have sex with an unconscious 14-year-old girl were cleared of raping her.
A court in Barcelona decided to convict the men of a lesser count of sexual abuse because they did not use violence or intimidation and it has sparked utter outrage all over Spain.

Lee Andersson

Niin… Espanjaa hallitsee kiihkeät kommumistit, joten ihan normi meininki.

Pessimisti

Sairaat eläimet tulisi lopettaa. Kts. eläinsuojelulaki.

Janis Petke

Hyvin olivat sopeutuneet Ruotsiin

Naiivius on sairaus

Muutenkin kummastuttaa, että miksi Eritreasta tänne pohjolaan pitää tulla, muistelen, että Eritrealainen voisi muuttaa Italiaan ihan luvan kanssa koska oli aikanaan Italian siirtomaa.
Ovatko nämä sitten niitä sotilaspalvelusta pakoilevia tai sotilaskarkureita joille ei anneta sitä virallista lupaa muuttaa Italiaan, luultavasti.
Homoja eivät ainakaan ole, koska sillä verukkeella sieltä joskus on tultu, että homoja sorretaan, vaikka ainoa sorto taitaa olla se että samansukupuolisten avioliitto on kielletty.

Anonymous

Aina hämmästyttää tuo afrikaanojen ja musulmaanien himo uida toistensa spermassa.

Laupias Samariinin Juoja

Islamilaisissa maissa homous ja varsinkin piilohoumous on valtavan yleistä.

Karma kostaa

Täytyy sanoa että en tunne paljoa sympatiaa tyttöä kohtaan. Jos kerran pitää 13 vuotiaana juoda alkoholia niin mitä muuta voi odottaa?
Se että alkoholille on asetettu alaikäraja, se on asetettu syystä. Ja yksi niistä on juuri tällainen:ettei joudu hyväksikäytön kohteeksi.
Pitää vielä erikseen ihmetellä että miksi sitä alkoholia piti juoda paikassa jossa on väriltään tummia rotuja? Vai oliko se juuri siinä että nämä tummien rotujen edustajat tarjoavat kaikkein helpoiten sitä alkoholia?
No, elämä on valintoja. Ja tällä kertaa karma puri persuksiin heti.

Anonymous

Pääkopaltaan ja mieleltään terve mies ei raiskaa 13-vuotiasta tyttöä…

Moonman

13-vuotias on vielä täysin lapsi. Vastuussa ovat vastuuttomat vanhemmat jotka eivät estäneet juomista ja varoittaneet ulkomaalaisista. Sen jälkeen vastuussa on ruotsin hallitus joka on luonut tietoisesti olosuhteet jotka tähtäävät kansanryhmän osittaiseen tai kokonaiseen tuhoamiseen tämänkaltaisilla tapauksilla. somaleista jankataan Suomessakin jatkuvasti, mutta miksei eritrealaisista (maan nimikin kuulostaa joltain ripulia aiheuttavalta taudilta), ovat kuitenkin melkolailla samanlaisia kuin somalit ja ainoa syy turvapaikan myöntämiselle on, koska kotimaassa joutuu armeijaan? Miksei tästä nouse mitään haloota? Samanlainen omituinen hiljaisuus kuin se, ettei somaliassa ole enää vaarallista tai mitään sotaa.

Ei tyttöä tuosta voi tuomita

Kyllä mäkin vedin 13v poitsuna ekat känät 80 -luvulla ja niin teki moni muukin kavereistani. Hyvin moni on elänyt tähän asti ihan normaalin elämän ja käynyt korkeakoulun (kuten itsekin) ja on koulutusta vastaavissa töissä yksityisellä sektorilla.

Suomi Finland

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006301058.html
Tässä IS uutisessa on karmaa parhaimmillaan. 13- vuotiaita tyttöjä en lähtisi syyllistämään. Moonman hyvin josanoikin, ketkä ovat todellisia syyllisiä.

Hähhähhääääääää

Voiko ilmoitusherkkyys madaltua enää enempää!

Sam Colt

Neljä tuomittiin viidestä. Se viides kaiketi tumputti vieressä eikä osallistunut perinnejuhliin ja sillä pääsi syytteettä.
Sitä ihmettelen, että ruotsalaiset lapset osaavat välttää heikkoja jäitä ja ajaa polkupyörällä, mutta ovat ihan sokkoja kun pitäisi kiertää musut kaukaa. Ehkä löveenin politiikka on uponnut lapsiin liian syvälle.

Suomi Finland

Mikäs Reinfeldt sieltä lentokoneesta tähyilikään niitä metsiä? Kyllä Ruotsissa on tilaa. Ruotsalaisten täytyy nyt ymmärtää, että tilanne on paha ja sen myötä perustaa itse uusia kaupunkeja täysin nollasta. Yksityinen kaupunki, johon ei ole asiaa kuin niillä, jotka omistavat kaupungista pläntin.
Aidatut ja vartioidut asuinalueet sekä täydellinen nollatoleranssi vuokra-asunnoille.
Kaupungin asukkaille kaupungin passi ja ketään rikosrekisterihäiskää ei lasketa edes visiitille.
Kuulostaa aika suurelta urakalta, mutta lienee lähitulevaisuudessa ainoa vaihtoehto elää turvallisesti.

Heja Sverige

Muistaakseni Etelä-Afrikassa aidatut ja vartioidut asuinalueet ovat hyvin tavallisia.

Sairaus on tärkeämpi kuin oire

Turha mitään rakennella vaan pitää ulostaa ne jotka häiritsevät yhteiskunnan rauhaa ja turvaa.

M

Tämähän on muualla maailmassa täysin standardi juttu, josta Suomi on outo poikkeus. Ensimmäisenä perustaja rakentaa alueen ympärille mielellään korkean aidan ja palkkaa vartijan. Sitten aletaan rakentaa aluetta. Onneksi monikulttuuri-ideologian ja avointen rajojen ansiosta pääsemme Suomessakin nauttimaan aitojen tuomasta paremmasta turvallisuudesta.

Aksu

Suomeen kans, tilaan heti osakkeen turvakaupungista.

Hähhähhäääääääää

Mutta jospa kysymyksessä onkin tieteellinen tutkimus! Ns. vittuinsinöörit tekevät väitöskirjaa vitun elastisuudesta!

Verivala

Mitäs, jos noiden femakkotaiteilijoiden työt eivät kuvaakaan kuukautisverta, vaan näiden raiskattujen tyttöjen revenneitä sukuelimiä? Mielleyhtymä olisi ilmeinen, jos viiden mustan eritreaanon silhuettikuva laitettaisiin siihen viereen. Sellainen voisi saada ‘kuukautistaiteen’ häviämään oma-aloitteisesti.

Löytyykö yhtäkään kuntaa ilman rikollista matua?

Jokaiseen pikkukuntaan on saatu omat, valtionjakamat mätämunat jotka ovat jo saaneet aikaan oman rikosterin. Siihen se CV sitten jääkin.

PastoriNikulainen

Kotimaassaan vastaavasta teosta kärytessään
noista jokaiikka olisi köytetty riukuun riviin pallit paljaana kiikkumaan. (tai vaihtoehtoisesti myönnetty miehuusmitali).
Palleihin sitten olisi sidottu rautalangalla pään kokoiset kivenmurkulat,
joista poikia ravisteltaisiin armotta pitkät minuutit.
Voi sitä vikinää ja kitinää… Pastori on nähnyt autenttista videomateriaalia
kyseisestä menetelmästä. Toimii kuin nenä nenäpäiväkeräykseen höynäytetyn päässä!
Mutta, mutta…täällä Euroopassa saavat sensijaan teoistaan palkinnoksi katon päänpäälle,
hyvät ruoat tv:n dvd:t pornoa ja pelit ja vehkeet joksikin aikaa.
Aamenn…

Anonymous

Todella sairasta tämä. Mutta sairasta on myös kulttuuri, jossa 13-vuotias tyttö juo itsensä humalaan, se on hyväksyttyä ja jopa tavoiteltua. Omasta nuoruudesta muistan sen, ettei se ollut ihminen, eikä mikään, joka ei juonut nuorena. Pahasti oli asiat ja pää vinksallaan. Ei ollut terve mieli sellaisella ihmisellä. On monia asioita, joista en ole samaa mieltä muslimien kanssa, mutta on myös asioita, joista olen samaa mieltä. Esimerkiksi tyttöjen suojelu siltä, ettei tarvitse kulua seksileluna miesten käsissä ja ettei tarvitse juoda itseään humalaan tai kokeilla huumeita saadakseen hyväksyntää. Tytön suojeleminen antaa hyvän alun kasvaa tasapainoiseksi naiseksi, hyväksi puolisoksi ja äidiksi. Sitä monet musliminaiset ovat, täytyy sanoa heidän kunniakseen.

Anonymous

Hyviä äitejähän nuo musluminaiset ovat, kun tällaista jälkikasvua saavat aikaan

Kunniakulttuuriako? Ei kiitos.

‘Tytön suojeleminen’ lienee hyvin usein tytön uhkailua.
Mistä ylipäätään päättelet, että monet musliminaiset olisivat jotenkin erityisen hyviä äitejä ja puolisoja, jos verrataan länsimaisiin naisiin?
Kukaan ei varmaankaan kulu minään seksileluna, jos seksi on vapaaehtoista.

Anonymous

Olen tuntenut elämäni varrella monia musliminaisia. Hyvä kuva heistä puolisoina ja perheenäiteinä. Olen nähnyt onnellisia avioliittoja ja tasapainoisia lapsia. Naisia, jotka ovat läsnä puolisolleen ja lapsilleen. Eivät juo, kiroile, käy juhlimassa, petä puolisoaan, laiminlyö perhettään ja kotiaan. Esimerkiksi. Perinteisiä naisia. Sehän ei ole kauhean huudossa Suomessa. Täällä moni nainen pyyhkii miehellä lattiat, pesee vessan ja niistää lopuksi nenän. Ja sen jälkeen vielä haukutaan. Musliminainen menee naimisiin neitsyenä (tai pitäisi mennä), kun suomalaisella naisella on takana jamppaa, hemppaa, timppaa, tuomoa ja nykyään myös vaikka orvokkia, ennenkuin mennään vihille, jos mennään. On koettu asennot edestä ja takaa, sivusta, takaslutsilla, kolmoissalkovilla, päällä seisten, kaikki on koettu. Okei, kunhan nyt yleistän, ei päde tietenkään kaikkiin. Mutta on ihan eri asetelma lähteä avioliittoon puhtaalta pöydältä, kuin kaiken kokeneena ja vähän enemmänkin. Esimerkiksi näin. Kyllä tuolla moni nuori tyttö etsii hyväksyntää ja rakkautta ja pyörii leluna miesten käsissä. Yksi isä sanoi haastattelussa, ettei itse aiemmin ymmärtänyt tyttöjen sielunelämää (tai mitä sanaa käyttikin) ja käytti heitä surutta omiin nautintoihinsa. Kunnes tuli isäksi ja näki asian eri tavalla ja oli pahoillaan siitä, miten oli toiminut. Ensin nautiskellaan ja sitten kutsutaan huoraksi. Sellaista.

Tytär täältäkin löytyy ja tarvittaessa suojellaan kovalla kädellä

“Täällä moni nainen pyyhkii miehellä lattiat, pesee vessan ja niistää lopuksi nenän. Ja sen jälkeen vielä haukutaan.”
Tämä kuulosta jo siltä, että ‘monilla naisilla’ on pää pahemman puoleisesti sekaisin. Pahansuopuus vain sen itsensä vuoksi kumpuaa mielenhäiriöstä. Ei mieleltään terveillä ole tarvetta sellaiseen.
Varmasti voi musliminaisella olla tasapainoinen elämänasenne. Mutta ne ihmiset joiden takia tälläkin sivustolla kirjoitellaan ovat kaikkea muuta kuin tasapainoisia, eivätkä voi olla keskimäärin kovinkaan fiksujen vanhempien lapsia. Fiksuuskaan ei sulje tosin pois sitä, että joku pitää jotakuta toista vihollisena ja toimii sen mukaan.
Kunniakulttuurin noudattajat, islamistit, terroristit, gansterit ja muuten vaan idiootit: minun puolestani ette ole tervetulleita Suomeen. Työntekijät ja vastaanottavan maan tapoja ja kulttuuria kunnioittavat itsensä ja perheensä elättävät ihmiset sen sijaan ovat.
Minulle tuli jo nuorena miehenä inhonväristyksiä, jos tyttöjä kutsuttiin huoriksi. Armeijaikäisenä sotilaspastori toppuutteli porukkaa sanomalla, kun oltiin lähdössä lomille: ‘pillua, pillua, … sitten kun oma tyttäresi on samassa asemassa, niin mieti miltä se tuntuu’. Varmasti osa miehistä sai kyseisen sotilaspastorin puheesta mietiskeltävää pitemmällekin tulevaisuuteen.
Huonona puolena kokemattomuudelle on se, ettei tiedä, miten eri ihmiset käyttäytyvät sängyssä. Jos odottelee kokemattomana papin aamenta, voi taluttaa vihille ihan täyden lahnan, joka voi häpeilläkin kaikkea seksiin liittyvää. Pätee varmaan niin miehiin kuin naisiinkin. Sekään ei ole kovin onnellista avioelämää, jos toinen haluaakin enemmän.

Pointteja, ymmärrän. Itse asiassa hattua nostan asenteellesi. Viimeisestä osiosta en ole samaa mieltä. Haastattava aihepiiri kaiken kaikkiaan.

Vielä jatkoa edelliseen; olen elämässä nähnyt tällaisia suomalaisia naisia, joiden mies on sessu, joka tottelee. Ja varjelkoon, jos ei tottele. Jaksaa olla ikävää. Paljon suomalaisissa naisissa on sellaista, että ei kunnioiteta miehiä ja palvelusta pidetään itsestäänselvyytenä. Miehet ikäänkuin riisutaan miehuudesta ja naiset pomoilevat menemään. Suomalaiset naiset elävät vähän kuplassa ja ajatellaan, että kaikki miehet toimivat niskoja nakkelemalla. Näinhän se ei mene. Esimerkiksi Venäjällä tilanne on ihan toinen. Suomalaisen naisen kannattaisi kunnioittaa suomalaista miestä, eikä tumpata miehiä maanrakoon. Kun tosipaikka tulee, miehet ovat kuitenkin naisia vahvempia sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Poikkeuksia tietenkin löytyy.