Viidelle eritreaanolle syytteet lapsen raiskauksesta

Kuvakaappaus 2019-11-08 01-26-34

Viime heinäkuun 16. päivä tehtiin kauhistuttavanpuoleinen joukkoraiskaus, joka nousee Ruotsin raiskausten top-listalle. Uhrina 13-vuotias tyttö ja raiskaajina viisi 20-24-vuotiasta eritreaanoa.

Tapahtumapaikka oli Hallsbergin kunnassa Örebron läänissä. Viisi afrikaanoa oli liikkeellä kaupungilla ja puntissa pullotti. Samaan aikaan oli epäonnekseen kaupungilla ryyppäämässä ensikänniä 13-vuotias tyttö. Afrikaanot alkoivat juttelemaan tytön kanssa, joka otettiin mukaan puoliväkisin yhden eritreaanon asunnolle.
Alkoi eritrealainen esileikki. Tyttö ohjattiin vessaan. Tytön päätä lyötiin seinään ja päätä väännettiin kuristusotteella epäluonnolliseen asentoon. Tyttö ei siten pystynyt käytännössä liikkumaan. Pienikin liike olisi murtanut niskat. Tyttö riisuttiin ja sen jälkeen eritreaanot vuoron perään raiskasivat tytön.
Jossain vaiheessa tytön alapää repesi jollain tapaa ja hän alkoi vuotamaan voimakkaasti verta. Siitä huolimatta afrikaanot jatkoivat touhua. He vieläpä kuvasivat kännykkäkameroillaan tapahtumia. Osa filmeistä ja kuvista oli todistusaineistona oikeudessa, joka alkoi eilen torstaina syytteenluvuilla.
Alun perin käräjäoikeus vangitsi viisi miestä, mutta syyte nostettiin neljälle. Höylätyllä penkillä istuu Eritrean kansalaiset:
– Khase Haysh, 20, asuu Laxåssa.
– Haile Hagos Meseret, 20, asuu Laxåssa.
– Mebrahtom Haile Tekle, 20, asuu Laxåssa.
– Zaid Eyop, 21, asuu Hallsbergissa.
Viidestä raiskaajasta neljälle siis syytteet. Syyttäjä vaatii vankeutta törkeästä lapsen raiskauksesta ja 15 vuoden karkoitusta Ruotsista. Kaikki epäillyt ovat asuneet 3-4 vuotta Ruotsissa.
 
 
 

 
HUOM!! VAIKKA ARTIKKELI ON KOVANPUOLEINEN NIIN EI KANNATA KIRJOITTAA KOMMENTEIHIN TAPPOFANTASIOITA. JOKAINEN VÄHÄNKIN TAPPAMISEEN VIHJAILEVA 9MILLINEN BURANA JA SAUNANTAKUS LÄHTEE HETI POISTOON. FIKSU AIKUINEN OSAA KIRJOITTAA ASIANSA ILMAN JULKISIA TAPPOFANTASIOITA!!