Taksi-Husu myöntää kertoneensa satuja

Taksi-Husun tapaus saa uuden käänteen kun Hussein myöntää, että asiakasta ei heitettykään pois taksista. Asian vahvistaa myös Taksi Helsinki.


 
Hussein kirjoittaa Facebookissa, että hänellä oli kyllä kyydissä rasistinen asiakas, mutta kun hän pysäytti auton hetkeksi niin rasisti rauhoittui ja matkaa jatkettiin. Väitteen mukaan tekopaikka oli Tuusulanväylä.
Husseinin mukaan hänen tarkoituksensa oli herättää keskustelua ulkomaalaisten taksikuskien kohtaamasta rasismista. Vaikka asiakasta ei jätetty tien poskeen niin twiitti, jossa asia kerrottiin oli ikäänkuin tiivistelmä yön tapahtumista.

Taksikuskin työ on ollut haasteellista siitä lähtien kun taksilakiuudistus tehtiin. Asiakkaat eivät luota enää…

Publicerat av Husu Hussein Måndag 11 november 2019

 
Hussein väittää siis edelleen, että kyydissä oli rasistinen asiakas. Ja tapahtumapaikka oli Tuusulanväylä. Mutta, aikaisemmin tuli jo selville, että Husseinin taksi ei ollut Tuusulanväylällä päinkään kyseisenä yönä. Hussein valehtelee siis jo toisen kerran tässä asiassa.
Näin ollen oikea kysymys kuuluu: miksi Hussein haluaa itsepintaisesti väittää kokevansa suomalaisten taholta jatkuvia rasisti-iskuja? Kaikki suomalaiset tietävät aivan hyvin, että taksikuskit eivät koe mitään sen erityisempää rasismia kuin kukaan muukaan. Jostain syystä Hussein kokee vain niin kovaa antipatiaa suomalaisia kohtaan, että hän toistuvasti nostaa esille kokemansa rasismin, ja jää toistuvasti kiinni puhuneen läpiä päähän.
Yhtä kaikki, itse pitäydyn jatkossakin hyväksi havaitussa käytännössä, että ajan taksilla vain jos sen kuljettaja on paikallinen. Ruotsissa kuskin pitää olla ruotsalainen, suomessa suomalainen. Jos tämä toive ei täyty, silloin kävelen tai menen muilla kulkupeleillä-.