Paloittelumurhaaja muutti vankilassa sukupuoltaan naiseksi

index.jpeg

Vuonna 2013 murhattiin ja paloiteltiin Bodenissa 20-vuotias nainen Vatchareeya Bangsuan. Tutkimuksissa selvisi, että murhan takana oli naisen silloinen poikaystävä 22-vuotias Kristoffer Johansson.

Johansson tuomittiin lopulta hovioikeuden päätöksellä 10 vuoden vankeuteen taposta. Poliisitutkimukset aiheuttivat tuolloin kuutisen vuotta sitten suurta huomiota, sillä Johansson oli paloitellut Bangsuanin ja ruumiinosia löytyi ympäri Bodenin metsiä.
Vaikea sanoa kumpi on… kummallisempaa. Itse rikos vai sen jälkeen tapahtunut jälkipeli.
Nimittäin, Kristoffer Johansson, joka tekohetkellä oli siis mies, on nykyään nainen ja nyt hänet on siirretty miesvankilasta naisvankilaan. Syynä on se, että miesvangit ovat ahdistelleet seksuaalisesti Johanssonia, jonka etunimi on nykyään Kim Marie.
Johansson on saanut vankeusaikanaa sukupuolenvaihdokseen liittyviä hoitoja ja hän pääsi myös lomalle vankilasta Karoliiniseen sairaalaan, jossa tehtiin se lopullinen viilaus miehestä naiseksi. Murhaajamies Kristoffer muutti siis sukupuolensa kaikkien taiteen ja sääntöjen mukaan naiseksi, vankeusaikanaan.
Ja koskapa naisvangit istuvat omissa vankiloissaan on Johansson nyt siirretty naisvankilaan.
Juttua voi tutkailla lisää vaikkapa Expressenistä. Jäbän tuoreimmat kuvat naisena löytyvät Googlesta.