Paloittelumurhaaja muutti vankilassa sukupuoltaan naiseksi

index.jpeg

Vuonna 2013 murhattiin ja paloiteltiin Bodenissa 20-vuotias nainen Vatchareeya Bangsuan. Tutkimuksissa selvisi, että murhan takana oli naisen silloinen poikaystävä 22-vuotias Kristoffer Johansson.

Johansson tuomittiin lopulta hovioikeuden päätöksellä 10 vuoden vankeuteen taposta. Poliisitutkimukset aiheuttivat tuolloin kuutisen vuotta sitten suurta huomiota, sillä Johansson oli paloitellut Bangsuanin ja ruumiinosia löytyi ympäri Bodenin metsiä.

Vaikea sanoa kumpi on… kummallisempaa. Itse rikos vai sen jälkeen tapahtunut jälkipeli.

Nimittäin, Kristoffer Johansson, joka tekohetkellä oli siis mies, on nykyään nainen ja nyt hänet on siirretty miesvankilasta naisvankilaan. Syynä on se, että miesvangit ovat ahdistelleet seksuaalisesti Johanssonia, jonka etunimi on nykyään Kim Marie.

Johansson on saanut vankeusaikanaa sukupuolenvaihdokseen liittyviä hoitoja ja hän pääsi myös lomalle vankilasta Karoliiniseen sairaalaan, jossa tehtiin se lopullinen viilaus miehestä naiseksi. Murhaajamies Kristoffer muutti siis sukupuolensa kaikkien taiteen ja sääntöjen mukaan naiseksi, vankeusaikanaan.

Ja koskapa naisvangit istuvat omissa vankiloissaan on Johansson nyt siirretty naisvankilaan.

Juttua voi tutkailla lisää vaikkapa Expressenistä. Jäbän tuoreimmat kuvat naisena löytyvät Googlesta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Paloittelumurhaaja muutti vankilassa sukupuoltaan naiseksi

  1. Olisi vaan paloitellut itse oman kikkelinsä ja jättänyt naisen rauhaan.Tosi paloittelija paloittelee kikkelinsä ilman puudutusta hymyssä suin.

    13
  2. Ja arvatahan saattaa että koko sukupuolenvaihdos operaatio on tehty jotta pääsis naisvankilaan vähän paloittelemaan lisää naisia. Kerran murhaaja = aina murhaaja.

  3. Mitähän kaverin taustalla mahtaa olla. Kukaan ei synny tänne näin sairaana. Sairaassa ympäristössä kasvavasta lapsesta ei voi kasvaa normaali aikuinen. Yhtäkään lasta ei saisi jättää kaltoinkohdeltavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.