Ruotsi ei halua karkoittaa vihaimaameja, mutta yksittäisen vaaraan joutuneen naisen

Jotkut pienet detaljeet paljastava paljon Ruotsin turvapaikkamaahanmuuton luonteesta. Yksi tällainen on tapaus Midia Moloudpoor, joka on 19-vuotias iranilainen tyttö.

73161612_10162403262825034_1409419253626437632_nMidia naitettiin hänen 11 vuotta vanhemmalle serkulleen jo ennen kuin tyttö oli syntynyt. Tämän serkun isä on merkittävä mies Iranissa, joten Midian vanhemmilla ei ollut paljon sanomista avioliiton suunnittelussa. Kun avioliittoasiat alkoivat lähestyä Midian isä päätti auttaa tyttärensä turvaan ja Turkin kautta hänen onnistui paeta avioliittoa Ruotsiin asti vuonna 2015.
Ruotsin maahanmuuttovirasto on kuitenkin antantut asiassa jo neljä kielteistä päätöstä ja vaikuttaa siltä, että Midia pakkopalautetaan Iraniin. Midian mukaan karkoitus Iraniin on hänelle kuolemantuomio. Serkun suku on vainonnut Midian Iraniin jääneitä sukulaisia ja “vaimon karkaaminen” on suvun silmissä niin suuri häpeä, että sitä ei voi hyvittää kuin murhaamalla tyttö.
Tässä asiassa niitä paljastavia detaljeita on paljon.
Midian hyväksi on saatu aikaan pienoista liikehdintää ja nettiin on saatu muutaman tuhannen nimen addressi palautusta vastaan. MUTTA mitään sellaista massiivista batiikkinoitien liikehdintää ei ole tapahtunut kuten vaikkapa afgaanien kohdalla. Tänä iltana Tukholmasta lähtee palautuslento Kabuliin, jossa on kyydissä muutama kymmenen laitonta afgaania. Tukholman palautusyksikön Märstan pihalla on tällä hetkellä satoja märiseviä naisia, jotka vaativat afgaanimiesten palautusten keskeyttämistä. Mutta yksikään näistä naisista ei itke Midian takia lämmintä itkua.
Jos vertaa lisää niin Ruotsin maahanmuuttovirasto on päättänyt karkoittaa ne viisi tunnettua vihaimaamia. Asiasta on Maahanmuuttoviraston päätös, joka perustuu suojelupoliisi SÄPO:n suositukseen. SÄPO:n mukaan imaamit ovat kansallinen turvallisuusuhka. Uhka siis Ruotsille. Karkoituksen on siunannut myös Ruotsin hallitus, joten asian pitäisi olla sitä myöten selvä. Imaamit koppiin ja koneeseen.
Mutta nyt, tässä tapauksessa IMAAMIEN turvallisuus painaakin enemmän kuin Ruotsin kansallinen turvallisuus. Imaamejea ei voida karkoittaa. Koska heille saattaa tulla kotimaassaan pipi.
Midia taas voidaan karkoittaa. Koska hän on nainen eikä ole sellainen huivimuslimi, joka kuuluu Ruotsin uuteen aatelistoon. Hän ei levitä ääri-islamia vaan puhuu sen piirissä elävien alistettujen naisten puolesta.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JK

Parempaa feminismiä, ei naisilla niin väliä kunhan “pikkuisia poikalapsia” ei palautettaisi. Näin se on meillä Suomessakin, yksikään (f)emakko ei ole puolustamassa naisia jotka tarvitsisivat turvaa ja pelastusta varmalta kuolemalta.

Suomi Finland

Tyttö on liian kaunis. Batiikkinoidat tuntevat alemmuutta ja siinä on syy, miksi he mieluusti lähettävät tytön surman suuhun. Mokomat perseenreiät.

Anonymous

Ajattelin juuri samaa etta on niin kaunis nainen niin paikallisen migrin kantturat haluavat lahettaa pois.

Savon Sulttaani

Näitä vois ottaa vaikka heti 30000 länsirajalta😁👍

Janis Petke

Tsih, ja mikä vihaälämölömeteli lähtisikään viherpiiperölesbotelaketjusuvakkien joukoista 😀

Tanja

Oikeastiko? Vaihtaisit Suomen kantaväestön mielelläsi? Eli suomalaisilla sukujuurilla ei ole tulevaisuuden Suomessa mitään väliä kunhan batiikkinoidille kostetaan ja sinä saat toosaa?

M

Eikö tuo hymiö sen osoita vitsiksi? Vaikka vastustan humanitaarista maahanmuuttoa, niin säälin silti näitä vainottuja niistä maista. Ja todellakin jopa humanitaarisessa suurvallassa tuntuu olevan inhimillisyys kateissa. Luulisi että nämä erityisen säälittävät tapaukset saisivat suojelua, mutta ei sitten näköjään kuitenkaan. Jotkut ovat kyllä onnistuneet pakenemaan ja saamaan turvapaikan, mutta mikä lie tässä tapauksessa estänyt.

Heppu Korhonen

Feminismin polttoaine on juurikin naisten alemmuudentunto.

Suomi Finland

Tuo Ruotsi on aivan pähkähullu maa. Tuota ajatuksenjuoksua ei voi millään ymmärtää. Ei kertakaikkiaan millään.
“Midia taas voidaan karkoittaa. Koska hän on nainen eikä ole sellainen huivimuslimi, joka kuuluu Ruotsin uuteen aatelistoon. Hän ei levitä ääri-islamia vaan puhuu sen piirissä elävien alistettujen naisten puolesta.”
Luulisi edes feministien älähtävän tällaisesta? Taitavat nekin vaan keskittyä huivipäiden oikeuksien maksimointiin.

Suomi Finland

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/henrylaasanen/50092-miksi-feministit-eivat-puolusta-afgaaninaista/
Tässä ensimmäinen hypoteesi, joka tuossa linkin tekstissä on:
“Hypoteesi 1: Kysymys on feministien kamppailusta (uhri)vallasta. Feministien tavoitteena on kerätä uhripääomaa osoittamalla, että naisten asema Suomessa on huono ja että suomalainen mies on kelvoton. Jos feministit alkaisivat moittimaan muunmaalaisia miehiä, se osoittaisi päinvastaisesti, että suomalainen mies on parempi kuin muunmaalainen mies. Tuollainen retoriikka toimisi feministien valtapyrkimyksiä vastaan.”
Mielenkiintoisia ajatuksia. Hypoteeseja oli useita ja ne osuvat naulan kantaan. Jos jonkin johtopäätöksen voisi tehdä, voisi se olla tämän työn tapauksessa feministien rinnastaminen kansanpettureihin, jotka myyvät maanmiehensä vieraalle vallalle.
Pettävät ja hylkäävät sisarensa juuri sillä hetkellä kun tämä tarvitsisi eniten apua. Feministit ovat kertakaikkiaan halveksittavaa porukkaa, joka ei ansaitse minkään sortin kunnioitusta. Hyi saatana.

Anonymous

Johtuu siitä, että feminismillä ei ole mitään tekemistä naisten aseman kanssa, vaan se on puhtaasti työkalu, jolla vanhat valtarakenteet murretaan. Feminismi on toisesta aallosta lähtien ollut vallankumoukseen pyrkivä aate. Sen juuret ovat 60-luvun New Yorkin kommunistisissa seuroissa.
Kuten kommunismissa, yhdelläkään feministillä ei ole mitään ehdotusta siitä, millainen on “patriarkan”-jälkeinen maailma. Kyseessä on heikkoluontoisiin vetoava kultti, jolla selitetään omat puutteet muiden syyksi. Huomaa, että oikeasti vahvat naiset pysyvät tästä huuhaasta kaukana.

Ja SosDem-miljardäärit vihaavat oikeistoa

Feministit vihaavat naisia ja ev.lut. kirkko vihaa kristittyjä. Näinhän se menee nykyään.

totuus ennenkaikkea

Batiikkinoidat kokevat kauniista neidoista vakavan uhan suosiolleen partapalleroiden keskuudessa. Näiden kurttunaamanoitien ajatuksen ja kiiman juoksua ei kyllä voi ymmärtää edes ukkoerkkikään 🤔 menkööt perkeleen mammat sinne Iraniin nyrkin ja hellan väliin säkitettäväksi 😁

Aappa

Hetkinen…mutta tuon näköisestä hätää kärsivästä neidosta saattaisi kiinnostua jopa…kantalainen mies (sillä ehdolla, ettei typy ole musu).

Suomi Finland

Kunhan löytyisi vaan sopivan ikäinen mies. Tällä palstalla taidetaan olla me useimmat jo vielä vanhempia kuin tuo 11 vuotta vanhempi serkku. Täällä ainakin ikä alkaa jo vitosella.

Allu

Ja täällä kutosella. 😟

Van, Mie

Ikä on vain sosiaalinen konstruktio.
Ja eikös perinteisesti parikymppisillä (ja nuoremmillakin) ole harmaita partahapsia jo? 😀
Joku vanhan kansan sanonta kuului jotenkin näin: Kun runko lahoo niin oksa kovoo. 😉

Särmääjä

Eihän batiikit tohon tunne vetovoimaa kun se ei ole mies. Sitä ei voi nussia makuukammarissa eikä sillä ole kiihottavia(?) mustivia partakarvoja niinkun omilla lapsukaisilla eikä toisaalta edes säkkiä päällä niin ei ole puolustamisen arvoinen voimaantunut muslimifeministikään.

Pessimisti

Kunpa tyttö ymmärtäisi hakea turvapaikkaa vaikka Unkarista tai Venäjältä, niin pelastuisi Ruotsin kalifaatista. Onneksi yksi venäläinen perhe pelastui Ruotsista Puolaan ja sieltä Venäjälle. Hullut hurrihomot yrittivät pakkohuostaanottaa perheen lapset ja sijoittaa heidät muslimiperheeseen ! Oksettaa tuo paskakalifaatti, kunpa se luhistuisi pian tai tulisi edes sisällissota.

Imaami Hartikainen

Niin no, nyt taas unohdetaan että Ruotsi on muslimimaa. Eli tämä on sekä normaalia että oikein, tuon tytön täytyy kuolla hirmuisen rikoksensa takia. Päivänselvä homma, turhaan täällä huudellaan naisten oikeuksien perään. Onko se nyt niin vaikea ymmärtää että musliminaisilla ei ole yhtään arvoa eikä oikeuksia? Musliminainen on orja ja orjilleen muslimimies/valtio saa tehdä mitä huvittaa.

Imaami Al-Tajukangas

Nimimerkistäsi tuli mieleen että eikös Paavollekin pitäisi myöntää Imaamin arvonimi?

Esa

Pimatami-media.org:sta päivää

totuus ennenkaikkea

Vihapösilöimaamit pitäisi luonnollisesti karkoittaa sinne mistä ovat tulleet, elikkä perseeseen tunkemalla ne perkeleen sikiöt 😡

Nähtyon

Patiikkisia lähiövalaita ajaa kiima, kun noihin ei koske yksikään suomalainen mies.

h44

Kanada, sieltä saa turvapaikan näillä perusteilla.

Anonymous

Kaunis tyttö, ihan käsittämätöntä lähettää hänet takaisin. Jo tuon kuvan perusteella hän on hyvin suurissa vaikeuksissa. Liekö selviää hengissä. Tai loppuelämä vankeuden kaltaisissa olosuhteissa. Nopeasti lippu Kanadaan tai muualle. Lähi-Idästä/Iranista/Pohjois-Afrikasta löytynevät maailman kauneimmat naiset, siksi heitä kai verhotaan niin tarkkaan. Vaihteeksi miehet mustiin kaapuihin siellä ja silmien eteen “verkko” niinkuin musliminaisilla!!! Vähentää ahdistusta.

Ihmettelen vaan

Eikö Ruotsista oikeasti löydy ketään miestä, joka menisi kyseisen neidon kanssa naimisiin?