Kahvia ja pullaa rikollistapaamisessa? Poliisi tarjosi tällä kertaa gangstereille pizzat!

supreme-pizza-619133_960_720.png

Malmön poliisi aikoi kutsua aiempien tietojen mukaan tapaamiseen Malmön alamaailman pahiksia ja näin totta tosiaan on tapahtunut. Ruotsalaisten medioiden, esimerkiksi Kvällspostenin mukaan paikalle saapui yhdeksän gangsteria ja ylläripylläri, poliisi ei tarjonnut kahvia ja pullaa vaan pizzaa.

Tapaaminen alkoi Malmön urheilustadionilla, joka oli valittu dialogitapaamisen paikaksi. Poliisi oli kutsunut paikalle 12 kriminaalia, joista 9 saapui tapaamiseen. Poliisin mukaan osa paikalle kutsutuista on itse potentiaalinen murhaaja, osa taas on itse potentiaalinen murhakohde.
Tapaaminen alkoi klo 17.00 aikaan ja poliisi alusti dialogia varoittamalla kriminaaleja. Se ei tule selville nostiko poliisisetä ihan sormen pystyyn sitä heristäen ja toruen: “Nyt kyllä himputipimputi, anna olla tämän nyt olla sitten viimeinenhiimeinen varoitusparoitus!”. Dialogin jatkuessa kriminaaleille tarjottiin mahdollisuus uuteen elämään eli osallistumista poliisisetien loikkariohjelmaan.
Kun dialogi oli ohi niin poliisijohto, syyttäjä ja kriminaalit istuivat samaan pöytään ja syöpäisivät mehevät pizzat. Ei ole tietoa minkälaiset pizzat gangstereille maistuivat. Oliko al tonnoa, margariitaa vaiko ihan talon erikoista kera neljän valinnaisen täytteen plus valkosipulia ja jalopeenoa. Sitäkään ei tiedetä juotiinko palanpainikkeeksi kylmää Coca Colaa vaiko mentiinkö ihan pilsnerillä.
Yhtä kaikki poliisin mukaan tapaamiseen kutsutut kriminaalit ovat jollain tapaa vankeinhoitolaitoksen kirjoilla. On ehdollista tai yhdyskuntapalvelua ja tällaisilla vakavilla keskusteluilla pyritään saamaan aikaan muutosta parempaan. Muuten mahdollisesti saattaa joutua vankilaan.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ilkka Kokkonen

Mitä vittua juuri luin.

sipila oscar hotel mike juliet juliet

…ja tietty, Tsar Bomb (150 kton) niin alkaa toimia.

M

Tsar Bomba oli kylläkin 50 Mt (240 PJ). Se oli niitä aikoja kun Hrushovin piti näyttää amerikkalaisille, mistä kana pissii.

fatwantarkistaja

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tsar-Bomba Satku sen piti olla, neukut studasivat, mutta vain vähän.

T

Minunkin tekee mieli pitsaa…Pitäisiköhän vaihtaa alaa keppostelijaksi… hmmm

totuus ennenkaikkea

Pizza ei taida riittää vaan karkoitus batiikkinoitien kanssa sinne mistä nämä yhteiskunnan “pelastajat” ovat sinne taapertaneet 🤣 nämä saatanat on syytä lähettää suojelemaan lapsiaan, vaimojaan ja muita sukulaisiaan! Perkele sillä olen puhunut…..

Pipilä ja Stubido menis shokkiin

Ei kai nyt vankilapankilaa sentään pikku keppostelusta.

Aappa

Monelle pizza (tai kebab) on ollut se viimeinen ateria…

”SLUTA SKJUT!”/”FUCK VÅLDET!”

Ei tämä pizzatarjoilu ollut mikään ainutkertainen tapahtuma, näitä tapaamisia on ollut jo kokonaisen vuoden! Projektin nimi on ”SLUTA SKJUT!” (”Ampu Seis!”)
Ampumiset ja pommittelut lisääntyvät vaikka kuinka mussutettaisiin känttyä.
”SLUTA SKJUT!” ja ”FUCK VÅLDET!” Projektinimet ovat jonkun gangstan/analfabeetin keksimiä?

Heja Sverige

Liekkö nuo pizzat sisältäneet kovinkin paljon pekonia!

Johnny

Juu ja paljon kinkkua täytteeseen myös.

Anonymous

Jos kehitysmaamuslimit tappavat toisiaan niin yhteiskunnan todellakin kannattaa tarjota heille siitä hyvästä pizzaa.
Vaikka joka päivä. Ja vaikka palkkaa kaupan päälle.

Särmääjä

Urheilustadion? Olisi nyt edes kuninkaanlinnaan kutsuttu ja tarjottu neljän ruokalajin menyy. Olikohan paikalla sisäministeri antamassa kaikille rakkaushalin ja Vi gillar olika-heijastimet mukaan?

Anonymous

Hyvä että asia on nyt loppuun käsitelty.

Janis Petke

Ruotsissa pidetään mööttaaageja niin kauan kunnes kaikki ovat smaa mieltä, olipa kyse katon korjaamisesta, potilaan hoidosta tai vaikka pöydän vaikutuksesta roomalaisten seksuaalielämään.

Taikina

Moi, täältäkö saa ilmaistaa pizzaa? “Kyllä, mutta vain jos olet gangsteri. Oletko gangsteri? Vannotko Allahin nimeen olevasi gangsteri? Ethän valehtelisi meille, me olemme sentään ruotsin poliisi?” -Kyllä, minä olen nimenomaan gangsteri. Vaadin extrasuuren pizzan triplajuustolla, otan myös mukaan 50 samanlaista pizzaa gangsterikavereilleni jotka eivät halunneet tulla mukaan. “No niin, nyt sait pizzasi. Nyt istumme alas ja keskustelemme.” Ei käy, en istu alas enkä keskustele. Otan pizzani ja menen pois, sillä te olette rasisteja. “Ööööö…okej… mene sitten, mutta me emme ole rasisteja!! Et saa sanoa noin!!! Lupaa ettet enää ikinä sano noin, lupaaaaaa!!!!!” En lupaa, minä en lupaile rasisteille yhtään mitään, teidän sietäisi hävetä! Nussin äitejänne!

fatwantarkistaja

Sun suku on huaraa!

Pizza Al Capone

Tästä on lyhyt matka siihen, että järjestelystä tulee tapa. Tilaukset kasvavat. Sitten kotiinkuljetuksella. Eli, suomeksi sanottuna poliisi joutuu maksamaan suojelurahaa…;)

Jones

Näin siirtolaisen pizzerriat vaurastuvat samalla kuin siirtolaiset tekevät rikoksia.

Poliisisedän turvallinen Vesuvio

Pizzahan oli hyvä idea! Moni ei ole varmaan uskaltanut syödä pizzaa kokonaiseen vuoteen.

Heja Sverige

Ruotsin tekstiteevee kertoo että 18-vuotias mies ryöstettiin Landalassa, Göteborgissa. Ryöstäjiä oli n. 10 henkilöä ja ryöstäjät ryöstivät kännykän, lompuukin ja kaikki vaatteet paitsi alusvaatteita. Ryöstäjät tekivät samalla myös kirurgisen toimenpiteen, ryöstetyltä leikattiin toinen korva melkein kokonaan pois. Juttu ei kerro, nukutettiinko leikattava leikkauksen ajaksi. Lantalan ryöstetty ei vaikuta tunteneen ryöstäjiä/kirurgeja. Koska jutussa 18-vuotias mielletään mieheksi, niin tästä voisi päätellä että hän on pigmenttikehari, siis inhoittava valkoihoinen ja koska ryöstäjiä/kirurgeja oli n. 10 henkilöä niin tästä voisi päätellä että kysymyksessä on uusaatelisto, mikä haluaa näyttää, mistä lisko pissii.

Korva(ama)ttomat kantikset

Pikkuhiljaa ehkä karisevat vihervassarifeministi-NOBORDERSNONATIONS- ihanteet Ruotsin nuorista jahka muutaman kerran seisovat kalsareissa talvipakkasessa ilman korvalehtiä…

M

Oliko joku siis korvanlehteä vailla? Oliko se tilattu syötäväksi? Täällä vai mukaan? Oli varmaan tilattu ilman karvoja, koska 18-vuotiaalta otettiin.

PUMPUI

Ruotsi ON maailman suurin mielisairaala…..!!!

TUHONTIE

Eli tee rikoksia saat ruokaa ja juomaa… onko taas tyhmempää juttua voinu poliisit keksiä.

Nike Lauta

Ääri-islamistinen Ruotsi pahastui Bonssen tyttökalenterista
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7ebb020d-b08f-4770-81eb-003950c64612
Eiköhän Ruotsissa ole ihan tarpeeksi jo yritetty hyvällä nujertaa terroristeja.

Onkohan etnovartijoiden TAUSTAT tutkittu?

Poliisi tarjoaa pitsaa ja pullaa ja hallituksen kanslia GLOCK 17 pistooleja ja patruunoita niitä hamuaville:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/uppgifter-vapen-stulna-fran-regeringskansliet

Napanderi

Miten esim Venäjän tai Kiinan tai Usan kansallisesta turvallisuudesta vastaavat viranomaiset tekisivät tämän. Olisi hienoa nähdä kun esim Venäjän erikoisjoukot Omon istuisivat gangsterien kanssa pullakahveella, tai Israelin jne.

Anonymous

Vuoroin tarjotaan kaverien kesken ,eikös poliisit saaneet viime viikon pommin-iskun sivussa ,ravintolasta somalialaisen aivopitzan eteensä (ilman aivoja) . Kuinka suuri osa maan poliiseista on lahjottu ostettu siis , luultavasti kolmannes suurissa rikollisuus kaupungeissa? Tutkijoiden mukaan poliisi tulisi puhdistaa säänöllisesti ja tehtävät vaihtaa ,silti aikoinaan briteissä huomattatiin korruptio samoilla alueilla jatkuvan vaikka väki vaihdettiin ,rikollisjärjestöt värvää poliisija jo koulutuksesta ,vartio -alalle taas laitetaan suoraan omia miehiä tuo on todettu tuottoisaksi. Suomessa huumepoliisi menestyi huumekaupassa pitkään ja kilpailijoita saatiin kiinnikin ,ylempi poliisijohto sentään selvisi valvontatehtävästä kuivin jaloin. Suomessa on nyt poliisien esi-ihminen ministeri vaatinut huumekaupan vapauttamista ostajille kokonaan ,asiasta lienee yksimielisyys suurien tuottajien ja maahantuonnin kuin jakelun kesken, selviö lienee että huumekaupan toimijat rahoittaa puolestaa vihreän liikkeen vaalityötä ja tukee edustajia .