Ruotsissa surun päivä – puolensataa afgaania kotimatkalle

Kuvakaappaus 2019-11-13 00-27-30.png

Tiistaina vietettiin kaikenkaikkiaan surullista päivää Ruotsissa. Kuutisenkymmentä afgaania lennätetään yön aikana Märstan säilöönottoyksiköstä kotiin Kabuliin. Suurin osa ikänsä valehdelleita ”yksintulleita” eli laittomia afgaaneja.

Märstan säilöönottoyksikön ulkopuolella on ollut aamusta asti märiseviä batiikkinoitia kynttilöidensä ja plaattiensa kanssa huutamassa ”Stop Deportation”, ”Afganistan ei ole turvallinen”, ”Antakaa heidän jäädä” ja sen sellaista. Ympäri maata on järjestetty turvapaikka-aktivistien kynttilämanifesteja, joissa kyyneleet ovat virranneet vuolaasti. Itkun määrällä ei ole rajaa.

Poliisi on vartioimassa Märstan säilöönottoa useilla partioilla ja joitakin erikoistoimia on järjestetty, sillä viikonlopun aikana selvisi, että säilöönottopuolelle oli saatu salakuljetettua erialaisa työkaluja, joilla laittomien afgaanien epäiltiin ruuvailevan ikkunoita tai ovia auki ja mahdollisesti karkaavan säilöstä. Poliisi on vartioinut säilöä siksi yötäpäivää.

Lopulta poliisi sai iltahämärissä matkaan kaksi bussilastillista laittomia afgaaneja, jotka vietiin Arlandaan muutaman kilometrin päähän odottamaan lentokoneen tankkausta ja nousua.

Voiko kauniimpaa näkyä olla kun kaksi täyttä bussilastillista afgaaneita matkalla lentokentälle kunnon poliisisaattueessa. Ihan herkistyy.

 

Toivottavasti lapsukaisille on annettu pitkän lennon ajaksi pillimehua ja banaania matkaevääksi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Ruotsissa surun päivä – puolensataa afgaania kotimatkalle

 1. Muslim terrorists this captain sipila. We’re soon ready for takeoff. Today our flight level is 33000 ft. As soon as we reach today’s flight level we open after door and you are free to go. Thank you, I hope you have nice flight.

  42
  1
 2. Lämpimästi toivotan afgaaneille hyvää matkaa. Jos koneessa jää vapaita paikkoja niin batikhäxan voisi lähteä samaan kyytiin… heippa hei alaikäiset Sipilän lapset.

  108
  1. Turvallista matkaa afgaanipalleroille ja batiikkinoidat voivat kyllä mielestäni lähteä heidän mukaansa turvaamaan ihgujen tulevaisuuden 👍😁

   33
 3. Tosi epäinhimillistä. Kun ovat saaneet lastin vietyä kentälle niin tuovat koneesta varmaan samankokosen lastin uusia karvapalloja vokkiin.

  69
  1. Lisää kerosiinia koneisiin ja suvakeille tilaa lennoille 😁

   28
 4. En voi lopettaa itkemistä. Suora lento VARMAAN KUOLEMAAN !!!! HÄPEÄ RUOTSI !!!!! HEILLÄ OLI NIIN PALJON ANNETTAVAA !!!!!!!! HEISSÄ OLI LOPUTON MÄÄRÄ POTENTIAALIA !!!!!!!!

  64
  10
  1. Olisi kiva kuulla perustelusi tähän Tuula.
   Meillä nämä ulkomaalaiset on raiskanneet lapsia ja nuoria tyttöjä .
   Mitä heillä mielestäsi olisi ollut annettavaa? Monet valtion elättämiä ja palkitsevat sen edellä mainitin asioin.

   42
   1. Merja-riepu ei ymmärrä ironiaa…

    Muuten on kyllä väärin viedä Kabuliin poikia, jotka ovat Iranista lähteneet.

    Paavon ”herkistyminen” meni nauruhermoon!

    52
   2. Mitä hittoa. Olivathan ne potentiaalisia raiskaajia. Potentiaalisia sotarikollisia muuten, mutta kun ei ole sotaa. Paitsi siinä maassa on, josta noita lappaa rajan yli meillekin.. oumaigaad! Siis Ruattissako se sota ja kidutus onkin?

  2. Voi sitä kyynelten määrää joita suvaitsevaiset vuodattivat 😪 miksi joutuivat lähtemään, voi miksi?

   12
 5. Nyt pitää tehdä tilinpäätös:

  Paljonko jokainen koneessa lähtenyt afgaani tuli maksamaan valtiolle (jos ei tule bumerangina takaisin)?

  Sen jälkeen pitäisi pohtia: ”Tienattiinko me näillä?”

  53
 6. Montako on jäljellä vielä niistä noin 80.000 matusta jotka muutama vuosi sitten olivat palautuslistalla?

  51
 7. Syli avoinna ja pylly pystyssä otetaan 50 000 rikastajaa, ja sitten miljoonia maksaen palautetaan palautus/taskurahat mukana takaisin. Kävivät ruotsissa nussimassa yms kivaa. No viesriä vievät kabuliin että paratiisi on skandinaviassa nimeltä sweden, jonka naapurissa on hölmölä nimeltä fanlund.

  26
 8. Poikaparat, lemmikkivuohet syöty kyläjuhlissa. Joutuvat tyytymään toistensa suklaatiosastoihin.

  18
 9. Paenneita tapasin kylillä yksi päivä. Sanoivat olevansa Ruåtsista. Siis ruotsalaisia, joten annoin palaa. Rasismiahan ei ole vittuilla ruattalaisille Allahista lähtien. Lähtivät kesken pois. Niin paljon sanomatta jäi kaikkea kaunista.

  Helsinki niillä on lyhyen matkan päässä ja siellä antavat rahasta lähtien kai noille kaikkea. Tupakkaan, vai mihin ne kerjäävät? Kaljaan ei ainakaan. Ja sekin on huomioitava, että pois eivät lähde suosiolla. Ovat kyllä tietoisia siitä, etteivät saisi olla täällä, meidän maassamme.

Comments are closed.