Tapaus Husu, vasemmistolaisten rock-tähti

DbK_12hX4AASuLt.jpg

Joka jätkä istuu elämänsä aikana kerran pari linnassa. Rattijuoppous, pikku varkaus, mahdollisesti ryöstö. Tällaisissa jutuissa ei ole oikeasti mitään ihmeellistä. Voisi sanoa, että miehestä tulee luotettavampi pienen linnareissun jälkeen. Joidenkin mielestä pilkkuun asti lakia nussiva ihminen on hieman epäluotettava persoona.

Pakko myöntää, että tietyllä tapaa naurattaa Husu Husseinin tapaus. Jäbä on jäänyt rysän päältä kiinni useaan otteeseen, mutta mitään ei myönnetä. Tarinaa vain muutetaan sitä mukaa mitä uusi ”todistusaineisto” tuo esiin.
Takavuosien polkupyörävarkauden yritys on kuin suoraan kokeneen linnavenkulan kuulustelupöytäkirjasta. Kun tavallinen pilkunnussija jää kiinni kiinni rysän päältä, hän tirauttaa itkut ja katuu hattu kourassa tekoaan. Mutta mitä tekee Husu. Husu uhriutuu ja väittää kuvitelleensa pyörää omaksi pyöräkseen, joka oli varastettu aiemmin. Hän kiistää homman loppuun asti keksien erilaisia selityksiä tapahtuneelle sitä mukaa kun uutta tulee esille. Vähän kuin se klassinen romanimiehen selitys, että puukotettu käveli tahallaan päin puukkoa.
Jos siis olisi linnavenkulan käsikirja poliisikuulusteluun niin Husu Husseinin tarinat ovat kouluesimerkkejä siitä. Husun kanssa voisi aivan hyvin lähteä vaikka pankkikeikalle, sillä Husuun voisi luottaa. Hän ei ikinä vasikoisi keikkakaveriaan vaan keksii kaikenlaisia tarinoita suojellakseen ensinnäkin tietenkin itseään, mutta myös keikkakaveriaan.
Se mikä tässä koko vyyhdessä on merkittävää on se, että vihervasemmisto ja monikulttuurisuusporukka näyttäytyy aivan totaalisina idiootteina asian tiimoilta. Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksen ämmäkööri ja neitipojat eivät oikeasti tajua mikä mies Husu on. Vassariporukka näkee Husussa vain mustan ihonvärin = uhrin ja sitä myöten loppu on pelkkää ulinaa.

”Vassariporukka näkee Husussa vain mustan ihonvärin”

 
Husu on rasmuslaisten oma kotisomali. Vähänkuin ennenvanhaan politiikoilla oli oma kotiryssä niin nykyään vassariporukalla on oma kotisomali. Kotisomali on maskotti, jota näytellään pitkin kyliä ”katsokaa kuinka suvaitsevainen ja maailmankansalainen minä olen”.
Rasmuslaiset kokevat, että koska Husu on tummaihoinen niin siitä seuraa automaattisesti se, että hän kokee oikeasti rasismia ja on uhri kaikenmaailman asioihin. Husu taas Suomen vuosinaan on oppinut, että aina kun roiskaisee eetteriin rasistitarinan niin rasmuslaiset taputtavat päätä ja vuodattavat ämpärillisen kyyneliä. Enpä yhtään ihmettelisi vaikka Husu olisi saanut säälipillua näiden tarinoidensa avulla. Turvapaikka-aktivistit ovat sen verran kuumina Husun perään, että Husun tarinoiden perusidea saattaa ihan hyvin olla pillu.
Ilman rasismiagendaansa Husu ei olisi yhtään mitään. Tuiki tavallinen somaliasta tullut taksikuski, joita Helsinki on täynnä. Mutta Husu on saanyt Ylen kautta äänensä eetteriin ja rasismi on hänen yksi suurin agendansa. Husu on kuin rock-tähti ja rasmuslaiset ovat hänen yleisönsä.
 

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vmp
Vmp
14.11.2019 18:58

Juuri näin. Minusta on suorastaan naurettavaa koko husu tapaus ja sen mittasuhteet. Joku mitätön somali vittuilee suomalaisille, jotka ovat hänen ja koko klaaninsa ruhtinaallisen elämän mahdollistaneet. Ihan selkeää rasismia joka korostuu husussa. Ja ihan aiheetta. Motiivit tulevat haamukirjoittajan jne puolesta.

Anonymous
Anonymous
14.11.2019 21:23
Vastaa...  Vmp

No oletteko ns mukana siinä, miten paljon esim somali yhdistys jne saavat wsim veikkaiksen yms sellsisia rahoja? Kyn kepu esittää 100 miljoonaa lapsiperheille, se on ns haistakaa paska. 100 miljoonaa. Samaan aikaan. Miljardi on tuhat miljoonaa. Afrikkaan. Jne.

PetosRytkyy taas
PetosRytkyy taas
14.11.2019 19:37

Vasemmistolainen ei ole synonyymi suvakille, kuten porvari yleistää. Vasemmistoliitossa ja SDP:ssä on vihreiden ja kokoomuksen sekä RKP:n tapaan suvakismi eli pridefeministisuvakkisiipi vallassa, mutta vasemmistossa ja SDP:ssä on vahva massahaittamaahanmuuttokriittinen työläissiipi. Persuja on aika mahdoton äänestää, koska se asemoituu porvaripuolueeksi ja dosentti Arto Luukkasen ym. näkyvien jäsentensä suulla liputtaa porvarihallitusyhteistyötä kokoomuksen ja kepun kanssa jälleen. Yksi kausi PersKeKoa riitti. Suvakkeja emme ole, mutta porvareiksi emme tule. Työläinen ja porvari ovat jo lähtökohtaisesti vastapuolia. Odotan edelleen maassamahanmuuttokriittistä työväenpuoluetta, joka liputtaa hyvinvointivaltiodemokraattista linjaa. Persut se ei ole.

Tapiola
Tapiola
14.11.2019 20:36
Vastaa...  PetosRytkyy taas

Sinulla on hyvä puheenvuoro tässä. Silti annoin alapeukun. Kysehän oli lähinnä Hususta, mutta tosiaan Kari Rajamäki jo ennen Räsästä oli asialinjalla maahanmuuton suhteen sisäministerinä. Ei tässä mitään Perskekoa enää tarvita. Persut ottaa äänivyöryn jahka tai ei nykyhallitus selviää kauden loppuun saakka.
Sinun haaveilema massamaahanmuuttokriittinen työväenpuolue on myöhässä.
Sen olisi pitänyt olla olemassa jo kaksi vaalikautta sitten mutta sitä ei ole. Odotat jotain mitä ei tule. Olet varmasti kuten minäkin ulkona kaikesta aktiivisesta puoluetoiminnasta? Jos kuitenkin olet mukana, niin käärikää nyt hihat ja alkakaa käännyttää omia lampaitanne sinne työväen puolueeseen, mutta Jytkystä on turha haaveilla. Olette jo vuosia myöhässä, mutta Persujen Momentum on jo ilmassa.

...
...
14.11.2019 20:58
Vastaa...  Tapiola

Tässä sulle vähän purtavaa.
Persut haikailee taas porvarihallitusta kokoomuksen ja kepun kanssa!
https://kaksplus.fi/threads/persut-haikailee-taas-porvarihallitusta-kokoomuksen-ja-kepun-kanssa.2526149/
Olen aiemmin pitänyt dosentti Luukkasen juttuja fiksuina, mutta tämä 7.11.2019 julkaistu kirjoitus ”Demokratian puolueet – Yhteistyössä isänmaata puolustamaan!” on jotain käsittämätöntä. Ottiko SDP:n tanssiin pyytämättömyys noin kovasti luonnon päälle, vai onko vanhemman polven porvaripersut entisiä kokoomusäänestäjiä? Sebastian Tynkkynen sentään kertoo tuon linkin lainauksessa faktaa Päivi Räsäsen kohtaaman vihapuhehysterian alkulähteestä ja juuresta.

Tapiola
Tapiola
14.11.2019 21:35
Vastaa...  ...

Tässä myös Luukkaista. Jostain rivien välistä se tulevaisuus pilkottaa
https://beta.oikeamedia.com/o1-124607
Olet varmaan sama kirjoittaja kuin tuolla edellä. Miksi ei samalla nimellä voi olla koko ajan? Hajoittaako haluat? Sitä on liikkeellä.

T
T
15.11.2019 17:22
Vastaa...  PetosRytkyy taas

Ihannemaailmassa sekä vasemmistolla että oikeistolla olisi kansallismielinen puolue.
Nykyään vain oikeistolla on yksi kansallismielinen puolue, eli PS. Muut oikeistopuolueet eivät ole kansallismielisiä. Varsinkaan kokoomuksella ei ole mitään tekemistä kansallismielisyyden kanssa, vaan puolueen ideologia on halpatyövoima.

Tanja
Tanja
14.11.2019 19:45

Mulla on yleensä hyvä intuitio ihmisten suhteen ja Hususta on aina tullut sellainen epämukava olo. Ei mun mielestäni ole mikään surullisen hassu älytön tapaus vaan arvaamaton ja häikäilemätön.

Anonymous
Anonymous
14.11.2019 20:04
Vastaa...  Tanja

Sama homma. Olen Husuun muutaman kerran livenä törmännyt ja habitus kielii kyllä siitä, että kaveri on erittäin röyhkeä ja häikäilemätön nilkki. Tuohon kun yhdistää herran uskonnon (islam) ja räikeän suomalaisvihamielisyyden niin voi sanoa, että jopa vaarallinen henkilö jos pääsee vaikuttamaan politiikassa/suomalaisessa yhteiskunnassa. Siksi olen iloinen, että viimeisten tapausten myötä Husun poliitiitnen ura ainakin vaikeutuu huomattavasti.
Mitään valtaa ei Husu ”jihadisti” Husseinille pidä antaa.
Eihän Husu yksin kovin korkealle pääsisi, mutta ikävä kyllä hänellä on nämä hyödylliset idiootit suvakkitaustajoukot jotka kirjoittelevat blogeja yms hänen puolestaan. Omin avuin Husu Hussein ei kovin korkealle ponnista.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2019 23:03
Vastaa...  Anonymous

Arvelen että valtakunnallisessa Rasmuksessa ollaan kanssasi täysin eri mieltä ja jos satunnainen rasmuslainen törmää Husuun, niin hän huomaa vain miellyttävää etnistä värinää.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
15.11.2019 15:32
Vastaa...  Anonymous

Samaa mieltä olen, taustakirjoittajat koettavat pitää uskottavuutta yllä vaan kun nämä vihervassaritkaan eivät uskottavuutta ansaitse saatikka tämä itsensä nolannut ns.poliitikko 🤣 se ja vassarit näköjään aliarvioivat kansan päättelykykyä, tämä entinen valtuutettu ei tajua vieläkään nolanneensa itsensä kiimassaan päästä otsikoihin 🤣👍

Anonymous
Anonymous
14.11.2019 20:11
Vastaa...  Tanja

Munulla taas kun on kokemusta voin sanoa että pelkkää pään aukomista mediahuomion saamiseksi. Olen ollut esimiehenä eräällä alalla. Ja olen saanut turpaani erään ihmisryhmän osalta. Eli olivat meidän työntekijöitä.Kollegani joka muuten oli kreikasta, varoitti minua usein . Älä koskasn mene yksin kun pitää puhua työasioista. Silloinen esimieheni joka oli nainen, sanoi ettei voi keskustella heidän kanssaan, koska he eivät saa/ kunnioita naisia. Olen nähnyt miten hommista ei tule mitään kaapu päällä. Eikä edes yritetty. Kunhan saatiin se perkeleen lupa olla suomessa jne. Että sellaista.

Anonymous
Anonymous
14.11.2019 20:40
Vastaa...  Anonymous

Esim erään kerran. Olin lomalla. Ja kaikki esimiehet olivat naisia. Oli hirveä kiista työasioista. No. Esimieheni soitti että, koska minä olin palveluohjaaja, eli välikäsi, minun pitää mennä selvittämään tämä asia. Hän ei suostunut keskustelemaan kuin minun kanssa. Kun kysyin miksi. Minä keskustelen vain meihen kanssa. Eli nähty on.

Kääk
Kääk
14.11.2019 23:57
Vastaa...  Anonymous

Uskomatontta. Ei tätä Suomeen.

Aksu
Aksu
15.11.2019 06:44
Vastaa...  Tanja

Ennen muinoin oli joku Abu Hanna, naisoletettu ihminen, joka mesosi suomalaisia vastaan vihapuhetta.

Anonymous
Anonymous
14.11.2019 19:45

Puoluepolitiikassa on nähty kaksi somalia. Saido ja husu. Molemmat jääneet kiinni viisinumeroisen summan huijaamisesta kelalta. Ja nämä ovat somalien eliittiä. Parasta mitä somaleilla on meille tarjota.
Husu jopa uusi temppunsa vaikka oli jo kerran jäänyt kiinni kelan huijaamisesta. Mistäköhän kaikesta nämä eivät ole jääneet kiinni? On yleistä tietoa että somalit varsin yleisesti huijaavat tukia.
Netistä löydetty juttu:
”Tiesitkö, että käytännössä puolet (46%) somaliperheistä on virallisesti ns. yksinhuoltajaperheitä? Tämä siis kulttuurissa, jossa sellaista kuin naisen ”yksinhuoltajuus” ei ole olemassakaan. Oikeasti tässä on kyse Suomen lakien kiertämisestä ja suuren luokan kusetuksesta. Homma toimii näin: 1. Abdi on reipas mies Somalista. Abdi tykkää pitää 4 vaimoa ja Abdi tykkää tienata hyvin. Sossun piikkiin. 2. Abdi hakee vaimoja Somaliasta. Hyvillä tarinoilla jokainen saa turvapaikan (somalien onnistumisprosentti on käytännössä 100%) 3. Imaami vihkii naiset islamin lain mukaan Abdin kanssa avioliittoon. Se, että Suomen laki ei moista hyväksy, ei kiinnosta Abdia. Kunnon muslimi noudattaa vain Allahin lakia eikä mitään Suomen lakia. 4. Abdi tekee naisille paljon mukuloita. Naisten pitää saada isoja asuntoja. Helsingin kaupunki järjestää isoja asuntoja Abdin jalkavaimoille. Oikeasti Abdin perhe asuu asuinnoista isoimmassa. Muut asunnot vuokrataan AirBnb:n kautta pimeästi huone kerrallaan vuokrakäyttöön. 5. Joka naisesta ja lapsesta Abdi kuittaa isot massit. Lisäksi vuokralle annetuista asuinnoista tulee hyvät massit. Vuokrat maksaa sossu. Abdi tienaa jopa 8000-10000 euroa kuussa!”
Voitaneen todeta että on kahdenlaisia somaleita: Niitä jotka ovat jääneet kiinni rikoksista ja niitä jotka eivät ole.
Afrikassa somaleita kutsutaan yleisesti ”Afrikan mustalaisiksi”.

exivari
exivari
14.11.2019 23:39
Vastaa...  Anonymous

Olisin antanut kymmenen ylä-peukkua kommentillesi, jos se olisi ollut mahdollista.
Hienosti tiivistettynä pähkinänkuoressa koko kuvio. Ja erittäin totta, ikävä kyllä.
Kusessa ollaan Abdien kanssa mitä enenevissä määrin.

Anonymous
Anonymous
15.11.2019 00:15
Vastaa...  Anonymous

Hölmölässä voi harjoittaa täysin vapaasti moniavioisuutta kenenkään siihen puuttumatta vaikka se on laitonta. Jos on oikean värinen tai edustaa oikeaa uskontoa.
Tämän lisäksi hölmöläiset vielä maksavat siitä sekä omasta kansanmurhastaan ruhtinaallisesti.

Anonymous
Anonymous
15.11.2019 08:27
Vastaa...  Anonymous

Toinen tapa kupata yhteiskunnan rahaa on erilaiset (vale)yhdistykset joita somaleille on paljon.
https://hommaforum.org/index.php?topic=102924.0

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.11.2019 22:06
Vastaa...  Anonymous

Jos Abdi maksaa mulle kolmisen kuukausipalkkaansa, kerron sille miten se saa vielä kaksi kämppää lisää sossusta. Kerron myös toisesta pikkusummasta, miten niistä ylimääräisistä saa kolme tonnia vuokraa/luukku.

Anonymous
Anonymous
15.11.2019 22:28
Vastaa...  Anonymous

Jep. Tämähän on ns sallittua kusetusta. Eikä koske vain somaleita. Vahtetan laskelma 3, 2 miljardia, on alakanttiin. Summan pitää olla ja varmadti onkin vähintään kaksinkertainen. Kun otetaan huomioon kaikki mitä näistä mussukoista aiheituvat kulut ovat. Vittu että vituttaa. Nämä käyvät lomilla ” turvattomissa ” maissaan. Jne.

Somalit kotiin
Somalit kotiin
14.11.2019 19:52

Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.
Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa. NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää. – Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi. Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.
https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/
https://www.kansalainen.fi/norja-palauttaa-1-600-somalia-kotimaahansa/
https://www.kansalainen.fi/tanskan-maahanmuuttoministeri-somalit-menkaa-kotiin-rakentamaan-omaa-maatanne/
JAKAKAA LINKKEJÄ JA TULOSTAKAA UUTINEN PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

ikuinen leima otsaan
ikuinen leima otsaan
14.11.2019 20:08

Valehtelija pärjää elämässä niin kauan kunnes jää kiinni ja siitä alkaa helvetti.

olli
olli
14.11.2019 20:12

Husu elää rasismista. On siitä riippuvainen.

Anonymous
Anonymous
14.11.2019 20:29
Vastaa...  olli

Sanotaan näin, että kun hänellä on haamukirjoittaja, maalitus yms sellainen tähtää vain media huomioon ja sympatiaan.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
14.11.2019 21:08
Vastaa...  olli

Niin on nänninnäppylät, ei puhu mielellään rasismista vaan joka toinen sana sen virkkeistä on sana rasisti 🤣 valtuuston kokouksissa joita olen seurannut niin kyseisellä tyypillä ei ole mitään järkiperäistä annettavaa, se luulee olevansa kuningas vaan ei ymmärrä olevansa nolla 😂😂😂

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
15.11.2019 21:41
Vastaa...  olli

Samaa mieltä, nollan älykkyydestä omaava kusipää on itse rasisisti ja kusipäällä on otsaa väittää kantasuomalaisia rasisisteiksi kun luulee päivettyneenä omaavan kaikki oikeudet ja vihervassarikusiaivot komppaavat😡😡😡

rosvoroope
rosvoroope
16.11.2019 00:43
Vastaa...  olli

Kyllä se näin on. Husu kärsii oikeasti ihonväristään ja sillä on ilmeisesti hieman lepakoita vintissä myös, Siksi jokainen tällainen puhe, jossa häntä arvostellaan on rasismia, vaikka oltaisiin kuinka oikeassa ja varsinkin siksi.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
14.11.2019 20:28

Hussukasta on tällä hetkellä hauskoja meemejä jne matskua liikkeellä pilvin pimein,
joista kyseinen somali saa toki kiittää vain ja ainoastaan omaa äö:tä.
Pastorin oma suosikki on ehdottomasti se ”demari ja tosi demari”…” puhumme paskaa” heh!
On se kova n******ri puhumaan silkkaa pökälettä. Oikea ”valehtelija, valehtelija”…kakkonen koko savimuna!
Amen.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
14.11.2019 20:57

Pastori kirjoittaa selkeästi totuuden, olen kympillä samaa mieltä 👍

Anonymous
Anonymous
14.11.2019 21:05

juucomment image

Aappa
Aappa
14.11.2019 20:40

Suvakkien ikioma homeboy voisi ryhtyä räppäriksi – agenda ja kannattajakunta ovat valmiina, joten ei kun husubiittejä rakentelemaan!

Antti Siimeks
Antti Siimeks
14.11.2019 21:51

Eiköhän jokainen edes himpun järkeä omaava ole heti huomannut että kun Husu kertoo juttujaan ne ovat kaikki täyttä soopaa. Mieshän on kävelevä rasistikortti, eikä todellakaan ainoa laatuaan. Ja kuinkahan monta prosenttia Suomessa loisivista aikuisista somaleista ei ole koskaan Kelaa/Sossua huijannut? Arvioisin että noin puoli prosenttia, sekin rajusti yläkanttiin. Se on nyt vaan niin että Somaliassa ei ole sotaa, joten tasan kaikki sieltä tulleet heti kotiin. Käytämme käänteistä perheenyhdistämistä siinä operaatiossa, myös kaikki Suomessa syntyneet somalit menevät kiltisti vanhempiensa kanssa takaisin kotiin. Näin Suomi säästää muutama sata miljardia per vuosi, MEIDÄN rahoja joita ME todellakin tarvitsemme. LOISIMINEN LOPPUU NYT!!!

Uusia tuulia kehiin
Uusia tuulia kehiin
14.11.2019 23:06

Husun kannattais perustaa bändi kun on jo valmiiksi tunnettu henkilö, vetäs vaikka Nykäsen biisejä coverina stringeissä.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2019 23:12

Mitäpä, jos se Latekoe sanoittaisi Husun biisit? Junes voisi tekstittää…?

Aappa
Aappa
14.11.2019 23:15

”ehkä valehtelin, ehkä en”

Anonymous
Anonymous
14.11.2019 23:25

Onko tämä ainoa kerta kun husu ollut rehellinen?comment image

Anonymous
Anonymous
15.11.2019 02:57

Kyllähän SDP on kunnostautunut rehellisissä poliitikoissa hienosti. Menihän pääministerilläkin ne taloyhtiön rahat sekaisin. Mitäs sitä pienistä.

Särmääjä
Särmääjä
15.11.2019 03:35

Kehitysmaalaiset ja somalit on juuri perusjuuriltaan tommosia ja siihen kun yhdistetään vielä poliitikkous niin tulos on kahta kauheempi.

sivusta seuraaja
sivusta seuraaja
15.11.2019 05:00

YLE ei hylkää patologista valehetelijaa ja rasimilla ratsastajaa. Saas nähdä milloin tulee vastaisku ja YLE yrittää pelastaa oman suosikkisomalinsa.husu on tyypillinen muslimi joille tarinakertominen ja paskan jauhaminen on rakennettu jo geeneihin. Taisi kuitenkin mennä hieman liian pitkälle, kun jopa ilta-sanomat kaivelevat näitä juttuja paroni von husun valheellisesta elämästä. husulle kansaliskeräys menolippuun takaisin somaliaan ja omaa maata rakentamaan. Pois Suomalaisten veronmaksajien taskuilta kun kerran rehellinen työ ei luonnistu.

Anonymous
Anonymous
15.11.2019 08:15

Ensimmäiset somalit Suomeen junaillut Johanna Suurpää:
HS 21.4.1991
”Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.”
”Suuri yleisö on oppinut tuntemaan Johanna Suurpään sinä nuorena naisena, joka on seissyt hämmentyneiden turvapaikanhakijoiden rinnalla milloin satamassa, milloin lentokentällä. Hän on maltillisesti jaksanut selittää niin poliiseille kuin päättäjillekin Suomen kansainvälisoikeudellisia sitoumuksia ja niiden merkitystä käytännössä.”
https://suomaliansanomat.blogspot.com/2007/12/johanna-suurp-revisited.html
Suomen historian traagisin tapahtuma oli se että ensimmäiset somalit päästettiin maahan.
Tästä alkoi kehitysmaamuslimien invaasio ja matka kohti länsimaisen sivistysvaltion tuhoa.

Anonymous
Anonymous
15.11.2019 10:09

Nyt alkaa naisihmisen pillukiintiö olla täynnä. Täytynee etsiytyä jatkamaan keskustelua jollekin muulle foorumille, jossa on vähemmän pillua. Kiitos.

Sam Colt
Sam Colt
15.11.2019 11:38

Abdurahman ”Rähmä” Husseinia on mollattu jo tarpeeksi.
Hänestä sentään jää suomenkieleen ikuisiksi ajoiksi pari uutta sanaa: ”husu” = petos ja ”husuttaa” = valehdella.
Siihen harva taksikuski pystyy.

Tiktok
Tiktok
15.11.2019 22:48
Vastaa...  Sam Colt

Ja HUSULMAANI, HUSLIMI, HUSLAM

Late
Late
15.11.2019 14:01

Eikös Husu voida luokitella HAITTAMAAHANMUUTTAJAKSI?
On aiheuttanut vahinkoa konkreettisesti rikoksillaan.
Todennäköisesti perhe saa sosiaalitukia ym.
Myöskin ihan olemuksellaan on haitallinen, minulla ainakin nousee kyrpä otsaan pelkästä näkemisestä.
Ja puheet, ärsyttävää paskaa.
Eli ei jatkoon. Miksei muuta Somaliaan takaisin?
Turvapaikkojen, jos niitä yleensäkään tarvitsee myöntää, pitäisi olla VÄLIAIKAISIA!

Overthetop
Overthetop
15.11.2019 17:32

Ei mitään naurettavaa. Pahimmassa tapauksessa Abdurahman Husu voisi provosoida somalien ja muiden muslimien levottomuuksia Suomessa. Selvästi haettiin tilanteen destabilisointia.
Voiko joku pyytää Poliisia tai Supoa tutkimaan tuota husua terrorismin yhteyksistä ja yllyttämisestä (provosoinnista) rikostekoihin kansanryhmiä vastaan?

Anonymous
Anonymous
15.11.2019 22:31
Vastaa...  Overthetop

Valitettavasti ei. On sellaiset tukijoukot mussukalla. Tavja haloska jne.

Frank
Frank
16.11.2019 16:47

Vähän luulen, että vierittäisi kaikki syyt rikostoverilleen.. En lähtisi tuon kanssa mihinkään.