Onko Husu Husseinin koulutustausta huuhaata? Huom! Juttu korjattu!!

maxresdefault

Huom! Alkuperäinen juttu kirjoitettiin klo 01.00 ja se on kirjoitettu kokonaan uusiksi 02.30!!

Alkuperäisessä jutussa epäilin, että Husu Hussein ei olisi suorittanut yhteisöpedagogin tutkintoa ollenkaan. Epäilin koulutuksen olevan tuulesta temmattu.
Nyt joudun myöntämään, että tapahtui erehdys. Aikaisemmista epäilyistä poiketen näyttää siltä, että Hussein on suorittanut kandin tutkinnon ja sitä myöten on yhteisöpedagogi. Tapahtumasta tiimoilta löytyi oheinen twiitti, jossa Hussein kertoo saaneensa todistuksen 2015. Asiaa ei ole syytä epäillä enempää.

 
Pahoittelen virhettä. Ne korjataan kun siihen on aihetta. Onnea Husulle tutkinnosta.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mirja Haapaniemi
Mirja Haapaniemi
16.11.2019 01:46

Ammattikorkeakouluun haettaessa kai pitää olla ylioppilas vai olenko ihan väärässä ? Joissain ammateissa ehkä peruskoulutus ja työkokemus alalta riittää niin voi hakea. Esm. Sähköasentaja voi suorittaa opinnot ja valmistua Sähköteknikoksi. No en nyt parempaa esimerkkiä keksinyt tämmöisen tutun tiedän.

Petro
Petro
16.11.2019 09:22
Vastaa...  Mirja Haapaniemi

Ei kai teknikkoa ole enää olemassakaan.

Tuumaaja
Tuumaaja
16.11.2019 11:11
Vastaa...  Petro

Teknikko tutkinto ajettiin alas lopuiltakin aloilta 2000-luvun alussa korkeakouluuudistuksen myötä. Tänä päivänä kaikki AMK:sta valmistuvat ovat ensiröörejä.
AMK tukintoon ei ole lukio pakollinen, vaikka tämän peruskoulun jatkeen korkeampi matematiikka on kyllä avuksi siinä missä ammatillinen ulkomaakielen opiskelukin, mutta niiden on oltava mielummin laajoja kursseja.
Myös työkokemusperustaisesti ja ammattikoulupohjalta on mahdollisuus pyrkiä AMK:n.

mami
mami
16.11.2019 14:25
Vastaa...  Mirja Haapaniemi

Ei kai AMK:eissa ole kandeja, vaikka sitä julkisella voidaan rinnastaa työnhaussa amk tai yamk, alempi ja ylempi korkeakouluissa?!

Hutisalo
Hutisalo
16.11.2019 22:59
Vastaa...  Mirja Haapaniemi

Humak = husun matukorkeakolu???

Anonymous
Anonymous
16.11.2019 02:01

Ei Husu ole mikaan yhteisopedagogi, mika titteli tuommoinen huuhaa-titteli on muutenkaan. Husukalla ei varmaan ole edes ajokorttia mutta taksia saa ajaa, tosin sekin on kai osa-aikainen kun ei jaksa ajaa kokopaivaisesti. Vime kesana somalitaksikuski ajoi edessani, laittoi vilkkua oikealle mutta kaantyi kuitenkin vasemmalle, on tosi juttu ihan. Mogadishussa on se liikenne varmaan semmoinen etta saa ajaa kummalla kaistalla vaan ja kumpaan suuntaan vaan…

Sissi
Sissi
16.11.2019 02:18

Googlailemalla löytyy Husun twittertililtä @husu78 29.5.2015 lähetetty twiitti, jossa Husu poseeraa kuvassa ruusun ja todistuksen kanssa. Twiitin teksti: ”Olen virallisesti humanisti. Todistus, kakku ja ruusu. Kiitos @humak”
Linkki twiittiin: https://mobile.twitter.com/husu78/status/604300014937100289
Ammattikorkeaan ovat hakukelpoisia myös muunt toisen asteen tutkinnon suorittaneet kuin ylioppilaat. Ammattikoulupohjallakin siis pääsee amk:hon opiskelemaan.

Sissi
Sissi
16.11.2019 03:14

Juu, eipä mitään. Itseä rupesi vaivaamaan, kun Husun husuttelut tiedetään, että onko tuo kuva riittävä todiste. Kaiken nähdyn valossa ei olisi ollenkaan mahdotonta, että Husu olisi lavastanut kuvan, todistushan voi olla kenen vain.
Theseus-tietokannasta, johon amk-opinnäytteet viedään sähköisinä (Humakin opparit jo vuodesta 2009 lähtien), ei nimittäin löydy Husun opparia, ei millään nimiversiolla. Kaikkia opinnäytteitä sinne ei tosin kyllä kai viedä, jos ovat kovin vaatimattomia… Ja semmoinen husutus löytyy, että Husu esittelee itsensä yhteisöpedagogiksi jo vuonna 2012 muslimiehdokkaiden kuntavaalikyselyssä, vaikka ei tietenkään ole sellainen vielä voinut olla, kun on aloittanut opiskelun vasta 2011.
http://tulevaisuus.org/keskustelu/viewtopic.php?t=6924
Kun kerran keksitään, niin aina epäillään. Ei voi mitään.

Anonymous
Anonymous
16.11.2019 03:30
Vastaa...  Sissi

Husu on virallisesti humanisti, Valtakunnan omatunto.

Minä
Minä
16.11.2019 05:04
Vastaa...  Anonymous

On se ainakin korkeasti oppinut husunisti.

Tuumaaja
Tuumaaja
16.11.2019 11:15
Vastaa...  Minä

Jos otetaan se huma pois edestä, vallasta ja sileäksi taputellusta vrkapolusta huumaantunut.

rocky
rocky
16.11.2019 09:32
Vastaa...  Sissi

Tuohan voi olla vaikka Somalialaisen merirosvousopiston todistus.Kai sekin on riittävän lähellä ajokorttia jotta saa taksia ajaa.

Mika Koivunen
Mika Koivunen
16.11.2019 14:05
Vastaa...  Sissi

Oppari saattaa löytyä kyseisen koulun tietokannasta. Omani laitettiin siten, koska yritys olisi halunnut salata sen, mikä ei nykyisin mahdollista.

Klarsyn
Klarsyn
16.11.2019 16:04
Vastaa...  Sissi

Todella hämärää, miksi opinnäytteestä ei viitettä. Raportti ”Työpaja hyvien etnisten suhteiden edistämisestä” löytyy vuodelta 2013 (https://docplayer.fi/7969863-Abdirahim-hussein-kanava-nuoriso-ry-tyopaja-hyvien-etnisten-suhteiden-edistamisesta-raportti-tyopajan-tuloksista-17-6-2013.html). Vaatimaton paperi. Ei kyllä vastaa 15 opintoviikon opinnäytetyötä, mutta koulutus näyttää olevan aika lailla hajanaista, joustavaa ja opiskelijan omiin vahvuuksiin nojaavaa. Ehkä kokemusasiantuntijuus joskus riittää? Näyttää opintosuunnitelmien mukaan enemmän nuoriso-ohjaajan kuin AMK:n tutkinnolta.
Yhteisöpdagogi-ammattinimike on jonkinlainen yhteisnimike monenlaiseen käytännön asiakaspalveluun erilaisissa kansalaisjärjestöissä ym. vapaa-ajan toiminnoissa tähtääville. Ei teoreettista osaamista liiemmin vaativa.

Suomen Sulttaani
Suomen Sulttaani
16.11.2019 16:30
Vastaa...  Sissi

Olipa hän sitten vaikka Kiinan keisari,hänen panettelu ja valhe puheiden tarkoituksena on saada samanlainen yhteiskunta aikaan kuin somaliassakin,koska valtamedian maanpetolliset apina-voimat haluaa näin tapahtuvan hinnalla millä hyvänsä,Husun tapaus yhteikunnallisesti ei ole minkään arvoinen,suomalaisesta kulttuurista hän ainoastaan tietää että hän on etuoikeutettu,sekä lisäksi hänellä on aseenaan musta nahka sekä vihapuheet.Meidän yksinkertaisesti pitäisi vain vaieta Husun ulostuloista,ainoastaan lähestyä häntä mikäli on aihetta rikos-syytteillä..

Tapiola
Tapiola
16.11.2019 12:59
Vastaa...  Sissi

Kuvassa tosiaan näkyy kukka, kakki ja todistus vaan entä sitten? Olihan monikulttuurivalhe ihanimmassa nousukiidossaan 2010 jälkeen. Puhutaan haamukirjoittajasta husun takana vielä nytkin. Kai siellä on takana ollut opiskeluvaiheessakin haamuidiootteja. Eihän SPR vielä 2015 olisi matuilta vaatinut niin nokon nuukaan hygieniapassejakaan. Koko ajan näihin päiviin saakka tämä epäsuomalaisten joukkio on hyysätty riman alta samoille kalkkiviivoille. En usko tuon todistuksen aitouteen omilla ansioillaan. Mitään syytä uskoa valehtelijaa.

Debis
Debis
16.11.2019 02:24

yhteisö-pedakoki Husu? sure of course..sallikaa mun nauraa..hoh hoh..hehe….on se siinä missä kuka hyvänsä muta pää..eli täydellnen vitsi
jopa mustalainen jooh on varmasti pätevänpi yhteisö peda kookiassa..mitä se ikinä tarkoittaakan

Särmääjä
Särmääjä
16.11.2019 03:11

Husu edustaa näköjään mokuliitto Monihelin hallituksessa jotakin vanhaa somalien Berde ry:tä jolla ei ole ollu kymmeneen vuoteen varmaan yhtään toimintaa ja sitten Tieto on valtaa ry:tä, joka on jonkinlainen somalien iltapäivä ja tukiopetuskerho. Se on hakenu kolmen vuoden aikana yhteensä yli puolen miljoonan euron valtionavustuksia eikä ole saanu mitään ihme kyllä. Tänä vuonna kaikkein röyhkeiten yrittäny saada yli 368 000 euroa ihan vaan kouluttamiseen.

Särmääjä
Särmääjä
16.11.2019 04:01
Vastaa...  Särmääjä

Ja lopuksi muutama tämän vuoden mahtava sijoitus mokutukseen kun Helsingin diakonissalaitoksen leijonansiivun 622 000 euroa on saanut kidutettujen pakolaisten psykiatrinen kuntoutus. Kaikki muu yksittäinen toiminta saanu yleensä alle 200 000.
SPR on saanut suoraan valtakunnalisen monikulttuurisuuden, kotouttamisen ja rasisminvastustamisen edistämiseen noin 364 000 euroa ja laittomien hyysäämiseen melkein 300 000.
Suomen pakolaisapu 1,5 miljoonaa
Romanihyysäykseen yli miljoona.
Turun seudun matuhyysäykseen yli puoli miljoonaa.
Kun taas esim Pelastusarmeija on vain hakenut ja saanut valtakunnalliseen lasten lomatoimintaan noin 135 000 euroa.
Sitten vielä bonuksena on haettu muslimiradio Radio Espoo FM International toimintaan rahoitusta 625 000, mutta ei ole myönnetty.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
16.11.2019 17:21
Vastaa...  Särmääjä

Pitäisi perustaa kidutettujen kantasuomalaisten tukiyhdistys, tarvetta olisi vähintään 3,2 miljardin euron tukipaketille joka vuosi.

zzzzzz
zzzzzz
16.11.2019 05:36

Pate poista tämäkin

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
16.11.2019 08:53

Ettäkö ”Husu twiittailis tuollaisia lämpimikseen”? Kyllä vain kaikki on mahdollista tässä(kin) tapauksessa. Sissi koetti tuossa edellä osoittaa, että eipä vain löydy, ja että herra husu on ollut y-paska-pedagogi jo v. 2012, vaikka aloitti opinnot vasta 2011.
Lahjakas poika (valehtelemaan ainakin!), vaikka ei ole ”opinnut kun hoono somi”. Tekis mieli muuttaa kommentoijan nimimerkkini ”Kyrpiintynyt arapeihin”, mutta kun kirjoitan aina omalla nimelläni, niin jääköön.

Sissi
Sissi
16.11.2019 10:07

Tämä on toivottavasti viimeinen viestini tästä aiheesta: Murha.info-sivustolla joku aikaansaapa on selvittänyt amk-kirjastosta, että kyllä Husun nimellä löytyy opinnäytetyö. Työn nimi on ”Kulttuurinen monimuotoisuus järjestötyön pohjana – rikkaus vai rasite!”, ja sitä ei ole julkaistu sähköisesti. Luettavissa Humakin Nurmijärven tai Helsingin kampuksen kirjastossa.
Linkki opparista kertovaan viestiin murha.infossa: https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=27960&start=225#p959216

Anonymous
Anonymous
16.11.2019 12:59
Vastaa...  Sissi

Jos Hussukalla on joku opinnaytetyo mukamas niin ei se ainakaan ole sita itse kirjoittanut vaan yksi monista vihervasemmistolaisista haamukirjoittajista jotka koostuvat 30-40 vuotiaista sinkkunaisista jotka ovat hurahtaneet feminismi-nimiseen kulttiin koska isa oli ilkea…

Anonyymi
Anonyymi
17.11.2019 08:31
Vastaa...  Anonymous

Kun jo twitter-teksteistä vielä tänä päivänä löytyy todella vaillinaista ja huonoa Suomen kielen osaamista, niin herää epäilys, kuka tämän opinnäytetyön on kirjoittanut?

mami
mami
16.11.2019 14:30
Vastaa...  Sissi

Humaksissa voi yhteisöpedagogiksi opiskella verkkokoulutuksessa, en usko että tuolla suomenkielentaidolla olisi päässyt ominavuin läpi, toisaalta jos osaa englantia, voihan sen englanniksikin suorittaa. Verkkotenteissä on ongelmana juuri se, että vilunkiveijari voi päästä läpi kaverin avulla.

Aappa
Aappa
16.11.2019 15:11
Vastaa...  Sissi

Husumusu-mokutus järjestötyön pohjana? EI JATKOON!

ei suomeen humanisteja
ei suomeen humanisteja
16.11.2019 10:17

Painuisi humanisoimaan sinne kotimaahansa, kun nyt on oikein tutkintokin.

Kuk Kluk Klan tule ja näyttä kaapi paika täsä yhteisösä
Kuk Kluk Klan tule ja näyttä kaapi paika täsä yhteisösä
16.11.2019 12:22

Nyt voidaan siis lopettaa ”Uppsalan ekonomeista” puhuminen.
Voiko ”yhteisö(ntuhoamis)pedagogi saada myös Nobel- palkinnon?

Suomi Finland
Suomi Finland
16.11.2019 13:55

Tietyt tahot eivät lepää, ennen kuin kouluista valmistuu vain islamisteja eikä lainkaan humanisteja. Väärissä käsissä humanismikin on islamismia.

Aikki.
Aikki.
16.11.2019 14:57

Jos olisi opiskellut paremmin, niin silloin olisi humaanimpi ihminen perussuomalaisiakin kohtaan.

Anonymous
Anonymous
17.11.2019 15:06
Vastaa...  Aikki.

Kyllä, asiaa.

Anonymous
Anonymous
17.11.2019 15:22

Somalia tarvitsee Suomessa lukutaidon ja koulutuksen saaneita somaleita. Heitä tarvitaan rakentamaan isänmaataan paremmaksi paikaksi tuleville sukupolville. Itselle on vaikea ymmärtää, että lähdetään kotimaasta, eikä haluta palata takaisin. Olen talonpoikaista sukua ja jos olisin saanut valita, olisin elänyt koko elämäni juurilla, saman koivun juurella, samat pellot ja metsät ympärillä, samat muuttolinnut keväällä ja samat sienipaikat lähteen vieressä vuodesta toiseen. Koti on yksi parhaista asioista, mitä elämässä on. Miksi jättää koti, kun voisi palata?