Päivän rasmus: Ei ole ok olla valkoihoinen

Kuvakaappaus 2019-11-17 15-22-04

Tälle päivälle sattui toinenkin rasisminvastustelijoiden älynväläys. Tällä kertaa rasmuslaiset pähkäilevat onko ok olla valkoinen. Lopulta tullaan siihen tulokseen, että ei ole.

Aloittaja kertoo, että Suomeenkin voi levitä huolestuttava ilmiö, jonka mukaan on ihan hyväksyttävää olla valkoinen. Sen jälkeen asiasta kinastellaan rasisiminvastustelijoiden tapaan maailman tappiin. Kunnes tulee umpisuomalainen rasisminvastustelija, joka kertoo sen, mitä kaikki rasismivastustelijat haluavat sanoa. Ja tyhjentää pajatson:
Kuvakaappaus 2019-11-17 15-22-26
 
Suomalaiset rasisminvastustelijat:

”No, it`s not OK to be white, sorry!”

 
Nimet pikselöity, sillä rasmuslaiset ovat täysiä avohoitopotilaita eikä heitä oikeasti pitäisi pilkata vaan saatella hullujen huoneelle hoitoon. Juttuketju löytyy linkin takaa:
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2760120213999185/
 

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.11.2019 15:49

Pakkopaitaan ympäripyöreään äänieristettyyn huoneeseen tuonlaiset hiippparit kuuluuvat.
Ihmisten ilmoille noilla kaheleilla ei ole pienintäkään asiaa. Etenkään ihmislasten.
Amen.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.11.2019 20:51

Sehän nyt on selkeä asia notta on ok.olla valkoihoinen mutta on ei ok.olla rasmuslainen kusipää ja mitä muita näitä persereikäsuvakkeja nyt onkaan 👍😊😊😊

Anonymous
Anonymous
18.11.2019 02:30

Ne on punavihernatseja. Esittävät vaan suvaitsevaista.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
18.11.2019 10:50
Vastaa...  Anonymous

Samaa mieltä 👍 toivoivat meidän valkoihoisten kuolevan sukupuuttoon saatanan vihervassarikommarit 🤔 vaan valkoinen hetero se pyöränkin kehitti ja jos Mustille olisi niin vaikean tehtävän antanut niin eipä kommarit alenisi jopoillaan 🤣

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
19.11.2019 01:32

Musta onkin hauska rotu. Joku esi-isistäsi köyri oikein perinpohjin orjaa 1600-luvulla, joten olet musta ja uhri. Toinen jännä rotu on ruskeat tytöt. Et ole välttämättä mitään rotua, mutta koet silti olevasi rodullistettu, ruskettunut valkoinen ei kelpaa. Hyvä valkoinen liittolainen kelpaa, kunnes tulee se yhdestoista hetki, vaimikäseoli.
Kaikki vihaavat valkoisia, mutta siitä ei saisi puhua. Valkoisten pariin pitää silti tunkea massoittain muunrotuisia. Muut ottavat lopulta vallan ja valkoisille käy huonosti? Mikä järki tässä on? Me olemme vähemmistö kaikkien muiden pelatessa meitä vastaan.
Ja turha puhua aasialaisista mitään. Luulin tuntevani yhden. Aivan **tunmoinen rasisti, mutta kukaan muu tuskin sitä tietää, paitsi minä. Vihaa siis kaikkia muita rotuja, myös minua.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
19.11.2019 07:25
Vastaa...  fatwantarkistaja

Siispä minunkin täytyy alkaa uhriutua 🤣

miekku
miekku
17.11.2019 21:12

Jos noilla suvakkitytöillä ja -tädeillä on sama unelma kuin Martinalla? No eihän ne ihan terveitä ole, mutta onneksi vähäläntä tärähteneistö on määrältäänkin vähäläntä. https://www.facebook.com/Model.Martina.BIG

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
18.11.2019 20:10

Rasmus saastat voisi lähettää vihervassareiden kanssa siperiaan miettimään kusipäisyyttään 👍😊

Suomi Finland
Suomi Finland
17.11.2019 15:56

Ei kunnilla ole varaa hoitaa potilaita suljetulla osastolla. Onhan se nyt taas luettu, millaista hoitoa on tarjolla nuorille, joiden mielenterveys on järkkynyt. Matuiluun kyllä rahaa riittää. Ja kehitysapuun. Ne ovat pyhät lehmät joihin koskemista ei edes harkita. Perussuomalaiset ehkä voivat tehdä asialle jotain, mutta sitä jotain pitää taas odotella seuraavat 3 vuotta.
Kansan raivo se kyllä nousee, kun koko ajan tulee yhä selvemmäksi, että tietyille piireille ovat tärkeämpiä asioita ulkomaalaisten- kuin suomalaisten hyvinvointi. Edes se, että rahaa syydetään ulkomaalaisten perustoimeentulon kattamiseen ei riitä, vaan sitten pitää vielä suojelupoliisinkin olla tarkkana, etteivät radikaalit ulkomaalaiset pääse yllättämään ja tekemään meille pahaa. Ja se vasta kallista on. Nyt kuulkaa HYVÄT IHMISET (TM) ajatelkaa nyt lopultakin sitä, että moraaliposeerauksen hinnan maksavat heikoimpaan asemaan joutuvat suomalaiset kovimman kautta. Ja moraaliposeeraus ei edes ratkaise niitä ongelmia, jotka lähtömaissa on. Jos tuhat kurjaa pääsee vaeltamaan länsimaihin, jää lähtömaihin jokaista kurjaa kohti 100.000 muuta.

sipilä
sipilä
17.11.2019 16:02

Yksi ratkaisee kaiken paskamaissa eikä yhtään vähä-älyistä väriviall7sta eikä muslimiterroristia enää hiippaile mihneekään. Ratkaisun nimi on: päräpäräräpärääää Tsaaar Booomb, Tsar Bomb!

Anonymous
Anonymous
17.11.2019 16:15
Vastaa...  sipilä

Tuokin ”sipilän” kirjoitus kuuluu siihen väkivaltafantasioiden kategoriaan, jonka Paavo on luvannut sivuilta siivota.
Ei vie nuivien ja kriittisten asiaa tuumaakaan eteenpäin.

peräpää
peräpää
17.11.2019 16:12

Se on tuo summaaja- idiootti liitossa pikimustan kanssa. Ehkä heillä on kotiriitoja?

Militantti antimilitantti
Militantti antimilitantti
17.11.2019 16:15

Oli tuolla rasmuslaisten joukossa ihan järkeviäkin mielipiteitä. Eivät ne kaikki mitään hulluja ole.
On tosin kummallista jos edes joku taputtaa käsiään, jos näkee tekstin: it’s ok to be black, mutta it’s ok to be white saa saman henkilön näkemään punaista. Tuolla sadateltiin joidenkin toimesta tekstin alkuperää. Sen olivat kuulemma rasistit asettaneet. Veikkaan, ettei kukaan kyselisi sen perään, mikä taho on asettanut sloganin it’s ok to be black.

peräpää
peräpää
17.11.2019 16:22

Voi sinua Pate rukka. Varo ettei tule pelosta pissa housuun.
Olet ohjelmoinut näköjään n-sanan käytön kielletyksi.
Ota Pate selvää asiasta, niin huomaat, että tuolla suomenkielen n-sanalla ei ole mitään tekemistä amerikan n-sanakammon kanssa. Suomen n-sana vastaa hyväksyttyä ”negridi”-sanaa kun taas n-kammo tulee amerikan n-alkuisesta haukkumasanasta. Suomen n-sana, kun sitä sai käyttää, ei ollut haukkumasana.
Suomessa se on vain intoilijoiden (tahallinen) väärinkäsitys kuten monet muutkin tuontisuvakismisloganit. Useimmat suvakit ovat amisenglantitasolla.

Minä
Minä
17.11.2019 17:05

Rasmuslaiset varmaan suunnittelevat, että valkoiset kerätään leireille ja takkiin laitetaan valkoinen häpeämerkki, jonka pitää olla näkyvällä paikalla takin etupuolella, miksei myös takapuolelle sama merkki, jotta se varoittaisi valkoisesta vaarasta.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.11.2019 20:58
Vastaa...  Minä

Rasmuslaiset voitaisiin laittaa saarelle asustelemaan haalarit päällä ja rintaan R-kirjain notta me veronmaksajat voisimme tunnistaa nämä loiseläjät…..

Minä
Minä
17.11.2019 17:08

Ei värillä ole väliä, kunhan se ei ole valkoinen.

Los6666
Los6666
17.11.2019 19:04
Vastaa...  Minä

kohta tulee taas sitä saatanan rasistista valkoista lunta 👍
ja ilmastopsykoosissa huitelevat hihhulit pettyy

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.11.2019 21:04
Vastaa...  Los6666

Niin tulee rasistista valkoista lunta ja maitokin on valkoista, huomasin juuri maidon värin kun rasistina join sitä lasillisen 🤔🤣🤣🤣

Tuumaaja
Tuumaaja
17.11.2019 21:34

Taidan olla umpirasistifasistinatsi kun en käytä kuin valkopippuria mausteena suolan lisäksi, jäätelöissä kelpaa vain vaniljajäätelö ja kahviinkin vielä sekoitan valkaisuainetta, samaa jota tulee hörpättyä lasillinen silloin tällöin ruoan kylkiäisenä joka sattuu olemaan valkoista broilerin lihaa sekä totaaliarjalaista kananmunaa valkokastikkeella.
Lapsena tuli aina poimittua äidille päivänkakkaroita, kieloja ja nehän on, herttinen, valkoisia.
Kyllä nyt mieleni pahoitin ja lopunelämääni joudun terapiassa ravaamaan että normalisoituisin ja saisin terveen iskurityöläisen punan kalpeille poskille.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
18.11.2019 20:15

Tosin laitoinhan siihen sitten ruskeaa kahvia sekaan, tosin sokeri oli rasistisen valkoista 🤣

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.11.2019 21:12
Vastaa...  Minä

Olen ylpeä valkoinen lihaa syövä heteromies ja ajan uudella nelivetoisella katumaasturilla, notta haistakaa vittu rasmuslaiset ja muut kommarit 🤣🤣🤣

Särmääjä
Särmääjä
17.11.2019 18:28

Yleensä tollaset Rasmukset on juuri jotain kaikkein ylintä viranhaltijaa tässä maassa, vaikka ne kuinka näyttää tai kuulostaa avohoitopotilailta.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
17.11.2019 19:34

Ja mainittu umpisuomalainen rasisminvastustelija myös perustelee miksi ei ole OK olla valkoinen:
”Ei ole ok olla valkoinen sekä samalla kieltää vastuunsa valkoisuuden nimissä tehdyistä lukuisista kansanmurhista, sodista, ympäristötuhoista, sukupuuttoaalloista, ylikansallisten yhtiöiden kaukaisiin maihin kohdistamasta riistosta, korruptiosta ja laajamittaisesta, järjestäytyneestä, systemaattisesta väkivallasta, että nautiskella kyseisten ”liiketoimien” osaketuotoista ja teeskennellä, ettei ymmärrä vastuun käsitettä alkuunkaan!! Valkoiset kansat ovat tästä johtuen mätiä, kunnes tekevät mainitsemilleni, heidän edistämilleen ja hyväksymilleen teoille jotain, siis nimenomaan edes myöntäisivät vastuunsa ja yrittäisivät tehdä jotain lopettaakseen kyseiset riiston tukitoimet!! Suomi on vastuussa Syyrian sodasta juuri nyt Erdoganin sotiessa suomalaisilla aseilla hänen joukkojensa hyökättyä Syyriaan. Suomalaiset juopottelevat ja sikailevat parasta aikaa ja tulevina vuosina kyseisillä miljoonilla, jotka asekaupasta tänne päätyivät. Onko tämänkaltainen vastuun käsite teille täysin outo, tuntematon (teko-seuraus)?? Jos on, häpeän teidän puolestanne syvästi”.
Ja sitten hän (nainen) käpertyi gambialaisen aviomiehensä kainaloon tuntien itsensä niin hirveän hyväksi ihmiseksi.

Aappa
Aappa
17.11.2019 20:01

Jasåå, pitääkin taas hieroa kenkäplankkia naamaan, että voi jatkaa olemista.

Anonymous
Anonymous
17.11.2019 20:22

Jos ei ole ok olla valkoinen niin miksi rasmuslaiset sitten edelleen hengittävät? Ilmasto…

Richard Rooster
Richard Rooster
17.11.2019 20:25

Mustan lerssin järjetön himo saa naiset kirjoittelemaan kummallisuuksia. Hävettää heidän puolestaan, heikkoja ja sairaita ihmisiä.

Nähtyon
Nähtyon
17.11.2019 20:36

Monellako rasmus sekopäällä on lapsia, kaikista noista lastensuojeluun äkkiä ilmoitus.

Anonymous
Anonymous
17.11.2019 20:39

En yhtään ihmette jos Rasistiset Muslimit RY on tätä mieltä. Jotenkin sopii kuvioon.comment image

Periodic table
Periodic table
17.11.2019 21:14

It’s ok to be black.
It’s ok to be brown.
It’s ok to be red.
It used to be ok to be yellow (it is not necessary always the case anymore).
It is not ok to be white!

Lee Andersson
Lee Andersson
18.11.2019 00:08

Mutta kun kuulemma rasmuslaisissa on valkoisia herroja jotka ovat tuottaneet itselleen pienten mustien rattopoikien lauman? Onko se ok? Että jos valkoinen rasmusherra leikkii siirtomaa lordia pitäen pieniä ruskeita poikia sexileluinaan?
Tuleeko tuo lyhenne ras mus sanoista rasistiset muslimit?

Anonymous
Anonymous
18.11.2019 05:12

Yrittävätkö he siis näyttä tämä kaapi paika.

Matut Penthouseihin!
Matut Penthouseihin!
18.11.2019 09:56

Erittäin Lahjakas Pääministerimme Stefan sanoi illalla Agenda- ohjelmassa (SVT1) että jengirikollisuus ei johdu maahanmuutosta vaan siitä että ghetossa on kurja asua. Kantaruotsalaiset tulisivat aivan yhtä rikollisiksi jos joutuisivat asumaan samanlaisessa paikassa ja köyhinpäin, sanoi Erittäin Lahjakas Pääninisteri.
Ettäs sen tiedätte! Rikollinen ghettomatu on valkoisen heteromiehen sijaiskärsijä.

Suomi FInland
Suomi FInland
18.11.2019 17:28

Ovatko kaikki ghettomatut nyt sitten virallisesti pääministerin lausumana jengirikollisia? Jos kerran rikollisuus johtuu siitä, että ghetossa on kurja asua?

Aikki.
Aikki.
21.11.2019 08:44

Mutta kantaruotsalaisethan asuivat näillä alueilla, kunnes sinne alkoi saapua ihmisiä, jotka ovat kotimaassaan tottuneet palavien autonrenkaiden hajuun.

Valtsu
Valtsu
18.11.2019 10:43

Mutta on ok olla noita! Hesarin erittäin lahjakkaiden nuorten Nyt-liite kertoo, miten feminismi on löytänyt keinokseen noituuden ja tuonut sen saman tien yliopistoon:”Helsinki Coveniin kuuluu media-alan ammattilaisia, taiteilijoita ja monien muiden alojen edustajia. Henriksonin mukaan se haluaa ravistella patriarkaalisia rakenteita ja löytää mahdollisuuksia vaikuttaa ilon ja yhteisöllisyyden kautta”, ja, ”’Patriarkaatti nojaa kahtia­jakoihin, kuten hyvä–paha, mies–nainen, järki–tunne, terve–sairas, tieteellinen–uskonnollinen. Tuo mustavalkoisuus on ajattelun pakkopaita, josta haluamme irtisanoutua. Feministinen noituus avaa tapoja tarkastella asioita sävykkäämmin”, Ala-Hakula sanoo’, ja, ”Turun sukupuolentutkimuksen laitoksen huonoa ilmapiiriä yritettiin puhdistaa taikasuolalla[..]”

Anonymous
Anonymous
18.11.2019 19:56

Rasmuslaiset ovat etnomasokisteja, eli mielisairaita jotka kuuluisivat suljettuun laitokseen.