Päivän Rasmus: Rasisminvastustajat ovat löytäneet uuden idolin

 

Rasmuksessa tehdään taas sitä mitä siellä parhaiten osataan. Suomenvihaaja ja monikulttuurisuusaktivisti Christian Thibault on epätoivoisesti yrittänyt saada esille amerikkalaisen raiskaaja-murhaajan Rodney Reedin tapausta. Reedille annettiin kuolemantuomio, mutta teloitusta lykättiin viime hetkellä. Se aiheuttaa lämmintä itkua rasmuksessa.

https://www.tdcj.texas.gov/death_row/dr_info/reedrodney.html
Tiina Wiik valaisee asiaa parhaiten ja kirjoittaa:
”Rasmuslaiset ovat löytäneet uuden sankarin, raiskaajamurhaaja Rodney Reedin. Reed sai kuolemantuomion nuoren tekohetkellä 19-vuotiaan Stacey Stitesin raiskaamisesta ja kuristamisesta. Hän oli hyökännyt naisen kimppuun tämän ollessa matkalla töihin aamuyöllä. Koska Reed oli ollut epäiltynä useissa muissa seksuaalirikoksissa, poliisilla oli hänen dna:nsa, joka täsmäsi Staceyn vaginasta otettuihin näytteisiin. Reed oli tekohetkellä 28-vuotias.
Ensin Reed väitti, ettei hän tunne koko naista. Kun poliisi paljasti, että hänestä on dna-todisteet, hän muutti tarinaansa ja väitti, että hänellä olisi ollut supersalainen suhde naisen kanssa, josta kukaan ei tiennyt.
Stacey oli parisuhteessa ja teki vuorotöitä säästääkseen rahaa häitään varten. Hän oli todella hyvännäköinen nuori nainen, joka ei takuulla kiinnostuisi Reedistä. Reedin ÄO on selvitysten mukaan 80 paikkeilla, eikä ole mitään syytä, miten hän olisi edes tuntenut Staceyn.
Reed oli puoli vuotta Stitesin tapauksen jälkeen (jota ei saatu heti selvitettyä) hyökännyt samalla tavalla Linda Schlueter -nimisen naisen kimppuun ja yrittänyt raiskata, mutta Schlueter oli päässyt pakoon ja tunnisti hyökkääjän Reediksi. Tästä poliisi huomasi, että hän saattaisi olla myös Staceyn murhaaja. Reed oli myös raiskannut ja pahoinpidellyt tyttöystäväänsä, joka oli henkisesti jälkeenjäänyt, ja oli siitäkin poliisin vanha tuttu.
Reedin puolustus on yrittänyt myöhemmin tehdä uhrin sulhasesta epäilyksenalaista, mutta siinä versiossa ei ole mitään järkeä. Heidän versionsa mukaan Stacey olisi tapettu jo asunnollaan, minkä jälkeen poikaystävä on kuljettanut ruumiin autolla pois. Tämä on epäuskottavaa jo siksi, ettö tytön äiti asui samassa asunnossa ja kuuli ihan normaalit äänet tytön töihin lähdöstä ja aamutoimista. Hänkö ei olisi huomannut äänistä, että ne eivät tule aamutoimista vaan hänen tyttärensä murhasta ja ruumiin raahamisesta?!
Reed on räikeä niljake. Kun häneltä kysyttiin, miksi hän on jatkuvasti elämässään joutunut samanlaisten seksuaalirikossyytösten kohteeksi hyvin nuortenkin tyttöjen taholta, hän sanoi, että tytöt ovat varmaan olleet hänestä mustasukkaisia. Eli hän on vieläpä yrittänyt luoda vaikutelmaa, että kaikki nämä nätit, valkoiset tytöt olisivat ÄO80-luuserin perässä.
Nyt Rasmus-ryhmässä juhlitaan sitä, että tämän hirviön kuolemantuomion täytäntöönpanoa lykättiin. Koska hän on musta. Ja koska hänen uhrinsa ovat valkoisia.”

”Nyt Rasmus-ryhmässä juhlitaan sitä, että tämän hirviön kuolemantuomion täytäntöönpanoa lykättiin. Koska hän on musta. Ja koska hänen uhrinsa ovat valkoisia.”


Raiskausmurha tapahtui siis vuonna 1996 Texasissa Bastropin pikkukylässä muutaman kymmenen kilometrin päässä Austinista. Reed tuomittiin teosta kuolemaan 1998. Texasin kuvernööri Greg Abbot on nyt kuitenkin lykännyt teloitusta neljäksi kuukaudeksi, jonka aikana esille on tuotava uusia todisteita mahdollisen syyttömyyden osalta. Aktivistien mukaan heillä on todisteita Reedin syyttömyydestä.
Tällaisia idoleita siis rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa.
Kuvakaappaus 2019-11-17 00-47-08.png

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
SuperViherZuvakki
SuperViherZuvakki
17.11.2019 02:46

Häh, eiks kaikki tajua et 2000 luvulla musta ei ole syyllinen mihinkään, koskaan, eikä edes tai varsinkaan omiin tekoihinsa. Syy on aina konservatiivisen valkoisen heteromiehen.
P. S. Syy ei myöskään koskaan ole esim islamissa.
P. P. S Freda 33 kakkosessa on kait tänään taas tarjolla kakkosta ja koksua? Ilmeisesti Niinistön piikki on auki ja Hutisalo hoitelee miliisin jos tulee ongelmia tai jotain vai kui?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
17.11.2019 04:55

Niin kuuluukin olla. Sitten kun käyttäytyy Rodneyn tavoin, se kuuluu ottaa pois. En tiedä Ameriikasta, mutta Rasmuksessa ketään ei kiinnostaisi valkoisen* raiskaajamurhaajan vieminen piikille, musta jätkä sitten onkin joku hemmetin ihmsoikeustaistelija ja King Kong, ei saa tappaa syytöntä.
*Jos valkoinen raiskatamurhaisi mustan tytön, silloin kuolemantuomiota vaadittaisiin tahkoamalla toteutettavaksi, koska rasismi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
17.11.2019 05:08

Husu luultavasti somaliksi älykäs, oikeasti ajattelen noin. Ehkä yli 90 pinnaa? Ei hän silti pysty kusettamaan ihan kaikkia suomalaisia. Työnantajan bisnesten tuhoaminen tämän huomaamatta vaatisi paljon enemmän, siihen Hususta ei ole. Toinen vaihtoehto on, ettei Husu ymmärrä tekevänsä hallaa Taksi Helsingille. ”Potkut” hän silti saa, tuollaista firmaa tuskin johtaa Husua älyttömämpi ihminen.

rikollisten puolustajat hirteen
rikollisten puolustajat hirteen
17.11.2019 09:48

Nämä valehtelijat tarvitsisi seuloa yhteiskunnasta, rikolliset valehtelijat ovat pahimpia.
Sitten nämä suvakit ja jeesustelijat puolustavat heitä.

Janis Petke
Janis Petke
17.11.2019 09:53

Yli 20 vuotta turhana yhteiskunnan elättinä. Vaikka USA:n tuomioistuinlaitos on osin persiistä, niin eipä suomeilassakaan ole hurraamista.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.11.2019 10:07

Paskaakos tuohon aikaa tuhlailemaan.
Sähkötuoliin ja voltteja niin maan penteleesti ja tasaseen!
Halpaa kuin saippua ja säästyy taas edes muutama Eurooppalainen hanurinsa rikastukselta.
Yleisölle pastori suosittelee popcornia kokista ja sipsejä.
Amen.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
18.11.2019 13:20

Jälleen pastori osui oikeaan, luoja pastoria siunatkoon 😇

Anonymous
Anonymous
21.11.2019 03:39

Vihreä maili tyyliin.

Pekka Hellsten
Pekka Hellsten
17.11.2019 11:51

Ei tuo ÄO80 sinänsä tunnu olevan mikään este, kun valkoihoinen nainen retkahtaa mustaan tai ruskeaan mieheen. Tänne Suomeenkin on tullut paljon eksoottisia seikkailijoita, joiden ÄO voi olla paljon allekin 80, mutta naiset ovat kuumana pelkkään ihonväriin. Ei miehillä ole rinnassa kylttiä, jossa ilmoitetaan ÄO. Asioiden oikea laita ilmenee sitten pikkuhiljaa, kun on jonkun aikaa oltu yhdessä. Siinä vaiheessa on jo tehty pentujakin, jotka eivät sitten välttämättä ole mitään ruudinkeksijöitä.

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
17.11.2019 15:07
Vastaa...  Pekka Hellsten

Kyllä, koko zuvakki-rasmus historia vahvistaa näitä sanoja!
En vaan voi ymmärtää näitä ainopennasia, sunnivadrakeja, toiviais-pastorittaren kenties kiihottamia draamaqueenejä.
Ja oliko annamaja henriksson myös siellä lentokentällä rillumassa?
Enivais, mennään omalla naamalla puolustamaan tuntematonta rikollisia. Asettuen poliisin tielle.
Ei mene hissi ylös ollenkaan näillä!
Hävetä saa naisten tyhmyyttä.
Vielä uusimpana tämä pyhimys ohisalo.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
18.11.2019 13:24

Ne on joukkopsykoosissa eikä siinä hoito auta 🤔 eiku afrikkaan koko saatanan loiseläjät…..

PiiPaa porukkaa
PiiPaa porukkaa
17.11.2019 12:09

Eleköö kehratko kiusata sairaita?

Anonymous
Anonymous
19.11.2019 22:37

Nämä ovat vaikeita asioita nämä, kun ihmiset ovat vakavasti mieleltään häiriintyneitä. Reedin ei noilla tarinoilla olisi pitänyt elää normaalia arkea ihmisten keskellä, selvä että se päättyy huonosti. Yhdysvalloissa ei systeemi toimi köyhille, se toimii rikkaille. Siellä tapahtuu jatkuvasti aivan sairasta väkivaltaa, josta kerrotaan hyvin vähän täällä Suomessa, lähinnä kouluampumisista. Kauppojen ilmoitustauluilla ym. on paljon ilmoituksia kadonneista lapsista ja nuorista, niinkuin meillä voi olla ilmoituksia vaikka kadonneista kissoista. Lasten kohtalo voi olla todella karu pedofiilien ja muiden käsissä. Häjyjä juttuja, mitä joskus tullut eteen. Yksi nuori kaveri tappoi äitejä lapsineen, jotka käyttivät tietynmerkkisiä citymaastureita. Hyppäsi kyytiin ostoskeskuksen parkkihallissa, uhkasi aseella, ajatutti muualle ja tappoi. Yksi äiti selvisi hengissä lapsineen. Siinä vaiheessa, kun seurasin tapahtumia, ei miestä oltu saatu kiinni. Keskellä päivää näitä. Aivan sairasta. Tätä rataa. Yksi nuori musta poika muutettiin uuteen kouluun (yläaste-ikäinen?), ei pitänyt nuoresta naisopettajasta, käveli tämän perässä vessaan ja tappoi sinne. Kyllä hyvinvoinnin jakaminen ja sosiaalityö on vaan rock. Ilman sitä Suomessakin mentäisiin enemmän tähän tyyliin.