Päivän Rasmus: Rasisminvastustajat ovat löytäneet uuden idolin

 

Rasmuksessa tehdään taas sitä mitä siellä parhaiten osataan. Suomenvihaaja ja monikulttuurisuusaktivisti Christian Thibault on epätoivoisesti yrittänyt saada esille amerikkalaisen raiskaaja-murhaajan Rodney Reedin tapausta. Reedille annettiin kuolemantuomio, mutta teloitusta lykättiin viime hetkellä. Se aiheuttaa lämmintä itkua rasmuksessa.

https://www.tdcj.texas.gov/death_row/dr_info/reedrodney.html
Tiina Wiik valaisee asiaa parhaiten ja kirjoittaa:
“Rasmuslaiset ovat löytäneet uuden sankarin, raiskaajamurhaaja Rodney Reedin. Reed sai kuolemantuomion nuoren tekohetkellä 19-vuotiaan Stacey Stitesin raiskaamisesta ja kuristamisesta. Hän oli hyökännyt naisen kimppuun tämän ollessa matkalla töihin aamuyöllä. Koska Reed oli ollut epäiltynä useissa muissa seksuaalirikoksissa, poliisilla oli hänen dna:nsa, joka täsmäsi Staceyn vaginasta otettuihin näytteisiin. Reed oli tekohetkellä 28-vuotias.
Ensin Reed väitti, ettei hän tunne koko naista. Kun poliisi paljasti, että hänestä on dna-todisteet, hän muutti tarinaansa ja väitti, että hänellä olisi ollut supersalainen suhde naisen kanssa, josta kukaan ei tiennyt.
Stacey oli parisuhteessa ja teki vuorotöitä säästääkseen rahaa häitään varten. Hän oli todella hyvännäköinen nuori nainen, joka ei takuulla kiinnostuisi Reedistä. Reedin ÄO on selvitysten mukaan 80 paikkeilla, eikä ole mitään syytä, miten hän olisi edes tuntenut Staceyn.
Reed oli puoli vuotta Stitesin tapauksen jälkeen (jota ei saatu heti selvitettyä) hyökännyt samalla tavalla Linda Schlueter -nimisen naisen kimppuun ja yrittänyt raiskata, mutta Schlueter oli päässyt pakoon ja tunnisti hyökkääjän Reediksi. Tästä poliisi huomasi, että hän saattaisi olla myös Staceyn murhaaja. Reed oli myös raiskannut ja pahoinpidellyt tyttöystäväänsä, joka oli henkisesti jälkeenjäänyt, ja oli siitäkin poliisin vanha tuttu.
Reedin puolustus on yrittänyt myöhemmin tehdä uhrin sulhasesta epäilyksenalaista, mutta siinä versiossa ei ole mitään järkeä. Heidän versionsa mukaan Stacey olisi tapettu jo asunnollaan, minkä jälkeen poikaystävä on kuljettanut ruumiin autolla pois. Tämä on epäuskottavaa jo siksi, ettö tytön äiti asui samassa asunnossa ja kuuli ihan normaalit äänet tytön töihin lähdöstä ja aamutoimista. Hänkö ei olisi huomannut äänistä, että ne eivät tule aamutoimista vaan hänen tyttärensä murhasta ja ruumiin raahamisesta?!
Reed on räikeä niljake. Kun häneltä kysyttiin, miksi hän on jatkuvasti elämässään joutunut samanlaisten seksuaalirikossyytösten kohteeksi hyvin nuortenkin tyttöjen taholta, hän sanoi, että tytöt ovat varmaan olleet hänestä mustasukkaisia. Eli hän on vieläpä yrittänyt luoda vaikutelmaa, että kaikki nämä nätit, valkoiset tytöt olisivat ÄO80-luuserin perässä.
Nyt Rasmus-ryhmässä juhlitaan sitä, että tämän hirviön kuolemantuomion täytäntöönpanoa lykättiin. Koska hän on musta. Ja koska hänen uhrinsa ovat valkoisia.”

“Nyt Rasmus-ryhmässä juhlitaan sitä, että tämän hirviön kuolemantuomion täytäntöönpanoa lykättiin. Koska hän on musta. Ja koska hänen uhrinsa ovat valkoisia.”

https://www.facebook.com/tiina.wiik/posts/1484579695024019


Raiskausmurha tapahtui siis vuonna 1996 Texasissa Bastropin pikkukylässä muutaman kymmenen kilometrin päässä Austinista. Reed tuomittiin teosta kuolemaan 1998. Texasin kuvernööri Greg Abbot on nyt kuitenkin lykännyt teloitusta neljäksi kuukaudeksi, jonka aikana esille on tuotava uusia todisteita mahdollisen syyttömyyden osalta. Aktivistien mukaan heillä on todisteita Reedin syyttömyydestä.
Tällaisia idoleita siis rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa.
Kuvakaappaus 2019-11-17 00-47-08.png