Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.11.2019 15:52

Perhana kun on hiano leiri!
Pastori on ihan täpinöissään moisesta. Tänne kanssa samanlaiset leirit epämääräisille tunkeutujille
ja elämä hymyilee jälleen

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.11.2019 01:47

Aamen!

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
18.11.2019 19:11

Ja taas pastori puhuu faktaa 👍 tämä OK 🤣

Minä
Minä
17.11.2019 17:01

Niin, “maahamuutollahan” monet tekee bisnestä, joten tuosta varmaan saa kannattavan ja miljoonat sen kuin kerääntyvät tileille. Sitä voi mainostaa niin, että ympäristölle koituvat haitat minimoituvat.

Särmääjä
Särmääjä
17.11.2019 18:36

Maanpetturipoliitikot ja virkamiehet voisi sulkea tommoseen yhdessä matujensa kanssa. Ja mielellään se voisi sijaita Siperiassa.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.11.2019 19:11
Vastaa...  Särmääjä

How about gulag?
Amen.

Tuumaaja
Tuumaaja
17.11.2019 21:19
Vastaa...  Särmääjä

Siinähän olisi erinomainen pelinavaus venäjän kanssa, annetaan heille muutama kymmenen valikoitua vankia sijoitettavaksi vaikka sahalinille, tietty sattumaltra arpa osuu entisiin vallanpitäjiin mutta hehän ovat lupautuneet uhrautua paremman suomen puolesta joten lupaus pitää lunastaa.

ed karvinen
17.11.2019 19:39

Ei muuta kuin maalia pintaan ja sähköt kuntoon, niin siinä on sopiva paikka vastaanottokeskukseksi. Mallia voisi ottaa kaikki eu maat suomea myöten.

Anonymous
Anonymous
17.11.2019 23:37
Vastaa...  ed karvinen

Pahoin pelkään, että leiri on suomalaisia varten. Isänmaallisia.

Anonymous
Anonymous
17.11.2019 20:55

Hyvän vokin tuosta saisi jos Suomi vuokraisi vokkipalvelut Virosta.
Pääsisivät kunniakansalaiset heti kiinni pohjoiseen tunnelmaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.11.2019 22:56

“EUROOPAN ihmisoikeussopimuksen artiklat kaksi ja kolme ovat ehdottomia ja kriisioloissakin poikkeamattomia oikeuksia, toteaa kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheinin. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) katsoi torstaina päätöksessään, että Suomi rikkoi näitä ihmisoikeussopimuksen ydinpykäliä karkottaessaan irakilaismiehen vuonna 2017. Mies ammuttiin Bagdadissa pian palautuksen jälkeen.”
“Sisäministeri on ottanut asian esiin ministeriössä
Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) pitää EIT:n päätöstä erittäin painavana.
Ohisalon mukaan on erittäin vakavaa, että oikeusvaltio ei ole onnistunut suojelemaan kaikkein tärkeimmän oikeuden eli elämän turvaamista. Ohisalo sanoo, että asia on otettu esiin ministeriössä, ja se aikoo selvittää, ettei vastaavaa enää tapahtuisi.
– Olen ottanut asian välittömästi esiin ministeriössä, ja selvitämme huolella sen, miten voimme varmistaa, ettei tällaista enää tapahtuisi, Ohisalo sanoo medialle lähettämässään tiedotteessa.”
Tässä olisi pari asukkia tuonne leirille, kunhan sen toiminta saadaan jälleen ajettua ylös. Nämä jeesustelevat YHDEN miehen kuoleman takia, kun suomalaisia on kuollut jo useampikin ja eipä se noiden samojen tyyppien mielestä ollut niin vakavaa, koska LUKUISAT IHMISET PÄÄSIVÄT TURVAAN sen vuoksi, että he ylittivät Suomen rajan.
Suomalaisten ihmisoikeudet ja oikeus elämään eivät paina mitään ulkomaalaisten oikeuksien rinnalla. Nämä pirut eivät edes suostu kommentoimaan tätä ristiriitaa. Heistä siinä ei ole mitään perusteltavaa. Ulkomaalaisten turvapaikanhakijoiden ihmisoikeudet ovat heidän mielestään pyhiä ja jakamattomia.
Ulkomaalaisia ei saisi virheiden takia kuolla YHTÄÄN, suomalaisten ei sitten niin väliä. Eivät ne mitään sellaista aiokaan varmistaa, ettei suomalaisia enää tapettaisi, ryöstettäisi tai raiskattaisi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.11.2019 02:25
Vastaa...  Suomi Finland

Kukaan ei ole todistettavasti kuollut, yhtään virhettä ei ole tehty. Missä siis ongelma? Ongelma on se, että noiden kaikkein villeimmätkin kusetukset ovat meille jumalan sanaa suoraan saarnastuolista. Ja voi olla, että jätkä onkin tapettu. Entäs sitten? Kurja kohtalo, mutta ei se meille kuulu yhtään sen enempää, kuin jonkun toisen mantereen savimajasiittämisetkään. Hoitakaa omat sotkunne, taikka jättäkää hoitamatta.

Hutisalo
Hutisalo
18.11.2019 17:09
Vastaa...  fatwantarkistaja

Kuuleppas nyt, ei se ole jumalan sanaa, ei sinne päinkään. Se on suora ilmoitus allahin pedofiiliprofeetalta, itseltään muha-matilta.

Annette
Annette
17.11.2019 23:22

Loistava ostos ja bisnesidea. Mä voin rahoittaa kyllä osaltani, lopetan kaljan juonnin ton takia. Ei voi rasismistakaan syyttää, kun eläimillekin on sähköaidat sallittuja. Koirille kuitenkin paremmat kopit, koirat on tärkeitä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.11.2019 02:42
Vastaa...  Annette

Lähdetään kiduttamaan toiseutettuja. Osaan tehdä mikropuuroa, joka saa paatuneimmankin sarjaraiskaajan itkemään äitinsä taatelihillon perään.
Minuutin välein uunitus etenee kilahdusten säestämänä. Ääni lähenee. Tuskanparahdukset kuuluvat yhä lähempää… Kohta on sinun vuorosi, etkä voi sille mitään. Kaurapuuro voisilmällä on Helvetti maan päällä! Epäinhimillinen kohtelu suoritetuista urotöistä, ja naisoletetun nauru saavat jihadistin katumapäälle. Miksei Allah auta soturiaan, teinkö liian vähän hänen mielikseen? Nyt on liian myöhäistä.
Voit pelotella sjäferillä noita aina halutessasi, mutta aamupala on minun heiniäni.

Nähtyon
Nähtyon
18.11.2019 12:07

Ei ne noin hienoa paikkaa tarvitte.
10 metriä kanttiinsa oleva teltta, sinne kaikki ählyt vaikka kaivinkonetta apuna käyttäen ja 10 metriä joka kanttiin miinoittaa alue parin sentin välein, takuulla ei karkaisi yksikään.

Huru-ukko
Huru-ukko
18.11.2019 17:14

Tuota, ihanko aikuisten oikeesti Paavo ostit tuon Harkun? Mihis ne Virolaiset nyt säilöö ne tulevat musulmaanit? Kun eikös toi Harkku ollu just niitä varten?
Ja jos, niin ehkäpä teit hyvän kaupan. Juttuja jatkojalostuksesta odotellen.

Huru-ukko
Huru-ukko
19.11.2019 01:26
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ihan hyvä läppä:)