Viikonlopun aikana vähän sitä sun tätä, sekä tuota ja mätäpätä

polisbilvisning

Malmön ympäristössä ei poliisin pizzatarjoilu auttanut. Meno on jatkunut sellaisena kuin se oli ennen pizzoja. Myös muualla Skoonessa on ollut monenmoista, kuten yleisestikin Ruotsissa.

Landskronassa ammuttiin kohti liikkeessä olevaa autoa. 2-4 luotia meni ikkunoista sisälle, mutta yksin autossa ollut kuljettaja ei saanut osumaa. Tapahtumapaikka oli taajama-alueella Borgmästargatanilla klo 17.00 jälkeen. Tapahtumalle ei toistaiseksi tiedetä motiiveja kuten ei tekijöitäkään, sillä ketään ei ole otettu kiinni epäitynä teosta.
Viime yönä puolen yön aikaan viritettiin Malmön Ärtholmeniin pommi. Luultavasti pommi oli ns. autopommi, sillä ainakin pari autoa vahingoittui parkkipaikalla, jonne pommi oli viritetty.
Tukholmassa yritettiin murhaamista. Hässelbyn torilta löydettiin puolen yön aikaan puukkohaavoja saanut mies. Kimppuun oli hyökännyt useampi nuorukainen. Mies sairaalaan ja poliisille tutkintavihkoon murhan yritys. Ei kiinniottoja.
Tukholmassa Sundbybergissä on tällä hetkellä menossa koko yön jatkunut piiritystilanne. Yön aikana on ammuttu useita laukauksia. Piiritetyn kerrotaan ampuneen niitä parvekkeelta pihalle päin. Motiivia ampumiselle ei tiedetä ja poliisi tyytyy tällä hetkellä odottelemaan. Talo on evakuoitu ja lähialue eristetty. Tekijä on yksin huoneistossa, joten eiköhän nukkumatti pian tule.
Tukholmassa suoritettiin myös puhdasoppinen vessaraiskaus. Vajaa parikymppinen nainen oli mennyt Tukholman keskustassa yleiseen vessaan kun tekijä oli hyökännyt samalla ovenavauksella sisää vessaan ja raiskannut naisen. Poliisi tutkii asiaa ja valvontakameranauhoista toivotaan ratkaisua.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
dot
dot
17.11.2019 11:08

Poliisi ei pysty eikä halua suojella kansalaisia.

Lisää hulluja rajalta
Lisää hulluja rajalta
17.11.2019 11:26

Malmön poliisin pullapitsatarjoilu on jatkunut jo vuoden ja sen vuoden aikana on kaikki mennyt pieleen eli rikokset raaistuneet jne. Pullapitsakonsti on siis ollut kontraproduktiivinen.
Mitäs kokeiltais seuraavaksi? Mites olis karkoitukset esi-isien maahan?

Mooney mike juliet juliet
Mooney mike juliet juliet
17.11.2019 13:26

Tahi liikemiehen esittämä sotilaallinen väliintulo ja sitä kautta Tsar Bomb. Malmoon riittäisi vähempikin, mutta kun niitä on Putinilla myytäväksi asti, niin miksi ei.

Tuumaaja
Tuumaaja
17.11.2019 13:55

Ruotsipojalle ei passaa anta mitään puukeppiä tukevampaa astaloksi, kun ei kykene hallitsemaan muutamaa läpsyäkään.
Kummallista kun ei maassa olevat mc kerhot ole aktivoituneet muiluttamaan näitä, mutta toisaalta voivat olla juuri näiden erinäisten velkojen perijöiksi ”palkattuja”.
Kuten olen aiemmin todennut, nänmä partalapset nauravat sinne partaansa sitä että suvakit yrittävät ”ymmärtää” ja ”puhua” heille, koska he tulevat kulttuurista jossa fyysisellä voimalla keskustellaan sekä sovitaan asioita, katsotaan heikkoudeksi jos kykenet vain lässyttämään turhaa jargoniaa ja tällöin ei tarvitse noteerata koko asiaa.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.11.2019 11:42

Pastori jo aiemmin tuolla muistaakseni mainitsikin, notta antakoot niille vaikka persettään pitsan sijaan.
Tässä vihoviimeinen vinkki. Jos tuo ei tepsi, niin sitten palautus yksinkertaisesti vain takaisin
sinne lantamajaan, mistä tänne ovat itsensä pilkistäneetkin nokka pystyssä.
Amen.

Hähhähhääääääää
Hähhähhääääääää
17.11.2019 12:36

Entäs jos poliisi antaisi piestä itseään avoimesti toreilla! Ehkä silloin loppuisi rikollisuus kuin seinään, koska rikolliset saisivat mätkiä kuvitteellista rasistipeikkoa oikein olan takaa.

Anonymous
Anonymous
17.11.2019 12:47

Rikkaus ja voimavara sen kun etenee vääjäämättömästi kohti lopullista monikultturista ilotulitusta.

Valtsu
Valtsu
17.11.2019 13:41

Täytyy kirjoittaa otsikon ohi, kun jäi se Husun oppari mietityttämään: Opinnäytetyöllä tulisi osoittaa nimensä mukaisesti oma osaamisensa. Mutta miten Husun tasoisella suomen kielellä voi osoittaa yhtään mitään? Jonkun muun on täytynyt vähintään kieli tarkistaa ja kirjoittaa puhtaaksi. Tai miten hitossa alakoulusuomea kirjoittava voi läpäistä korkeakoulun?
Nämä erilaiset graduthan on tupattu tarkistamaan aika tarkasti – vähintään jälkikäteen.

Tuumaaja
Tuumaaja
17.11.2019 14:03
Vastaa...  Valtsu

Varmaan arvioinnissa käytetty alennettua arviointitapaa juuri tämän vuoksi. Näinhän muillakin oppilaitoksilla on ohjeistus jos henkilö on vieraslajia, katsotaan vajavuuksia sormien läpi jo muutenkin helpotettuun opiskeluun ja tehdään arviot mutulla sekä sillä mitä sattuu käteen jäämään arvioitavaksi. Arviointi suoritetaan taas silä periaatteella että henkilö kenties, ehkä, todennäköisesti tietää mistä kirjoittaa, mutta vajanaisen kielitaidon vuoksi ei kykene tuomaan sitä selkeästi esille, ymmärrretään ja korotetaan seuraava pykälä ylöspäin arvosanaa/hyväksyntäkriteeriä.

Anonymous
Anonymous
18.11.2019 21:55

Sosiaalitutkintoja tarvitaan, siinä ei ole mitään hävettävää. Kaikilla ei riitä paukut parhaaseen, saa yrittää.

JP
JP
17.11.2019 14:06

Perustaisivat reservaatin keskelle metsää minne kaikki tulijat ja tulleet ohjataan. Siellä ei ole lakeja, hallitusta, verottajaa, sossua. Ruotsi tarjoaa ainoastaan turvaa, armeija vahtii portilla että pysyvät kalifaatissaan

Minä
Minä
17.11.2019 14:14

Eihän nuo rikolliset pidä pizzaa tarjoilevaa poliisia kuin tyhmänä ja lällärinä. Ei herätä kunnioiotusta.Suvakkien ideologian teoriat ovat taas kerran osoittaneet toimimattomuutensa. Eipä ne ole koskaan muuta osoittaneetkaan. Ovat niin varmoja, että tietävät mistä kenkä milloinkin puristaa, mutta eivät koskaan saa mitään parannusta aikaiseksi missään asiassa. Eivät silti ikinä opi siitä, että kaikki menee heidän ideoillaan pielee.

Särmääjä
Särmääjä
17.11.2019 18:14

Seuraavaksi voisi kokeilla sitä illallista kuninkaanlinnassa ja ilmaisia heijastimia.

Juha
Juha
17.11.2019 23:21

Kyllä pitää rukoilla että Suomessa löytyy päätöksentekoa jolla tälläinen Ruotsin päivittäistodellisuus ei tule meidän todellisuudeksemme. Emme halua Suomeen jatkuvia ammuskeluita, puukotuksia, raiskauksia, tuhopolttoja jne.

Juha
Juha
18.11.2019 00:16

”Kaikki tietävät, että Irak on vaarallinen maa. Maan vaarallisuus ei kuitenkaan ole peruste kansainväliselle suojelulle. Erityisen mielenkiintoinen on ajatus, että Suomi olisi vastuussa ulkomailla olevien ulkomaalaisten hengestä, kun samaan aikaan kukaan ei tunnu olevan vastuussa niistä Suomessa asuvista suomalaisista, jotka ovat joutuneet turvapaikanhakijoiden uhreiksi”, perussuomalaisten puheenjohtaja muistuttaa.
”Irakissa tapettua henkilöä pidetään suomalaisen turvapaikkapolitiikan uhrina, jonka vuoksi politiikkaa on muutettava. Miksi ylempänä mainitut suomalaiset eivät ole suomalaisen turvapaikkapolitiikan uhreja, joiden vuoksi asioiden pitäisi muuttua?” Jussi Halla-aho kysyy ja jatkaa: ”Miksi Suomen on suojeltava ulkomaalaisia ulkomailla mutta ei suomalaisia Suomessa?”
Oikea media su 17.11.2019 00:11
https://oikeamedia.com/o1-125306