Löfven: Rikollisuutta ei voi etnisöidä

https _cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_180925092114-01-stefan-lofven.jpgViime päivien aikana somessa on levinnyt laajalti Iltalehden artikkeli, jossa ruotsalaiset poliisit varoittavat suomalaisia ottamaan opiksi Ruotsin tekemistä virheistä. En ole lukenut artikkelia, sillä en lue kuin äärimmäisen harvoin valtamedian juttuja. Olen nähnyt vain otsikon.

Onko Ruotsissa sitten tapahtumassa jotain muutosta jengiampumisten ja muun maahanmuuttajataustaisten rikollisten ympärillä? Ei ole. Mikään ei ole muuttunut eikä kukaan ole “herännyt” yhtään mihinkään. Asiasta ehkä puhutaan lehtien otsikoissa paljon, mutta mikään poliittinen taho ei edes aio tehdä asioille mitään. Pääministeri Stefan Löfven kertoi sunnuntain SVT:n Agenda-ohjelmassa (vrt. esim. A-studio tms), että ei todellakaan edes ymmärrä mistä on kyse.
Stefan Löfven jankutti ohjelmassa itsepintaisesti samaa ikivanhaa jargonia ja täräytti ilmaan jotain sellaista, että rutosalaiset ongelmalähiöt ovat itsessään ongelma, eivät siellä asuvat ihmiset.
– Tällaista jengiampumista ja rikollisuutta olisi syntynyt näissä lähiöissä ihan samalla tavalla jos siellä asuisi pelkkiä ruotsalaisia, Löfven horisi.
Niin ikään Löfven kertoi, että rikoksia ei voi “etnisöidä” vaan kaikki rikokset johtuvat sosioekonomisista syistä.
– Ei rikoksia voi etnisöidä ja sanoa, että se johtuu ihmisen syntymäpaikasta, ihonväristä tai taustasta. Rikollisuus johtuu taloudellisista syistä, ja on itsestään selvää, että jos tulija saa liian vähän kielikoulutusta niin mahdollisuudet päästä työmarkkinoille pienenevät ja tapahtuu eriytymistä, Löfven kertoi.
Jotta asiat menisivät entistä pöljimmiksi niin jopa suosittu kriminologi Leif GW Persson on alkanut horisemaan. Hän kertoo vasemmistolaisessa Paragrafissa, että Ruotsin räjähdykset ovat klassinen äärioikeistolainen ilmiö.
Perssonin teorian mukaan, koksa räjähdyksissä loukkaantuu niin vähän ihmisiä, ja useimmat teot ovat ikäänkuin kohdentamattomia iskuja, joiden ainoa tarkoitus näyttää olevan, että räjähdyksellä saadaan suurta huomiota, niin tämä viittaa Perssonin mukaan äärioikeistoon.
– Tarkoitan esimerkiksi Sverigedemokraatit tai Vastarintaliike, enkä tähän asti ole saanut ainakaan mitään vastatodisteita, Persson kertoi.

Subscribe
Notify of
guest
66 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puosuvaari

Hulluudella ei Ruotsissa näytä olevan mitään rajoja – ikävä kyllä nämä miehet ovat maan johtavia nimiä, kumpikin alallaan eli ime siitä. Kun tosiasioita ei tunnisteta niin toivoa ei edes näköpiirissä. Vaikka Ruotsidemokraatit tolkun puolueena on jo maan suurin (kuten Perussuomalaiset Suomessa), niin ennen 50%:n kannatusta ei itkukaan auta.

Avohoito tappaa ruotsalaiset sukupuuttoon

Löfven on marokkolaisen torikauppiaan seniili poika.

Anonymous

Ja aiti on Ruotsin ensimmainen sukupuolineutraali hitsaaja…

Olavi

Löfven on ilmeisesti paniikissa, eikä hänen aivonsa toimi normaalisti, jos on koskaan toiminutkaan.

Aikki

Taitaa olla samanlaisessa koomassa, kuin Antti arvopohja Rinne .

totuus ennenkaikkea

Paniikissa on eikä omaa aivoja, myötähäpeä on suuri kun kuuntelee sen puheita elikkä paskanjauhantaa. Samaa paskaa kun suomessa nämä rasmuskusipäät joilla aivojen tilalla on korkeintaan pähkinä 🤣

Debis

Oikeiden tiedemiesten mukaan yksilön käyttäytyminen, ominaisuudet ja menestyminen elämässä johtuu 80 prosenttisesti geeneistä ja vain 20 prosenttia ympäristötekijöistä, eli kaikenlaisten sosiologien humpuukiteorioista. Toki myös sattumalla on aina osansa, niin sanoo jo kvantti ja kaosteoriatkin/ luonnonlait. Maailma kun nyt valitettavasti ole sellainen millainen suvakit sen oikedudenmukaisuuden vimmassaan haluaisivat olla, vaan sellainen jonka luonnonlait sanelevat.

tintin

mIKSI pitää Löveniä kritisoida hän on kaikki tietävä rautalangasta hitsattu kaikki tietävä hän on kuin vastaus matematiikan kirjassa kaikke hänen suussa on kuin velliä joka pursuaa epämääräisenä sörjynä uksennuksena

Janis Petke

Turha on hurrien rehennellä. Meillä on ainakin yhtä tyhmä ja hullu pääministeri.

Pertti Grandell

aivan rinteen anus on ihan yhtä hölmö…..ei yhtään ruotsalaista kolleegaansa parempi, molemmat täys torveja….punaisia ihme niljakoita…ainoa ketä/ mikä saa olla punainen vain väriltään on joulupukki…ja koffin olut purkki…sekä liikenne valo välillä-

Hutisalo

Juu, kumpaakin yhdistää kolme kirjainta: SDP

totuus ennenkaikkea

Tämä Löhven vaikuttaa olevan vieläkin kusipäisempi kuin kolleegansa suomessa. Pääministerimme tosin tarkemmin ajateltuna on vähintään yhtä kusipää vaan minkäs noille oikein mahtaa kun kaksi ääliöitä ovat valtaan päässeet? Niinköhän tämä Rinne kykenee pitämään hallituksen kasassa kautensa aikana, epäilen sitä suuresti 😡😡😡

totuus ennenkaikkea

Haluaisin vielä mainita notta nämä vihervassarianarkot ovat terroristitoporukkaa, ne perkeleen sikiöt polttavat autoja ynnä käyttävät äärimmäistä väkivaltaa toteuttaakseen anarkiaansa. Omaan listan näistä naamiopelleistä ja kas kummaa nämä rääpäleet ovat valtaapitävien jälkeläisiä ja se selittää notta nuoremmat suvakkipoliisit eivät tutki isänmaamme lippujen ynnä autojen polttoja koska määräys tutkimattajättämispäätöksestä tulee ylemmältä taholta 😠 Eivät ymmärrä notta tämän listan tulen julkaisemaan niin katsotaan toruvatko vanhemmat näitä väkivaltaisia ynnä tihutöitä harrastavia liin suojattuja 👍🤣🤣🤣

totuus ennenkaikkea

Listassani mainitsen näiden naamiopelleanarkistien sukunimet joten jokainen saapi päätellä kenen pikkuenkeleistä on kyse 🤣

Suomi edustaa

Mikäs pöljä se Suomen uusi puolustusministeri sitten on? Tuli suu täynnä (ruokaa) mässäten lehdistön ja TV- kameroiden eteen ( pohjoismaisilla puolustusministereillä oli yhteinen kokous) plus että englanninkieli oli ”tuu tii tu tööti tuu”- tasoa😩

Jp

Olihan meillä puolustusministerinäkin siviilipalveluksen suorittanut “mies” ja sisäministerin kansliapäälikkönä utareet tutkija. Presidenttinä jo toista kautta on entinen kansallispankkimme pääjohtaja joka on naimisissa oman kummityttärensä kanssa. Hyi helevetti, fy fan

Aikki

Pääministerit veljekset , kuin ilvekset. Löfven kävi ennen vaaleja neuvomassa Rinnettä maahanmuuttoasioista.

Jones

Näin ne ongelmat lakaistaan maton alle. Samalla paasataan että siirtolaisten pitäisi saada säilyttää oma kulttuurinsa, joka saattaa olla se todellinen syy asioihin.

totuus ennenkaikkea

Syy on svenssoneilla siinä notta noukkivat näitä pedoprofeetan seuraajia maahansa ja sama toistuu suomessa pienellä viiveellä. Nämä saatanan sikiöt eivät kotoudu joitain harvoja poikkeuksia lukuunottamatta, eivät alennu oppimaan kieltä saatikka tekemään töitä. Lapsia osaavat kyllä siittää yhteiskunnan kustannettavaksi koska veronmaksajathan ne maksaa 🤔 Voi vittu että Luoja hajottakoon hallitukset molemmista maista perkele 😠😠😠

fatwantarkistaja

Semmoinen huomio, että nämä tuskin vahingossakaan menettävät lapsiaan yhteiskunnan kasvatettaviksi, eli pikkujihadisteja alkaa olemaan jokaisessa taloyhtiössä keskimäärin ja pelkästään heidän aikuistuttuaan kokonainen rappu on näitä täynnä. Eikä millään sukupolvella tule olemaan aiettakaan kotoutua.

totuus ennenkaikkea

Ei ne kotoudu kun iskä määrää alistumaan allahin pedoprofeetta muhmedin käskyihin jotka se kirjoitti medinassa 😠

polpo

Poliisi on hullu.

M

Hyvä Tapsa! Olet loihelausunut oikeat mielipiteet ja saat pitää työpaikkasi. Toisin kuin esimerkiksi Scanian Östling joka esitti vääriä mielipiteitä.
“enkä tähän asti ole saanut ainakaan mitään vastatodisteita”
Matematiikassa yksikin vastaesimerkki riittää osoittamaan väitteen epätodeksi. Ruotsissa sen sijaan vastaesimerkkien puute osoittaa väitteen todeksi.

fatwantarkistaja

En ole saanut yhtään vastatodistetta, sille, etteivätkö uhvomiehet kusisi elämääni. Se on siis professorin vahvistama kiistaton tosiasia ja faktinen fakta. Onko täällä yhtään professoria oppineempaa, joka voisi kyseenalaistaa tutkimukseni, ei taida olla.

Pinlaareni

Kiteytit asian hyvin. Kirjoitin asiasta toisaalle näin:
“Tarkoitan esimerkiksi Sverigedemokraatit tai Vastarintaliike, enkä tähän asti ole saanut ainakaan mitään vastatodisteita.”
Tuo on hieno esimerkki negaation kautta todistamisesta. South Park -sarjan eräässä jaksossa parodioitiin History Channelin vastaavia “todisteluja”. Minäkin voisin esimerkiksi esittää “asiantuntijana” väitteen, ettei ole olemassa mitään todisteita sitä vastaan, etteivätkö avaruusolennot olisi rakentaneet Egyptin pyramideja ja muokkanneet ihmiskunnan kehitystä jne.
Tai koska kukaan ei ole nähnyt megalodonia, ei tarkoita etteikö niitä voisi vielä uiskennella merten syvyyksissä yms. Eli esitän hourupäisen väitteen, ja sanon sen jälkeen kirkkain silmin, että kellään ei ole esittää todisteita siitä etteikö huuhaaväitteeni voisi olla totta.

Klarsyn

Maahanmuuton väkivalta on kulttuurista, kirjoittaa Snaphanen ja kauhistelee Stefan Löfveniä Agenda-ohjelmassa. Ruotsista on tullut globalistien koelaboratorio, ja se on matkalla kohti tuhoa. Ongelma-alueilla asuvat ihmiset ovat köyhiä, työttömiä ja ulkopuolelle jätettyjä, mikäli nämä ihmiset olisivat kantaruotsalaisia, tilanne olisi aivan sama.
Näyttää, että poliittinen luokka, joka on synnyttänyt tämän suon, ei anna mitään toivoa. Ann Heberlein, kirjoitti Snaphanenin mukaan 20 vuotta liian myöhään kyseisestä Löfvenin ja liberaalien johtajan Nyamko Sabunin haastattelusta “Näin huonosti en ole nukkunut kuukausiin, kuka voi enää levätä rauhassa, kun maata johtaa pääministeri, jolla ei ole mitään vastauksia. Löfvenin esiintyminen Agenda-ohjelmassa oli puhdas farssi, sekava latteuksia ja såattsäga -välihuomautuksia sisältävä höpötys.”
Moni ehtii kuolla siinä ajassa kun Löfven ja Sabuni teeskentelevät ajattelevansa. Löfvenin puolue tulee murenemaan, eikä sillä ole tilaisuutta enää 2022, vaikka kuvittelevat johtajaa vaihtamalla olevansa taas iskukyvyssä. Tino Sanandaji otsikoi juttunsa Eikö löydy yhtään aikuista, joka tarttuisi Löfveniä korvista.

Dickie

ei, vaan perussyy on geneettinen, nämä sitten kehittävät itselleen sopivan “kulttuurin”, josta johtuu mutapäämaiden surkea olemus kaikilla tasoilla..eli pääkopassa on jotain vikaa, ainakin valkoisiin verrattuna

Nähtyon

Aivokuollut koko ruotti nykyään.

PastoriNikulainen

Ja paskan marjat, kuppa ja kuusi muuta!
Kyllä voi etnisöidä ja kuuluukin jos siihen on tervejärkinen syy. kuten jo aikuisen oikeasti ruotsilla onkin.
Tuo hullu nyt vain sattuu olemaan aivan totaali-muumio ja evoluution takapakki koko jarru.
Aamenet sille!

totuus ennenkaikkea

Jälleen on pastori oikeassa! Siunatut olkoon pastorin teesit 👍

Alzheimer jyllää

Eikö kukaan voisi viedä hitsaajaparan dementiatestiin? Käytös ja puhe ovat ilmiselvää dementiaa.

Suomi Finland

Luin vastaavan jutun aiemmin jo MV-lehdestä. Kyllä kirosanoja pyrki väkisin pulahtelemaan ilmoille kun tuollaisen tyhmyyden joutuu lukemaan. Kyseinen ‘lahjakas’ pääministeri on täysi idiootti. Tai jos hän puhuu agendansa pakottamana, hän pitää kokonaista kansaa pilkkanaan ja idioottina.
Jos tuon lausunnon jälkeen ei Ruotsidemokraattien kannatus pomppaa taas vähän ylöspäin ja sosiaalidemokraattien alaspäin, niin lupaan syödä hatullisen pahvia.
Nyt tuolta ‘lahjakkaalta’ pääministeriltä sopisi hyvinkin kysyä, että vieläkö Ruotsi haalii lisää väkeä gettoihin syrjäytymään vai olisiko aika pistää edes uusien tulokkaiden osalta peli poikki. Varmaan sanoisi, että ei sellaista voi tehdä.
Sosiaalidemokraattien täytyy nyt sitten rakentaa uusille tulokkaille luksusasuntoja ja premium autoja ja reilusti käyttörahaa per kuukausi. Sillähän se syrjäytyminen ja paha mieli saadaan pidettyä poissa. Unohtamatta moskeijoja jokaiseen lähiöön.

Kuisma

Ehditkö Paavo katsoa tätä Staffanstorpin videota ja kommentoida, kun se ilmeisesti on aiheuttanut kohua.
https://www.youtube.com/watch?v=3jeRYJaAxiE

Acc358

Tässä linkki Sydsvenskanin juttuun aiheesta. Ohittaa jostain syystä maksumuurin. Clas Ohlson ulisee, että heidän logonsa näkyvät muuttolaatikoissa.
Clas Ohlson vänder sig mot Staffanstorps reklamfilm – vill bli blurrade
https://www.sydsvenskan.se/2019-11-19/staffanstorpsbo-om-reklamfilmen-kanns-lite-desperat
Jutun jälkeen tulee samalla sivulla toinen juttu “Staffanstorpsbo om reklamfilmen ”Känns lite desperat”, jossa paikalliset harmittelevat mainoksen kalleutta ja siksi sitä ei oli tullut tehdä.
Sitten itse filmin arvosteluun. Odotin alussa, että milloinkahan alkaa mokutus. Ei alkanut. Oli muutakin outoa, pariskunnan mies oli valkoinen eikä lapsi ollut mulatti. Ei vilahdustakaan karvaisista käsistä je kebabista. Muuttoauton ovessa vilahti “Reklam Pampas”. Sellainen firma on Malmössä. Mutta käyttävätkö svedut sanaa “pampas”. Eikös se ole ruotsinkielisen Suomen sanastoa.
Netistä käy ilmi, että Staffanstorpin asukasmäärä on kasvanut huomattavasti sitten 60-luvun.

Mikko K

Johtuuko ne lukemattomat lapsen haistelut myös siitä, ettei ole kotoutettu tarpeeksi? Puska-tinderit sun muut.

Tuumaaja

Miksi niitä ampumisia ei ole sitten aiemmin ollut niissä lähiöissä, koska se ei kuulu normaaliin kommunikointiin tai tervetulotoivotukseen kuten tänä päivänä niille jotka ovat tulleet sosiaalietuuksien perässä ghettoutumaan alueelle.
Tämä osoittaa suorasti että kyse on toisesta kulttuurista tulleiden tapa ratkoa erimielisyyksiä, siinä missä Svensson istuu naapurin kanssa nauttien bulla och kaffe sekä keskutellen.
Sosiaaliekonomiset syyt ovat varmaan yksi syy muiden jälkeen, kun ei saakkaan täällä shangri-lassa enempää yheteiskunan tukea silkkana rahana muista etuuksista puhumattakaan, kyllähän sellainen närästää, työn uhka on todellinen.
Tuo Persson on aivan latvaroso, ihan sama jargonia kuin Nussico Arolla, täysin tuulesta temmattuja ja harhaisia lausumia ilman todisteita. Kumpikin unohtaa että itse edustavat ideologiaa sanomisissaan, jonka vuoksi idässä murhattiin kymmeniä miljoonia, se oli onnela ja yltäkylläisyys vain poliitiselle/ uskonnolliselle eliitille. Valitettavasti niin euroopassa kuin pohjoismaissa on kommunistit jälleen trendikkäästi hovikelpoisia ja historiaan vedotessa vedetään esiin vihapuhe-ja maalittamiskortti.

Patu

Rikollisuuta ei voi etnisöidä eikä ainakaan etnistä rikollisuutta. Avohoitola koko ruotsi. Pieni kirjain tarkoituksella.

Anonymous

Ensin päästetään ongelma sisään ja toivotaan toivotaan.
Sitten kun huomataan että toivotaan toivotaan ei toimi yritetään kaikenlaista.
Tämä siitä huolimatta että Eurooppa on jo täynnä varoittavia esimerkkejä eikä kukaan ole onnistunut multikultissa joka perustuu maahanmuuttoon islamilaisista maista.
Jokainen jolla yhtään järkeä päässä ymmärtää että nämä ongelmat voi välttää vain estämällä tämän aineksen pääsyn maahan. Jos heidät päästetään maahan ja kriittinen massa ylittyy mitään ei enää voi tehdä. Miksi mikään tolkun maa haluaisi ehdoin tahdoin ottaa selvää missä kriittisen massan raja menee? Muslimit pystyvät hallitsemaan alueita huomattavan pienellä väestöosuudella koska he toimivat kuin sotilaallinen sharia-yksikkö ja kaikki ovat mukana juonessa.

Tyhmyys on turma

Suomessa asiat ovat yhtä paskalla mallilla kuin ruotsissa, ellei PS saavuta 51% äänistä olemme kusessa ikuisesti.

Minä

Saattavat saada hyvinkin 30 prosenttia – viidenkymmenen ylittäminen ei näillä näkymin tunnu uskottavalta, vaikka ei sekään ole mahdotonta, jos maan tila heikkenee alati ja on lopulta aivan kestämätön.
Oli aikoinaan sossut Ruotsissa liki 50 % kannatuksessa vaaleissa.

Lehmän Häntä

Se oli silloin se. Nyt edetään aivan toisenlaisia aikoja. Olet 25 vuotta myöhässä.
Ruotsin sosdemien kannatus FlowerPower- ajasta lähtien:
1968: 50,1 %
1970: 45,3 %
1973: 43,6 %
1976: 42,7 %
1979: 43,2 %
1982: 45,6 %
1985: 44,7 %
1988: 43,2 %
1991: 37,7 %
1994: 45,2 %
1998: 36,4 %
2002: 39,9 %
2006: 34,9 %
2010: 30,7 %
2014: 31,0 %
2018: 28,3 %

Löpsyn vika/ansio

Juuri nyt 20-23% sossuilla.

Yksinkertaisia oraakkeleja

Miksi tietyt täällä jankkaa tuota 50% koko ajan?
Eivät tiedä nykymaailmasta mitään. Luulevat vissiin että kaikilla mailla on yksinkertaiseen majoriteettiin perustuva vaalisysteemi? Etelä-Afrikasta Islantiin ja kaikilla siltä väliltä.
Eivät ole koskaan ole kuulleetkaan puhuttavan koalitioista?

Chokladboll

Niin Ruotsissa on juuri tuo PT:n sanoma ongelma. Ne on tyhmästi demonisoineet Sverigedemokraattien puolueena ja eristäneet täysin. Kukaan ei suostu yhteistyöhön. Tämä on ollut fakta ainakin tähän asti.
Ruotsissa ilmeisesti on lisäksi äänestäminen jotenkin hölmömpää. Eikös täällä joskus ollut juttu, että siellä oudosti käytetään erivärisiä papereita äänestyksessä, eli vaalisalaisuus ei ole täydellinen kuten meillä. No, ei kait se sentään ole mahdollista? Oikeusvaltiossa? Tuolta osin olen varmaan nähnyt unta.

Pessimisti

Kukaan ihminen ei voi olla noin idiootti, mahdotonta! Ehkä heidän on pakko esitää tätä näytelmää. Ulkopuolinen taho, joka organisoi Ruotsin tuhoa (NWO, YK, vasemmisto ym. Luciferin palvojat ja pedofiili järjestöt) ovat ehkä luvanneet näille rahaa, valtaa, turvaa sisällissodan jälkeiseen aikaan. Muuten tätä ei voi käsittää. Ruotsi on näiden tahojen koelaboratorio sille, miten kansallisvaltio tuhotaan ja väestö vaihdetaan älykkyydeltään matalatasoiseen helposti hallittavaan ruskeaan orjakansaan, jolle riittää alkoholi, huumeet, seksi ja TV-viihde. Kenties nämä vallassa olevat jopa pelkäävät henkensä puolesta? Näin massiivista ja sinnikästä tosiasioden kieltämistä ei voi muuten ymmärtää. Ruotsista tulee kammottava esimerkki siitä, mihin tuleva maailmanhallitus oikeasti pyrkii. Pitäkää varanne, muut Euroopan maat. Katsokaa Ruotsia!

Suomi Finland

Lööperi on ‘lahjakas’ pääministeri. Miten se jaksaakin ärsyttää loppuun saakka? Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että aivan selvä asia kielletään täysin ja keksitään ihan uskomatonta paskaa selitykseksi.

fatwantarkistaja

Ongelma on siis kieli. Kaikki intensiiviseen kielikylpyyn ja viimeistään kolmen vuoden kuluttua kaikki ongelmat ovat tiessään. Valmis. Oliko muita ongelmia Ruottinmaalla, jotka voisin “pikkukaljoissa” ratkaista? Onko muilla mailla, jotka haluavat pelastusta? Ei taida olla. Mutta takaisin Löfveeniin. Hän siis aikoo estää kielen oppimisen lapsukaisilta, koska nämä ovat etnisiä. Ei varmasti ole paholaismaisempaa natsia koskaan elänyt, eikä tule kuunaan elämäänkään. Muutenhan Rinkebyn torilla olisi jo vuosia ollut palamaton kielikahvila ja muualla tuhat muuta. Vai oivalsiko herra pääministeri juuri äsken asian ja aikoo huomenna tarttua ohjaksiin? Huomenna tultava suuria uutisia, taikka natsiepäilty voidaan tuomita Nürburgringissä ja nostaa lavalle, ei armoa.

Särmääjä

Jos on Suomessa heikko ja pihalla oleva ukko pääministerinä niin tää on kai ihan oma lukunsa ainakin pihalla olemisessaan tai sitten se on tahallaan kusipäinen maatansa kohtaan niinkun esim. vihreet.

Anonymous

Yhtä idiootteja nämä kummatkin pääministerit, sekä pää perseessä.

Minä

Osa noista rikollisista on käynyt koulun ruotsiksi, joten on kielitaito ainakin tyydyttävällä tasolla.
Kyse on haluttomuudesta sopeutua vääruskoisten yhteuskuntaan ja kuvitelma siitä, että he ovat parempia. Lisäksi heidän kulttuurissaan ollaan mahtavia, kun ollaan takapihan kukkulan kuninkaita.

Pian se alkaa

Ruotsia ei pelasta enää mikään, ei edes sisällissota, koska luulen että aidot svennsonit jäisivät heti alakynteen. Armeija,poliisi olisi monikultuurisuuden puolella ja pahimmat kansallismieliset joko vangittaisiin tai teloitettaisi esimerkkinä muille. Joku käsittämätön itsemurha moodi ruotsin valtaapitävillä ja suurimmalla osalla kansalaisista on päällä kun äänestävät nuo samat maan tuhojat uudelleen ja uudelleen valtaan. Nyt alkaa olla jo myöhäsitä kääntää suuntaa.Tosin Suomella on sama tiet jos nykysien hallituksen maanpetturit ovat kovin kauan vallassa ja sisäministeri tyttö johtaa sitä joukkoa.

O. K. Corral Sweden

TEKSTIÄ:
On niin kummallista, että vaikka normaalit ruotsalaiset, ketkä näkevät tilanteen läheltä ja tekevät ilmoituksia poliiseille, että täällä taas vandalisoidaan paikkoja ja ammutaan territorioihin tunkeutujia jengiläisiä kuoliaaksi, niin itse pääministeri Stefan Löfven KIELTÄÄ mitään tuollaista tapahtuvan. Kuulostaa samalle kuin Suomessa. Täälläkin paasaavat päättäjät ovat päättäneet, ettei Suomessa ole tilaa tuon kaltaiselle jengitoiminnalle. Tietenkin nämä kaikki valehtelevat ääniä saadakseen. Valtamedia kummassakin maassa valehtelee lisää ja mattimeikäläiset sekä nilsholgerssonit uskovat!
Kun suomalainen kukkahattu pelle vielä valehtelee heikkoälyisille ihmisille (ilmastoahdistuneillekin) esim. tämän lehden olevan ruplarahoitteinen äärioikeiston julkaisu ja että lehti on useita kertoja tuomittu lopetettavaksi mutta heilaava uus-NSDAP -puolueeseen kuuluva päätoimittaja paskat siitä välittää ja jatkaa lasten värväämistä uus-Hitler Jugendiin.
Sitten on ihminen muodikkaasti shokissa ja lukee Hesarista totuuden. Vaikka Hesarin päätoimittaja itse kertoisi, että me kusetamme ihmisiä ja että tämä on meidän työtämme nykyään, ei Cafe Lattea juova näennäisälykkö voi uskoa sitä, vaikka päähän potkittaisi.
Töissä tämä uuvatti jatkaa agitoimista ja saa pomoltaan palkankorotuksen, kun rohkenee yksin taistella Perussuomalaista SIG-riimuja käyttäviä mengeleitä vastaan. Tietenkin nimimerkin takaa, koska tietää joutuvansa internointileirille jos Editor-Führer Tajukangas saa jäljitettyä hänet.
Nyhtökauraa syövät hyödylliset idiootit opettavat lapsillensa, että Benetton-mainos on parempi kuin valkoiset ihmiset yhteensä. Koulussa opetetaan, että jos rulla tai hiekka vetää turpaan ja pöllii kännykän, et missään tapauksessa saa tehdä siitä julkista. Tehtäväsi on kääntää toinen poski ja osoittaa alistumisen merkkejä.
~~~~
Tunnen suomalaisen suvakin, kuka on erittäin hyväuskoinen. Hänen vuokra-asuntonsa on täynnä moniosaajia diilaamassa kukkaa, piriä, hormoneja ja ties mitä muuta. He ovat saaneet hänelle kaksi varoitusta ja 40,000 euron pikavippi- ja luottokorttivelat. Hänestä on tullut yöntimojen juoksupoika ja kuski. Niiltä hajosi ikkuna, kun irakilaiset ja somalit tappelivat siellä kaksiossa siten että koko kämppä meni paskaksi. Poliisi kun oli tullut, niin suomalainen sai sakot sekä H-merkinnän. Pakolaisparat ajettiin pois sieltä, mutta niilläpä olikin avain, millä pääsivät takaisin. Suomalainen istui pidätyksessä. Jotkut tosi nuoret ananaspäät olivat jollain terällä skriivannut sen isän autoon rumia sanoja. Hän haluaisi tehdä rikosilmoituksen, muttei halua vasikan mainetta. Hän käy salilla ja koittaa saada massaa kyseenalaisesti ja muka vedellä niitä kaikkia pataan. Ei suostunut edes että olisi maksanut ukrainalaisille siitä että pääsisi karkuun. Nyt on 34-vuotias poikanen sitten unelmiensa duunissa. Diilerinä, kuka ei saa rahaa palkkioksi vaan huumeita. En kuseta. Tämä tiedote on vain 1/3 osa koko totuudesta. Koko se alue on kuin lähi-itä. Paikallinen kauppa ryöstetään vissiin ainakin pari kertaa viikossa ja vartijoiden auto jos “vartioi” niin pikkuperkeleet hajottavat kivillä ikkunat niiden autosta. Alaikäisiä niin eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa.
~~~~
Ihmettelen miksi ILTALEHTI antaa kommentoinnin olla hyvin usein käytössä, paitsi jos matu on sahannut oppiensa mukaan vääräuskoisen pään irti. Sen kommenttiosiossa on meikäläiset edustettuina varmasti 80% enemmistöllä. Miksiköhän?
Kerätäänkö siellä jotain listaa kansannousua silmällä pitäen. Olen lukenut kommentteja sieltä, mitkä ovat Janitskinin MV-lehteäkin julmempia. Olisi mukava saada tietää totuus. Totuus on muuten hyvät kanssakommentoijat sekin, että vihapuhepoliisi lukee tätäkin lehteä. Isot mediayhtiötkin lukevat tätä ja muita. Olen joskus huomannut, että parin päivän viiveellä voi tulla täältä napattu uutinen esim. Iltasanomiin ja siitä on muutettu vain lausejärjestystä. Alla lukee sitten toimittelijan nimi ja kansa hurraa tutkivalle journalistille. Se häiritsee. Toisaalta on sanottu, että kopiointi on paras tunnustus työstä. En tiedä mitä mieltä PT tällaisesta on. Varmastikin aika v:ttuuntunut.
Tätä ei varmaan kukaan jaksa lukea, mutta jos jaksatte, niin tällaista paskaa tapahtuu Suomessakin. Kirjoitin pari kuukautta sitten Facebookiin tämän saman jutun, niin tilini suljettiin. Nyt tässä on vain osa mitä muistan ja ihan kaikkea en viitsi laittaakaan. Poliisi luultavasti ymmärtäisi mistä kyse on, jos olisin kertonut detaljeja. Tällaisista saa muuten kiihotusrikoksen. En edes tiedä mitä kansanryhmää vastaan kiihotan! Voi olla että Jewbook sulki tilini, koska eräässä kuvassa, tuon tildeviivojen välissä olevan tyypin elämästä kertovassa kappaleessa, oli hänen seinällään ISIS-lippu.
En ole varma. Vai siksi kun arvostelin valittua kansaa. Who knows.
Kysymys Paavolle. Olen jakanut tietoutta tästä julkaisusta aika paljon ja eräänä päivänä puhuttiin kaverin kanssa tästä lehdestä ja Ruotsin tilanteesta. Kaveri asui 70-80 luvulla Ruotsissa. Me mietittiin reviirirajoja, mitä kaupunkeihin aina syntyy niiden kasvettua kriittisen pisteen ohi. Kiinnostaisi tietää, onko Tukholmassa, Göteborgissa ja monissa mainitsemissasi kaupungeissa Ruotsissa selkeitä reviireitä American malliin? Eli entiset jugoslaavit jossain tietyssä paikassa ja kehitysmaalaiset omilla alueillaan ja miten reviirit on merkitty poliisin toimesta? Bosniakit vetelevät turpaan romanoja etelä-Malmössä tai sen sellaista?
Iltalehti ei kerro todellakaan kaikkea. Yleensä ammuskeluista ei puhuta, kai siksi, ettei suomalaiset luule jengiytymisen ihanuuden leviävän Ruotsista tänne isoille alueille. Etnistä värinää siis. Kaikki tietää kyllä vanhat tutut 1% MP jengit ja heidän suhtautumisensa savimajassa paskalla istuvaan ja Allahilta armoa huutavalle vesikauhuiselle piskille. On totta että MC Satudarah on täällä Suomessa, mutta sillä ei ole paljon oikeuksia.
Tarkennan sen verran, että jos jättää pois moottoripyöräjengit, niin voisitteko saada jotenkin käsiinne jonkun ison kaupungin jengihierarkia-kartan? Saatte kuulemma 70 euron “lahjuksen”. Heh. No se tulee muutenkin. Kuka hullu poliisiasemalle murtautuisi.
Summa summarum. Pystyttekö tekemään sellaisen uutisen Ruotsin alueista ja ketkä niillä huseeraa? Tietohan on valtaa ja valta on jossain vaiheessa invaasiota tärkeää.
T: Kaja & Alex & PJ

KJ

Jepulis. Todella hyvä proteiinin lähde. Nyhtökaura siis jo tuttu ja kirjoitushetkellä kuulin mainoksessa nyhtökauran niin pistin sen. Hyvin bongattu.
Muutenkin tekstimme meni plörinäksi, kun jouduin yksin rakentamaan sitä eri tekstinpätkistä sieltä täältä edes jotenkin luettavaksi ‘montaasiksi’. Eli copy/pastettaa tietokoneen eri muistipaikoista jne. tekstiä tänne ja korjata samalla virheet sekä typot. (FAILED!).
Työkamukaan ei oikolukenut tätä niin hyvin kuin oletin.
Mieli mustana aina kun huomaan enterin painamisen jälkeen pienenkin virheen, eikä sitä pysty enää muokkaamaan. Sillä tavalla olen jokseenkin häiriintynyt perfektionisti.
Tuli juuri mieleeni, kun jotkut väittivät ja väittävät edelleenkin eräästä autogrilli-uutisesta täällä, ettei niille olisi lähteitä. Pari viikkoa sitten väänsin rautalangasta jollekin, että jos lähde on POLISEN, niin sen luulisi todellakin vakuuttavan piintyneimmänkin kukkahattuhörhön, mutta ehei…
Suvakkius pitäisi lisätä ASAP tautiluokitus listaan. Oireena on pakonomainen toistaminen itselleen kuinka mielettömän hyvin asiat menevät nyt ja tulevaisuudessa. Status quo – aina ja iankaikkisesti. Se tarttuukin. Yksinkertainen bongorummun hakkaaminen kutsuu muita samankaltaisia, vähän tärähtäneitä ihmisiä huutamaan kuin riivattuina ja pää punaisina kaikille ohikulkijoille. Tietenkin naamioituneena.
Internetin keskustelupalstoilla he toistavat samaa mantraa natseista, eivätkä ikinä rohkene lähteä argumentoimaan asiallisesti. Jos lähtevätkin ja huomaavat olevansa altavastaajan asemassa, muuttuu debatti sekunnissa yksipuoliseksi trollailuksi ja haukkumiseksi.
Kiitos toimitukseen! Kauan eläköön paras ja selkein suomalainen vaihtoehtomedia!

Pakkaa kassisi Stefan

Vain 8% ruotsalaisista uskoo pääministerin hölinää siitä että jengikriminaalisuus pystytään kitkemään kuudessa kuukaudessa. 88% ruotsalaisista uskoo että meno jatkuu samanlaisena tai pahenee:
https://www.expressen.se/nyheter/valjarnas-dom-valdet-kommer-inte-minska/

Anonymous

Mitä enemmän jotakin lakaisee maton alle, sen suurempi pöllähdys siitä lopulta seuraa.

Järki käteen

Katsokaa lapset tarkkaan ja muistakaa tuo naama/ilme: Tuolta näyttää vajaa-älyinen idiootti, vajakki. Ainut asia mikä on tuota tyhmempi on sitä äänestäneet super-vajakit, suvakit. Heitä löytyy hälyttävän paljon jokaisesta hyvinvointiyhteiskunnasta, hyvin usein viroista jossa saavat päättää heille kuulumattomista asioista. Kaikki surkeus, köyhyys, vastakkainasettelu, rasismi ja viha on heidän aikaansaannostaan.

hemis

Loppujen lopuksi Ruotsi saa sen, mitä ansaitsee. Ennen niin turvallinen ja vauras maa on jo suurkaupunkien osalta tuhottu. Suomessa olen tottunut siihen, että vain demarinaiset on tyhmiä mutta Ruotsissa on demarimiehetkin.
80 vuotta sitten Suomi ei nöyristellyt. Kunnia talvisodan sankareille.

Lövenismi kohtaa Islamismin

Kadhammar on oikeassa. Lövenistit eivät ole haluneet nähdä ja kuunnella sitä mitä yhteiskunnassa tapahtuu.
Precis samalla tavalla kuin silloin kun Thaimaassa kävi tsunami ja Ruotsin Thaimaan suurlähettiläs Hafström soitti ulkoministeriöön ja kertoi kaikesta kauheasta tuhosta minkä oli nähnyt: häntä ei uskottu (koska hänellä oli väärä poliittinen tausta).
Ruotsin silloinen sosdem- ulkoministeri Laila Freivalds löi hänelle suurinpiirtein luurin korvaan.
Siksi pelastustyöt alkoivat niin myöhään ja niin tehottomasti. Ei uskottu. Ei haluttu uskoa!
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/VbXK8p/lofvens-brakfiasko-beror-pa-sverigedemokraterna

TUHONTIE

Heh. Kyllä se vaan on niin että “äärioikeisto” on viimesellä
sijalla tässä terrorissa. Nyt lyö svenssonilla isopyörä tyhjää
.

pippi långstrump

Jos hän on kerran sitä mieltä, että kaikki syy on niissä lähiöissä, niin eikö ruotsin valtion kannattaisi urakalla räjäyttää moiset lähiöt maan tasalle.
Loppuisi kerralla rikollisuus koko leppoisasta kansankodista, ja lapset voisivat taas laulaa hopssan heijalleraa.

NN

Hyvä huomio tämä PT-median kirjoitus. Minusta Klarsyn näkee nyt asiat myös selvästi. Kulttuuri on vastaus, se on vastaus sekä tiettyjen mamujen rikollisuuteen että ruotsalaisten poliittiseen ”tyhmyyteen”. On tutkittua tietoa, että rikollisten vanhempien lapsista tulee suuremmalla todennäköisyydellä rikollisia. Tätä selittää kasvuympäristön asennemaailma ja oppiminen. Sosiaalidemokraatteja äänestävät taas oppivat yleensä poliittiset ajatukset jo kotoaan ja Ruotsin tapauksessa myös yhteiskunnallisessa ja elinikäisessä aivopesussa sekä median että koulun kautta.
Ruotsalaista elämää vuosia seuranneena olen nähnyt, että heidän kaikissa keskusteluohjelmissaan (jo 1990-luvulla) rikoksen syy löytyi yhteiskunnasta enemmän kuin itse rikollisesta. Siellä on loputonta ymmärtämistä, uhri on myös rikollinen. Keskusteluun haetaan aina joku sosiologi, psykologi tms. Sosiologit on usein aika vasemmalla poliittisesti, ja sos.demokraattinen narratiivi on olettaa tarpeeksi suurten tulonsiirtojen ja tehokkaan tasapäistämisen poistavan kaikki ongelmat.
He eivät yksinkertaisesti suostu näkemään, että joillakin terroristeilla (ellei lähes kaikilla jihadisteilla länsimaissa) on ollut koulutus, töitä ja jopa perhe eli eivät ole olleet syrjäytyneitä määrittelyn mukaan. He ovat korkeintaan tarkoituksella pysyneet erillään valtavirtakulttuurista ja kaikista uuden kotimaansa kunnollisista/vaarattomista vähemmistökulttuureista. Syynä jihadistinen ideologia, islam. Mutta se on Ruotsissa tabu, jota ei ymmärretä ideologiana/uskontona senkään vertaa kuin meillä. Ei suostuta uskomaan, että he oikeasti saavat uskontonsa mukaan tehdä pahoja asioita vääräuskoisille, jopa näytellä ei-muslimia jne. Kun tätä ei uskota, niin sitten uskotaan tulijoiden jokainen valhe.
On mamuissa kunnollisia eikä kaikki muslimitkaan välttämättä pahoja ole, mutta kumman isoa prosentti niistä tuntuu meillä jostain rikoksesta käryävän.

Jartsa

“Rikollisuutta ei voi etnisöidä..” Ok,sitten ei varmaan voi olla myöskään
ns.vihapuhetta valkoihoisten toimesta tummempaa väestöä kohtaan?
Kun ei voi kerran etnisöidä niin ei sitten millään tavalla.