Suomesta lähtee illalla pakkopalautuskone, turvapaikka-aktivisteilla paniikki

Turvapaikka-aktivistien kattojärjestö Stop Deportations kertoo taas kerran muunneltua totuutta. Kannattaa painaa tämäkin fakta mieleen ja jakaa sitä jokapuolelle.

 
Järjestön mukaan Suomi on pakkopalauttamassa Kabuliin nuorukaisen. Eli siis yksintulleen lapsen. Turvapaikka-aktivistien mukaan Kabuliin palautettavat afgaanit kokevat paluun myötä kidutusta ja vainoa.
HUOMATTAVAA: Kaikki Afganistaniin palautettavat afgaanit tulevat Iranista. Yleisesti kaikki Eurooppaan tulleet afgaanit tulevat Iranista, joitakin yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta. He eivät ole ikinä asuneetkaan Afganistanissa tai jos ovat niin vuosikymmeniä sitten. Näin ollen ei ole olemassa mitään syytä epäillä, että pakkopalautettuja vainottaisiin Afganistanissa.
Iranissa asuvat afgaanit tulevat siis Eurooppaan hakemaan turvapaikkaa Afganistanin tilanteen takia. Vaikka eivät ole asuneet päivääkään Afganistanissa. Kun tällä perusteella ei saa turvapaikkaa niin turvapaikka-aktivistit aloittavat mötäkän pakkopalautuksen karmeudesta. Nyt Afganistaniin palautettavat afgaanit joutuvat yhtäkkiä kidutuksen ja vainon kohteeksi maassa, josta itsessään ei tule pakolaisia. Ja jossa eivät siis ole ikinä asuneet.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jere H
Jere H
19.11.2019 16:14

Ihan hyvä, mutta noita koneita pitäisi lähteä joka päivä, ja ihan täyteen pakattuna.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
19.11.2019 17:42
Vastaa...  Jere H

Tarvitaan Antonov 225, saadaan samaan kyytiin kaikki vihervassarisuvakkiperkeleet ja afgaanipallerot 👍 samaan kyytiin voisimme laittaa hallituksemme korruptoituneet ministeriperkeleet sillä se olisi todella kustannustehokasta ja päästöt olisivat kusipäitä kohden varsin maltilliset 🤔

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
19.11.2019 17:54

An 225 vie hyötykuormaa 250 tonnia joten siinä kulkisi kivasti monta mekkoeinaria ja ituhippiä kun ne syövät vaan soijaa ja ruohoa. Tosin hyötykuormaa rajoittaa tietenkin jokunen saatanan painava suvakkihuora 🤔🤣🤣🤣

Anne Nyman
Anne Nyman
19.11.2019 19:12

Jep antonov olis noin puolen miljoonan keikka eli paljon halvempi kuin mitä loisten elättäminen maksaa

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
19.11.2019 19:51
Vastaa...  Anne Nyman

Juu, kyllä sen rahdinotto kapasiteetti olisi riittävä viemään nämä loiset täältä kotiinsa 👍 saattaisi tulla enemmän noita kustannuksia vaan eihän lentopetrooli lentämällä lopu 🤗❤❤❤

Van, Mie
Van, Mie
20.11.2019 01:11

Googgeli tiesi vastata tähän jotta 1500 kpl. 😀
How many passengers can you put in an Antonov 225?
If converted to a “”cattle car” passenger plane, it could potentially carry over 1500 passengers.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
20.11.2019 03:07
Vastaa...  Van, Mie

That’s correct 👍mutta enemmänkin kyllä mahtuu koska sopu sijaa antaa 👍

Goobeli
Goobeli
19.11.2019 17:46
Vastaa...  Jere H

Junakyyti Venäjän kautta, eikä mitään lentokuljetuksia. Menisi koko VOK:ki kerralla kotiin, eikä tarvitse jäädä tänne vinkumaan rasismista eikä muustakaan asiasta. Emme tarvitse mihinkään noita elättejä!

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
19.11.2019 18:07
Vastaa...  Goobeli

Tuokin olisi kyllä varsin varteenotettava vaihtoehto jos saataisiin jostain karjavaunuja 🤔 ei kai niitä ykkösluokkaan?

Goobeli
Goobeli
19.11.2019 23:23

Ei tosiaan ykköseen! Kakkoseen vaan eli “parru hanuriin” ja papu-ukolle kyyti kotiin karjavaunussa, Olo tuntuu kotoisalta jo heti lähtöasemalla 😉 .

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
20.11.2019 02:52
Vastaa...  Goobeli

Hienosti muotoiltu kommentti 👍🤣

pöh
pöh
20.11.2019 15:21
Vastaa...  Jere H

Ei pitäisi.
Lentäminen on aivan liian kallista ja eikä unohdeta sitä ilmastonmuutosta 🙂
Banaanilaivaan vaan ja täyteen. On täysin älytöntä lennätellä yksittäisiä turhapaikkaturisteja sinne tänne.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
23.11.2019 22:49
Vastaa...  pöh

Tänne tuovat banaaneja ja kun lasti on purettu niin eikun viherkommarit ja geelitukat menemään ja tämä pääministeri kapteeniksi niin takuulla menee paatti karille 🤣

Aikki.
Aikki.
19.11.2019 16:29

Jos eivät olisi tulleet tänne, niin ei olisi tarvinnut pelätä palautuksia.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.11.2019 04:07
Vastaa...  Aikki.

Ruatsi on pakkopalautuspakolaisen taivas ja paratiisi, sitä kohti vaan ja onnea.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
20.11.2019 21:29
Vastaa...  fatwantarkistaja

Niin, vaan tulevat takaisin ja saavat lisää pätäkkätä 🤣 Eihän vihervassarihuorat voi luopua kultamunistaan kun rajat on auki tulla ja mennä 😠 PERKELE

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
19.11.2019 16:41

Vitun paskat, sekä ns. pakolaiset että kotimaiset ns. hyödylliset idiootit !

Tuumaaja
Tuumaaja
19.11.2019 16:55

Kuityenkaan täältä ei lähde kuin murto-osa siitä mitä pitäisi. Todellisia turvapaikan tarvitsijoita ei ole kuin promille siitä määrästä jota tänne tulee, loput ovat vain sosiaalisten etuuksien perässä tai paossa oman maansa lakeja.
Irak on turvallinen maa, se on pommitettu demokratiaan, joten miksi siellä olisi muka hätä, afganistanissakaan ei ole sen kummoisempaa, siellähän amerikan pojat ja liittolaiset pitävät jöötä heimojen kesken.
Moniko “afgaani” on todella afganistanista tai kurdi kurdialueelta, tämä pitäisi jollain tavoin saada todennettua jos pitää lähtöpaikkaansa kriteerinä, eli virallisia lähtömaan/ alueen papereita tiskiin henkilötietojen kera kiitos.
Kummallista kun muun maailman ihmiset muistavat jopa ilman papereita mistä he ovat kotoisin, syntymävuotensa prikulleen ja suurin osa oikean nimensäkin, nämä voidaan myös tarkistaa lähtömaan viranomaisilta vaivatta.
Mutta läpsyhän ei muista mitään, traumaa pukkaa päälle, sinisilmäiset suvakit sitten tehtailevat hallituksen siunauksella sos.turvatunnuksia, nimiä yms. ennen kaikkea sen vuoksi että saavat hoivattavia ja veronmaksajien kustannusten piiriin.
Valemediatkin hehkuttivat 2015 että syyriasta tulee porukkaa vainoa/sotaa pakoon, mutta kaikki tulijat olivat sinä vuonna irakista paria poikkeusta lukuunottamatta.

Anonymous
Anonymous
19.11.2019 22:17
Vastaa...  Tuumaaja

Valemediat tosiaan valehtelivat 2015 että tulee pari tuhatta hädänalaista perhettä Syyriasta, mutta tulikin kymmeniä tuhansia irakilaisia, afgaaneja ja somaleja Sipilän järjestämillä bussikuljetuksilla Ruotsista. Aika härskiä touhua.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
19.11.2019 23:09
Vastaa...  Anonymous

Härskiä oli vaan mehän jo silloin tiesimme notta Sipilä on kusipää 🤔 Ja tämä Rinteen luotsaama laiva karahtaa karille kusipäisten aikalaistensa myötä 😠

Roope
Roope
20.11.2019 01:10
Vastaa...  Anonymous

Kiitos älypuhelimien. Muuten kuka maksaa operaattorikulut täällä suomessa, kelako?

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
20.11.2019 21:13
Vastaa...  Roope

Itse ainakin maksan kaikki kuluni huomattavasti ennen eräpäivää 👍🤣🤣🤣

Musta makkara
Musta makkara
19.11.2019 17:07

No jopas on karkeaa rasismia. Siitä vaan palautusrahoilla Iraniin takaisin. Eihän sinne Afganistaniin kukaan pakota jäämään. Jos ei Iran ota vastaan, niin laitumelle mars vuohia paimentamaan.

Anonymous
Anonymous
21.11.2019 13:28
Vastaa...  Musta makkara

Hei! Rasismia mustanmakkaran nimi on vaihdettava ja pyydettävä anteeksi kaikilta sarvesta tulleilta

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
21.11.2019 15:29
Vastaa...  Anonymous

Mites olisi valkoinen makkara? Sehän olisi hieno nimi mustalle makkaralle 🤔

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
21.11.2019 15:38
Vastaa...  Anonymous

Vaan tässä on suvakkihuorille sellaanen ongelma notta se makkara on edelleen mustaa ja mustana tämä makkara tulee myöskin pysymään niinkuin puolukkahillokin on verenpunaista 🤣🤣🤣👍

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
21.11.2019 17:31
Vastaa...  Anonymous

Valkoiset ovat keksineet jopa mustanmakkaran, itse ollessani sotatoimissa tuolla afrikan sarvessa niin kyllä sieltä löytyi myös vaaleaa makkaraa. Ketkä nyt ovat rasisteja? Minäpä kerron, rasmuslaiset ja rhc sekä refugees welcome pähkinäaivot 🤔

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
19.11.2019 17:38

Käyvät viemässä matkarahat kotiin ja uudelle reissulle. Eri maa ,eri nimi.

Minä
Minä
19.11.2019 17:47

Lemmikeistä on niin tuskallista luopua, kun niitä on päässyt paijailemaankin.
Suvakismi on oopiumia yksikertaisille.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.11.2019 19:18

Katsoin eilen ohjelman, joka kertoi juutalaisten tilanteesta ennen toista maailmansotaa. Kukaan ei ollut oikein halukas ottamaan juutalaisia vastaan. Noin 1000 juutalaista yritti ensin päästä maihin Etelä-Amerikassa siinä onnistumatta. Heidät torjuttiin ja seuraavaksi koitettiin nousta maihin Floridassa ja maihin ei päästy sielläkään. Laiva joutui ihmisineen palaamaan Eurooppaan ja sen matkustajista joutui osa myöhemmin tuhoamisleireille.
Kun tuota tilannetta tarkastellaan nykyperspektiivistä, tulee varmastikin mieleen, että jonkinlainen turvapaikkamekanismi on maailmassa oltava, ettei ihmisiä joudu ihan oikean vainon ja kidutuksen uhreiksi.
On vaikea ajatella, että mainitsemassani laivatapauksessa Amerikkaan olisi noussut maihin kriminaaleja, jotka olisivat tehneet pahaa amerikkalaisille.
Haluttomuus ottaa juutalaisia pakolaisia vastaan nousi paljolti siitä, että natsihallinto päästi juutalaisia lähtemään rahastettuaan nämä ensin henkihieveriin, jolloin nämä olivat varattomia ihmisiä, jotka eivät olisi kyenneet huolehtimaan toimeentulostaan.
Juutalaisia tuhottiin lopulta n 6 miljoonaa, mikä ei ole kunniaksi niille maille, jotka eivät ottaneet heitä vastaan.
No nyt on nykyään olemassa turvapaikkajärjestelmä, joka olisi 1930- luvulla voimassa ollessaan poistanut tuolloisten juutalaispakolaisten ongelmat. Nyt järjestelmää sitten hyväksikäyttävät ihmiset, jotka haluavat etsiä parempaa elämää. Afgaanien olot eivät varmaankaan ole Iranissa miellyttävät mm USA:n asettamien talouspakotteiden vuoksi ja he voivat kohdata siellä syrjintää. Se ei kuitenkaan ole syy turvapaikan saamiseksi.
On myös kestämätöntä, että turvapaikanhakijat ovat turvallisuusuhka vastaanottavan maan kansalaisille. Tällaiset ongelmat ovat niin silmiinpistäviä, että ne vaatisivat esimerkiksi Suomen hallitukselta kannanottoa siitä, mitä Suomi aikoo tehdä taatakseen omien kansalaistensa turvallisuuden. Turvapaikanhakijoiden turvapaikantarve täytyy voida kattaa siten, että oman maan kansalaisiin ei kohdistu väkivaltaa turvapaikanhakijoiden toimesta.
Mielestäni tämä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa. Ulkomaalaisia turvapaikanhakijoita täytyy laittaa eriarvoiseen asemaan kantasuomalaisiin nähden. Rikoksiin syyllistyneet voisi esimerkiksi eristää lopullisesti kantasuomalaisista vankiloihin. Siinä olisi pelote olla tekemättä rikoksia. Vankilasta pääsisi varsinaisen tuomion kärsimisen jälkeen pois vain, jos palaisi vapaaehtoisesti kotimaahansa. Tai sitten lähtökohtaisesti poimia tulijoiden joukosta selvät väkivaltaan taipuvat yksilöt ja eristää vain heidät. Palautus tehtäisiin kuitenkin välittömästi jos tilanne lähtömaassa muuttuu parempaan suuntaan.
Ohisalon puheet siitä, että on kauheaa, että irakilainen kotimaahansa palannut turvapaikanhakija tapettiin ja Suomi on siitä vastuussa ovat häpeällisiä. Ensisijaisesti maan täytyy huolehtia aina omien kansalaistensa turvallisuudesta. Nythän tapetut ja raiskatut ja pahoinpidellyt suomalaiset eivät ole saaneet valtiovaltaa edes harkitsemaan toimintatapojen muutoksia.
Loppusanoina sanoisin, että turvaa hakeva ja sitä saanut ihminen, joka ei omalta osaltaan huolehdi sitten muiden turvallisuudesta, ei ansaitse yhtään mitään, kaikkein vähiten turvapaikkaa.

Patu
Patu
19.11.2019 19:30
Vastaa...  Suomi Finland

Näen mielenkiintoisen rinnastuksen tässä natsihallinnon juutalaisilta pakkotoimilla viemässä omaisuudessa ja sitä seuranneessa köyhän paarian asemassa siihen, kuinka euroopan suvakkinatsihallinto köyhfyttää euroopan kristityt ja tekee meistä toisen luokan kansalaisia omissa maissamme.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.11.2019 20:06
Vastaa...  Patu

Tuo katsomani ohjelmasarja kertoi 2 maailmansodasta paljon muitakin mielenkiintoisia asioita.Siinä kuvailtiin myös Japanin militaristien nousu antamalla asialle valaistusta 1900- luvun alusta lukien.
Nykytilanne on aika lailla erilainen 1940- lukuun verrattuna. Maapallon tiettyjen alueiden kiivaana jatkuva väestönkasvu ja jo tapahtunut liikakansoitus tuovat omat ongelmansa nykyaikaan eivätkä ratkaisut ole helppoja.
Mainitsemani ohjelma on: https://www.imdb.com/title/tt9103932/ ja se löytyy mm Amerikan Netflixistä.

Patu
Patu
19.11.2019 22:51
Vastaa...  Suomi Finland

Kyllä nykytilanne tietysti on oleellisesti erilainen kuin maailmansotien välissä. Silti ilmiselviä ratkaisuja asioihin on olemassa. Niiden toteuttaminen nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä ja varsinkin eu:n aikana on sitten ongelmallisempaa. Esimerkiksi kaiken vastikkeettoman tuen lopettaminen ns kehitysmaille pakottaisi kyseisten maiden hallituksia vastuullisempaan politiikkaan. Kaiken politiikan perustaksi tulisi ottaa periaate kansalaisvaltioista kansojen suojelijana niin, että valtiot kuuluvat kansoille eikä yrityksille ja instituutioille. Kaikki turvapaikka sopimukset tulisi uusia niin, että ensisijaisesti autettaisiin hädänalaisia lähellä kotimaitaan yms. Kyllä näilläkin pääsisi jo pitkälle.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.11.2019 20:10

Ei varmasti ole niin, että kaikki juutalaiset yhdessä ovat päättäneet organisoida ja rahoittaa Euroopan matutuksen.
Mikä voisi olla juutalaisten motiivina matuttaa islamilaisilla Eurooppa? Sehän tietää sitä, että ensin Euroopan juutalaisille tulee kovat ajat ja lopulta Israel joutuu tulilinjalle.

Anonymous
Anonymous
19.11.2019 20:55

Lähetetään tuo Stop Deportations porukka seuraavalla koneella Afganistaniin tai Somaliaan.
Siellä saavat nauttia multikultin ihanuudesta. Sopu sijaa antaa!

Anonymous
Anonymous
19.11.2019 21:59

jutkut ja ählämit ovat ansainnet toisensa. pysyköön pyhässä maassaan keskenään. vittuako muita kiusaa ja hyväkskäyttää.

Tsiisus Zones
Tsiisus Zones
20.11.2019 00:39
Vastaa...  Anonymous

Aika samaa menoa on molemmilla heimoilla.
Kaikki uskonnot jotka juontaa tuolta seudulta saisi kieltää ja hävittää.
Siis Jeesustelu mukaan lukien.

Särmääjä
Särmääjä
20.11.2019 03:13

Eiköhän ministeriö lopeta kohta nämä viimesetkin epätoivoset pyristelyt tehdä näitä typeriä ja avuttomia yhden matun pakkopalautuksia ja niitäkin vain siksi kun EU jostain syystä teki palautussopimuksen Afganistanin kanssa. Suomi ei niitä pysty tekeen nyt eikä koskaan ennenkään kun täällä ollaan niin kiltisti EU:n holhouksessa muutenkin kaikessa. Jos EU lakkaisi olemasta niin Suomi jäisi sormi suussa itkien seisomaan tänne Euroopan laidalle kun pieni lapsi joka on kadottanu äitinsä isoon kauppakeskukseen.

Anonymous
Anonymous
20.11.2019 04:07

Minä tankkasin koneen!

Evplasse
Evplasse
20.11.2019 08:19

Minua v…aa nämä suomenviranomaiset, tänne marssii porukkaa jotka ovat heittäneet paperinsa välimereen, kantasuomalaisilta aletaan vaatia henkilötodistusta (voimassa 5v) ajokortti ei kelpaa enää? Mitä vi..ua, parittomia tuliota ei pidä päästää suomeen ollenkaan he EIVÄT OLE OLEMASSA.

Antti Siimeks
Antti Siimeks
20.11.2019 12:47

Kannattaa myöskin huomioida että palauttamalla tämän YHDEN afghaanin Suomi säästää tulevista menoistaan noin MILJOONA euroa. Ei ole vaikea ymmärtää mistä syystä joka kunnalla menee päin helvettiä, kaikesta säästetään ja kaikesta verotetaan enemmän ja enemmän. Mukapakolaiset, syöpäläiset, tuhoavat kaiken jonka ME olemme työllämme rakentaneet. Jos palautamme kaikki maassamme loisivat sadattuhannet VALEHTELIJALOISET niin meillä ei olisi yhtään velkaa ja jokaisella SUOMALAISELLA olisi kaikki tarvittava.
Suvakismi on planeetan tuho, sillä valehtelijaloiset eivät maailmasta lopu.

peräpää
peräpää
20.11.2019 13:40

On tuo sairasta: ei saisi palauttaa turvapaikanhakijaa (tur.pa.ha.), koska on työllistynyt. Tuo ajatus on siis normalisoitunut.

Pinlaareni
Pinlaareni
20.11.2019 15:13

Paljon hyviä kommentteja. Onhan se suvakkojen mielestä kurjaa kun karvamaskotteja lennätetään takaisin kotikonnuilleen. Antonovin sijaan ehdottaisin konttilaivaa: jokaiseen konttiin “sopu sijaa antaa”-periaatteella palautettavia. Jokaiselle konttiin laitettavalle huoltamotasoinen kinkkusämpylä kouraan, plus muutama suvakko per kontti – emmehän halua olla julmia. Eli törkeen siistii safkaa, ja iloisia (pip)pelihetkiä kotimatkan ajaksi.

Donald Truth
Donald Truth
22.11.2019 12:55
Vastaa...  Pinlaareni

Palautuksiin pitäisi käyttää lentokoneen sijasta junaa aina, kun se on mahdollista.