Suomesta lähtee illalla pakkopalautuskone, turvapaikka-aktivisteilla paniikki

Turvapaikka-aktivistien kattojärjestö Stop Deportations kertoo taas kerran muunneltua totuutta. Kannattaa painaa tämäkin fakta mieleen ja jakaa sitä jokapuolelle.

 

Järjestön mukaan Suomi on pakkopalauttamassa Kabuliin nuorukaisen. Eli siis yksintulleen lapsen. Turvapaikka-aktivistien mukaan Kabuliin palautettavat afgaanit kokevat paluun myötä kidutusta ja vainoa.

HUOMATTAVAA: Kaikki Afganistaniin palautettavat afgaanit tulevat Iranista. Yleisesti kaikki Eurooppaan tulleet afgaanit tulevat Iranista, joitakin yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta. He eivät ole ikinä asuneetkaan Afganistanissa tai jos ovat niin vuosikymmeniä sitten. Näin ollen ei ole olemassa mitään syytä epäillä, että pakkopalautettuja vainottaisiin Afganistanissa.

Iranissa asuvat afgaanit tulevat siis Eurooppaan hakemaan turvapaikkaa Afganistanin tilanteen takia. Vaikka eivät ole asuneet päivääkään Afganistanissa. Kun tällä perusteella ei saa turvapaikkaa niin turvapaikka-aktivistit aloittavat mötäkän pakkopalautuksen karmeudesta. Nyt Afganistaniin palautettavat afgaanit joutuvat yhtäkkiä kidutuksen ja vainon kohteeksi maassa, josta itsessään ei tule pakolaisia. Ja jossa eivät siis ole ikinä asuneet.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

44 thoughts on “Suomesta lähtee illalla pakkopalautuskone, turvapaikka-aktivisteilla paniikki

 1. Ihan hyvä, mutta noita koneita pitäisi lähteä joka päivä, ja ihan täyteen pakattuna.

  179
  1. Tarvitaan Antonov 225, saadaan samaan kyytiin kaikki vihervassarisuvakkiperkeleet ja afgaanipallerot 👍 samaan kyytiin voisimme laittaa hallituksemme korruptoituneet ministeriperkeleet sillä se olisi todella kustannustehokasta ja päästöt olisivat kusipäitä kohden varsin maltilliset 🤔

   97
   1. An 225 vie hyötykuormaa 250 tonnia joten siinä kulkisi kivasti monta mekkoeinaria ja ituhippiä kun ne syövät vaan soijaa ja ruohoa. Tosin hyötykuormaa rajoittaa tietenkin jokunen saatanan painava suvakkihuora 🤔🤣🤣🤣

    69
   2. Jep antonov olis noin puolen miljoonan keikka eli paljon halvempi kuin mitä loisten elättäminen maksaa

    44
    1. Juu, kyllä sen rahdinotto kapasiteetti olisi riittävä viemään nämä loiset täältä kotiinsa 👍 saattaisi tulla enemmän noita kustannuksia vaan eihän lentopetrooli lentämällä lopu 🤗❤❤❤

     34
   3. Googgeli tiesi vastata tähän jotta 1500 kpl. 😀

    How many passengers can you put in an Antonov 225?
    If converted to a “”cattle car” passenger plane, it could potentially carry over 1500 passengers.

    20
    1. That’s correct 👍mutta enemmänkin kyllä mahtuu koska sopu sijaa antaa 👍

     15
  2. Junakyyti Venäjän kautta, eikä mitään lentokuljetuksia. Menisi koko VOK:ki kerralla kotiin, eikä tarvitse jäädä tänne vinkumaan rasismista eikä muustakaan asiasta. Emme tarvitse mihinkään noita elättejä!

   82
   1. Tuokin olisi kyllä varsin varteenotettava vaihtoehto jos saataisiin jostain karjavaunuja 🤔 ei kai niitä ykkösluokkaan?

    45
    1. Ei tosiaan ykköseen! Kakkoseen vaan eli ”parru hanuriin” ja papu-ukolle kyyti kotiin karjavaunussa, Olo tuntuu kotoisalta jo heti lähtöasemalla 😉 .

     18
     1
  3. Ei pitäisi.
   Lentäminen on aivan liian kallista ja eikä unohdeta sitä ilmastonmuutosta 🙂

   Banaanilaivaan vaan ja täyteen. On täysin älytöntä lennätellä yksittäisiä turhapaikkaturisteja sinne tänne.

   1. Tänne tuovat banaaneja ja kun lasti on purettu niin eikun viherkommarit ja geelitukat menemään ja tämä pääministeri kapteeniksi niin takuulla menee paatti karille 🤣

 2. Jos eivät olisi tulleet tänne, niin ei olisi tarvinnut pelätä palautuksia.

  112
  1. Ruatsi on pakkopalautuspakolaisen taivas ja paratiisi, sitä kohti vaan ja onnea.

   1. Niin, vaan tulevat takaisin ja saavat lisää pätäkkätä 🤣 Eihän vihervassarihuorat voi luopua kultamunistaan kun rajat on auki tulla ja mennä 😠 PERKELE

 3. Vitun paskat, sekä ns. pakolaiset että kotimaiset ns. hyödylliset idiootit !

  69
 4. Kuityenkaan täältä ei lähde kuin murto-osa siitä mitä pitäisi. Todellisia turvapaikan tarvitsijoita ei ole kuin promille siitä määrästä jota tänne tulee, loput ovat vain sosiaalisten etuuksien perässä tai paossa oman maansa lakeja.
  Irak on turvallinen maa, se on pommitettu demokratiaan, joten miksi siellä olisi muka hätä, afganistanissakaan ei ole sen kummoisempaa, siellähän amerikan pojat ja liittolaiset pitävät jöötä heimojen kesken.
  Moniko ”afgaani” on todella afganistanista tai kurdi kurdialueelta, tämä pitäisi jollain tavoin saada todennettua jos pitää lähtöpaikkaansa kriteerinä, eli virallisia lähtömaan/ alueen papereita tiskiin henkilötietojen kera kiitos.
  Kummallista kun muun maailman ihmiset muistavat jopa ilman papereita mistä he ovat kotoisin, syntymävuotensa prikulleen ja suurin osa oikean nimensäkin, nämä voidaan myös tarkistaa lähtömaan viranomaisilta vaivatta.
  Mutta läpsyhän ei muista mitään, traumaa pukkaa päälle, sinisilmäiset suvakit sitten tehtailevat hallituksen siunauksella sos.turvatunnuksia, nimiä yms. ennen kaikkea sen vuoksi että saavat hoivattavia ja veronmaksajien kustannusten piiriin.
  Valemediatkin hehkuttivat 2015 että syyriasta tulee porukkaa vainoa/sotaa pakoon, mutta kaikki tulijat olivat sinä vuonna irakista paria poikkeusta lukuunottamatta.

  72
  1. Valemediat tosiaan valehtelivat 2015 että tulee pari tuhatta hädänalaista perhettä Syyriasta, mutta tulikin kymmeniä tuhansia irakilaisia, afgaaneja ja somaleja Sipilän järjestämillä bussikuljetuksilla Ruotsista. Aika härskiä touhua.

   25
   1. Härskiä oli vaan mehän jo silloin tiesimme notta Sipilä on kusipää 🤔 Ja tämä Rinteen luotsaama laiva karahtaa karille kusipäisten aikalaistensa myötä 😠

    21
   2. Kiitos älypuhelimien. Muuten kuka maksaa operaattorikulut täällä suomessa, kelako?

    15
    1. Itse ainakin maksan kaikki kuluni huomattavasti ennen eräpäivää 👍🤣🤣🤣

 5. No jopas on karkeaa rasismia. Siitä vaan palautusrahoilla Iraniin takaisin. Eihän sinne Afganistaniin kukaan pakota jäämään. Jos ei Iran ota vastaan, niin laitumelle mars vuohia paimentamaan.

  55
  1. Hei! Rasismia mustanmakkaran nimi on vaihdettava ja pyydettävä anteeksi kaikilta sarvesta tulleilta

   1. Mites olisi valkoinen makkara? Sehän olisi hieno nimi mustalle makkaralle 🤔

   2. Vaan tässä on suvakkihuorille sellaanen ongelma notta se makkara on edelleen mustaa ja mustana tämä makkara tulee myöskin pysymään niinkuin puolukkahillokin on verenpunaista 🤣🤣🤣👍

   3. Valkoiset ovat keksineet jopa mustanmakkaran, itse ollessani sotatoimissa tuolla afrikan sarvessa niin kyllä sieltä löytyi myös vaaleaa makkaraa. Ketkä nyt ovat rasisteja? Minäpä kerron, rasmuslaiset ja rhc sekä refugees welcome pähkinäaivot 🤔

 6. Käyvät viemässä matkarahat kotiin ja uudelle reissulle. Eri maa ,eri nimi.

  52
 7. Lemmikeistä on niin tuskallista luopua, kun niitä on päässyt paijailemaankin.

  Suvakismi on oopiumia yksikertaisille.

  61
 8. Katsoin eilen ohjelman, joka kertoi juutalaisten tilanteesta ennen toista maailmansotaa. Kukaan ei ollut oikein halukas ottamaan juutalaisia vastaan. Noin 1000 juutalaista yritti ensin päästä maihin Etelä-Amerikassa siinä onnistumatta. Heidät torjuttiin ja seuraavaksi koitettiin nousta maihin Floridassa ja maihin ei päästy sielläkään. Laiva joutui ihmisineen palaamaan Eurooppaan ja sen matkustajista joutui osa myöhemmin tuhoamisleireille.

  Kun tuota tilannetta tarkastellaan nykyperspektiivistä, tulee varmastikin mieleen, että jonkinlainen turvapaikkamekanismi on maailmassa oltava, ettei ihmisiä joudu ihan oikean vainon ja kidutuksen uhreiksi.

  On vaikea ajatella, että mainitsemassani laivatapauksessa Amerikkaan olisi noussut maihin kriminaaleja, jotka olisivat tehneet pahaa amerikkalaisille.

  Haluttomuus ottaa juutalaisia pakolaisia vastaan nousi paljolti siitä, että natsihallinto päästi juutalaisia lähtemään rahastettuaan nämä ensin henkihieveriin, jolloin nämä olivat varattomia ihmisiä, jotka eivät olisi kyenneet huolehtimaan toimeentulostaan.

  Juutalaisia tuhottiin lopulta n 6 miljoonaa, mikä ei ole kunniaksi niille maille, jotka eivät ottaneet heitä vastaan.

  No nyt on nykyään olemassa turvapaikkajärjestelmä, joka olisi 1930- luvulla voimassa ollessaan poistanut tuolloisten juutalaispakolaisten ongelmat. Nyt järjestelmää sitten hyväksikäyttävät ihmiset, jotka haluavat etsiä parempaa elämää. Afgaanien olot eivät varmaankaan ole Iranissa miellyttävät mm USA:n asettamien talouspakotteiden vuoksi ja he voivat kohdata siellä syrjintää. Se ei kuitenkaan ole syy turvapaikan saamiseksi.

  On myös kestämätöntä, että turvapaikanhakijat ovat turvallisuusuhka vastaanottavan maan kansalaisille. Tällaiset ongelmat ovat niin silmiinpistäviä, että ne vaatisivat esimerkiksi Suomen hallitukselta kannanottoa siitä, mitä Suomi aikoo tehdä taatakseen omien kansalaistensa turvallisuuden. Turvapaikanhakijoiden turvapaikantarve täytyy voida kattaa siten, että oman maan kansalaisiin ei kohdistu väkivaltaa turvapaikanhakijoiden toimesta.

  Mielestäni tämä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa. Ulkomaalaisia turvapaikanhakijoita täytyy laittaa eriarvoiseen asemaan kantasuomalaisiin nähden. Rikoksiin syyllistyneet voisi esimerkiksi eristää lopullisesti kantasuomalaisista vankiloihin. Siinä olisi pelote olla tekemättä rikoksia. Vankilasta pääsisi varsinaisen tuomion kärsimisen jälkeen pois vain, jos palaisi vapaaehtoisesti kotimaahansa. Tai sitten lähtökohtaisesti poimia tulijoiden joukosta selvät väkivaltaan taipuvat yksilöt ja eristää vain heidät. Palautus tehtäisiin kuitenkin välittömästi jos tilanne lähtömaassa muuttuu parempaan suuntaan.

  Ohisalon puheet siitä, että on kauheaa, että irakilainen kotimaahansa palannut turvapaikanhakija tapettiin ja Suomi on siitä vastuussa ovat häpeällisiä. Ensisijaisesti maan täytyy huolehtia aina omien kansalaistensa turvallisuudesta. Nythän tapetut ja raiskatut ja pahoinpidellyt suomalaiset eivät ole saaneet valtiovaltaa edes harkitsemaan toimintatapojen muutoksia.

  Loppusanoina sanoisin, että turvaa hakeva ja sitä saanut ihminen, joka ei omalta osaltaan huolehdi sitten muiden turvallisuudesta, ei ansaitse yhtään mitään, kaikkein vähiten turvapaikkaa.

  31
  4
  1. Näen mielenkiintoisen rinnastuksen tässä natsihallinnon juutalaisilta pakkotoimilla viemässä omaisuudessa ja sitä seuranneessa köyhän paarian asemassa siihen, kuinka euroopan suvakkinatsihallinto köyhfyttää euroopan kristityt ja tekee meistä toisen luokan kansalaisia omissa maissamme.

   27
   1. Tuo katsomani ohjelmasarja kertoi 2 maailmansodasta paljon muitakin mielenkiintoisia asioita.Siinä kuvailtiin myös Japanin militaristien nousu antamalla asialle valaistusta 1900- luvun alusta lukien.

    Nykytilanne on aika lailla erilainen 1940- lukuun verrattuna. Maapallon tiettyjen alueiden kiivaana jatkuva väestönkasvu ja jo tapahtunut liikakansoitus tuovat omat ongelmansa nykyaikaan eivätkä ratkaisut ole helppoja.

    Mainitsemani ohjelma on: https://www.imdb.com/title/tt9103932/ ja se löytyy mm Amerikan Netflixistä.

    1. Kyllä nykytilanne tietysti on oleellisesti erilainen kuin maailmansotien välissä. Silti ilmiselviä ratkaisuja asioihin on olemassa. Niiden toteuttaminen nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä ja varsinkin eu:n aikana on sitten ongelmallisempaa. Esimerkiksi kaiken vastikkeettoman tuen lopettaminen ns kehitysmaille pakottaisi kyseisten maiden hallituksia vastuullisempaan politiikkaan. Kaiken politiikan perustaksi tulisi ottaa periaate kansalaisvaltioista kansojen suojelijana niin, että valtiot kuuluvat kansoille eikä yrityksille ja instituutioille. Kaikki turvapaikka sopimukset tulisi uusia niin, että ensisijaisesti autettaisiin hädänalaisia lähellä kotimaitaan yms. Kyllä näilläkin pääsisi jo pitkälle.

 9. Lähetetään tuo Stop Deportations porukka seuraavalla koneella Afganistaniin tai Somaliaan.
  Siellä saavat nauttia multikultin ihanuudesta. Sopu sijaa antaa!

  30
 10. jutkut ja ählämit ovat ansainnet toisensa. pysyköön pyhässä maassaan keskenään. vittuako muita kiusaa ja hyväkskäyttää.

  10
  4
  1. Aika samaa menoa on molemmilla heimoilla.

   Kaikki uskonnot jotka juontaa tuolta seudulta saisi kieltää ja hävittää.
   Siis Jeesustelu mukaan lukien.

 11. Eiköhän ministeriö lopeta kohta nämä viimesetkin epätoivoset pyristelyt tehdä näitä typeriä ja avuttomia yhden matun pakkopalautuksia ja niitäkin vain siksi kun EU jostain syystä teki palautussopimuksen Afganistanin kanssa. Suomi ei niitä pysty tekeen nyt eikä koskaan ennenkään kun täällä ollaan niin kiltisti EU:n holhouksessa muutenkin kaikessa. Jos EU lakkaisi olemasta niin Suomi jäisi sormi suussa itkien seisomaan tänne Euroopan laidalle kun pieni lapsi joka on kadottanu äitinsä isoon kauppakeskukseen.

  14
 12. Minua v…aa nämä suomenviranomaiset, tänne marssii porukkaa jotka ovat heittäneet paperinsa välimereen, kantasuomalaisilta aletaan vaatia henkilötodistusta (voimassa 5v) ajokortti ei kelpaa enää? Mitä vi..ua, parittomia tuliota ei pidä päästää suomeen ollenkaan he EIVÄT OLE OLEMASSA.

  16
 13. Kannattaa myöskin huomioida että palauttamalla tämän YHDEN afghaanin Suomi säästää tulevista menoistaan noin MILJOONA euroa. Ei ole vaikea ymmärtää mistä syystä joka kunnalla menee päin helvettiä, kaikesta säästetään ja kaikesta verotetaan enemmän ja enemmän. Mukapakolaiset, syöpäläiset, tuhoavat kaiken jonka ME olemme työllämme rakentaneet. Jos palautamme kaikki maassamme loisivat sadattuhannet VALEHTELIJALOISET niin meillä ei olisi yhtään velkaa ja jokaisella SUOMALAISELLA olisi kaikki tarvittava.
  Suvakismi on planeetan tuho, sillä valehtelijaloiset eivät maailmasta lopu.

  12
 14. On tuo sairasta: ei saisi palauttaa turvapaikanhakijaa (tur.pa.ha.), koska on työllistynyt. Tuo ajatus on siis normalisoitunut.

 15. Paljon hyviä kommentteja. Onhan se suvakkojen mielestä kurjaa kun karvamaskotteja lennätetään takaisin kotikonnuilleen. Antonovin sijaan ehdottaisin konttilaivaa: jokaiseen konttiin ”sopu sijaa antaa”-periaatteella palautettavia. Jokaiselle konttiin laitettavalle huoltamotasoinen kinkkusämpylä kouraan, plus muutama suvakko per kontti – emmehän halua olla julmia. Eli törkeen siistii safkaa, ja iloisia (pip)pelihetkiä kotimatkan ajaksi.

  1. Palautuksiin pitäisi käyttää lentokoneen sijasta junaa aina, kun se on mahdollista.

Comments are closed.