Suomesta lähtee illalla pakkopalautuskone, turvapaikka-aktivisteilla paniikki

Turvapaikka-aktivistien kattojärjestö Stop Deportations kertoo taas kerran muunneltua totuutta. Kannattaa painaa tämäkin fakta mieleen ja jakaa sitä jokapuolelle.

 
Järjestön mukaan Suomi on pakkopalauttamassa Kabuliin nuorukaisen. Eli siis yksintulleen lapsen. Turvapaikka-aktivistien mukaan Kabuliin palautettavat afgaanit kokevat paluun myötä kidutusta ja vainoa.
HUOMATTAVAA: Kaikki Afganistaniin palautettavat afgaanit tulevat Iranista. Yleisesti kaikki Eurooppaan tulleet afgaanit tulevat Iranista, joitakin yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta. He eivät ole ikinä asuneetkaan Afganistanissa tai jos ovat niin vuosikymmeniä sitten. Näin ollen ei ole olemassa mitään syytä epäillä, että pakkopalautettuja vainottaisiin Afganistanissa.
Iranissa asuvat afgaanit tulevat siis Eurooppaan hakemaan turvapaikkaa Afganistanin tilanteen takia. Vaikka eivät ole asuneet päivääkään Afganistanissa. Kun tällä perusteella ei saa turvapaikkaa niin turvapaikka-aktivistit aloittavat mötäkän pakkopalautuksen karmeudesta. Nyt Afganistaniin palautettavat afgaanit joutuvat yhtäkkiä kidutuksen ja vainon kohteeksi maassa, josta itsessään ei tule pakolaisia. Ja jossa eivät siis ole ikinä asuneet.