Asap Rocky ei pelkää palata Ruotsiin

A$AP Rocky kertoo, että hänen aikansa Ruotsissa kaltereiden takana on syy sille, miksi hän palaa maahan. Hän on ottanut tehtäväkseen auttaa siellä tavanneita vankeja ja maahanmuuttajia, Asap Rocky kertoo tmz.com:ille.

latausAsap Rocky kertoo New Yorkissa antamassa haastattelussaan, että hänen kuukautensa ruotsalaisessa poliisivankilassa avasi hänen silmänsä maahanmuuttajien ahdingolle. Hänen mukaansa hän oli erityisen tietoinen tuesta, jota hän sai julkkiksena, kun taas jotkut hänen ympärillään olevat vangit lusivat vähintään 10 kuukautta ennen tuomarin näkemistä.

Hän aikoo muuttaa nyt tilannetta. Ensinnäkin A$AP ilmoittaa lahjoittavansa tuloja 11. joulukuuta Tukholman konsertistaan maahanmuuttajien oikeuksien järjestölle nimeltään FARR, Ruotsin pakolaisten tukiryhmien verkosto. (Farr on pitkäikäinen turvapaikka-aktivistien eräänlainen kattojärjestö, joka puuhaa taustalla monenlaisten asioiden parissa, että Ruotsiin saataisiin jäämään mahdollisimman paljon turvapaikanhakijoita. Toim.huom.)

A$AP oli sanonut, että vankila oli pelottava ja nöyryyttävä paikka. Asap tuomittiin lopulta pahoinpitelystä ehdolliseen vankeuteen ja pieniin vahingokorvauksiin. Asap kertoo haastattelussa, että hän ei pelkää ja aikoo vierailla jatkossa Ruotsin no-go-alueilla vain piristääkseen ruotsalaisten maahanmuuttajien henkeä.

Kaikesta huolimatta Donald Trumpista Asap ei halunnut mainita mitään.

Advertisements

12 thoughts on “Asap Rocky ei pelkää palata Ruotsiin

 1. Luulisi tämän olevan Ruotsille aika noloa, koska A£AP:ään huomio oikein alleviivaa Ruotsin epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa. Tosin suvakit eivät välttämättä tätä ymmärrä, vaan ajattelevat oikopäätä, että siinä vasta on hengenheimolainen.

  31
 2. Kuinka monta % USA:n vankilassaistujoista on latinoja ja mustia!

  22
 3. Musta suvakki perkeles. Pastori on nyt täysin kyrpiintynyt moisesta karvakyrvän-kantotelineestä.
  Vittu mikä pellepeloton siis kertakaikkiaan nyt kyseessä! Ihan täys jumbo suorittaja.
  Pastori jo taannoin luuli asapia sivistyneestä maailmasta nauttivaksi, mutta kuten sääntö on
  on niin vain tuokin julkkis umpisuvakki. Musta suvakki.
  Amen.

  1. Toivottavasti tällä kertaa sitä ei laiteta samaan selliin sen paskaa viskovan tyypin kanssa, vaan jonkun homosarjaraiskaajan kera.

 4. ASAP on täysverinen liikemies: huomasi Ruotsin olevan äärimmilleen pullollaan matuja joten heistä saa jopa satoja tuhansia ostajia ja konserttikansaa jos niikseen tulee. Raha ei haise vaikka matu…

  14

Comments are closed.