Ruotsalaisen teinitytön katoaminen näyttää paljastuvan polttomurhaksi

Ruotsissa tapahtui taas sellainen murha, joka jää vuosiksi historiaan. Tapahtumien kulku ei vielä ole täysin selvinnyt, mutta jo nyt on nähtävissä, että taustalta tulee esiin todella kipeitä juttuja.

22519529_329395294200170_4529840165609228044_nUddevallassa asuva 17-vuotias Wilma Andersson Nouvelle katosi joskus viikko sitten 14. päivän kieppeillä. Tytön perhe kuulutteli tyttöä sosiaalisen median kautta kunnes sunnuntaina tehtiin katoamisilmoitus. Siitä asti Missing People-järjestö on tehnyt maastoetsintöjä isolla porukalla Uddevallan ympäristössä.

Etsintöjen avulla maastosta löydettiin ainakin kenkäpari ja vaatteita, joiden tiedetään kuuluneen Wilmalle. Vaatteet ja kengät oli yritetty polttaa, mutta polttopaikka ei ole selvinnyt. Myöhemmin on löytynyt vielä ainakin Wilman käyttämät silmälasit ja joitakin muita tavaroita, joita poliisi ei ole tarkemmin eritellyt.

Poliisi otti muutaman päivän päästä kiinni murhasta epäiltynä Wilman irakilaisen poikaystävän 1997 syntyneen Ahmed T****n. Expressenissä irakiaanoa maalaillaan maailman kilteimmäksi mieheksi, olletikin, että hieman oli mustasukkainen. Mutta yhtäkaikki mitäpä muuta ruotsalaisen tyttöystävänsä murhannut irakiaano voi valtamedian mielestä olla kuin ”tosi mukava” ja ”kiltti” mies.

Asiasta ei siis ole toistaiseksi tippunut paljoakaan tietoja, mutta moni asia viittaa siihen, että Wilman ruumis on poltettu. Irakiaanolla oli monta päivää aikaa piilottaa ruumis. Mahdollisesti tässä on jopa mukana sivullisia avustajia, sillä autottomana miehenä ruumiin kuljettelu ympäriinsä ei onnistu ihan noin vain huomaamattomasti. Ahmed on kiistänyt rikoksen.

Seurataan tilannetta, sillä tapahtuma tulee saamaan varmasti taas paljon julkisuutta.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

39 thoughts on “Ruotsalaisen teinitytön katoaminen näyttää paljastuvan polttomurhaksi

 1. Kuullostaa jotenkin tutulta, mustasukkainen kurdi ja teini-ikäinen tyttö.

  137
 2. Olisiko rasismia tehdä katoamisilmoitus tytöstä tai naisesta, jolla tiedetään olevan ’taustainen’ poikaystävä?

  Heti epäillään että tapettuhan se on, eikä suinkaan karannut kotoa. Razzizzmusta pahimmillaan.

  86
 3. Kuinka monta tulevaisuuden hutisalo-oletettua jäi toteutumatta Breivikin takia? Noh, vanhan sanonnan mukaan globaali hullujenhuone ei muutamaa yksittäistä hullua kaipaa. Jaa miten tää liittyy asiaan? Surullinen tapaus tai sitten sitä itseään. Johan se Petelius aikoinaan totesi sketsissä keski-ikäisiä bussinkyselijähömppänaisia pilkatessaan , että sitä on kolmostakkkii nii monellaesta.
  Pirkan pitäisi pyytää anteeksi kaikilta hömelöiltä keski-ikäisiltä naisoletetuilta. Ehkä tämäkin Ruotsin mysteeri olisi jäänyt tapahtumatta, jos Pirkka olisi hankkinut nuorena elantonsa vaikka nuohoojana.

  39
  2
 4. Suomessakin tapahtui polttomurha Porissa ja silloinkin syyllinen oli muka puhdas pulmunen. Herkkä ja kärsivä siirtolainen, median mukaan.

  101
  1. Muistaakseni jopa oikein tarkasti valittu kiintiöpakolainen. Siirtyykö vastuu valitsijalle, eipä tietenkään. Kulttuuri se on kiintiöilläkin.

   43
  2. Tosiaan vaikuttaa siltä että varsinainen muslimiprinssi on ollut lemmen liekkejä kohentelemassa.
   Taatusti mielentilatutkimuksessakin toteavat että hemmo on ihan totaalinen gentlemanni ja väki pyörtyy ympärillä kuin Elviksellä konsanaan.

   28
 5. Ikinä en ole ollut kuten monet omasta mielestään ”isänmaalliset” jotka kehui vuosi pari sitten kurdeja miten hienoa väkeä nämä on, nimeltä mainitsematon ruotsissa asuva suomalaispappa on vieläkin monen mielestä tosi isänmaallinen vaikka kehotti yhdessäkin striimissään suomalaisten isänmaallisten ottamaan kurdeja kavereikseen.
  Heti olen ollut sitä mieltä että kurdit on samaa paskaa kun kaikki muslimit, minä sain aina haukut kun noita en nuollut.
  No, mites kävi, kurdien ”mielenositukset” jossa hyökkäilevät sivullisten kimppuun ja paikkojen hajotukset alkoi avaamaan väen silmiä.
  Tuossa taas esimerkki mitä kurdit on, vieläkö joku uskaltaa minulle kehua kurdirottia?

  78
  1
  1. Allekirjoitan monelta osin. Valtiotasolla Suomi on suojellut kurdeja. Heillä on Suomessakin jonkinlainen diplomaattinen hyshys-suoja olevinaan. Kun muistaa Suomen antaneen kurdeille myös sotilaskoulutusta, niin kuitenkin Irakiin palautetusta ammutusta turvapaikkahuijarista nostettiin älämölö, vaikka tapon on saattanut tehdä vaikka suomalaista koulutusta saanut kurdi, siis sunnien vihollinen vaikkapa shiiakaavun alta. Jos tässä kuvittelussa on asiavirheitä, niin minua ei kannata yrittää opettaa, mutta saa ilmaista oman valistuneen arvauksen tai tiedon asiasta.

   35
 6. Mitäs tuosta kiukuttelemaan, tykännee arabi, vääräuskoisenhan voi kunniansa palauttamiseksi käsitellä haluamallaan tavalla.

  36
  1
 7. Ehkäpä Wilma ymmärtämättömyyttään vain lipesi jostain mitättömästä seikasta, kuin esim. Ei halunnut käyttää huntua, ei pysynyt erossa entisistä ystävistään, ei kontannut mekkaa kohti muutaman kerran päivässä.
  Seurusteluun on ns. astunut harmaa arki ja täts it. RIP jos ei häntä hengissä löydetä.

  45
 8. Ihan peruskauraa musuklopeilta. Pystyvät hirmutekoihin kun ovat niihin niin kotimaissaan turtuneet ja kasvaneet.
  Pastorista tuon tekijältä pitäisi leikata pallit ja kiku katki saatanallisesta teostaan.
  Tämän jälkeen tuppua alapäähän ja finnairin tavaratilaan matkalaukussa kohti kotimaansa poliisimajaa.
  Siellä sitten jatkettaisiin omien perinteiden parissa, niin kuin jokaisella maalla on tapana aina ollutkin.
  Aamen.

  38
 9. Miksi miksi miksi nuoria naisia ei pelotella alkamasta seurustelemaan Irakista ja muualta islamilaisesta kulttuuripiiristä tulevien miesten kanssa, ja miksi ei kerrota, että jos on sattunut hairahtumaan geelitukkaan, niin rakkauden kuollessa ei ole syytä enää tavata millään tavalla, ei kuunnella mitään kuiskuttelua, ei uskoa mitään viestejään, vaan paeta niin kauas kuin pääsee.

  Monikulttuurisuus on sumentanut nuorten silmät, eivätkä he osaa pelätä vieraskulttuurista tulevia miehiä, joille jo äidinmaidossa on iskostunut naisen alistettu asema, missä miehen tahdon uhmaaminen voi olla kohtalokasta, hengenvaarallista. Kouluihin aitoa, rehellistä kulttuuriopetusta, eikä valheiden suoltamista!

  54
  1. Nykyiset opettajat aivopestään, eivät pääse harjoittamaan ammattiaan jos ilmaisevat todelliset mielipiteensä. Alaikäinen tyttäreni haastaa päivittäin suvakkiopettajansa vaan kun on kympin oppilas niin saa vaimennettua näiden opettajien manipulointiyritykset 😊

   37
  2. Järkipuhetta. Joka kouluun kuvakollaasi nuorista tytöistä, jotka ovat kuolleet täällä maahanmuuttajamiesten käsissä. Kollaasiin mukaan kuvat tappajista, että nuoret tytöt näkevät miten ”mukavalta ja komealta tappaja näyttää” ja miten ”lämmin hymy on herkässä”. Tiettyyn pisteeseen asti, kunnes käydään asiaan.

   33
  3. Mahtaa olla opettajilla jännää värinää kun kuskaavat voimavaroja tutustumaan prinsessoihin tai toisinpäin.
   Ehkäpä pitäisi päivittää Liljankukka-laulu tähän päivään varoittavilla sanoilla ja uudistetulla ja kehitetyllä nimellä Wilmankukka.
   ”Ken vois liekin sammuttaa silloin kun se leimahtaa…”

   19
  4. Pari vuotta sitten Suomen telkussa näytettiin dokumentti suomalaisesta nuoresta naisesta, joka oli erehtynyt lähtemään muslimin kelkkaan. Hän halusi sittemmin eron väkivaltaiseksi käyneestä suhteesta, mutta joutui eron jälkeen sellaisen vainon kohteeksi sekä miehen että tämän suvun taholta, että joutui vaihtamaan nimensä ja muuttamaan toiselle paikkakunnalle pienen lapsensa kanssa. Kertoi dokumentissa pelkäävänsä kuollakseen joka hetki, että exä löytää hänet.
   Tämä kaikki tapahtui siis Suomessa.

 10. Kyllä on hirvittävää pahuutta. Nuoren naisen henki otettu ja ruumis tuhottu. Koska Ruotsissa aletaan kävelemään päättäjien yli, koska se kuppi menee nurin?

  40
 11. Toimittajat ja poliisi valkopesevät ja valehtelevat ulkomaalaisten rikoksista. Tämä on syy miksi ulkomaalaiset murhaavat kansalaisia tällä tavalla.

  36
  1
 12. Sitä saa mitä tilaa. Kannattaisi jo uskoa mitä kerrotaan, ja on totuus. Valtamedia on syyllinen jokaiseen hyssyttelyn aiheuttamaan murhaan, ja tappoon. Samoin koulujärjestelmä. On lukuisia opettajia jotka inhoavat tätä paskaa, mutta eivät uskalla tuoda sitä julki. Muutama on minun paikkakunnallani tuonut julki, mutta ei uskota. Ovat tehneet sen ennen eroaan tehtävästä. Äitini on ollut 20 vuotta opettajana, joten tiedän mistä puhun.

  30
 13. Mites kitket geenit ja kulttuurin? Et millään. Ennemmin tai myöhemmin ne aina putkahtavat esille kohtalokkain seurauksin.

  16
 14. Reilu peli. Montakohan matua ruotsalaiset ovat raiskanneet ja tappaneet kuin sama toisinpäin?? Ruotsalaiset kärsivät omasta tyhmyydestään ja uskostaan täysin rappeutuneeseen valtamediaansa sekä päättäjiinsä.

  13
 15. Sieltä se murha.infon arkistoista löytyy, että 2015 porilaisen 17-vuotiaan (siis alaikäisen) kantasuomalaistytön raiskasi ja murhasi erityisen raakoja tapoja käyttäen, afgaani Ramin Azimi.

  Ramin, kun blondisuomalainen ei tyttö vaimoksi suostunut, ensin
  * raiskasi alaikäisen 17-vuotiaan tytön
  * jollain tavalla huumasi tytön
  * valeli tytön öljyllä ja poltti tytön
  Siellä tuo Ramin Azimi on ja tulee olemaan vuosien ajana sinun ja minunkin verotuloistani manisettavana, hänkin, yhtenä.

  17
  1. Eiköhän tämä Porilaisen tytön murhaaja joka taisi muuten polttaa tytön myös? ole jo vapaana, ehkä uudella henkilöllisyydellä? Tuskin yli kolmea vuotta pidempää ensikertalaisena suomalaisen teinin murhasta paskanistanilainen lusii ,nämä afgat on kovia politikoimaan ja verkostuotuneet hyvin sdp roskaväen sekaan.

 16. Tämä lienee uusinta uutta: rikollisille laitetaan kädet pusseihin kun poliisi ottaa valokuvat jotta etnisyys ei näkyisi käsistä. Löytyy Aftonbladetista lööpillä

  ”18-åring larmade polisen efter rån – sen höggs han ihjäl”

  eli ”18- vuotias soitti poliisille ryöstöstä- puukotettiin kuoliaaksi”

  1. Poliisi laittaa pussit käsiin ja nippusiteillä kiinni sen takia, että sillä suojataan mahdollinen todistusaineisto. Esimerkiksi ampumistapauksissa otetaan käsistä ruutisavunäytteet, tappelutapauksissa esimerkiksi kynsien alta otetaan näytteitä jne. Poliisi siis ehkäisee tällä pussituksella todistusaineiston hävittämisyritykset.

   Lisäksi pusseja käytetään jos kiinniotettu innostuu raapimaan. Jos kiinniotettu sylkee niin päähän laitetaan sylkypussi.

   Pussitus ei siis ole mikään poliisin peiteyritys yrittää peittää tekijän ihonväriä ulkopuolisilta.

 17. Tuota ruotsalaista tulirokkoa on tainnut esiintyä jo Suomessakin. Hyvinvointivaltioiden kriisiytyminen pakolaisvirtojen seurauksena edistää aseteollisuuden liiketoimintaa.

 18. Kuuleman mukaan tämän tytön äitipuoli on übersuvakki, istui protestoimassa a- ananaksien maastapoistamista vastaan ja että tyttöä on jo lapsesta asti työnnetty matujen seuraan?

 19. On käsittämätöntä, että näitä kauniita nuoria tyttöjä tapetaan vähän siellä sun täällä iltojen iloksi. Miksi tappaa kaunis nuori tyttö, jolla on elämä edessä? Viime vuosilta vilisee silmissä nimiä ja ruumiita jo pelkästään Suomessa. Antakaa tyttöjen elää! Elämään heidät on tarkoitettu, ei kuolemaan. Koulussa pitäisi jokaisen 9-luokkalaisen käydä läpi pakollinen kurssi, jossa käsitellään henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Esimerkein tosi elämästä. Moni nuori elämä säästyisi sillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.