Vuoden trolli valittu 10/10 trollauksella

Kuvakaappaus 2019-11-22 14-10-04.png

Suvaitsevaiston piirissä kosahti eilen illalla ja kovaa. Moni astui kunnon rölliansaan. Suvakko vedätti suvakkoja.

Kyse on Twitterissä esiintyvästä naispuolisesta henkilöstä nimeltä Venla Olsen. Venla oli joku reilu parikymppinen lesbofeministi, joka vihasi natseja ja sen sellaista. Venla profiloitui moniongelmaisena hulluna, jolla oli kaksisuuntainen mielialahäiriö. Itsemurha-ajatukset pyörivät mielessä usein. Venla harrasti monenlaista, mm. pilvenpolttoa, pillunsa räpläämistä ja syväfilosofista ajattelua. Venla oli siis kaikenkaikkiaan sellainen nuori nainen, johon kaikki moniongelmaiset suvakot ja feministit ihastuvat.
Tosiasiassa Venla takana oli keski-ikäinen moniongelmainen mies nimeltä Markus “Uku” Laitinen. Laitinen on jonkinsortin kirjailija ja taiteilija. Enempi hän on kuitenkin profiloitunut mielialahäiriöisenä hulluna.
Venla oli siis Laitisen sivupersoona. Laitinen oli jo jonkun aikaa rakentanut Venlan profiilia Twitterissä ja saanut Venlalle paljon seuraajia. Homma eteni siihen pisteeseen, että Venla päätti eilen illalla tehdä itsemurhan. Hän ilmoitti siitä dramaattisesti Twitterissä:


 
Useimmat eivät tienneet eivätkä ymmärtäneet, että Venla oli pelkkä rölli. Kun Venla ilmoitti itsemurhastaan alkoi satojen viestien ketju, jossa häntä yritettiin auttaa. Ketjussa itkettiin, kannustettiin ja Pekka Sauria myöten Venlalle läheteltiin viestejä, että tämä ei tekisi itsemurhaa. Jopa poliisi ja hätäkeskus liitettiin asiaan sivullisten toimesta kun Venlaa yritettiin pelastaa.
Lopulta poliisit menivät Laitisen kotiin ja sieltä löytyi parikymppisen naisen sijasta mies, joka toimitettiin hullujen huoneelle hoitoon. “Heidi” oli pelastunut. Tosiasiassa mitään itsemurhaa ei siis ollut tapahtumassa missään muodossa. Laitinen nyt vaan oli vedättänyt suvakkokavereitaan.
Laitinen joka tapauksessa vedätti loppuun asti. Hän itse esiintyi Twitterissä Heidin parhaana kaverina ja kertoi, kuinka Heidin tilanne ei itsariyrityksen jälkeen näytä hyvältä:


 
Lopulta Laitinen tunnusti, että hän esiintyi Heidinä. Kyse oli hänen mukaansa jonkinlainen hullu projekti.


 
Kun paljastus oli tehty Twitteristä nousi esille hieman… traagisia kohtaloita. Muuan turkulainen saksofonisti oli viestitellyt Venlan kanssa monenlaista. Oli suunniteltu mielialahäiriöisten yhdistystä sen sellaista. Monet henkilöt olivat rakastuneet tulisesti Venlaan. Yksi lesbo paheksui sitä, että oli avautunut toosan räpläämisestään Venlalle, joka paljastuikin keski-ikäiseksi hulluksi. Esille tuli useita henkilöitä, jotka olivat rakastuneet Venlaan/ Laitiseen. Ensin he olivat itkeneet Venlan kuolemaa, mutta sen jälkeen tunneosasto saattoi vaihtua, kun selvisi, että mitään Lesbo-Venlaa ei ole edes olemassa saati itsemurhaa, vaan koko homma on keski-ikäisen miehen vedätystä.
Trolli oli kyllä vuoden paras. Annan siitä täydet 10/ 10 pisteet ja kunniamaininnan Laitiselle. Kannattaa ehdottomasti käyttää muutama tunti aikaa ja lukea linkattuja viestiketjuja.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mieli.ku.vitusta

Hienosti Laitinen onnistui myös paljastamaan ketkä kansallismielisiä suomalaisia kaikkein eniten vihaa ja vastustaa. Mielenvikaiset sekopäät joilla on valtavia ongelmia itsellään.
Ei mikään ihme että tuollaiset moniongelmaiset toivovat kuolemaa kaikille terveille suomalaisille ja myhäilevät aina tyytyväisinä kun ulkomaalainen on onnistunut raiskaamaan suomalaisen lapsen. Vasemmistolaiset ovat aina katkeria omassa elämässään epäonnistuneita luuserireppanoita.
Mitä tuollaisia auttamaan toisten rahoilla kun ainut kiitos siitä on “SYÖKÄÄ PASKAA” huudot ja kaikenlainen yhteisen omaisuuden tuhoaminen.

Anonymous

Maltamme tuskin odottaa etta Venla ja Markus kertovat kaiken julkisesti kun voivat paremmin, heh heh hee… Onkohan kaukaista sukua toiselle suurelle taiteilijalle Veijo Baltzarillle…

hemis

Oliko asialla herra 47? Nyt Petelius äkkiä anteeksi pyytelemään.Ei me suomalaiset miehet olla tuollaisia.

totuus ennenkaikkea

Nehän oli hauskoja sketsejä, vassarit ei vissiin tykänny tästä petestä niin piti raukkamaisesti anteeksi pyydellä 🤗

Suomi Finland

Onhan tätäkin tapa päästä osastolle hoitoon. Nykyään mielenterveyshuolto on niin resurssiköyhää, että pitää olla helvetillinen mielikuvitus, jotta saa nopeasti hoitoa. Sleepy Sleepersin sanoin: Help presidentti sika siellä juoksee, help eduskunta sika siellä juoksee, armeija hei sika siellä juoksee. Tässä on todellakin mobilisoitu puoli valtasuvakkikuntaa ja onnistuttu tavoitteessa.

peräpää

Olikohan Keijo Kaarisade poliisipartiossa mukana?

PastoriNikulainen

Pastori on niin kypsä noista suvakeista,
notta asapin pitäisi saada jytkyttää noista jokaista peräpäähän niin kauan, että hissi menee viitoseen.
Ei siellä suvakin latvassa näemmä mitään muuta kuin onttoa ole, niin olisipahan edes jotain korvien välissä.
Amen.

pöh

Sopii kyseinen henkilö oikein hyvin vas/vihr tai SDP: ehdokkaaksi, ehkä jopa puheenjohtajaksi.
Löytyy kaikki vaaditut ominaisuudet.

Tyyne 🤪

Miten tästä koko episodista tulee mieleen Tyynen kappalle pimpeli pimpeli pimpeli pom

Siunattu hulluus

Hullu vedättää hulluja. Kuin aapelin siunattu hulluus, kohtuksesta kun Rummukaisen Ana ja Vilippus vievät Elmeriä hullujenhuoneelle.

ukuttaja

Tuo vassareiden twitter-touhu on lähtenyt aivan käsistä. Tällainen keksitty hahmo nousee niiden keskuudessa joillekkin jopa parhaaksi kaveriksi, mutta jos jakelet vaikka uutislinkkejä ja koitat puhua järkeä, niin päädyt heti heidän estolistalleen.
Yksi siellä kertoi, että oli Venlan kehoittamana mennyt sähköshokkihoitoon ja valitteli, että se olikin ollut huono ajatus. Monelle twitterissä käyneelle tuttu Tii oli myös tainnut olla ainakin ohimennen tämän kanssa nopeasti tekemisissä ja hieman surullisesti hypännyt kesällä metron alle. Tapahtumalla ei välttämättä ole mitään tekemistä Venlan kanssa, mutta panee miettimään, miten sairas se vasemmistokupla on, kun siellä lietsotaan tuota pahaa oloa ja nähdään natseja joka paikassa. Kaikki järkipuhe pyritään estämään jopa niiden estolistojen avulla.
Ukulle 10 / 10. Vaikka koko trollaus oli järkyttävää perseilyä, niin se saattoi ravistella edes jonkun sieltä kuplasta pihalle oikeaan maailmaan.
Huvittavaa on myös se miten ne syyttelevät oikeita ihmisiä venäjän boteiksi, mutta sitten lankeavat tällaiseen Venlaan.