Puhuuko Liisa Jaakonsaari muunneltua totuutta Baltzarin tapauksessa?

B4rEOicIUAEhf0n

Liisa Jaakonsaari kertoo useille suomalaisille medioille, että hänellä ei ole ollut minkäänlaista suhdetta Veijo Baltzariin. Näyttää kuitenkin siltä, että Jaakonsaari kertoo muunneltua totuutta.

Esimerkiksi Helsingin Sanomille Jaakonsaari kertoo sanatarkasti niin, että hänellä ei ole ollut minkäänlaista suhdetta Baltzariin. Iltasanomille Jaakonsaari kertoo tavanneensa Baltzarin vain pari kertaa. Kuitenkin Jaakonsaari twiittasi 2015 siihen malliin, että Baltzarin kanssa oltiin vähintäänkin hyviä ystäviä. Baltzarin kotona on vietetty laatuaikaa.


 
Paikalla tilaisuudessa oli myös samasta ihmiskaupasta epäilty Nina Casten. Paikalla oli niin ikään ainakin myös Paavo Lipponen.

“Minulla ei ole ollut minkäänlaista suhdetta Baltzariin” – Liisa Jaakonsaari

 
Joulukuussa 2014 Veijo Baltzar taas twiittasi:


 
On siis aivan ilmiselvää, että Jaakonsaari tuntee Baltzarin erittäin hyvin. Mitkään puolitutut tai hyvänpäivän tutut eivät ota keskenään halikuvia vaan sellaiseen molemmat henkilöt tuntevat erittäin hyvin toisensa.
 

Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kupittaan poskiholisti

“Two wrongs don’t make it right” eli soveltaen:
Kaksi valehtelevaa demaria ei muuta asioita totuudeksi.

Samovaari

Onko joku joskus luottanut noihin kasoihin ja äänestäneet niitä? Kuka kehtaa tunnustaa. En olisi itse koskenut Jaakonsaareen pitkällä tikullakaan, vaikka akka olisi ollut 70 vuotta nuorempi, nythän se on jo 94 vuotias,ja toinenkin jalka hautaan melkein uponnut.

Jari Nieminen

Voi kauhiata, missäs puolueessa se Liisa…Ai niin joo..

Hyi kauhistus

Himot ne on hiirelläkin niin miks ei Jaakonsaarellakin, jos kaiken lisäksi saa törkeen siistii safkaa.

PastoriNikulainen

On ne niin lutusia, että pastori ihan pakahtuu, perkele.
Amen.

Anonymous

Haavisto, Jaakonsaari joka on hyva esimerkki ihmisesta joka on alkanut madantya pystyyn, valehtelevat nyt ja aina. sojja taloja on Baltasar osellut niin pienilla tuloilla. Siina on verorahaa jaettu Veijon elamanlaadun kohottamiseksi…

peräpää

Tiedättekö muuten miksi sika paniessa panee silmät kiinni. Sitä vituttaa kun joutuu panemaan sikaa.

Sivusta seuraaja

Demareilla ne ovat seinät leveällän ja katto korkealla.Näin käy kun haalitaan kaiken maailman rikollisa riveihin ja sitten osuu se paska tuulettimeen, jälleen. Nyt alkoi jo selittely iltapäivälehtien sivuilla. Se on turhaan kun on tämä some, kaikki on tallella. Onko demareilla joku pedofiilirinki, koska aika paljon noita demari poliitikoita on jäänyt kiinni lasten hyväksikäytöstä.
https://hommaforum.org/index.php?topic=117437.0

Moonman

Oletteko muuten pistäneet merkille, kuinka “luotettava” media ikäänkuin pyrkii käyttämään laimennettuja ilmaisuja näistä baltsarin touhuista: “manipuloi, kontrolloi, lähenteli, vihjaili”, vaikka tässä kaikkien todennäköisyyksien mukaan on taustalla Oulun grooming-jengiä vastaava tapaus, uhreja vaan lienee moninkertainen määrä Ouluun verrattuna. Uutisoinnin pääpaino ei ole niinkään itse teossa, vaan siinä kuinka jokainen taustalla ollut viherpuna-poliitikko saa nyt artikkelin verran esittää järkyttynyttä ja tilaisuuden selittää, kuinka ei ollut oikeasti mukana, tai oli jättäytynyt toiminnasta jo aikoja sitten. Nyt kun mukana olleet poliitikot sattuvat ikävästi olemaan taas arvopohjan kannattajia, niin media kyllä tekee kaikkensa, että tapaus saataisiin nopeasti häivytettyä kansan muistista. Kuvitelkaa jos olisikin ollut persu-kansanedustajia: Mediassa rummutettaisiin viikkoja (edellyttäen, että itse hyväksikäyttäjä olisi suomalainen, eikä rikastaja) ja A-studiossa keskusteltaisiin, että ei tällaisen jälkeen voi enää olla eduskunnassa yms. yms. Terveellä järjellä varustettu ihminen tietää, että romanien touhuihin sekaantumisesta seuraa poikkeuksetta itkua ja hammastenkiristystä, mutta arvopohja ja terve järki eivät näköjään ole yhteensovitettavissa SDP:ssä ja punavihreissä.

Anonymous

Kyse on pahimman luokan sovinismista ja naisen alistamisesta palvelemaan Veijo-sedan narsismia ja pienta kikkelia, sitapaitsi tuo Baltasar taitaa olla kovemman luokan rasisti eli demariarvot ovat kohdallaan. Veijo presidentiksi….

Anonymous

Oli siellä alaikäisiäkin tyttöjä mukana ja alle 16-vuotiaitakimn.

Kullervo

Yhden vaimoistaankin valkannut hänen ollessaan 15-vuotias. Toverin linnanjuhliin talutti 17-vuotiaana. Kova paikka demareille ja uuninpankoille selittää kaikki parhain päin.

Just sen ne osaa

Helppoohan se selittely on demarille ja muille vasemmistokommareille

fatwantarkistaja

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia Tyyppi himoitsee jopa alaikäisiä, ei se hänestä pedaria tee, pervon kylläkin. Mitään tuomiota hän ei vältsiin tule saamaan, ellei ole maksanut rahaa/luovuttanut arvokkaita juttuja alle 18-vuotiaille.
Paltsari voisi hiljalleen maksaa pohmeltamansa heinät. Jollei siis ole niitä markka-aikaan ehtinyt maksaa.

John MacMunne

Muut eduskuntapuolueet haluavat Perussuomalaisten “irtisanoutuvan” rasismista.
Pitäisikö demareilta vaatia “irtisanoutumista” pedofiliasta, ihmiskaupasta, jihadismista, valehtelusta jne…?
(Vaikka irtisanoutuisivatkin, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan, pystyisivätkö demarit niin ikinä suureen muutokseen?)

totuus

Näyttää siltä, että Baltzar pyöritti pedofiilirinkiä tyyliin Epstein. Ainakin oli sekaantunut nuoriin lapsiin.
https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2019/11/24/onko-han-suomen-epstein/?wref=tp

Anonymous

Niiiin, saattaahan se olla lieventava asianhaara suvakkien ja monikultturiellien parissa mutta terveen jarjen mukaan 70v aijankappana ei flirttaile ja kopeloi 17v naisenalkuja. Jammu-ilmio vahan miedommin….

Anonymous

Opettaja – oppilas yms. valtasuhteessa suojaikäraja on 18.

Anonymous

Jos ei, niin sitten työväenliikettä.. tai ainakin liikettä.

Kansa Nousee. Kansa Kostaa.

Voi voi Liisa, 90-luku jossa pystyi puhumaan loputtomasti paskaa meni jo.. Tämä paholaisen kehittämä internetpaskiainen mahdollistaa valehtelevien mulkkujen kaikkien sanomisien esiintuomisen silleen ikävästi. Mahtaa harmittaa.. Nyt varmaan päässäsi pyörii ajatus internetin kieltämisestä tai vanhojen sanomisien esiintuomisesta rankaisu vihapuheena, eikö niin? Entä semmoinen utopistinen ajatus että sinä Liisa ja kaikki kaltaisesi lopettaisitte valehtelevina mulkkuina olemisen? Oisko se mitään? Kirjoita se vaikka lapulle ja luet sen sitten joskus kun valehtelemiseltasi ja mulkkuna olemiseltasi ehdit.

Manne Matunen- ongelma ikuinen

”Hai sie Kaunis Nainen! Ostappa tästä vähänkäytetty nuori ja kuumaverinen ori!”

Anonymous

Monikulttuurisuuden virrassa uiskennellessa kelluu vastaan kaikenlaista Liisa pien.

hapessa

Liisan liukkaat ja kaisan kaljamat…

Naminami

Sulaa se sokeri (mm.) mummonkin suussa.

rocky

Liisa vain puhuu Husua.

Janis Petke

paska alkaa polttaa

Nähtyon

Jos tuolta pystyyn homehtuneelta ämmältä haluaa sitä, niin pitää ensin pyöritellä koko ämmä jauhoissa että löytyy kostea reikä, pätee muuten lähes jokaiseen suvakkiämmään.

Suomi Finland

Ehkä Jaakonsaari tarkoittaa, että hänellä ei ole ollut seksisuhdetta Balthazarin kanssa. Siinä hän varmaan puhuu totta.
Jollain on ihan varmasti nyt kusi sukassa kun Monsieur Veijo on otettu tutkittavaksi. Päätyyköhän Monsieur itsekin huipputurvalliseen vankilaan, josta sitten löytyy ‘hirttäytyneenä’.

Kuka ny mursua..

Hei jopa Veijollakin on joku raja hei..

Anonymous

Kyllä Veijo on osannut hinnoitella itsensä, jos Liisa on tullut yökylään. Verorahoilla tietty.

Anonymous

Taitavat tuntea toisensa läpikotaisin .Mielestäni Jaakonsaari on yksi Suomalaishaitallisimmista monikulttuuriglopalisteista.

Anonymous

Jaakonsaari on hieni esimerkki ettei nae malkaa omassa silmassaan vaan kaikki on aina muiden syyta, nykyaan erityisesti Persujen…

ike

Ymmärrän tämän nuorten turhautumisen politiikkaan Joskus kyllä äänestin itse myös demareita, mutta demareilla oli aikansa, muutamia vuosia ja saivat myös hyviä asioita aikaan. Tosin kymmeniä vuosia sitten. Asiat kyllä muuttuvat, valta turmelee. Meillä lähes koko puoluekenttä kieltäytyy näkemästä tosiasioita Aika korkealla loistaa RKP. Sama koskee kyllä mediaa.Tästä kaikesta täytyy ymmärtää että valehtelu on maan tapa, ollut jo kauan politiikassa ja mediassa(myös asioista kertomatta jättäminen tiedonvälityksessä on valehtelua) On yksi puolue joka ei tähän sorru ainakaan tietoisesti, sen näkee jo edustajien kirjosta joita ei juurikaan ole haluttu suitsia). Haluaisin että ihmiset jotenkin kaivautuisivat itse näiden asioiden taakse, mutta mikä minä olen sanomaa, olen vielä nuori., en vielä 70:kymmentä.

Särmääjä

Johtavia demareita ja muitakin isoja poliitikkoja pyöriny niin maan perkeleesti Veijon kultin ympärillä, mutta voi että kun kukaan ei tiedä yhtäkkiä mitään. Joku demariämmä ollu vielä rikoskumppanikin.

Anonymous

Kalliiksi tulee veronmaksajalle tuo demarien rasistiksi leimautumisen pelko.

M

Uskon että Liisa puhuu niin totta kuin osaa.

Aappa

Joku yksintullut palleroinen voisi varmaan lohduttaa demarien kestojohtotäti-liisaa tässä ikävässä väärinymmärryksessä.

PastoriNikulainen

Please, älkää kertoko enempää.
Pastoria ei kiinnosta tuonlaisten petipuuhat.
Amen.

Hähhähhääääääääää

Antti on järkyttynyt Veijon touhuista.

Miksen minä päässyt?

Antti on järkyttynyt kun ei häntä kutsuttu.

Aappa
Anonymous

Kauheaa, aivan kauheaa. Miten se liisa nyt tuolleen.. Onnittelen itseäni kun en ole koskaan äänestänyt ainuttakaan demaria.

Anonymous

Se on ollut hyvä ratkaisu. Pelkkiä kusettajia täynnä koko SDP. Taas se nähtiinkin.

Aappa

Iltapulu-median otsikon mukaan joku hc-hd-hq-oletettu jyrä puolsi aika vahvasti tohtori-oletetun kultturisti-etnon elämänlaatua. Tästä ei viihde voi kovin paljoa parantua. Persut ei pääse samalle tasolle ikinä – eikä tarvitse edes pidätellä henkeä suomenmaan elämisen&luotettavuuden laadun takeiden edesottamuksilta, kun jopa naiivimpaa kansanosaa asioista informoidaan.
No, seuraavaksi varmaan äänestetään demareita silkasta säälistä. 😉