Puhuuko Liisa Jaakonsaari muunneltua totuutta Baltzarin tapauksessa?

B4rEOicIUAEhf0n

Liisa Jaakonsaari kertoo useille suomalaisille medioille, että hänellä ei ole ollut minkäänlaista suhdetta Veijo Baltzariin. Näyttää kuitenkin siltä, että Jaakonsaari kertoo muunneltua totuutta.

Esimerkiksi Helsingin Sanomille Jaakonsaari kertoo sanatarkasti niin, että hänellä ei ole ollut minkäänlaista suhdetta Baltzariin. Iltasanomille Jaakonsaari kertoo tavanneensa Baltzarin vain pari kertaa. Kuitenkin Jaakonsaari twiittasi 2015 siihen malliin, että Baltzarin kanssa oltiin vähintäänkin hyviä ystäviä. Baltzarin kotona on vietetty laatuaikaa.


 
Paikalla tilaisuudessa oli myös samasta ihmiskaupasta epäilty Nina Casten. Paikalla oli niin ikään ainakin myös Paavo Lipponen.

”Minulla ei ole ollut minkäänlaista suhdetta Baltzariin” – Liisa Jaakonsaari

 
Joulukuussa 2014 Veijo Baltzar taas twiittasi:


 
On siis aivan ilmiselvää, että Jaakonsaari tuntee Baltzarin erittäin hyvin. Mitkään puolitutut tai hyvänpäivän tutut eivät ota keskenään halikuvia vaan sellaiseen molemmat henkilöt tuntevat erittäin hyvin toisensa.