Tukholmassa yön aikana muutama kunnon pommi, toisessa kiinteistö romahtamisvaarassa

Kuvakaappaus 2019-11-26 09-37-35.png

Tukholman alueella on jytkytelty yön aikana muutamassa osoitteessa. Räjähdyksiä on ollut Sollentunassa ja Haningessa. Jälkimäisessä jälki kuin Syyriassa.

Haningessa Hågan teollisuusalueella viriteltiin kiinteistöön iso pommi hieman ennen puolta yötä. Kiinteistö sai suuria vaurioita ja on käytännössä purkukunnossa. Kiinteistöä uhkaa romahdusvaara, joten pelastuslaitos on aamuun mennessä eristänyt koko rakennuksen eikä sisään päästetä ketään.
Poliisi tutkii aluetta koirien avulla löytyykö alueelta lisää räjähteitä. Kukaan ei tietojen mukaan loukkaantunut räjähdyksessä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Hågan teollisuusalue sijaitsee muutaman kilometrin päässä Jordbron hyvin ongelmaisesta alueesta, joten tällä voi olla jotain tekemistä asian kanssa. POLISEN
Kuvaa Haningesta:
 
Seuraava pommi viriteltiin kaupungin pohjoispuolelle Sollentunaan. Siellä klo 01.20 aikaan kerrostalon alaovi räjäytettiin huithelvettiin. Myös aula sai rakennevaurioita. Kukaan ei loukkaantunut eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Räjähdyspaikka on Edsbergin kaupunginosassa, joka ei varsinaisesti ole profiloitunut ongelma-alueena. Päinvastoin juuri kyseinen alue on uutta pienkerrostaloaluetta ja sijainti hieman syrjässä. POLISEN

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ruotsin tapahtumia on toisaalta kiva seurata.

Übersturm

Oikeassa olet! “Rikkauden” ihanuutta on kiva katsella!
Kuntien taloudet romahtaa => rahaa ei ole enää jaettavaksi => kultamunat vihastuu, kun Kela Gold:ssa alkaa olemaan ongelmia => laitetaan paikkoja remonttiin ja palamaan. Hieno kehityskulku on odotettavissa.
Ehkä jossakin vaiheessa perussvensonitllakin tulee turpa täyteen maksajan roolissa olemiseen.
Nautinnollista on seurata miten joskus voimissaan/kunnossa ollut yhteiskunta romahtaa…

T

Ruotsi on ollut 50-70 luvuilla jossain vaiheessa top-5 rikkaimman maan joukossa. Hyvin on vauraus näköjään tärvellyt ihmisten aivot.

Tuleen koko maa

Kyllä. Täytyy aina muistaa se että ne sukupolvet jotka ovat syntyneet suoraan valmiiseen pöytään eivät ymmärrä lainkaan sitä mitä kaikkea se on vaatinut että maa on saatu niin vauraaksi ja korkeatasoiseksi. Ne kuvittelevat että kaikki on aina ollut niin ja korkea elintaso on joku itsestäänselvyys.
Hyvää tekee kyllä ruotsalaisillekin vähän maistaa kehitysmaaoloja. Ehkäpä se opettaa viimein vähän nöyryyttä jokaiselle ylimieliselle, näsäviisastelevalle hintille joille kansallismielisyys aiheuttaa oikein kauhean oksennusreaktion.

Übersturm

Muistetaanpa vielä se, että ruåttin rikkaus rakennettiin ryöstämällä sotaretkillä ja siirtomaina muita maita 1800-luvun alkuun asti. Suomea ryöstettiin raa’asti 1810 asti melkein tuhat vuotta. Kaikki teollisuus- ja maataloustuotanto verotettiin ja vietiin Suomesta ruåtsin rakentamiseksi. Ruåtsin sodat käytiin vuosisatoja Suomesta sotiin pakotettujen sotilaiden voimalla.
Eli ei svedu-pellet ole itse kauheasti maansa rakentamiseen koskaan panostaneet. Nyt kun muita ei voi enää ryöstää maa ajautuu konkurssiin. Vauhtia lisää sadat tuhannet maailmalta rahdattu elätettävät. Lisäksi nämä elätettävät ovat alkaneet tuhoamaan valtiota voimallisesti sisältäpäin. Mikä on tietysti ihan oikein tuollaisille tyhmeliineille.

M

Ehkä Ruotsissakin on tämä “maksamme velkaa” -ajattelu? Suomessakin kuulemma joudumme maksamaan velkaa siitä, että Suomessa tehtiin rautaa, jota ehkä jossain päin maailmaa käytettiin orjien kahlitsemiseen. Lisäksi suomalaiset olivat täysillä mukana orjakauppahommissa joskus 1700-luvulla. Sokeri tuotiin orjia pitävistä maista. Ja tietysti ei sovi unohtaa suomalaista tervaa, jolla orjalaivat lahosuojattiin. Tämä kaikki tietysti tarkoittaa, että Suomen velvollisuus on taata kaikkien kolmansien maiden ihmisten elatus ja turvallisuus hamaan tulevaisuuteen asti.

Suomi Finland

Ja velkaa ei saada koskaan maksettua, kun ‘velkojien’ määrä kasvaa koko ajan tasaisen kiihtyvään tahtiin.
Maksajien määrä ei taas enää lisäänny ja talodetkin taitavat olla aivan tapissa, joten asiat eivät näillä eväillä tule kuntoon.
Ruotsissa ei vieläkään tunnusteta, että maahanmuutto heidän ylläpitämäänsä tahtiin ei ole missään tapauksessa tuottamassa hyvää lopputulosta.

Minä

Ruotsin elinatso koko roiman korotuksen kohti maailman huippua Toisen maailmansodan aikana, kun myivät metalleja ja korkealaatuisia metallituotteita Saksalle.
Irvailin jokunen vuosikymmen sitten eräälle ruotsalaiselle, kun asiasta puhuttiin, että Riksbanken taitaa vieläkin sulatella juutalaisten kultahampaita. Häntä tuo lausumani nauratti oikein makeasti.

Minä

Jatkanpa tuohon vielä, että sotien jälkeen Ruotsissa oli toimiva teollisuus ja rutkasti rahaa. Oli helppo myydä vaikka mitä maailmalle, joka oli raunioina. Tällöin luotiin vahva pohja, joka on kantanut aina tähän päivään asti. Kantokyky alkaa tosin heiketä, kun on tuo humanitäärinen suurvallan ylläpito on niin kallista ja muutenkin rappeuttavaa.

Veijo Balttasaar

Ja ostivat halvalla suomalaisilta yksityisiltä kansalaisilta “sotatarvikkeiden ostoon” kerätyn kullan, kun poliitikot eivöt olleet vaivautuneetkaan ostamaan kalustoa ennen sotia , vaan oli mietitty ettö onhan sille nyt parempaakin käyttöä.
Mutta sitten tulikin riski, että suomi miehitetään ja poliitikot kiireesti myivät kullan ruotsiin aivan pilkkahinnalla. Samanlaisia vellihousuja täällä on aina ollut poliitisissa tehtävissä jo ennen “vakuutuskuori” Sipilääkin, miten ihmeessä äänestämme aina sellaiset kurahousut valtaan ?

Ali Kessu

Kyllä näin, nyt siellä on päättämässä ihmiset, jotka ovat syntyneet kultalusikka suussa ja löytäneet elämän tarkoituksen muitaden suojelemisesta. Ruotsille on käymässä vähintään ohraisesti,jos ne eivät saa maataan järjestykseen.

ike

Niin on muuten käymässä myös meille.

Tulesta Tulen

Vaikeat ajat luovat vahvoja miehiä. Vahvat miehet luovat hyviä aikoja. Hyvät ajat luovat heikkoja miehiä. Ja heikot miehet luovat vaikeita aikoja

Olavi

Perussvedut ovat pelkoja vellihousuja. Ei heistä ole mihinkään, paitsi heiluttamaan valkoista lippua.

Kastelli

Suomessa ei olla yhtään rohkempia. Kaikki käy, tervetuloa vaan. Poliisi suojaa rasisteilta, suvakit antavat rintaa ja valtio kultaisen Kela-goldin.

Svanten joululaulu

Ruotsalainen joululaulu:
Pommit paukkuu, kaikki svantet nukkuu .. kaikkii nukkuu …

Debis

Ovatko yksityishenkilöiden ponmit Ruotsissa laillisia?ja niiden räjäytteleminen? it feels so

Olen järkyttynyt

Onko Suomen valtamedialla hygieeniliivit päällä kun Ruotsin räjäyttelyt ei tunnu kiinnostavan!

totuus ennenkaikkea

Suomessa jos poksahtaa niin kyllä husu laittaa sen rasistien piikkiin.

Sam Colt

Pommien sijoittelu kertoo siitä, että sotaa vasta harjoitellaan. Pääasia tässä vaiheessa että kukaan ei jää kiinni ja joudu poliisin kahviseuraksi.
Pommeilla halutaan myös kertoa ruotsalaisille, että missään ei voi enää olla turvassa. Siis parasta ryhtyä kalifaatiksi.

Suomi Finland

Ilman humanitaarista maahanmuuttoa Ruotsissa ei tunnettaisi sellaista käsitettä kuin suojeluraha. Kyllä ne hulluja ovat, kun ihan vapaaehtoisesti maansa pilaavat.

M

Ollaanko tässä laajentamassa suojelurahaterritoriota vielä toistaiseksi ruotsalaisten hallussa oleville alueille? Mitenhän tuo suojeluvero määräytyy, tuleeko se esim. rakennusoikeudesta tai liikevaihdosta? Paljonko esim. Scanian tuotantolaitokset Södertäljessä maksavat suojelurahaa?

Ingen Gripen

Rajaton suvaitsevaisuus ja toksinen feminismi muodostavat helpon uhrin klaaniperäisille primitiivitoimijoille.

KP

”Klaaniperäinen primitiivitoimija” = KP😂
Maa on PK joten kansa kohta PA, kiitos KPn

Minä

Pommit paukkuu, kaikki vassut nukkuu, vassut nukkuu, öitten varjoon kylän touhu hukkuu, touhu hukkuu.
Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap, tip, tip, tap…

PastoriNikulainen

Pastorilla on kovanluokan ratkaisu tälläisiin, mikä takuula lopettaa nuo pelleilyt tuossa läänissä sillä sekunnilla.
Sen nimi on tsar bomba potenssiin kymmenen.
Aamen…

totuus ennenkaikkea

Samaa mieltä kuin pastori, rauhoittaa kovinkin laajasti tilanteen 👍🤣🤣🤣

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Kleinwagen

Ennen kerrottiin satuja että isoveljen teknisen valvonnan mahdollisuudet on jo niin kehittyneitä, että pystyy seuraamaan rikollisia vaikka vuorokauden ympäri heidän tietämättä.

Ville Kataja

Isoveli seuraa vain rasistisia rikollisia. Muutoin isovelikin olisi rasisti.

Jorma P

Pientä pintaremonttia ja vesieristystä niin hyvä tulee.

Anonymous

Mahtavaa menoa jälleen Ruotsissa.