Tukholmassa yön aikana muutama kunnon pommi, toisessa kiinteistö romahtamisvaarassa

Kuvakaappaus 2019-11-26 09-37-35.png

Tukholman alueella on jytkytelty yön aikana muutamassa osoitteessa. Räjähdyksiä on ollut Sollentunassa ja Haningessa. Jälkimäisessä jälki kuin Syyriassa.

Haningessa Hågan teollisuusalueella viriteltiin kiinteistöön iso pommi hieman ennen puolta yötä. Kiinteistö sai suuria vaurioita ja on käytännössä purkukunnossa. Kiinteistöä uhkaa romahdusvaara, joten pelastuslaitos on aamuun mennessä eristänyt koko rakennuksen eikä sisään päästetä ketään.

Poliisi tutkii aluetta koirien avulla löytyykö alueelta lisää räjähteitä. Kukaan ei tietojen mukaan loukkaantunut räjähdyksessä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Hågan teollisuusalue sijaitsee muutaman kilometrin päässä Jordbron hyvin ongelmaisesta alueesta, joten tällä voi olla jotain tekemistä asian kanssa. POLISEN

Kuvaa Haningesta:

 

Seuraava pommi viriteltiin kaupungin pohjoispuolelle Sollentunaan. Siellä klo 01.20 aikaan kerrostalon alaovi räjäytettiin huithelvettiin. Myös aula sai rakennevaurioita. Kukaan ei loukkaantunut eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Räjähdyspaikka on Edsbergin kaupunginosassa, joka ei varsinaisesti ole profiloitunut ongelma-alueena. Päinvastoin juuri kyseinen alue on uutta pienkerrostaloaluetta ja sijainti hieman syrjässä. POLISEN

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

34 thoughts on “Tukholmassa yön aikana muutama kunnon pommi, toisessa kiinteistö romahtamisvaarassa

  1. Oikeassa olet! ”Rikkauden” ihanuutta on kiva katsella!

   Kuntien taloudet romahtaa => rahaa ei ole enää jaettavaksi => kultamunat vihastuu, kun Kela Gold:ssa alkaa olemaan ongelmia => laitetaan paikkoja remonttiin ja palamaan. Hieno kehityskulku on odotettavissa.

   Ehkä jossakin vaiheessa perussvensonitllakin tulee turpa täyteen maksajan roolissa olemiseen.

   Nautinnollista on seurata miten joskus voimissaan/kunnossa ollut yhteiskunta romahtaa…

   91
   4
   1. Ruotsi on ollut 50-70 luvuilla jossain vaiheessa top-5 rikkaimman maan joukossa. Hyvin on vauraus näköjään tärvellyt ihmisten aivot.

    82
    1. Kyllä. Täytyy aina muistaa se että ne sukupolvet jotka ovat syntyneet suoraan valmiiseen pöytään eivät ymmärrä lainkaan sitä mitä kaikkea se on vaatinut että maa on saatu niin vauraaksi ja korkeatasoiseksi. Ne kuvittelevat että kaikki on aina ollut niin ja korkea elintaso on joku itsestäänselvyys.

     Hyvää tekee kyllä ruotsalaisillekin vähän maistaa kehitysmaaoloja. Ehkäpä se opettaa viimein vähän nöyryyttä jokaiselle ylimieliselle, näsäviisastelevalle hintille joille kansallismielisyys aiheuttaa oikein kauhean oksennusreaktion.

     66
     1. Muistetaanpa vielä se, että ruåttin rikkaus rakennettiin ryöstämällä sotaretkillä ja siirtomaina muita maita 1800-luvun alkuun asti. Suomea ryöstettiin raa’asti 1810 asti melkein tuhat vuotta. Kaikki teollisuus- ja maataloustuotanto verotettiin ja vietiin Suomesta ruåtsin rakentamiseksi. Ruåtsin sodat käytiin vuosisatoja Suomesta sotiin pakotettujen sotilaiden voimalla.

      Eli ei svedu-pellet ole itse kauheasti maansa rakentamiseen koskaan panostaneet. Nyt kun muita ei voi enää ryöstää maa ajautuu konkurssiin. Vauhtia lisää sadat tuhannet maailmalta rahdattu elätettävät. Lisäksi nämä elätettävät ovat alkaneet tuhoamaan valtiota voimallisesti sisältäpäin. Mikä on tietysti ihan oikein tuollaisille tyhmeliineille.

      58
      4
      1. Ehkä Ruotsissakin on tämä ”maksamme velkaa” -ajattelu? Suomessakin kuulemma joudumme maksamaan velkaa siitä, että Suomessa tehtiin rautaa, jota ehkä jossain päin maailmaa käytettiin orjien kahlitsemiseen. Lisäksi suomalaiset olivat täysillä mukana orjakauppahommissa joskus 1700-luvulla. Sokeri tuotiin orjia pitävistä maista. Ja tietysti ei sovi unohtaa suomalaista tervaa, jolla orjalaivat lahosuojattiin. Tämä kaikki tietysti tarkoittaa, että Suomen velvollisuus on taata kaikkien kolmansien maiden ihmisten elatus ja turvallisuus hamaan tulevaisuuteen asti.

       20
       5
       1. Ja velkaa ei saada koskaan maksettua, kun ’velkojien’ määrä kasvaa koko ajan tasaisen kiihtyvään tahtiin.

        Maksajien määrä ei taas enää lisäänny ja talodetkin taitavat olla aivan tapissa, joten asiat eivät näillä eväillä tule kuntoon.

        Ruotsissa ei vieläkään tunnusteta, että maahanmuutto heidän ylläpitämäänsä tahtiin ei ole missään tapauksessa tuottamassa hyvää lopputulosta.

        27
      2. Ruotsin elinatso koko roiman korotuksen kohti maailman huippua Toisen maailmansodan aikana, kun myivät metalleja ja korkealaatuisia metallituotteita Saksalle.

       Irvailin jokunen vuosikymmen sitten eräälle ruotsalaiselle, kun asiasta puhuttiin, että Riksbanken taitaa vieläkin sulatella juutalaisten kultahampaita. Häntä tuo lausumani nauratti oikein makeasti.

       28
       1. Jatkanpa tuohon vielä, että sotien jälkeen Ruotsissa oli toimiva teollisuus ja rutkasti rahaa. Oli helppo myydä vaikka mitä maailmalle, joka oli raunioina. Tällöin luotiin vahva pohja, joka on kantanut aina tähän päivään asti. Kantokyky alkaa tosin heiketä, kun on tuo humanitäärinen suurvallan ylläpito on niin kallista ja muutenkin rappeuttavaa.

        26
       2. Ja ostivat halvalla suomalaisilta yksityisiltä kansalaisilta ”sotatarvikkeiden ostoon” kerätyn kullan, kun poliitikot eivöt olleet vaivautuneetkaan ostamaan kalustoa ennen sotia , vaan oli mietitty ettö onhan sille nyt parempaakin käyttöä.

        Mutta sitten tulikin riski, että suomi miehitetään ja poliitikot kiireesti myivät kullan ruotsiin aivan pilkkahinnalla. Samanlaisia vellihousuja täällä on aina ollut poliitisissa tehtävissä jo ennen ”vakuutuskuori” Sipilääkin, miten ihmeessä äänestämme aina sellaiset kurahousut valtaan ?

        12
     2. Kyllä näin, nyt siellä on päättämässä ihmiset, jotka ovat syntyneet kultalusikka suussa ja löytäneet elämän tarkoituksen muitaden suojelemisesta. Ruotsille on käymässä vähintään ohraisesti,jos ne eivät saa maataan järjestykseen.

     3. Vaikeat ajat luovat vahvoja miehiä. Vahvat miehet luovat hyviä aikoja. Hyvät ajat luovat heikkoja miehiä. Ja heikot miehet luovat vaikeita aikoja

   2. Perussvedut ovat pelkoja vellihousuja. Ei heistä ole mihinkään, paitsi heiluttamaan valkoista lippua.

    15
    1. Suomessa ei olla yhtään rohkempia. Kaikki käy, tervetuloa vaan. Poliisi suojaa rasisteilta, suvakit antavat rintaa ja valtio kultaisen Kela-goldin.

     10
  2. Ruotsalainen joululaulu:

   Pommit paukkuu, kaikki svantet nukkuu .. kaikkii nukkuu …

   11
 1. Ovatko yksityishenkilöiden ponmit Ruotsissa laillisia?ja niiden räjäytteleminen? it feels so

  23
 2. Onko Suomen valtamedialla hygieeniliivit päällä kun Ruotsin räjäyttelyt ei tunnu kiinnostavan!

  53
  1. Suomessa jos poksahtaa niin kyllä husu laittaa sen rasistien piikkiin.

   45
 3. Pommien sijoittelu kertoo siitä, että sotaa vasta harjoitellaan. Pääasia tässä vaiheessa että kukaan ei jää kiinni ja joudu poliisin kahviseuraksi.
  Pommeilla halutaan myös kertoa ruotsalaisille, että missään ei voi enää olla turvassa. Siis parasta ryhtyä kalifaatiksi.

  41
  1. Haningen tapauksessa oli suojelurahat maksamatta ja Sollentunan tapauksessa jotain vastaavaa. Velan karhulasku tms…

   26
   1. Ilman humanitaarista maahanmuuttoa Ruotsissa ei tunnettaisi sellaista käsitettä kuin suojeluraha. Kyllä ne hulluja ovat, kun ihan vapaaehtoisesti maansa pilaavat.

    27
  2. Ollaanko tässä laajentamassa suojelurahaterritoriota vielä toistaiseksi ruotsalaisten hallussa oleville alueille? Mitenhän tuo suojeluvero määräytyy, tuleeko se esim. rakennusoikeudesta tai liikevaihdosta? Paljonko esim. Scanian tuotantolaitokset Södertäljessä maksavat suojelurahaa?

   23
   1. Luultavasti tuota suojelurahaa joutuu maksamaan keharit ja sitten sellaiset kantalaiset, jotka jollain tapaa sekaantuvat vääriin asioihin. Toistaiseksi suojelurahaa ei peritä ihan random ruotsalaisilta yrittäjiltä.

    Sitten taas pommi voi jysähtää kenen tahansa ulko-ovella riippumatta taustaisuudesta, jos on velkaa eikä muista maksaa velkoja. Tai on vasikoinut tai jotain sellaista…

    22
 4. Rajaton suvaitsevaisuus ja toksinen feminismi muodostavat helpon uhrin klaaniperäisille primitiivitoimijoille.

  30
  1. ”Klaaniperäinen primitiivitoimija” = KP😂

   Maa on PK joten kansa kohta PA, kiitos KPn

   12
 5. Pommit paukkuu, kaikki vassut nukkuu, vassut nukkuu, öitten varjoon kylän touhu hukkuu, touhu hukkuu.
  Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap, tip, tip, tap…

  20
 6. Pastorilla on kovanluokan ratkaisu tälläisiin, mikä takuula lopettaa nuo pelleilyt tuossa läänissä sillä sekunnilla.
  Sen nimi on tsar bomba potenssiin kymmenen.
  Aamen…

  4
  1
  1. Samaa mieltä kuin pastori, rauhoittaa kovinkin laajasti tilanteen 👍🤣🤣🤣

 7. Ennen kerrottiin satuja että isoveljen teknisen valvonnan mahdollisuudet on jo niin kehittyneitä, että pystyy seuraamaan rikollisia vaikka vuorokauden ympäri heidän tietämättä.

  1. Isoveli seuraa vain rasistisia rikollisia. Muutoin isovelikin olisi rasisti.

Comments are closed.