Tukholmassa yön aikana muutama kunnon pommi, toisessa kiinteistö romahtamisvaarassa

Kuvakaappaus 2019-11-26 09-37-35.png

Tukholman alueella on jytkytelty yön aikana muutamassa osoitteessa. Räjähdyksiä on ollut Sollentunassa ja Haningessa. Jälkimäisessä jälki kuin Syyriassa.

Haningessa Hågan teollisuusalueella viriteltiin kiinteistöön iso pommi hieman ennen puolta yötä. Kiinteistö sai suuria vaurioita ja on käytännössä purkukunnossa. Kiinteistöä uhkaa romahdusvaara, joten pelastuslaitos on aamuun mennessä eristänyt koko rakennuksen eikä sisään päästetä ketään.
Poliisi tutkii aluetta koirien avulla löytyykö alueelta lisää räjähteitä. Kukaan ei tietojen mukaan loukkaantunut räjähdyksessä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Hågan teollisuusalue sijaitsee muutaman kilometrin päässä Jordbron hyvin ongelmaisesta alueesta, joten tällä voi olla jotain tekemistä asian kanssa. POLISEN
Kuvaa Haningesta:
 
Seuraava pommi viriteltiin kaupungin pohjoispuolelle Sollentunaan. Siellä klo 01.20 aikaan kerrostalon alaovi räjäytettiin huithelvettiin. Myös aula sai rakennevaurioita. Kukaan ei loukkaantunut eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Räjähdyspaikka on Edsbergin kaupunginosassa, joka ei varsinaisesti ole profiloitunut ongelma-alueena. Päinvastoin juuri kyseinen alue on uutta pienkerrostaloaluetta ja sijainti hieman syrjässä. POLISEN