Mikä on oleellista tapaus Veijo Baltzarissa?

Veijo Baltzarin tapaus on nyt kaikkien medioiden sivuilla, mutta kaikkein oleellisinta ei ole sanottu ja se on jäänyt hieman epäselväksi miksi Baltzar istuu vangittuna. Rikosnimikkeenä vangitsemiselle on törkeä ihmiskauppa. Asiasta on vangittu myös Balzarin kanssa tiiviisti tekemisissä ollut Nina Castén.

250px-Cultural_Counsellor_Veijo_Baltzar.jpgEri medioiden tietojen mukaan Baltzarin asunnolla Tammisaaressa on liikkunut useita vuosia “merkillisiä naisia”. Esimerkiksi Iltasanomien mukaan naiset “ovat vältelleet ihmiskontakteja”. Luultavasti ihmiskauppa liittyy juuri tähän asiaan.
Useimmiten kun ihmiskaupasta on annettu tuomioita niin teon kuvaukset ovat olleet jotain sellaista kuin esimerkiksi, että nuoria naisia on rahdattu Itä-Euroopan maista seksiorjiksi. Tällaisia rikostapauksia on Pohjoismaissa useita. Esimerkiksi ukrainalaisia, romanialaisia, bulgarialaisia jne naisia on tuotu prostituoiduiksi Länsi-Eurooppaan.
Nyt kun on tullut selville, että Baltzar on kova panomies niin on ilmiselvää, että hän on tuonut nuoria romanialaisia naisia tilalleen panohommiin. Kaikkein helpoin reitti omaan haaremiin on ollut “ostaa” nuoria köyhiä romanialaisnaisia. Nina Casténin osuus on ollut sitten eräänlainen sugar maman rooli, joka on pitänyt tytöistä hyvää huolta ja ikäänkuin esilämmittänyt tyttöjä Baltzarin sänkyyn. Hän on myös hoitanut mahdolliset sukupuolitaudit ja sen sellaiset ikävät asiat, joita tulee toisinaan esille kun kyse on kovista panomiehistä.
 
Mikä tässä tapauksessa on merkittävää?
Ensinnäkin pitää huomata, että Baltzar ei ole pedofiili. Perverssi hän voi olla, mutta mitään pedofiliaan liittyvää tapauksessa ei ole. Oleellinen seikka on se, miten Baltzar on vedättänyt johtavia politiikoita 100-0.
Baltzar on sen verran tuoreen tortun perään, että Liisa Jaakonsaaren ja muiden demarien “ystävyys” on ollut pelkkää kulissia, jossa Baltzar on kylmän viileästi käyttänyt tolvanoita hyväkseen kupatessaan rahaa systeemiltä. Vai kuka oikeasti kuvittelee, että Baltzar on ollut hyvää kaveria Liisa Jaakonsaaren kanssa, jonka hengityksen näkee jo yksin kuvistakin haisevan kilometrin päähän.
Itse tykkään avanseeratuista rikoksista ja Baltzarin tapaus nousee eittämättä top kymppiin. Jäbä vedätti umpityperiä maailmanhalaajia ja käytti rasismikorttia siinä määrin taidokkaasti hyväkseen, että sai yksi pankkitililleen satoja tuhansia euroja. Välillä hän kävi rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa heittämässä husumaiseen tyyliin jonkun rasisti-jutun ja rasmuksen ämmät olivat housut märkinä. Taas yksi rodullistettu todisti rasismia.
 
Koko Baltzarin ura perustui siihen, että hän vedätti rasismilla.
Kuka tuntee Baltzarin muka jostain kulttuuri- ja teatteripyrkimyksistä tai kuka muka on lukenut Baltzarin kirjoja? Ei kertakaikkiaan yhtään kukaan. Baltzarin “kulttuurilliset” näytteet ovat sitä, että hän on noussut askel askeleelta portaita ylöspäin rasismin avulla. Hän on todistanut rasismia, toisaalta hän on kiivennyt ylöspäin käsi povitaskussa. Ikäänkuin vetämässä asetta heti esiin jos joku sanoo eriävän mielipiteen. Aseen sijasta Baltzarilla on ollut povitaskussa rasismikortti, joka on vedetty heti esiin kun asiat eivät ole menneet kuten hän on halunnut.
Tämän jutun yhteydessä muistin erään tapauksen takavuosilta. Baltzar oli menossa seurueensa kanssa Savonlinnan oopperajuhlien aikaan täpötäyteen ravintolaan ilman pöytävarausta. Kun ovimies sanoi, että yhtään pöytää ei ole vapaana ja he joutuvat hetken odottamaan niin Baltzar loihe lausumaan taikasanan: Rasismia. Ovimies meni silminnähden paniikkiin, mutta yritti rauhoitella seuruetta, että tilaa kyllä löytyy. Asia järjestetään. Ja se järjestettiin.
Baltzarin tapaus ei siis todista itse Baltzarista paljon mitään, joka mies panee nuoria naisia jos sattuu sänkyyn pääsemään. Mutta tapaus todistaa mitä se rasismi oikeasti on. Se on jotain valkoisten rasisminvastustelijaidioottien kuvitelmaa sorrosta ja vainosta, jota taustaiset henkilöt käyttävät hyväkseen.