Pt-median kaupan kautta öljyt ja sähköt kuntoon

Pt-median kautta kaikki ammattitavara edulliseen hintaan. Sähköasentajille kaapelit ja muut vermeet. Konemiehille kaikki öljyt. Mitä meiltä ei löydy sitä ei tarvi.

Esimerkkihintoja:
– Asennuskaapeli Draka MMJ 3 x 1,5 S R50. Hinta 1,10 e/ metri. Myydään 50 metrin kiepeissä.
– Asennuskaapeli REKA MMJ 3 x 1,5 N K1000 Eca. Hinta 1,70 e/ metri. Metritavaraa.
– Asennuskaaplei LTC MMJ 5 x 2,5 S R50 Eca. Hinta 1,70 e/ metri. Myydään 50 metrin kiepeissä.
– Pistorasia pinta Opal PRO 2-osainen maadoitettu. Hinta 3,95 e/ kpl.
Hinnat ovat esimerkkihintoja summittaisesti valituista tuotteista. Hintaan lisätään alv 24 %. Meiltä löytyy kaikki mahdolliset kaapelit ja sähkötarvikkeet esimerkiksi omakotitalon työmaata varten. Jos sinulla on sähköpiirustukset niin lasken tarvittaessa työmaan kokonaiskustannukset sähkötuotteiden osalta. Tai vaikkapa maatilan uudelleensähköistys, meiltä löytyy kaikki tavara. Kannattaa kysyä tarjousta, vaikka et tiedä mitä työmaalle tarvii. Me tiedämme ja toimitamme.
7002123
Moottoripuolelle muutama esimerkki:
– Automaattivaihteistoöljy Mobil ATF. 12 X 1 litran pakkaus hinta 120 euroa.
– Dieselmoottoriöljy Mobil DELVAC 1330. 208 litran tynnyri hinta 1 190 euroa.
– Dieselmoottoriöljy Mobil DELVAC 15W-40. 208 litran tynnyri 1 900 euroa.

Hinnat ovat esimerkkihintoja muutamasta summittain valitusta tuotteesta. Hintaan lisätään alv 24 %. Meiltä löytyy kaikki mahdolliset öljyt ja voiteluaineet niin henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon, veneisiin ja laivoihin. Lisäksi löytyy voiteluaineet sahoille kuten myös elintarviketeollisuudelle. Kaikki tuotteet ovat Mobilin tuotteita. Ihanteellinen autoalan pienyrittäjälle tai vaikkapa rekkafirmayrittäjälle.

 
Kaikki tavara toimitetaan rahtivapaasti muutaman päivän toimitusajalla haluamaanne osoitteeseen. Loppuvuoden ajan annan erittäin rasistisille toimijoille -5 % hinnoista.
Tiedustelut meilillä: pt-media@mail.com. Liitä tarjouspyyntöön yrityksen y-tunnus ja puhelinnumero niin ollaan yhteydessä.
Minulla on hyvät referenssit. Olen toimittanut vuosien ajan yli 40 % Suomen maatiloille sähkötavaraa ilman yhtäkään reklamaatiota itse tuotteesta. Skooneen olen toimittanut isoille sika- ja nautatiloille tuhansia tuhansia valaisimia ilman ainuttakaan valitusta.
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.