Pt-median kaupan kautta öljyt ja sähköt kuntoon

Pt-median kautta kaikki ammattitavara edulliseen hintaan. Sähköasentajille kaapelit ja muut vermeet. Konemiehille kaikki öljyt. Mitä meiltä ei löydy sitä ei tarvi.

Esimerkkihintoja:

– Asennuskaapeli Draka MMJ 3 x 1,5 S R50. Hinta 1,10 e/ metri. Myydään 50 metrin kiepeissä.
– Asennuskaapeli REKA MMJ 3 x 1,5 N K1000 Eca. Hinta 1,70 e/ metri. Metritavaraa.
– Asennuskaaplei LTC MMJ 5 x 2,5 S R50 Eca. Hinta 1,70 e/ metri. Myydään 50 metrin kiepeissä.
– Pistorasia pinta Opal PRO 2-osainen maadoitettu. Hinta 3,95 e/ kpl.

Hinnat ovat esimerkkihintoja summittaisesti valituista tuotteista. Hintaan lisätään alv 24 %. Meiltä löytyy kaikki mahdolliset kaapelit ja sähkötarvikkeet esimerkiksi omakotitalon työmaata varten. Jos sinulla on sähköpiirustukset niin lasken tarvittaessa työmaan kokonaiskustannukset sähkötuotteiden osalta. Tai vaikkapa maatilan uudelleensähköistys, meiltä löytyy kaikki tavara. Kannattaa kysyä tarjousta, vaikka et tiedä mitä työmaalle tarvii. Me tiedämme ja toimitamme.

7002123

Moottoripuolelle muutama esimerkki:

– Automaattivaihteistoöljy Mobil ATF. 12 X 1 litran pakkaus hinta 120 euroa.
– Dieselmoottoriöljy Mobil DELVAC 1330. 208 litran tynnyri hinta 1 190 euroa.
– Dieselmoottoriöljy Mobil DELVAC 15W-40. 208 litran tynnyri 1 900 euroa.

Hinnat ovat esimerkkihintoja muutamasta summittain valitusta tuotteesta. Hintaan lisätään alv 24 %. Meiltä löytyy kaikki mahdolliset öljyt ja voiteluaineet niin henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon, veneisiin ja laivoihin. Lisäksi löytyy voiteluaineet sahoille kuten myös elintarviketeollisuudelle. Kaikki tuotteet ovat Mobilin tuotteita. Ihanteellinen autoalan pienyrittäjälle tai vaikkapa rekkafirmayrittäjälle.

 

Kaikki tavara toimitetaan rahtivapaasti muutaman päivän toimitusajalla haluamaanne osoitteeseen. Loppuvuoden ajan annan erittäin rasistisille toimijoille -5 % hinnoista.

Tiedustelut meilillä: pt-media@mail.com. Liitä tarjouspyyntöön yrityksen y-tunnus ja puhelinnumero niin ollaan yhteydessä.

Minulla on hyvät referenssit. Olen toimittanut vuosien ajan yli 40 % Suomen maatiloille sähkötavaraa ilman yhtäkään reklamaatiota itse tuotteesta. Skooneen olen toimittanut isoille sika- ja nautatiloille tuhansia tuhansia valaisimia ilman ainuttakaan valitusta.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Pt-median kaupan kautta öljyt ja sähköt kuntoon

 1. Pahukkeri sentään. Kun ei ole autoja tarpeeksi, tai tarpeeksi isoa. Kunnon öljy olis ny halapaa(:
  Minun kinnerillä ton tonkan tyhjennykseen ei ikä riitä vaikka kerran viikossa vaihtais..

  11
  1. Meillä on kaikki luvat kunnossa ja toimituksissa noudateaan lakeja ja asetuksia.

   25
 2. Nyt pitäisi saada tietoon, että mikä on riittävän rasistisen raja. Vituttaa maksaa tuo ylimääräinen viispinnaa, jos sattuukin jäämään vain semirasistiksi itse luullessaan olevansa täysin full HD-rasisti

  14
  1. Vain ne ovat todistetusti rasisteja jotka ovat saaneet aiheeseen liittyvän tuomion. Tuomio pitää esittää jotta voidaan selvittää että aihe natsaa.
   Tuomion ei tarvitse perustua tosiasioihin vaan riittää kun eliitti pitää ihmistä rasistina.

   15
  2. Sakot ja varoitus katsotaan vain semirasistiseksi ellei melkein suvakkimyönteiseksi. Full-HD:lla pitää olla esittää vähintään vireillä oleva tai jo päätöksen saanut, vihapuhe-, kuvaus-, virkkaus tms. rasistiseksi luonnehdittavasta toiminnasta, käsittely.

 3. Hei
  Saako aurinkosähkötuotteita ja komponentteja.paneelit,hybridikeräimet tms. kauttai.

 4. Tere, Pate ! Jopa varsin mukavaa kuultavaa tuollainen :-))) Mää oisin varmaan tarpeeksi rasistiveemäinen mies, mutta ku vaan pikku koirankopilla ajelen. Pitäs vissiin ruveta juomaan öljyä, niin kulus enempi.
  Mutta samaan asiaan kuin Kari K sanon olevani kovin kiinnostunut ! Pitäs juuri tuota kesäpaikan katolle ruveta suunnittelemaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.