Isis-morsiamen tarina herättää tyrskintää maailmalla

Euroopassa on herättänyt suurta sympatiaa 19-vuotiaan isiksessä synnytyskoneena olleen muslimitytön Shaminan Begumin vetoomus tuntea sympatiaa häntä kohtaan.

Shamina Begun lähti parin ystävättärensä, Kadiza Sultanan ja Amira Abasen kanssa neljä vuotta sitten Syyriaan isiksen riveihin. Lontoossa asunut kolmikko sai lempinimen ”Bethnal Green-trio” koulun mukaan, jossa he opiskelivat tuolloin.
https://news.sky.com/story/i-dont-regret-it-british-is-schoolgirl-wants-to-return-to-uk-for-her-baby-11636715
Kun Shamina pääsi Syyriaan kalifaatiin avioitui hän hollantilaisen isis-sotilaan kanssa. Vuodesta 2015 tähän päivään on hän synnyttänyt kolme lasta. Ainakin yksi lapsista on kuollut, yhdestä en päässyt varmuuteen ja kolmas lapsi. syntyi muutama päivä sitten. Hollantilainen puoliso on kuollut.
Shamina on siis ehta aito isis-morsian. Hän ei varsinaisesti kadu lähtöään isikseen eikä koe mitään ongelmaa siitä, että on nähnyt kuinka vääräuskoisilta hakataan päitä irti. Hän kertoo yhdessä haastattelussa, että on ok katkaista vääräuskoisen pää, islam sallii sen.
– Mutta olin järkyttynyt saatuani tietää, että myös muslimeja mestataan. Siitä tiesin, että isis mädättää.
Tällä hetkellä Shamina elelee jossain pakolaisleirillä Syyrian rajoilla. Hän on juuri synnyttänyt kolmannen lapsensa ja vetoaa britteihin:
– Haluan vain kotiin (Britanniaan) ja hoitaa lapseni rauhassa. Ihmisillä pitäisi olla myötätuntoa minua kohtaa kaiken kokemani jälkeen. En tiennyt mihin olin menossa kun lähdin, mutta toivon, että voin lapseni vuoksi palata takaisin, koska en voi elää täällä pakolaisleirillä ikuisesti.
Shamina sanoo niin ikään, että ei koe olevansa vaarallinen. Hän kertoo, että ei ole varsinaisesti ottanut osaa isis-sotaan vaan on toiminut kotirouvana sen neljän vuoden ajan, jonka on ollut Syyriassa.
Britanniassa kiistellään nyt pitääkö Shamina päästää takaisin ”kotiin”. Turvallisuuspalvelun mukaan hän on kävelevä pommi.

 
Ruotsissa Shaminan tapaus on aiheuttanut lämmintä tyrskintää, sillä Ruotsilla on muutama oma vastaavanlainen tapaus. Joidenkin tietojen mukaan Syyriassa olisi tällä hetkellä muutama sata epämääräisessä tilanteessa olevaa entistä isis-sotilasta ja näiden vaimoa, jotka ovat Ruotsin kansalaisia. Joidenkin arvioiden mukaan ainakin 300 uusruotsalaista on matkustanut isikseen.
Takaisinpaluusta ollaan kiistelty. Toisaalta siinä ei ole mitään kiistelemistä. Henkilö, jolla on Ruotsin kansalaisuus, on oikeus lain mukaan palata kotimaahansa. Isis-sotilaiden paluuta ei siten voida laillisin keinoin estää.
Siksi Ruotsissa ollaan lähestytty asiaa toiselta kantilta. Humanismin näkökulmasta. Arvellaan, että isis-sotilaista saadaan vielä veronmaksajia ja hoitovajeen paikkaajia. Ilmaan on tuotu myös ajatus, että totta kai heidät tulee ottaa vastaan kotiin. Parhaassa tapauksessa heidät saadaan oikeuden eteen tekosistaan isiksessä.

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pessimisti

Saatanallisen kultin edustaja. Ei herätä sympatioita.

Hyvää päivää

Päitä saa leikata kunhan ei ole oma pää. Nämä ISISin morsiamet ja soturit voisivat nauttia ”kalifaattinsa” ihanuuksista Euroopan ulkopuolella. Ja Helsinki suunnitteli sosiaalipalveluihin ja asuntojonoihin vielä näille etuilukaistaa.
Annetaan nyt heidän nauttia Lähi-idässä hieman edes siitä mitä suunnittelivat meille vääräuskoisille.

Paavo Pökäle

Ei jumal auta noita ainakaan ikinä Suomeen pidä ottaa, miutta kun on olemassa sellaisia jhmisroskia kuin suvakit, niin minkäs teet?

Elämä on valintoja

Eiköhän se ole niin että kun kerran sinne paratiisiin lähti rakentamaan ”parempaa maailmaa” ja turvallisempaa ympäristöä lapsilleen sekä kanssaihmisilleen, niin pysykööt nyt sitten sielä.
Nyt on mahdollisuus rakentaa sellainen ympäristö missä haluaa asua. Ja osallistua maan jälleenrakennukseen jotta saa sen maanpäälisen paratiisin tehtyä jota niin kaiholla halusi.
Henkilökohtaisesti minulla ei ole tippaakaan sääliä näitä ihmisiä kohtaan. Kun kerran avoimesti hyökkäävät eurooppalaista kulttuuria vastaan niin olkoot sitten sielä missä kaikki on paremmin. Ja synnyttäkööt niin monta isis-taistelijaa kuin haluavat.
Fakta on että ihminen muokkaa ympäristön haluamakseen. Ympäristö ei muokkaa ihmistä

Tero kokinen

Kuinkahan lämmintä itkua pääsis jos olis kyseessä ollut natsi kultti?

Terhomatti Hämeenkorpi

Voi vittu tuotakin perkeleen säkkipäätä ! Minkä saatanan takia pitäis päästää takaisin – jaa, no mutta Svedustaniaan, se onkin jo toinen juttu…

Huru-ukko

Kuvan perusteella ei mikää alkuperäinen pottunokkabritti. Lienee tuontitavaraa alkujaan. Eli pysyköön nyt siellä kotonaan.

Pysyis vaan paratiisissaan ja ois hiljaa

En pysty sympatiseeraan moisesta niin älyttömästä tyhmyydestä. Muutenkin kyseinen harhauskomuslahko on totaalisen sairas, ja jos sitä sokeena seuraa on päässä jotain pahasti vialla ja täällä kaikkia imbesillejä pysty sympatiseeraan.

Ilmari

Luulin ensin että kyse on nauruntyrskinnästä ja ajattelin että hyvä ja terve merkkihän se on. Sitten selvisi, että se onkin itkuntyrskintää.

Nestori Lundahl

Mitäs läksit? Kikkeliskokkelis!

Janis Petke

Siinäpä tosiaan on kikkeliskokkelis soutanut eestaas, niin ettei vana taida sulkeutua

seant

Isissin uhrit ei tykkää siitä kun näitä palaavia kutsutaan muiksi kuin terroristiksi kuten eräs Ruotsin kokoomuksen edustajan kannanotto. Toivottavasti ei Suomen ns. suvakit.
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/P3bk2p/is-terroristerna-gar-fria-hemma-i-sverige

kanander

Shaminan ”kamina” on jo pilalla. Jää taatusti yhteiskunnan elätiksi, kun ei pysty itseään muuten elättämään. On myös turvallisuusriski. Onneksi jää kohta Britannian brexit-muurin taakse.

hapessa

”sakemannit” hukuttivat yli-innokkaat morsmaikkonsa pohjanmereen.

Minä

Tuo on propagandakoneiston tuottama valhe.

näin-siinö-kävi

Sotapropakanta oli voimissaan ja on syytä laittaa todiseita mukaan tuomoselle morsiamien hukuttamiselle.
Saksalaisten nimiin yritettiin laittaa mys ne Katynissa Moskovan lähellä puolalkaisen upseerien teloitukset jotka Stalinin
määräyksestä’ teloitetiin niskalaukauksilla.Niitä puolalaisia upseereita tapettiin liki 20 tuhata kesällä 1940.

voi v

Haluaa takaisin ja on sitä mieltä että hänen vääräuskoisilta elättäjiltään on OK leikata nuppi pois. Niittäköön sitä mitä kylvää.

Nestori Lundahl

Ja kun jossain taas aletaan rakentamaan kalifaattia, niin ämmä syöksyy ensimmäisten joukossa paikalle hijabit hulmuten.

Anonymous

Näin on. Ompeleet vaan lentelee auki jalkovälistä.

Ei jatkoon

Niin lähtee. Ompeleet vaan lentää jalkovälistä, kun on kiima niin kova kalifaattiin.
Ja mitä hemmettiä pitää tota mustakaapua ton jälkeen päällä. Leikkiks se jotain Mustakaapua kenties.

Minä

Koulutusta vastaavia töitä löytävät vasta, kun Ruotsista tulee kalifaatti ja vääräuskoisten pään mitalla lyhentämiset alkavat.

jippos123

Jotenkin en tunne muuta kuin vahingoniloa ja halveksuntaa tuollaisia mätisäkkejä kohtaan, harmi ettei ohjus ole osunut mustakaapuun.

Suomi Finland

unvis.is/https://www.hs.fi/nyt/art-2000006006399.html
”Etenkin deittisovellusten käytöstä puhuttaessa on kokemukseni mukaan melko yleistä, että ihmiset kertovat ohittavansa toisia käyttäjiä pelkän etnisen taustan perusteella.”
Ohitetaanhan sitä naamavärkinkin perusteella rumat kumppaniehdokkaat. Etninen tausta on ihan yhtä hyvä valintakriteeri kuin ulkonäkö. Jos ei nappaa niin ei nappaa.
Sen kumppanin kanssa kun mahdollisesti tehdään lapsia. Minä en ainakaan itselleni mitään käkkäräpäistä lasta halua. Ja sitten vielä kulttuuritausta rajoittaa meidän pottunokkamiesten mahdollista mieltymystä arabi- tai afrikkalaisnaisiin. Varsinkin, jos nainen on muslimi ja jos naisen suvun miehet sanovat, että pottunokkaa et sitten ota, niin veikkaanpa että treffisovelluksessa ohitetaan myös meitä valkonaamoja.
Shaminan kaltainen nainen voisi teeskennellä tykkäävänsä valkonaamoista, mutta sitten tilaisuuden tullen sahata pään irti.
Kyllä niitä syitä löytyy, jotta ennakkoluulot ovat täysin perusteltuja. Mustan/ruskean naaman mukana tulee useimmiten paljon muutakin kuin se naamavärkki.

Katri

Etninen tausta on se ensimmäinen joka on oltava ”oikea” sukupuolen jälkeen, eikö tuo ole päivänselvää jopa niille suomalaisille miehille ja naisille joilla voi olla hankalampaa löytää kumppani. Vain hullu tai tyhmä ottaa toisenvärisen kumppanin kun siitä ei keskimäärin tule yhtään mitään muuta kuin murhetta, sekä lapsia jotka eivät tiedä minkä identiteetin omaksua, kuka on ”me”. Eikö perheiden suhteet ja elämät nyt muutenkin ole tarpeeksi hankalia ja vaikeita, pitääkö vielä väen vängällä vaikeuttaa. Eikö se ole vähän noloakin kun käsipuolessa joku säkitetty tai murjaani, että tuolleko tasolle sun on pitänyt vajota.. .

Islam on syöpä

Minä voin jakaa tuolle sympatiaa haulikon piipun kautta.

Anonymous

Hauliko pilluun ,bum,bum,bum ,ei lisääntyy sossumatuparazziiteja .

Antero Ruiz

Valehteleva kevytkenkä muslimipillu haluaa kotiin sossuilemaan ja tekemään lisää muslimiäpäriä. Tuommoisia Britannia tarvitsee!

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Suomimies

Pysykööt siellä minne ovat menneetkin

Anonymous

Ei ne ole 15.v edes mitään opiskelijoita vielä, jos ei peruskoulua lasketa opiskeluksi ?! Teini koululaisia 15.v joiden pitäisi hakea lukioon tai ammattikouluun. No joillakin tekee tiukkaa saada edes se peruskoulunpäästötodistus ja onkohan nämä käyneet peruskoulua edes loppuun vai lähteneet kesken sinne isis porukoihin ?!

Anonymous

ei hätää, anu pennanen hoitaa homman kotiin,eli saamme isis-morsiamen suomeen.

IS Malmössä

TV4- uutiset kertoi muutama päivä sitten että Malmön/Rosengårdin alueelle on tullut takaisin ainakin 20 ISIS- terroristia ja näitä monet paikalliset pikkupojat ja miehet pitävät sankareina ja esikuvina. Näytettiinpä paikallisen kellarimoskeijan sisäänkäynti ja ikkunakin ja kerrottiin että radikalisoituminen on lisääntynyt.
Ja se kait tarkoitus onkin, eihän ruotsalaisilla poliitikoilla ole todellista halua eikä kompetenssia tehdä asialle yhtään mitään mitään. Jos olisi halua/taitoa/rohkeutta se olisi tehty jo aikoja sitten. Nyt vain annetaan kaiken mennä omalla painollaan yhä enemmän alaspäin.

Päivänselvää

Jos Thaimaassa jäät kiinni huumeista niin joudut thaimaalaiseen vankilaan. Jos Syyriassa/Irakissa jäät kiinni terrorismistä niin paikkasi on sikäläisessä vankilassa. Sikälimikäli et saa kuolemantuomiota.

Keksittekö typerämpää maata?

Ruotsalaisten henkilötiedot ovat jo niin moneen kertaan vuotaneet maailmalle, vuositolkulla, että koko turvapaikkasysteemi jne voidaan huoletta lopettaa. ISIS- terroristitkin voivat lähimmästä maitokaupasta ostaa uuden Ruotsin passin jonkun tavallisen kantiksen nimellä ja tulla takaisin muina miehinä, kirjaimellisesti.

Anonymous

Rasmuksen oksettavat mädättäjähuorat ovat varmasti jo pillu märkänä uikuttamassa ihmisoikeuksista???Eiiiiiikun niin eivät muuten olekkaan koska tuo huorahan tulisi kilpailemaan heidän kanssaan riisinkeittäjistä.Hassu juttu nuo jakamattomat ihmisoikeudet nykyään.

Suomi Finland

Jos kyseessä olisi nykyajan Magda Goebbels, niin suvakit huutaisivat: ristiinnaulitse, ristiinnaulitse! Mutta koska kyseessä on kaikilta osin paremman aatteen kannattaja, niin suvakoituminen ja ihmisoikeusulina jatkuvat maailman tappiin.
No ok. Onhan kyseessä nuori ihminen, joka on vaikutteille altis ja kaiken kaikkiaan kokematon. Mutta hei kamoon?! Järkyttyi vasta, kun muslimeiltakin leikattiin päitä…?

K.L.

Melkoisen tyhjät ovat nuoren ihmisen silmät.Mitähän käyttää kun ei pysyneet auki.Mutta sitä saa mitä tilaa.Normaalisti puetut likat lähti prinssijahtiin ja sammakoita tulikin yllättäen.Oi Sulamit….

Ernest the pervert

Nämä tykkää yleisesti polttaa oopiumia.

Suomi Finland

unv.is/https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006007279.html
”15-vuotiaana Isis-vaimoksi karannut tyttö haluaa nyt kotiin – Britannia aikoo perua kansalaisuuden”
Kas. Britanniassa järki alkaa nostaa päätään.
Siinähän muut vastaavat päänkatkonnanonkijat miettivät ennen kuin lähtevät… tai toisaalta on ihan hyvä jos lähtevät… eivätkä palaa,

Monikulttuurisuus on rikkautta

Siis islam oikeuttaa pään irroittamisen vääräuskoiselta!

Monikulttuurisuus on rikkautta

Pieni lisäys. Eikös tällainen henkilö turhaudu sellaisessa yhteiskunnassa, missä pään irroittaminen vääräuskoiselta on kielletty!

Kinkkuleipä

Mustakaavun seikkailu päättyi vähän ikävästi, ja nyt vajakki haluaa takaisin ”kotiin” syömään grillikanaa ja juoruilemaan. On varmaan meheviä tarinoita kerrottavana tipulla. Innoittaa varmasti Britannian musuja fantasioimaan omasta kalifaatista ja vääräuskoisten mestamisesta ja orjuuttamisesta. Sais luvan kadota kaltaisineen. Ei taida niin hyvin käydä, vaan kaapu pääsee sossuilemaan ja levittämään propagandaa Britanniaan. Niin, ja tietenkin lisääntymään.

Suomi FInland

Joku suvakki twiittaa pian Aku ANkan toimitukseen ja ilmoittaa pontevasti, että mustakaapu on rasistinen hahmo.
Vähän ajan kuluttua Disney twiittaa kunnioittavansa kaikkia uskontoja ja harkitsevansa mustakaavun seikkailujen lopettamista.
Jo julkaistut sarjakuvaseikkailut voi lähettää luonnollisesti valmistajalle silppuamista varten.

Anonymous

Horo sai kunnon kullifaati ,mutta missä on pedofiiliprofeeta ,miksi ei auta .

fatwantarkistaja

15-vuotias tuskin täysin ymmärtää päähänpistoistansa mahdollisesti koituvia seuraamuksia. 19-vuotiaana pitäisi tajuta, mitä tulikaan tehtyä. Kyseinen muikkeli tietää olevansa kusessa, vaan ei silti kadu mitään, saati myönnä olevansa.. mikä? Ihan perus muslimihan hän on, miksi sitä pitäisi hävetä?
Meidän vääräuskoisten tulisi huolehtia siitä, ettei tietyllä tapaa ajattelevia olisi keskuudessamme koskaan vähäistä enempää. Ei harvinainen sairauskaan tuhoa yhteiskuntaa – vaikka vittumainen onkin – ellei sitä määrätietoisesti lisätä ja levitetä.
Teiniterroristi on leirillä kahdesta(?) syystä. 1. Kalifaattia ei ole. 2. Jos on, siellä ei ole leskirouvaa kadulla vailla miespuolista sukulaista (elossa). On se mukavaa, että on se Helvettiin säälimättä kidutettavien alhaisten elukoiden lauma, joka pitää huolta, ellei yli-inhimillisen ihanat muslimikaverit viitsi. (Scandinavian Music Group – Kaunis Marjaana ..kai joku vielä ottaa vastaan…) Turvaverkoista ne meilläkin puhuvat.
Shamina auttoi minua omatuntoni kanssa, kiitos siitä. Olen vuosia miettinyt, että leireiltä voimme muslimeita ottaa, vaikka nekään eivät osaa käyttäytyä. Nyt en enää pidä niitäkään sen arvoisina, että haluaisin kotimaahani, kyllä ne varmaankin hoituvat ihan omia aikojaan.
Tässähän kouliintuu arvopohjaksi islam ihan huomaamatta, vähän pitää vielä treenata.

Ilmari

Tämä saattaa päättyä paremmin kuin miltä aluksi näytti. Hän kertoo ettei ole koskaan käynyt Bangladeshissa vaikka ilmeisesti onkin kansalainen. Häntä ei ehkä päästetä mihinkään!

Suomi Finland

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006007989.html
Isis-morsian järkyttyi kansalaisuuden menettämisestä: ”Epäoikeudenmukaista minulle ja pojalleni”
Päänleikkausfanin pitäisi nyt hieman tutustua historiaan.
Kun lähtee leikkiin mukaan, niin sitten pitää leikkiä loppuun asti.
Kun natsijohtajat vietiin hirsipuuhun, äijät eivät itkeneet kohtaloaan ja anoneet kyynel silmässä armoa. He tiesivät, että olisi naurettavaa ensin olla valmis hyökkäyssotaan, joka tulisi aiheuttamaan satojen tuhansien, ja lopulta miljoonien ihmisten kuoleman ja sitten itkeä, kun omalle kohdalle tulee lähtö.
Kun kolmas valtakunta loppui, lukuisat nuoret kiihkeät natsiaatteen kannattajat tekivät itsemurhan, kun heidän poliittinen liikkeensä murskattiin.
Shamina lähettää nyt vaan sen lapsensa vanhempiensa hoitoon, ottaa lugerin kauniiseen käteensä, suuntaa piipun päähänsä ja vetää liipasimesta. IS kalifaatti on voitettu ja aate murskattu. Hävinneille päänkatkojille ja heidän kiihkeille fanittajilleen on vain yksi vaihtoehto: kuolema.

Allu Hukka

🤣 Ainoat sotaveteraanit mitä Ruotsilla on koskaan ollut. 🤣

Pomminpurkaja

Kansalaisvelvollisuus on tehdä pommi vaarattomaksi keinoja kaihtamatta.

iugiugyiugy

Tuollaista porukkaa eurooppa kipeästi tarvitseekin – vääräuskoisilta on ok leikata pää!

PastoriNikulainen

Koraanista löytyy tagiyat ja kitmanit, mitkä tarkoittavat sallittuja tapoja koijjata vääräuskoisia.
Koraanista löytyy myös kohta joissa vääräuskoisen saa tappaa.
Kuka uskoo moisen kirjan oppinutta huntuämmää?
Vittu en minä ainakaan.
Amen.

Anonymous

Eilinen isis isku briteissä antoi selkeän ohjeen ,tämä oli saanut tilaisuuden ja oli pannoitettu ja ehti silti tappaa..Jos olisi päästetty paskat taivaalle tuosta jo edellisen pidätyksen yhteydessä, näitä uhreja ei olisi ,elämä on valintoja minä antaisin mahdollisuuden isis eukolle ,rasvattu räjähde suljetussa tilassa anukseen ,tai ruiske suoneen 😉

miljardit Syyriaan Ruotsi

Ruotsin pitäisi maksaa korvauksia Syyriaan, koska on päästänyt tällaisia terroristeja sinne.