Lontoon tapahtumia tutkitaan epäiltynä terroritekona

Kuvakaappaus 2019-11-29 19-59-30.png

Lontoossa tapahtui perjantai-iltapäivällä jonkinlainen sattumus, jossa poliisi ampui yhden henkilön kuoliaaksi. Tapahtumien kerrotaan alkaneen useista ilmoituksista, joiden mukaan London Bridge-nimisellä sillalla olisi liikkunut henkilö, jolla oli pommivyö.

Tietojen mukaan pommivyö ei olisi ollut aito. Sivulliset puuttuivat tapahtumiin ja mies kaadettiin maahan. Paikalle saapui nopeasti useita poliiseja, jonka jälkeen epäilty terroristi ammuttiin. Alla kuvapätkä ampumistilanteesta:
[wpvideo 0uG5Sezc]  
Ampumisen jälkeen alueelle saapui kymmeniä aseistautuneita poliisin erikoisjoukkoja ja läheinen metroasema suljettiin. Sillalla tapahtui iltapäivällä puukotus, mutta toistaiseksi ei ole tietoa oliko näillä tapahtumilla yhteyttä keskenään. Tällä hetkellä ei ole tullut esille mistään mahdollisen tekijän motiiveja eikä tarkempia jutun taustoja.
LISÄYS: Brittiläisten medioiden mukaan London Bridge-sillalla tapahtui klo 14.00 paikallista aikaa useita puukotuksia. Luultavasti juuri poliisin ampuma mies hyökkäsi useita ihmisiä päin sohien puukolla. Useita henkilöitä kerrotaan loukkaantuneen ja osa vakavasti. Tarkempaa loukkaantuneiden määrää ei ole tullut esille.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
29.11.2019 20:42

Kerrankin lontoon koppalakki oli hereillä ja teki niinkuin kohtaloon oli kirjoitettu.
Kaliiperi vain oli liian pieni ollakseen kova jätkä.
Amen.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
29.11.2019 20:55

Olen shokissa.

Ohittemenisalo
Ohittemenisalo
29.11.2019 21:15

Islam saastuttaa eurooppaa vai mitä greta.

miapetra tumppula-narri
miapetra tumppula-narri
30.11.2019 07:31
Vastaa...  Ohittemenisalo

Euroopan parlamentti julisti islamhätätilan -eiku ilmastohätätilan…

Kiitettävää toimintaa
Kiitettävää toimintaa
29.11.2019 21:17

Sky News näytti sivustakatsojan kuvaaman videon, jossa lähetyksen juontajien mukaan paikalla olleet kansalaiset olivat nujertaneet alleen puukottajan. Läjästä poistui sivummalle mies, jolla oli puukottajan pitkäteräinen veitsi hallussaan samalla kun paikalle tulleet poliisit kiskoivat muita terroristin päältä pois, minkä jälkeen poliisi ampui hyökkääjän.

Kilttimies
Kilttimies
29.11.2019 21:34

Lontoon muhamettilainen pormestari on oikea sanaseppä; keksi nimittää tekoa yksittäistapaukseksi.
Ilmeisesti yksittäistapaus loputtomassa islamilaisen terrorismin ketjussa.
Lämmin osanotto uhreille ja onnittelut rohkeille siviileille.

Islam on rakkaus
Islam on rakkaus
29.11.2019 22:08

Ja sama meininki Hollannissa https://www.telegraaf.nl/nieuws/1179460023/slachtoffers-steekpartij-den-haag-willekeurig-gekozen Onkohan huomenna Helsingin vuoro?

Johnny
Johnny
29.11.2019 22:24
Vastaa...  Islam on rakkaus

Wij zijn op zoek naar een licht getinte man, zwart krullend haar, grijze jas. = Etsimme hieman sävytettyä miestä, mustat kiharat hiukset, harmaa takki.Googlen käännös)

Vapaiden hurme juotti
Vapaiden hurme juotti
29.11.2019 22:41
Vastaa...  Johnny

Hieman sävytetty taitaa olla sama kuin poltettu umbra, mikä oli viimeisiä Suomen poliisin yrityksiä kertoa epäiltyjen ihonväristä, jos se oli muu kuin valkoinen. Sittemminhän mitään sen kaltaista ei enää tehdä. Tekijöiden valtaväestöstä eroavuus on pääteltävä hienovaraisemmmista vihjeistä, joita voi olla esimerkiksi viime aikoina viljelty ”hoikkia” ilman mitään muita määritteitä.

Niks Naks
Niks Naks
30.11.2019 00:04

Kaksi puukottajan uhreista on kuollut plus terroristi itse joka videon mukaan ammuttiin katuun tosta vain sen kummempia veivaamatta.

Aikki.
Aikki.
1.12.2019 07:49

Nyt on, jopa tekijän kuva näytetty uutisissa, pelottavan näköinen tyyppi. Uutisen mukaan olisi syyllistynyt aikaisemminkin terroritekoon.

seant
seant
29.11.2019 22:31
M
M
29.11.2019 22:31

Kyllä nyt vaikuttaa siltä, että moitittavaa hätäliioittelua on ollut, kun maassa makaava mies peräti ammuttu. Ja olikohan poloiseen yksittäisherraan kohdistettu liikaa voimaa jo pelkällä liiallisella päällä makaamisella? Miksi Suomi ei tarjonnut hänelle turvapaikkaa ajoissa? Kuolema olisi voitu välttää.

Leso
Leso
30.11.2019 08:23
Vastaa...  M

Miksi turhan ihmisen kuolema olisi pitänyt välttää?

Debis
Debis
30.11.2019 09:40
Vastaa...  M

Liikaa voimaa? Miten niin? Ei sen pistoolin liipasimen vetämiseen paljoo voimaa tarvita.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.11.2019 10:10
Vastaa...  M

Jokin aikaa sitten joku suomalainen toimittaja ylisti poliisimme toimintaa, kun nämä jättivät Turun puukottajan henkiin vastaamaan teoistaan. Näin tämä ei saavuttanut omaa tavoitettaan päästä marttyyriksi. Isikseltäkin jäi propagandavoitto saavuttamatta, kun tero jäi henkiin.
Voi voi. Jos nuo jätetään henkiin, ne päätyvät vankilaan ja siellä sitten levittävät myrkyllisiä ajatuksiaan vielä empiviin uskonveljiinsä. Ainut oikea tapa pidättää terroristi on päästää siitä ilmat pihalle. Muuten niitä on Britannian kokoisessa maassa lopulta satoja vankilassa radikalisoimassa lisää väkeä.

Anonymous
Anonymous
30.11.2019 20:16
Vastaa...  Suomi Finland

Ne luodit säästi paljon rahaa ja ilmeisemmin uusilta uhreilta. Kiitos poliisi!

Anonymous
Anonymous
1.12.2019 03:30
Vastaa...  M

Älä nuolaise vielä, on saattanut käydä Suomessa ilmoittautumassa, poistunut vapaaehtoisesti kun ei annettu lupaa jäädä. Suomen syy nyt kun tapettiin, olis pitänyt selvittää vaaran aste kunnolla eikä päästää Lontoon silloille tapettavaksi.

Aikki.
Aikki.
1.12.2019 07:43
Vastaa...  M

Ohisalo on nyt hyvin hyvin, vihainen .

One Less
One Less
30.11.2019 12:03
Vastaa...  seant

Äijällä (jo aikaisemmin tuomittu terrorihommista) oli pommivyö, siksi ammuttiin. Pommivyö osoittautui bluffiksi mutta eihän sitä ehdi siinä tarkastelemaan ja syynäämään.

Sivusta seuraaja
Sivusta seuraaja
30.11.2019 05:22

Puukot heiluvat terroristien toimesta Euroopassa taas pienen tauon jälkeen. Varokaahan isommissa kaupungeissa siellä jouluruuhkissa ja välttäkää kontaktia jos lähettyvillä on arbin näköisiä kiilusilmiä. Tämä ja Haagin iskut eväti jää varmaan viimeisksi tänä vuonna.
”Veitsi-iskusta epäillyllä 28-vuotiaalla miehellä on taustalla aikaisempi tuomio terrorismiin liittyvästä rikoksesta, Lontoon poliisi kertoi tunnistettuaan miehen. Mies oli tuomittu vuonna 2012. Hän oli päässyt valvottuun vapauteen joulukuussa 2018.”
Haagi:”Uutistoimisto Reuters kertoo poliisin käyttäneen miehestä hollanninkielistä sanaa, joka usein viittää pohjoisafrikkalaisiin sukujuuriin.

Jalkapanta
Jalkapanta
30.11.2019 09:23

Terroristilla oli jalkapanta/fotboja. Mitä sekin auttoi, ei mitään.
Ei sekopäitä voi päästää yhteiskuntaan tavallisten ihmisten joukkoon.

Kati Sini Jänis-Rusakko
Kati Sini Jänis-Rusakko
30.11.2019 10:19

Paavo! Hälytys! Bratislavassa, Budapestissa, Varsovassa ja Prahassa massiiviset koordinoidut muslimiterrori-iskut lauantaina! Satoja kuolleita. Isis noussut kapinaan ja yrittää vallankaappausta!

Riistäjänatsi
Riistäjänatsi
30.11.2019 10:30

Katsos vaan, suvakkijuoppo on herännyt. Onkos mukavaa pikku aamupäiväpöhnässä vetää kelarahoilla hankittuja lidl-kaljoja ja luulla olevansa kovakin antifa-trollaaja? Nauti viikonlopustasi, juhli kunnolla niin jaksat sitten taas koko ensi viikon nukkua ja pelata tietsikkapelejä.

Kati Sini Jänis-Rusakko
Kati Sini Jänis-Rusakko
30.11.2019 11:15
Vastaa...  Riistäjänatsi

Sarkasmia…
Noihin kaupunkeihin juuri iskut eivät koskaan tapahdu. Syystä että…