Lontoon tapahtumia tutkitaan epäiltynä terroritekona

Kuvakaappaus 2019-11-29 19-59-30.png

Lontoossa tapahtui perjantai-iltapäivällä jonkinlainen sattumus, jossa poliisi ampui yhden henkilön kuoliaaksi. Tapahtumien kerrotaan alkaneen useista ilmoituksista, joiden mukaan London Bridge-nimisellä sillalla olisi liikkunut henkilö, jolla oli pommivyö.

Tietojen mukaan pommivyö ei olisi ollut aito. Sivulliset puuttuivat tapahtumiin ja mies kaadettiin maahan. Paikalle saapui nopeasti useita poliiseja, jonka jälkeen epäilty terroristi ammuttiin. Alla kuvapätkä ampumistilanteesta:

 

Ampumisen jälkeen alueelle saapui kymmeniä aseistautuneita poliisin erikoisjoukkoja ja läheinen metroasema suljettiin. Sillalla tapahtui iltapäivällä puukotus, mutta toistaiseksi ei ole tietoa oliko näillä tapahtumilla yhteyttä keskenään. Tällä hetkellä ei ole tullut esille mistään mahdollisen tekijän motiiveja eikä tarkempia jutun taustoja.

LISÄYS: Brittiläisten medioiden mukaan London Bridge-sillalla tapahtui klo 14.00 paikallista aikaa useita puukotuksia. Luultavasti juuri poliisin ampuma mies hyökkäsi useita ihmisiä päin sohien puukolla. Useita henkilöitä kerrotaan loukkaantuneen ja osa vakavasti. Tarkempaa loukkaantuneiden määrää ei ole tullut esille.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Lontoon tapahtumia tutkitaan epäiltynä terroritekona

 1. Kerrankin lontoon koppalakki oli hereillä ja teki niinkuin kohtaloon oli kirjoitettu.
  Kaliiperi vain oli liian pieni ollakseen kova jätkä.
  Amen.

  30
  1. Euroopan parlamentti julisti islamhätätilan -eiku ilmastohätätilan…

   12
 2. Sky News näytti sivustakatsojan kuvaaman videon, jossa lähetyksen juontajien mukaan paikalla olleet kansalaiset olivat nujertaneet alleen puukottajan. Läjästä poistui sivummalle mies, jolla oli puukottajan pitkäteräinen veitsi hallussaan samalla kun paikalle tulleet poliisit kiskoivat muita terroristin päältä pois, minkä jälkeen poliisi ampui hyökkääjän.

  36
 3. Lontoon muhamettilainen pormestari on oikea sanaseppä; keksi nimittää tekoa yksittäistapaukseksi.

  Ilmeisesti yksittäistapaus loputtomassa islamilaisen terrorismin ketjussa.

  Lämmin osanotto uhreille ja onnittelut rohkeille siviileille.

  53
  1. Wij zijn op zoek naar een licht getinte man, zwart krullend haar, grijze jas. = Etsimme hieman sävytettyä miestä, mustat kiharat hiukset, harmaa takki.Googlen käännös)

   23
   1. Hieman sävytetty taitaa olla sama kuin poltettu umbra, mikä oli viimeisiä Suomen poliisin yrityksiä kertoa epäiltyjen ihonväristä, jos se oli muu kuin valkoinen. Sittemminhän mitään sen kaltaista ei enää tehdä. Tekijöiden valtaväestöstä eroavuus on pääteltävä hienovaraisemmmista vihjeistä, joita voi olla esimerkiksi viime aikoina viljelty ”hoikkia” ilman mitään muita määritteitä.

    22
    1. Ei kannata ottaa mitään kantaa tapahtumiin ennenkuin tiedetään oikeasti mitä tapahtumien motiivi on. Tämä koskee siis kaikkia tapahtumia. Pt-mediassa me pyrimme löytämään tapahtumien taustat ja silloin kun niillä on merkitystä niin niistä kerrotaan.

     Eli tarkoittaa sitä, että itse en ainakaan lähde suoraan tekemään johtopäätöksiä ennenkuin tapahtumalle on varmat taustatiedot. Lontoon tapauksista ei ole tullut vielä varmaa tietoa, joten silloin kannattaa pitäytyä vain niissä teidoissa, eli tällä hetkellä ei tiedetä mitään…

     14
     2
     1. Kaksi puukottajan uhreista on kuollut plus terroristi itse joka videon mukaan ammuttiin katuun tosta vain sen kummempia veivaamatta.

      26
     2. Nyt on, jopa tekijän kuva näytetty uutisissa, pelottavan näköinen tyyppi. Uutisen mukaan olisi syyllistynyt aikaisemminkin terroritekoon.

 4. Kyllä nyt vaikuttaa siltä, että moitittavaa hätäliioittelua on ollut, kun maassa makaava mies peräti ammuttu. Ja olikohan poloiseen yksittäisherraan kohdistettu liikaa voimaa jo pelkällä liiallisella päällä makaamisella? Miksi Suomi ei tarjonnut hänelle turvapaikkaa ajoissa? Kuolema olisi voitu välttää.

  24
  1
  1. Liikaa voimaa? Miten niin? Ei sen pistoolin liipasimen vetämiseen paljoo voimaa tarvita.

  2. Jokin aikaa sitten joku suomalainen toimittaja ylisti poliisimme toimintaa, kun nämä jättivät Turun puukottajan henkiin vastaamaan teoistaan. Näin tämä ei saavuttanut omaa tavoitettaan päästä marttyyriksi. Isikseltäkin jäi propagandavoitto saavuttamatta, kun tero jäi henkiin.

   Voi voi. Jos nuo jätetään henkiin, ne päätyvät vankilaan ja siellä sitten levittävät myrkyllisiä ajatuksiaan vielä empiviin uskonveljiinsä. Ainut oikea tapa pidättää terroristi on päästää siitä ilmat pihalle. Muuten niitä on Britannian kokoisessa maassa lopulta satoja vankilassa radikalisoimassa lisää väkeä.

  3. Älä nuolaise vielä, on saattanut käydä Suomessa ilmoittautumassa, poistunut vapaaehtoisesti kun ei annettu lupaa jäädä. Suomen syy nyt kun tapettiin, olis pitänyt selvittää vaaran aste kunnolla eikä päästää Lontoon silloille tapettavaksi.

  1. Äijällä (jo aikaisemmin tuomittu terrorihommista) oli pommivyö, siksi ammuttiin. Pommivyö osoittautui bluffiksi mutta eihän sitä ehdi siinä tarkastelemaan ja syynäämään.

 5. Puukot heiluvat terroristien toimesta Euroopassa taas pienen tauon jälkeen. Varokaahan isommissa kaupungeissa siellä jouluruuhkissa ja välttäkää kontaktia jos lähettyvillä on arbin näköisiä kiilusilmiä. Tämä ja Haagin iskut eväti jää varmaan viimeisksi tänä vuonna.

  ”Veitsi-iskusta epäillyllä 28-vuotiaalla miehellä on taustalla aikaisempi tuomio terrorismiin liittyvästä rikoksesta, Lontoon poliisi kertoi tunnistettuaan miehen. Mies oli tuomittu vuonna 2012. Hän oli päässyt valvottuun vapauteen joulukuussa 2018.”

  Haagi:”Uutistoimisto Reuters kertoo poliisin käyttäneen miehestä hollanninkielistä sanaa, joka usein viittää pohjoisafrikkalaisiin sukujuuriin.

  10
 6. Terroristilla oli jalkapanta/fotboja. Mitä sekin auttoi, ei mitään.

  Ei sekopäitä voi päästää yhteiskuntaan tavallisten ihmisten joukkoon.

  11
 7. Paavo! Hälytys! Bratislavassa, Budapestissa, Varsovassa ja Prahassa massiiviset koordinoidut muslimiterrori-iskut lauantaina! Satoja kuolleita. Isis noussut kapinaan ja yrittää vallankaappausta!

  1
  12
  1. Katsos vaan, suvakkijuoppo on herännyt. Onkos mukavaa pikku aamupäiväpöhnässä vetää kelarahoilla hankittuja lidl-kaljoja ja luulla olevansa kovakin antifa-trollaaja? Nauti viikonlopustasi, juhli kunnolla niin jaksat sitten taas koko ensi viikon nukkua ja pelata tietsikkapelejä.

   8
   1
   1. Sarkasmia…

    Noihin kaupunkeihin juuri iskut eivät koskaan tapahdu. Syystä että…

    8
    1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.