Poliisi vahvistaa, että on tehnyt sellaisia löytöjä, että kadonnut tyttö ei voi olla enää elossa

796ececf-58d4-41c0-a603-67af7f0f6e51.jpeg

!!HUOM HUOM!! Jutun yhteydessä uhria on huoriteltu ja syyllistetty. Poistan automaattisesti kaikki viestit, joissa tytön surma sälytetään tytön niskoille ikäänkuin omana vahinkona ja tyttöä tai hänen omaisiaan huoritellaan. Samalla napsahtaa bänni kommenteihin!!


 

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Uddevallassa kadonnut 17-vuotias Wilma Andersson on nyt vahvistettu kuolleeksi. Poliisin mukaan se on löytänyt ”sellaisia ruumiinosia, joiden perusteella voidaan poissulkea, että tyttö löytyisi enää elossa”.

Tiedotteen mukaan poliisi ei tule kohteliausuussyistä kertomaan tarkemmin millaisia ruumiinosia on löydetty ja mistä. Rikostutkinta jatkuu edelleen ruumiinosien etsinnällä samalla tutkintalinjalla kuin tähänkin asti.
– Useat ihmiset ovat olleet mukana etsinnäissä ja tapaus koskettaa ihmisiä. Haluamme osoittaa kiitokset kaikille mukanaolleille ja niille, jotka edelleen ovat mukana etsinnöissä.
Andersson ilmoitettiin kadonneeksi reilu parisen viikkoa sitten. Sen jälkeen etsintöihin on osallistunut Missing People-vapaaehtoisjärjestö sekä Puolustusvoimat.
Tapahtuma on saanut Ruotsissa suurta huomiota ja luonnollisesti sen tiimoilta on liikkeellä mitä villeimpiä huhuja. Poliisin tiedote joka tapauksessa vahvistaa joitakin sellaisia, sillä jo lähes alusta asti ollaan puhuttu, että uhri on poltettu ja paloitelut ja tapahtumaan on osallistunut muitakin tekijöitä kuin tytön arabitaustainen poikaystävä.
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.