Poliisi vahvistaa, että on tehnyt sellaisia löytöjä, että kadonnut tyttö ei voi olla enää elossa

796ececf-58d4-41c0-a603-67af7f0f6e51.jpeg

!!HUOM HUOM!! Jutun yhteydessä uhria on huoriteltu ja syyllistetty. Poistan automaattisesti kaikki viestit, joissa tytön surma sälytetään tytön niskoille ikäänkuin omana vahinkona ja tyttöä tai hänen omaisiaan huoritellaan. Samalla napsahtaa bänni kommenteihin!!


 

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Uddevallassa kadonnut 17-vuotias Wilma Andersson on nyt vahvistettu kuolleeksi. Poliisin mukaan se on löytänyt ”sellaisia ruumiinosia, joiden perusteella voidaan poissulkea, että tyttö löytyisi enää elossa”.

Tiedotteen mukaan poliisi ei tule kohteliausuussyistä kertomaan tarkemmin millaisia ruumiinosia on löydetty ja mistä. Rikostutkinta jatkuu edelleen ruumiinosien etsinnällä samalla tutkintalinjalla kuin tähänkin asti.

– Useat ihmiset ovat olleet mukana etsinnäissä ja tapaus koskettaa ihmisiä. Haluamme osoittaa kiitokset kaikille mukanaolleille ja niille, jotka edelleen ovat mukana etsinnöissä.

Andersson ilmoitettiin kadonneeksi reilu parisen viikkoa sitten. Sen jälkeen etsintöihin on osallistunut Missing People-vapaaehtoisjärjestö sekä Puolustusvoimat.

Tapahtuma on saanut Ruotsissa suurta huomiota ja luonnollisesti sen tiimoilta on liikkeellä mitä villeimpiä huhuja. Poliisin tiedote joka tapauksessa vahvistaa joitakin sellaisia, sillä jo lähes alusta asti ollaan puhuttu, että uhri on poltettu ja paloitelut ja tapahtumaan on osallistunut muitakin tekijöitä kuin tytön arabitaustainen poikaystävä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

50 thoughts on “Poliisi vahvistaa, että on tehnyt sellaisia löytöjä, että kadonnut tyttö ei voi olla enää elossa

 1. Kyseessä melko varmasti islamin uskon jalostaman porukan tekemä kepponen. Tuomiot tulevat olemaan kovat, vähintään yhteiskuntapalvelua ja nuhtelemista.

  77
 2. olisko pitäny olla sekaantumatta rikastuttajapalleroon? olis

  73
  1
 3. Surullista, mutta toivottavasti tämä(kin) tapaus toimisi esimerkkinä muille tytöille ja naisille. Tiettyjen ihmisryhmien kanssa pelehtiminen ja seurustelu ei johda hyvään naiivin naispuoleisen kannalta, arvo on puolet miehestä ja vääräuskoisella ei ole arvoa ollenkaan.

  75
  1. Uusia tapauksi tulee koko ajan. Jos ei vieläkään ymmärrä niin tuskin koskaan. Aivopestyä porukkaa.

   16
 4. Johan pitäisi tajuta se, että on olemassa erinlaisia kulttuureja ja ne saattavat olla paljon raaempia ja armottomampia kuin esimerkiksi skandinaavinen kulttuuri.

  53
  1. Minäkin olen shokissa. Pelkään myös pallieni puolesta.

   25
   1
   1. Elä hätäile. Hallitus ei kaadu. Vain Taapero ja sinut vaihdetaan.

    17
    1. Sanoinko monikossa vahingossa? Tarkoitin tietenkin palliani ja vieläpä ministerin sellaista. Aion pitää pallini loppuun asti. Voi Taapero parkaa. Tiedättekö, että Taapero oli nuorena tosi hyvän näköinen tyttö? Ja on hän vieläkin ikäisekseen tytöksi melko hyvän näköinen. Meillä SDP:ssä on paljon kauniita tyttöjä meidän miesten joukossa.

  2. Punaviheroikeisto ja -vasemmisto reagoi samalla sapluunalla rajat ylittäen sanoo:

   Sky News uutisoi livelähetyksessä juuri London Bridgen oletetusta terrori-iskusta. Lähetyksessä näytettiin Työväenpuolueen johtajan Jeremy Corbynin tuore twiitti, jossa hän kertoo olevansa shokissa!

   33
   1. Iltasanomat otsikoi kyseisen uutisen, ”Kuuluisa London Bridge eristettiin puukotusten takia – poliisi käsittelee tapausta varmuuden vuoksi terrori-iskuna”. IS siis antaa otsikoinnilla ymmärtää kyseessä olevan lehden mielestä ylimitoitetusta toimesta, että kuin aurinkoisella säällä ihan vain varalta ottaa sateenvarjon mukaan.

    26
 5. Jaa -a. Mestattiinko samaan tapaan kuin pari naiivia skandinaavi tyttöä marokossa. Ei ilmeisesti poltettu elävältä kuten porin tyttö.

  42
 6. Valitettavaa, mutta eihän ne tuhansien prosenttien yliedustukset rikostilastoissa tyhjästä tule. Jos oman teinityttären seurustelu aikuisen kehitysmaamuslimin kanssa ei soittele hälytyskelloja, niin minkäs sille sitten mahtaa.

  51
 7. Ei vain millään mene oikeustajuuni, miten tälläinen voi olla mahdollista. Motiivinhan on kerrottu olevan mustasukkaisuus. Käsittääkseni tähän murha tapaukseen Wilma Andersson on sekaantunut muitakin Arabeja. Ei voi muuta kuin ihmetellä, että miksi hälytyskellot evät ole alkaneet soimaan jo aikaisemmin, esim Wilman ystäväpiirissä. Motiivihan on mustasukkaisuus. Tämän päivä nuoriso puhuu kyllä varmasti keskenään paljon asioista mitä ovat kokeneet. Monen nuoren vanhemmat ovat varmaan kieltäneet lapsensa kertomasta mitään tietämään, koska seuraava uhri on varmasti jonkun toisen lapsi. Malmö:hän on hyvä esimerkki, ”jos kerrot niin kuolet itse”. Kukaan ei uskalla todistaa kun nämä villit Arabit ovat tuoneeet kulttuurinsa näihin kylmiin pohjoismaihin.

  31
  1. Eihän nämä aisankannattajat ehdi kuin pelätä rasismia. Ei siinä silloin mitään ilmoitella arabimulkusta.

   31
  2. Teon motiivi oli siis mustasukkaisuus. Jäbä oli todella mustasukkainen ja sai sen takia pahoja kilareita.

   Luultavasti tappoi tytön vähän kuin puolivahingossa jonkun kilarin myötä. Sen jälkeen hommaan sitten sekaantui sukulaisia tai kavereita kun ruumista hävitettiin. Pitäähän sitä kaveria auttaa.

   29
   1. Näin on. Mutta ei tuo Wilman Facebook kansikuva ole mitään sietävää katseltavaa, ei ainakaan minulle Arjalaisena.. Mutta se, että tapetaan, paloitellaan, poltetaan ruumis. Hu hu sanon minä. Jos nyt Wilman Facebookkia seuraa, niin hän on kyllä tehnyt oman päätöksensä, vaikkakin alaikäisenä.
    .

    12
    1. Ehkä kuitenkaan ei tässäkään tapauksessa pidä syyllistää uhria. Ei lapsilla, tai viittä vaille aikuisilla henkilöillä ole mitään kykyä nähdä maailmaa ”vaihtoehtoisen totuuden” kautta, sillä he ovat koulun, vanhempien ja poliittisen korrektiuden sekä populäärikulttuurin kyllästämiä. Jokainen voi yrittää itse kuvitella itseään teini-iässä osasiko silloin nähdä asioita toisin kuin mitä valtakulttuuri kertoi.

     17
     1
     1. ”osasiko silloin nähdä asioita toisin”

      En minä ainakaan. Olen tehnyt hölmöjä asioita niin lapsena, teininä kuin aikuisena, mutta hyvän onnen ansiosta en vain ole kokenut mitään ankaria seurauksia. Tilaisuuksia olisi kyllä ollut. Enkä voi luvata että en enää koskaan tee mitään hölmöä. Ei ole mitään näyttöä että hölmöily olisi mitenkään vähentymässä. Parasta olisi pysyä kotona tekemättä mitään ja vielä kun pystyisi tämän internetin sulkemaan.

      7
      1
   2. Sukulaisten ja kaverien ’apu’ ruumiin hävittämisessä on sellainen signaali, jonka luulisi hieman pistävän suvaitsevaisiakin ihmisiä hieman miettimään. Tietysti asia hieman muuttuu, jos nämä auttavat pelosta. Mutta jos apu tarjotaan muitta mutkitta, niin sen pitäisi pistää taulapäänkin miettimään, että ovatko tällaiset ihmiset ylipäänsä turvapaikan ansaitsevaa porukkaa.

    16
 8. ”Poliisin mukaan se on löytänyt ”sellaisia ruumiinosia, joiden perusteella voidaan poissulkea, että tyttö löytyisi enää elossa”

  Eli kyseessä ei ilmeisesti ole esim. sormi tai korvalehti.

  24
   1. Pää se on, olen jokseenkin varma. Jos olisi löytynyt käsi tai jalka olisi uhri voinut olla vielä elossa.

    12
 9. Olikos noi vanhemmat yltiösuvakkeja? Tällöin jo kiiruhtavat julistamaan, että toivottavasti tyttäremme kuolema ei aiheuta rasismia maahanmuuttajia vastaan.

  27
 10. Arvattavasti pää on löydetty, koska epäillyn kulttuuriin kuuluu kiinteästi päiden irroittelu.

  37
  1. Jaa kiinteästi irroitettu pää. No mut sehän kuulostaa lähes siedettävältä jos vaikka kaukaa katselisi sormien välistä silmät sirrillään, että joo, ihan kivasti toi pää kiinteästi irrallaan. Vähän nyt leikittelen Niki Lautan sanoilla mutta joo 😀

   valtakunnansyyttäjähän panee syytteeseen jos kunniakansalaisten töitä katselis sormien välistä. Ehei, Toiviaiselle kelpaa vain reilu ystävällinen katselu, ”katos vaan kun on kivasti irti toi pää mut ihan siisti leikkaus tommosen määki haluun”.

   12
 11. Pastori on nyt hyvin, hyvin vihainen koska suvakismi
  koneisto on tuonkin tytön saanut uskomaan saatanan pahoista tulijoista pelkkää hyvää.
  Aaamen…

  21
 12. En ymmärrä tästä aiheesta veistettyjä ns vitsejä.
  Tyttö oli lapsellinen ja uskoi yleiseen totuuteen ja jo lapsena alkaneeseen suvaitsevaisuuskasvatukseen.
  Ruotsi on vuosikymmeniä ollut niin turvallinen maa, että muutosta on vaikea tajuta.
  Tytön erehdystä ei silti olisi tarvinnut kuolemalla kuitata.

  12
  5
  1. Ehkä ei Breivik’kään ymmärtänyt sillä hyvin totisesti hän ryhtyi toimeensa. Vanhemmat tuosta tytöstä on vastuussa. Jos ovat monikulttuuri-idiootteja niin toivoa ei ollut. Jos eivät olleet niin sitten opetuslaitos kuten Suomessa aivopesee.

   Ja tyttö itse. Voi pieni tyttö juu kaikki suree.

   Itse voin sanoa vaikka, että rotankin pennut on kauniita hetken mutta pian on viaton tyttöys poissa kun ne alkavat lisääntyä ja ravinnon puute ajaa jyrsimään sähköjohdotkin tulipaloja aiheuttaen. Ihan samanlainen tyttö tuokin veljeilemässä mutiaisten kanssa… kenties jo ehtinyt jollekin alille kiljua onnesta ali ali ali meille tulee oma pieni sekavärinen matu kohta ja sitten kilahtaa sillä ensimmäisellä alilla no tottakai kilahtaa ja sitten Suomea myöten tekopyhät SKE-johtajat raivostuu kun uhria revitään, tuota suvaitsevuuden tuottamaa herkkää synnytyskonetta joka vain tahtoo täyttää maat sekasikiöillä matueläteillä.

   Oikein vai väärin surra … juu, nuori viaton tyttö kuin joulukuusen karamelli sisällä matuyllätys kypsymässä Kelan ja veronmaksajien joulun ilo… kuusen kirkkain tähti.

   1. Hehhe… nyt vasta luin alussa olevan punaisen. Noh, siitä vaan sitten pannaamaan PT.

    1. Ei tässä ole kyse kuin siitä, että minun mielestä: Murhauhri voi jossain tapauksissa olla vähän niinkuin oikea uhri. Vasikka, paha velkamies tai joku paha petosmies. Silloin murhan voi mitenkuten ymmärtää. Mutta tyttö ei ole tehnyt mitään sellaista, että sen takia tarvii murhata.

     10
     1
   2. Tyttöä ei kannatta syyttää, sillä hän ei voinut missään vaiheessa tietää, että joutuu tällaisen väkivallanteon uhriksi. Kukaan normaali ihminen ei osaa odottaa, että puoliso tai seurustelukumppani yhtäkkiä vetää kurkut auki olletikin, että samanlaista mustasukkaisuutta esiintuu monissa miehissä.

    Teossa ei ole mitään muuta omituista kuin se, että miehen suku tai kaverit ovat olleet jollain tavalla mukana ruumiin hävittämisessä. Jos vertaa, niin itse en ainakaan missään vaiheessa sekaantuisi rikokseen tuolla tavalla edes kaverin takia..

    11
    1
    1. Ymmärrän kyllä. Opetushallitus/ kulltturi-opetusministeriö tätä Suomessakin ovat vieneet huonoon suuntaan. Kristinusko poljetaan maahan, vaikka tämäkin Suomemme on kristillisten arvojen varassa taisteltu ja rakennettu hyväksi kaikille olla, myös ateistille, jollaista vastaan minulla ei ole mitään.

     Lapset halutaan vielä nuorempina esikouluihin. Aivopestään monikulttuurikoneistoon. Ydinperhe halutaan hajoittaa. On vain juurettomia kansalaisia jotka .. jotka.. noh

     16
   3. Eräs tuttavani teki pari lasta kurdin kanssa ja erosi. Seuraava mies oli suomalainen poliisi. Täti on vielä hengissä, onneksi tajusi missä mennään.

    12
 13. Asiaanhan voi kuulua joukkorikastus ennen teilaamista kun on muitakin ollut mukana sitten vielä syytetään h-sanalla tyypillistä kulttuurille.

 14. No, tämä oli nyt vain yksi varoittava esimerkki lisää monien muiden karvakäsi-love storyjen lisäksi.

  Ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinen karvakäsi-love story.

 15. Ei vaan uskota vaikka kuinka varoitellaan näistä väkivaltaisista raiskaavaista ja tappaja karvaranteista, eihän tälle kukaan voi mitään jos järkeä ei ole. Valitettava tapaus ja nuori elämä sai TAAS surullisen lopun.

  11
 16. Ihmetetellä sopii koska paikalliset alkavat paloitella muslimeita???

  11
 17. Ruotsissa on toinenkin tyttö kadoksissa, 20 vuotias.

  Tuosta Wilman tapauksesta vielä: lähes 5000 ihmistä, koiria ja dröönareita on ollut häntä etsimässä. Kaikki tämä valtava vaivannäkö yhden paskaisen matunilviäisen takia!

  12
 18. Suvakkivanhemmat opettavat lapsilleen että muslimit ovat leppoisaa ja mukavaa porukkaa. Opettavatkohan lammasvanhemmat samaa susista..? Mites se menikään se tyhmyyden määritelmä, tehdän samat virheet kerta toisensa jälkeen ja oletetaan eri lopputulosta..? Ei ollut ensimmäinen eikä todellakaan viimeinen tyttö/nainen joka menetti henkensä (ja päänsä) muslimin takia. Kelatkaa vähän noita sanoja..ei helv.. Tämä on nyt arkipäivää Ruotsissa, ja Suomessakin, eikö kukaan aio tehdä asialle mitään??? Ratkaisu EI TODELLAKAAN ole että otetaan lisää muslimeita, ”pakolaisia”… Syöpää ei paranneta lisäämällä syöpäsoluja.

  14
 19. Karmeita tapahtuu ruotsissa ,toisenkin nuoren naisen katoamisesta on uutisoitu ,taisi olla vielä pahoin pilatussa kaupungissa rannikon tuntumassa. Kummaa..,Wallander jutuissa syyllinen on melkein aina ruotsalainen kantis ja uhri mtu, mieluiten arabi tai afrikasta ,sitten totuus on kuitenkin maassa aivan toinen?

 20. asiasta sivuun mut: tais olla just wallander jossa alkuun oltiin realisteja mutta muutos käsikirjoituksiin tuli nopeasti viralliseen agendaan sopivaksi. ja anteeksi että vanhoja muistelen!

 21. Nämä rikastuttajathan ovat etopeleja vokottelemaan aivan kuin saksalaiset aikoinaan. ne hierovat itsseensä jotain kiimabalsamia, mitä keinoaj kantaporukka ei osaa, No ehkä ruottalaiset. Siinä on lapsentekoon luotu tyttö sitten aivan lääpällään ja jos toisella on ollut lepertelevämpi ote, niin draamahan siinä sitten on tosiasia. Kulttuuri on vaan julma, jos et ole minun, niin et ole kenekään muunkaan.

  Tuossa meidän naapuissa se haju leviää käytävään asti.

Comments are closed.