Ruotsissa satoja tuhansia ulkomaalaisia, jotka eivät ole todistaneet henkilöllisyyttään

road-949832_960_720

Ruotsissa on olemassa eräänlainen tilapäinen henkilötunnus ”samordningsnummer”, joka myönnetään henkilölle, joka ei asu vakituisesti Ruotsissa. Tilapäinen henkilötunnus myönnetään henkilölle, ja asuu vakituisesti ulkomailla, mutta vierailee Ruotsissa alle vuoden. Ja joka tarvitsee henkilötunnusta esimerkiksi vero- ym viranomaisasioissa.

Henkilöitä, joilla on tilapäinen henkilötunnus, oleskelee Ruotsissa reilu 873 000 henkilöä. Dagens Nyheterin mukaan näistä 45 % ei ole pystynyt mitenkään todistamaan henkilöllisyyttään. Tieto Dagens Nyheterille tulee rajapoliisilta, mutta myös verovirasto ja poliisi vahvistaa saman tiedon.
DN:n mukaan Verovirasto tutki vuonna 2017 reilu 4 000 tilapäistä henkilönumeroa niin selvisi, että 45 % ei ollut pystynyt vahvistamaan henkilöllisyyttään. Siitä huolimatta henkilötunnus oli myönnetty heille. Niin ikään EU:n ulkopuolelta tulleista väliaikaisella henkilötunnuksella Ruotissa elävistä 75 prosentilla ei ole oleskelu- tai työlupaa.
Rajapoliisin tutkija Marit Murphy Handelsberg kertoo DN:lle, että tilanne on riistäytynyt kokonaan viranomaisten käsistä.
– Meillä on syntynyt erillinen rinnakkaisyhteiskunta, joka vain kasvaa. Olemme kadottaneet täysin kontrollin emmekä tiedä enää keitä he ovat. Näillä ihmisillä ei ole mitään oikeuksia, mutta toisaalta emme edes tiedä minkä takia he ovat Ruotsissa, Handelsberg sanoo.
Osa näistä väliaikaisen henkilötunnuksen henkilöistä arvellaan työskentelevän täysin pimeästi tietyillä aloilla ja heitä värvätään aktiivisesti markkinoille. Vaikka asia ei tule artikkelista esille niin luultavaa on, että kolmansista maista tulleet yrittäjät käyttävät tällaista työvoimaa omissa yrityksissään.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Goobeli
Goobeli
29.11.2019 19:02

Ruotsi pääsee ennätysten kirjaan maana, joka itse kansan halusta muutti itsensä kehitysmaaksi ennätysajassa. Onnitelkaamme vajakkikansaa heidän suuresta saavutuksesta!!! Kai Afrikassa on toisia maita joiden väestöstä valtiolla itsellään ei ole mitään tietoa esim. Libya.

Jotain järkeäkin saisi olla
Jotain järkeäkin saisi olla
29.11.2019 19:21
Vastaa...  Goobeli

Hulluja nuo ruotsalaiset!

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
29.11.2019 19:05

Jahans.
Milloonkahan noita hullun mulkkuja aletaan jaella sinne tänne ja nimenomaan tänne?
Tuskin humaani ruotsinmaa noita raaskii kotimaihinsakaan polkea. Nehän voi vaikka saada
kulttuurinsa mukaisen rangaistuksen kun todetaan ex vangiksi tai isis-spedeksi.
Tai sitten vain napin silmiensä väliin elokuvatyylillä. (Suvakeille tiedoksi.->ei se nappi.)
Nyt olisisikin todella kysyntää satojen tuhansien keskitysleireille jos koskaan.
Sinne vaan niskaperseotteella koko kööri painamaan hommia.
Olisi ihan kongreettista hyötyä meille Eurooppalaisille ensimmäistä kertaa sitten 2015 invaasion!
Aamen.

Anonymous
Anonymous
29.11.2019 19:41

Miehitys armeija. Vai olisiko reservi. Islam puolueelle jo tais lupa tullakin. Ja taitaa jo kaupungin/kaupunkien tervetuloa kylteissä olla nainen säkki päällä. Ja moskeijaa pukkaa entisestään. Tyttöä ja naista raiskataan. Henkikin menee siinä sivussa. Matujengit on vallanneet kaupunginosia. Kohta luultavasti kokonaisen kaupungin. Pommit räjähtelee ja autot palaa. Ei,tuo ei ole mogadishu tms.

Eikka
Eikka
29.11.2019 19:48

Ruotsille voisi myöntää ensimmäisenä valtiona maailmassa Darwin awardin. Poistavat itsensä omatoimisesti geenipoolista, eivätkä edes tajua vastustaa asiaa.

Anonymous
Anonymous
29.11.2019 19:51

Vähän jäin ihmettelemään juttua. Ei kai nuista papereista hukanneista kehitysmaalaisista kukaan tiedä mitään, joten luku kai miljoonan huonomalla puolen?

Juha Sipilä
Juha Sipilä
29.11.2019 20:56

Olen shokissa.

Yks Yks Yks + zwei.
Yks Yks Yks + zwei.
29.11.2019 22:01

Kyllä Ruotsalainen yhteiskunta on ajautunut todella poliittisesti vaaralliseen tilanteeseen, eikä pelkästään poliittisesti. Ruotsin oikeusjärjestelmä ei enää toimi rehellisesti niitä ihmisä kohtaan jotka maksavat, esim vuokransa, veronsa, ja muut kulunsa mitkä ovat lakisääteisiä yhteiskunnassa. Nyt kun vielä otetaan huomioon semmoinen seikka, että nämä rehelliset työläiset eivät pääse työpaikoillen koska heidän autonsa on tuhopoltettu heidän omissa autokatoksissan.
Herää vain kysymys: Koska Ruotsalainen teollisuus todella herää, ja puuttuu asiaan omiensa työläisten puolesta. Se on aivan 100% varmaa, että myös teollisuus kärsii valtavat tappiot vuositasolla näitten ”villien” järjettömistä toiminnasta.
Kysynkin nyt, että koska arvioitte, milloin Ruotsin teollisuus puuttuu kaaoksen keskelle mikä vallitsee Ruotsissa tällä hetkellä.? Valaisen vielä tilanetta näin. Se ei ole politikot jotka ohjaavat yhteiskuntiamme. Yhteiskuntiamme ohjaa teollisuus, ja niiden työläiset.! Pankaa tämä asia aina mieleen, vaikka kuinka olette Antti Rinteen kannattajia..Politikot ovat ”vain” pelinappuloita työläisen, ja teollisuuden välilliä.!
Meidän pohjoismaiden työläisten / teollisuuden suurin uhka pohjoismaissa on tällä hetkellä. Feministit / Kommunistit, ja tietenkin tämä halliton maahanmuutto.
Nyt kun PT-Median tilanne avauksessa on kysessä hekilöitä jotka ei omista miinkään valtakunnan henkilöpapereita. Olisitko valmis, esim antamaan tekohegitystä makaavalle Arabille kadunkulmassa. Saati sitten Afrikkalaiselle.? Katellkaa henkilön paperit ennen kuin ryhdytte toimenpiteisiin. Älkää missään nimessä alkako omiin toimenpiteisiin, jos henkilöltä ei löydy papereita jotka vahvistaa hänen henkilötunnuksensa. Suurin osahan on näistä käveleviä Ebola / Aids-viruksia. Olkaa tarkkoja terveydestänne…
.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
1.12.2019 01:34

Tekohengitystä annetaan kaikille kansalaisuudesta huolimatta. Tautihan se voi olla kenellä tahansa.

Kiitos!
Kiitos!
30.11.2019 00:08

Kiitos Fretun ja Steffon on maa pilattu ja kansa vaipumassa depressioon. 10% syö mielialalääkkeitä paitsi Värmlannissa, siellä syö 20%.

Proffa
Proffa
30.11.2019 05:13

Sama on Suomessa yli 100 000 ulkomaalaista oleskelee Suomessa ja kukaan ei tiedä keitä he ovat. Huolestuttavaa on se, että määrä kasvaa, koska avoimien rajojen takia Suomeen voi tulla koska tahansa kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen ja laittomasti maahan tuleva ilman mitään henkilöllisyyspapereita. Kokoomus käyttää näitä alentamaan palkkoja ja lisäämään kantaväestön työttömyytta. Suurin osa noistakin tekee Suomessa pimeitä töitä, josta ei makseta veroja. Kaikki paska mitä tapahtuu Ruotsissa on jo Suomessa pienemmässä muodossa tai tulee myöhemmin ja Suomen tilanne pahenee jatkuvasti.

Sivusta seuraaja
Sivusta seuraaja
30.11.2019 05:31

Noiden poistaminen on normaali keinoin mahdoton homma poliisille kun heitä suojelee suvakkilauma ja maanmiehet.Pohjoismaista ja Euroopasta tulee amerikan kaltaine tilanne että eri maissa valetelee miljoonia jotka eivät ole kirjoissa ja kansaissa. Tekevät rikosia, raiskaavat surutta ym. Ja se että poliisi edes yrittää poistaa heitä, on meillä ministeri joka ärähtää heti jonkun keksityn jutun takia ja lailliset palautukset lyödään heti jäihin.Ainostaan rikollisuuteen liittyvät matu ghetot lisääntyvät kuten Ruotsissa on käynyt.

Leso
Leso
30.11.2019 07:29

PT-media: ”– Meillä on syntynyt erillinen rinnakkaisyhteiskunta, joka vain kasvaa. Olemme kadottaneet täysin kontrollin emmekä tiedä enää keitä he ovat. Näillä ihmisillä ei ole mitään oikeuksia, mutta toisaalta emme edes tiedä minkä takia he ovat Ruotsissa, Handelsberg sanoo.”
Missä kohtaa ei ole menty takaisin metsään ja puun latvaan ylös asti? Ois nimittäin aika.
Se on kattokaatten sillä lailla, lailla, heheh, että paperiton ihminen ei todellakaan ole olemassa;
paperiton ihminen on omavalinteisesti vapaata riistaa.
Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. En mitenkään käsitä, että mikä estää.
Ihmisellä ei ole silleen lisääntymisaikaa. Se on yks ja sama milloin panee.
Ei niitä turhaan nimitetä kuukautisiksi. Ihan pystyy lisääntyyn vuodenaikaan katsomatta.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
1.12.2019 00:40
Vastaa...  Leso

Leso on nyt suotta ottanut sukupuoliroolia?