Poliisi ja pelastuslaitos useiden rakettitulitusten kohteena

shower-of-sparks-3115784_960_720.jpg

Uudenvuoden juhlat menivät Ruotsissa samaan tapaan kuin aiempinakin vuosina. Poliiseja, ambulansseja ja palomiehiä ammuttiin raketeilla.

Kalmarissa poliisi joutui rakettikeskityksen kohteeksi. Poliisi joutui hylkäämään auton ja hakeutui sisätiloihin suojaan. Tässä yhteydessä auton ikkunat mätkittiin palasiksi.
Borlängessä saatiin palohälytys. Kun poliisi saapui paikalle, joutui partio rakettitulituksen kohteeksi. Poliisi joutui antamaan palolaitokselle käskyn olla tulematta paikalle ja parvekkeella ollut palo sai sammua omia aikojaan. Yksi poliisi sai osumaa sen verran, että sairaalassa piti käydä.
Trollhättanissa uusruotsalaiset ajoivat Kronogårdenissa partioineen poliisipartion pois paikalta. Autoa kohti ammuttiin kymmeniä raketteja ja heitettiin kiviä. Partio joutui perääntymään rintamalinjojen taakse.
Rakettitulitus ei ole mikään uusi ilmiö vaan se alkaa ja loppuu uudenvuoden molemmin puolin pari viikkoa. Takavuosina uusruotsalaiset ovat tehneet omia köyhän miehen sinkoja eli raketti on laitettu jonkilaiseen putkeen, jolloin raketin voi miten kuten tähdätä.
Itse jouduin rakettitulituksen kohteeksi muutama vuosi sitten Tukholmassa kun uusruotsalaiset afrikaanonuorukaiset ampuivat parvekkeelta useita raketteja päin ja yksi räjähti aivan silmieni edessä. En tyytynyt kohtalooni vaan rikoin kerrostalon alaoven lasin ja menin soittelemaan huoneiston ovikelloa. Pahoinpitelin asunnossa olleen afrikkalaisen isän ja sain siitä käräjäoikeudessa 3 kuukautta ehdotonta vankeutta, jonka hovioikeus muutti ehdolliseksi.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Karma

Näin se menee ja tulisi mennäkkin: Karma puree persuksiin.
Noitten tulee ymmärtää että jos valkoista miestä häiritsee niin saa opastusta ja usein vielä nopeasti.

watch out

Puoluepoliittisesti sitoutumattomana esiintyvän Silakat-liikkeen julistuksesta “Olemme poliittisesti sitoutumaton liike ja taistelemme Perussuomalaisten äärioikeistolaista politiikkaa vastaan” on jo heti ristiriita, joka on jäänyt huomaamatta ainoastaan liikkeen nokkelilta perustajilta. Maamme establishmentin poliittisesta epätoivosta kertoo paljon se, että persukaunaiset punavihreät toimittajat ja kaikki valtapuolueet näyttävät vihreää valoa jopa näin hullunkuriselle yritelmälle. Kyseessä on selvästi valtajärjestelmän hyväksymä painostusjärjestö, joka on selkäydinreaktio kansallismielisyyden nousulle.
Luultavasti toiveena on synnyttää keskiluokkainen versio Lumpen prole -huligaanien Antifa-järjestöstä. Aivan kuten sardiiniliike Italiassa, suomalaisen version tarkoituksena on häiritä kaikkia kansallismielisten laillisia tilaisuuksia äärivasemmiston omavaltaisella ja siten rikollisella No platform -taktiikalla. Perussuomalaisten Jussi Halla-aho sanookin some-päivityksessään, että tällainen ryhmittymä “”puolustaa” demokratiaa häiritsemällä demokraattista osallistumista esim. maalittamalla somekeskustelijoita ja ilmiantamalla näitä työnantajille, masinoimalla boikottikampanjoita, askartelemalla hyvin väsyneitä persumeemejä ja rähinoimällä laillisissa poliittisissa tilaisuuksissa”.
Mediabuustista huolimatta Koskelan ja kumppanien projekti on kaatumassa jo alkumetreillä puna-khmereiltä tuttuun ehdottomuuteen. Aidosti liberaaleja kannattajia on potkittu ennätysajassa pois liikkeen somesivulta, koska he eivät ole ylläpitäjien mielestä allekirjoittaneet 100-prosenttisesti esikunnan määräämää doktriinia. Silakat-liikkeestä on vajaan viikon aikana tullutkin yksi somen suurimmista vitseistä, sillä kaikki sen ulostulot ja sisäiset sensuuritoimet ovat synnyttäneet valtavan määrän tahatonta komiikkaa. Jatkakaa vain samaan malliin!

Acc358

“Puoluepoliittisesti sitoutumattomana esiintyvän Silakat-liikkeen julistuksesta…”
Silakoista tulee mieleen kalaparvi, jossa yksilö ei ajattele mitään vaan seuraa parvea. Nimi kuvaa hyvin suvakkeja.

kanander

Suvaitsematon kyttääjäporukka se on. Uuskommunistinen pyrähdys politiikassa. Niille pitäisi järjestää lättykestit.

Bjarne

Ei vaan suvaitsevaiset lettukestit. Dialogi toimii paremmin, kuten Ruotsin Jan Jönssön on todistanut. 🙂

Tapiola

Aika hurjaa. Siellä on varmaan pleksi ala-ovessa tänä päivänäkin? Kirjoittaja ojensi kansanryhmää ansiokkaasti, mutta sehän siinä on ikävää ainakin se oikeusprosessi.
Poliisipartio Trollihelvhättänissa perääntyi uutta tilannearviota varten? Kyllä ne siellä tietää miten veitikoita käsitellään. Vielä poliisimaijaan ruskeaa raitaa keltaisen viereen ja tekstiä Pizza-Kebabi E<press, niin ei tarvii perääntyä enää.

Tapiola

Pystyykö PT jo tällä hetkellä jostain “mittareista” näkemään, onko UV meno Ruotsissa mm Tukholmassa ollut kiivaampaa tänä vuonna? Tässähän saattaa poliisille tulla vielä marssiväsymys Loppiaisen jälkeen? Sitä vaan ottia tuota, että joskus se Big Bang tapahtuu vaikka metrossa tai jollain stadionilla ym. ja sitten viimeistään entinen hitsari saa sen odottamansa kestoerectuslimbuksen.

Tapiola

Voisin tietysti teeskennellä, mutta kyllä se on pettymys kuulla. Tämä shaisse sitten jatkuu vaan. Se jatkuu vaan medelswenssonien kustannuksella… jaa noh, jospa Ruotsidemokraatit jatkaa nousuaan, edes.
Olihan tuo Tasavallan Presidentinkin ulostulo tänään vähän erikoinen istua nyt pöydän ääressä ikään kuin vastenmielisesti vinossa toinen käsi piilossa twitter-napilla. Se somepaska pitäisi oikeastaan kieltää hallinnolta kaikilla tasoilla.

Anonymous

Niin, olen hieman ihmetellyt ettei maahanmuutto Ruotsiin ole mitenkään hiljentynyt, vaikka vuosittaista vaihtelua onkin. Eikä Ruotsissa myöskään käydä aiheesta kunnon keskusteluita, joten muutosta on ihan turha odottaa ainakaan lähitulevaisuudessa. Olisihan Ruotsilla jo nytkin joitain työkaluja rajoittaa maahanmuuttoa ja esimerkiksi tehostaa karkotuksia sekä käännytyksiä, mutta niitäkään mahdollisuuksia svenssonit eivät edes käytä…!

Jack

Vähän sellainen olo että homma “päättyy” siihen että jommalla kummalla puolella joku ampuukin aseella ja joka paikassa aletaan ammuskelemaan kivien heittämisen sijasta.
Poliisi varmaan tiedostaa tilanteen, että tuo on viimeinen asia ja mihin se johtaa, mutta yksittäinen poliisi voi aseeseen turvautua jos pokka pettää pahassa paikassa.

Tulevaisuus näyttää synkälle

Totahan se suvakkius on. Annetaan periksi ja hymistellään. Jossain vaiheessa meno menee sietämättömäksi ja vesilasi läikkyy yli ja sen jälkeen on piru irti.
Ainoa keino on pistää ehdoton stoppi kehitysmaalaisten maahanmuutolle ja palauttaa niitä roimasti takas kotimaihinsa..mutta sitä saa odottaa..valitettavasti näyttää, että meidän yhteiskunta kaatuu.

rocky

Suomessa menisi varmasti raja siinä kun auto alkaa kokemaan vahinkoa.

Kova

Itse moukutin parrakkaan miehen joka heitti ilotulitteen, ilmiselvästi kohteena koirani. Näin luulin, kun huusi ”rakki”. Osoittautui alaikäiseksi turvapaikansaaneeksi jolta oli vahingossa syttynyt ilotulite lipevennyt kädestä ja lentänyt noin 5:n mertin matkan. 1v8kk kovaa istumista, koska vammoitta jäämisen sijasta lapsi oli traumatisoitunut pahoin ja tarvitsi psykiatrista apua. Korvattavaa 12000€ uhrille, 7000€ valtiolle ja rikosuhrimaksu 2500€.

mika

No voi helvetti!!

PastoriNikulainen

Pastori ei pyhänä hiippailijana halua pahoittaa ja pilata kenenkään mieltä näin uutena vuosikymmenenä,-
mutta tätä samaa “apinointia” on tapahtunut myös helsingissä tänä uutena vuotena.
Media vain on asiasta hiljaa kuin ylihyvin banaaneja syönyt apina afrikassa.
Pastorista tässä onkin ainoa pätevä syy rakettien kieltoon.
Jos rajat olisi pidetty järkevästi kiinni, ei pastori kannattaisi rakettien kieltämistä lähes lainkaan.
Aamenia ja upiaa uutta vuosikymmentä, vielä kun siitä nauttia kerkeämme!
Glopalistit haistakoon pyhän paskan.

mika

“Media vain on asiasta hiljaa kuin ylihyvin banaaneja syönyt apina afrikassa.”
Tai yhtä hiljaa kuin nyt saksan 30 apinaa jotka kuolivat tulipalossa.
Pahimmat pelkomme kävivät toteen, sanoo eläintarhan edustaja.. no öö pitäisi ne turvallisuussuunnitelmat tehdä ajoissa etukäteen eli miettiä että jos vaikka syttyy tulipalo niin miten saadaan apinat turvaan?
Näiden muiden älykkyydeltään liki apinoita kohdalla pitää myös laatia suunnitelma, miten ne saadaan savustettua ulos maasta ennenkuin loputkin palaa.

Uusi vuosi, uudet kujeet

Well. Tämän kaiken hilpeyden sekaan; http://www.mahdollisuus.fi/stoorit. Säväkkää lukemista alkavaan vuoteen. Kaikille aina parempaa uutta vuotta 2020! Yritetään selvitä hengissä.

Särmääjä

Suomessakin alkaa kasvamaan sama kulttuuri ja taposlaiset vaan sössöttää jotakin twitterissä. Helsingissä kymmebiä tapauksia pelkästään poliisille ilmotettu plus vielä ne ählämöinnit joita ei ilmoteta. Myös Turussa ja Oulussa ollu jotain ja varmasti myös Espoossa ja Viljastanissa (Vantaa).

M

“…sain siitä käräjäoikeudessa 3 kuukautta ehdotonta…”
Suomessa lienee mahdotonta saada pahoinpitelystä ehdotonta, ellei ole jo jonkinlaista CV:tä valmiina.

Suomi FInland

“Itse jouduin rakettitulituksen kohteeksi muutama vuosi sitten Tukholmassa kun uusruotsalaiset afrikaanonuorukaiset ampuivat parvekkeelta useita raketteja päin ja yksi räjähti aivan silmieni edessä. En tyytynyt kohtalooni vaan rikoin kerrostalon alaoven lasin ja menin soittelemaan huoneiston ovikelloa. Pahoinpitelin asunnossa olleen afrikkalaisen isän ja sain siitä käräjäoikeudessa 3 kuukautta ehdotonta vankeutta, jonka hovioikeus muutti ehdolliseksi.”
Poliisilta ja oikeuslaitokselta olisi ollut mahdoton saada apua tuossa tilanteessa. Joka muuta väittää, puhuu paskaa.