Uudenvuoden linjapuhe

shower-of-sparks-3115784_960_720

Uudenvuoden puheissa niin Suomessa kuin Ruotsissa on kerrottu kuinka vihapuhe on lisääntynyt. Sen pitääkin lisääntyä.

Joka jätkän pitää treenata sen verran, että jaksaa kantaa kaksi sätkivää kehitysmaalaista pakkopalautuskoneeseen. Jossain vaiheessa tulee aika kun tätä taitoa tarvitaan.  Monokulttuurin työryhmässä ollaan laitettu tavoitteeksi 1500 kilon yhteistulos, joka tarkoittaa, että vähintään 200 kiloa pitää vetää maasta, penkistä 120 ja jalkakyykyssä 150 kiloa. Näillä spekseillä pystyy kevyesti vippaamaan kaksi sätkivää 50 kiloista lampaanjalkaa olkapäille ja kantamaan heidät lentokoneeseen.
Alla videokuvaa a´la Ano Turtiainen miten treenataan kovilla kiloilla.

 
Mutta voima ei yksin riitä. Pitää olla vihainen ja harjoittaa vihapuhetta. Pitää olla oikea asenne. Joka paikassa kun on mahdollisuus tuoda esille rasismia ja vihapuhetta, se pitää myös tuoda esille. Älä osta kebabbia, se on halal-lihaa aina ja kaikkialla. Jos on pakko matkustaa taksilla katso, että kuski on paikallinen. Älä mene kehitysmaalaisten alihintaisiin partureihin vaan osta palvelu paikalliselta toimijalta. Älä anna kehitysmaista tulleiden miesten hyppiä silmille. Kun he etuilevat jonossa sano heille “ei kiitos kehitysmaiden tavoille”.
Suosi paikallista ruokaa. Osta lihat, kalat ja vihannekset paikallisilta tuottajilta äläkä osta Tanskasta tai Hollannista tuotua halpaa halal-lihaa. Kaikki liha, mikä tulee Tanskasta tai Hollannista, jotka ovat Ruotsiin ja Suomeen tuodun lihan suurimpia lähtömaita, ovat halal-lihaa, vaikka sitä ei tuotepakkauksen selosteessa välttämättä erikseen mainita. Kaikki kananliha, joka tulee Tanskasta on aina halal-lihaa.
Alla kuvia ICA:n Basic halal-kananlihasta ja Willyksen halal-lampaanlihasta. Ylemmässä kuvassa paketin vasemmassa alareunassa on merkintä arabian kielellä halal. Alemmassa  kuvassa ICA:n kanafileessä on tuoteselosteessa pieni maininta “Halal hyväksytty”. Tuottajamaa Tanska. Molemmat tuotteet ovat normaalisti myytävinä kaupoissa ja ne on asetettu lihatiskille ilman mitään erityistä mainintaa halal-tuotteista.
Qibbla Halal Lammgrytbitar Halal Fryst
qqmp2w5pu107k4k6xtt7mih4qa0dgl2.jpeg
 
En tiedä mikä monopooli Suomessa on ruotsalaisten kauppaketjujen tuotteilla, mutta ainakin Virossa Coop ja Rimi-kauppaketjut ovat ruotsalaisomisteisia kauppoja. Rimi on ruotsalaisen ICA:n sisaryhtiö ja se myy tuota samaa halal-kanaa Virossa. Ainoa ero on se, että pakkaukseen on laitettu vironkielinen tarra ruotsinkielisen pakkausselosteen päälle ja siinä ei enää mainita sanaa “halal-sertifioitu”. Luultavasti Suomeen tuotava tanskalainen ja hollantilainen liha ja kana ovat sitä samaa halalia sillä erotuksella, että suomalaiset ketjut itse pakkaavat lihan omiin pakkauksiin ja halal-merkintä yksinkertaisesti jätetään pois.
Coop taas on ihan puhtaasti ruotsalainen ketju ja se myy alla olevaa samaa halal-lihaa myös Virossa. Viron pakkauksissa ruotsalaisen tuoteselosteen päälle lätkäistään vain vironkielinen tarra eikä siinäkään ole mainintaa halalista. Kuva alla Coopin lampaanlihasta. Halal-merkintä oikeassa yläreunassa.
Fårfärs (block)
Kannattaa myös huomata, että ainakin ICA ja Willys myy halal-sertifioitua juustoa. Juustoissa on samanlainen pyöreä leima kuin ylläolevassa lampaanlihassa. Halal-juusto tulee yleisesti Hollannista.
Halal tarkoittaa “hyväksyttyä ruokaa” muslimikielessä. Useimmat muslimit eivät syö kuin halal-ruokaa, joka tarkoittaa sitä, että kun eläin teurastetaan niin sen kurkku käännetään Mekkaa kohti ja samalla loihe lausumaan allahu akbar. Teurastajan pitää olla uskovainen muslimi. Islamin lakien mukaan eläimen pitää olla hengissä ja tajuissaan kun lutkut vedetään auki. Suomen ja Ruotsin lakien mukaan eläimen pitää olla tajuton kun kurkku viilletään auki, mutta koska suurin osa hala-lihasta tulee Hollannista tai Tanskasta niin on luultavaa, että näissä maissa tajuttomuus-tulkinta on hieman avarampi.
Joten, pidä tarkka huoli mitä lihaa kaupasta ostat. Kannattaa kysyä paikalliselta kauppiaalta lihan alkuperästä. Jos liha tulee Tanskasta tai Hollannista niin silloin tuet islam-invaasiota. Kunnon rasisti ei syö mitään allahu akbar-lihaa vaan ostaa kotimaisen tuottajan lähiruokaa tai vetelee kasvisruokaa.
 

Subscribe
Notify of
guest
51 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sellaseks tää on mennyt

Viherkommunistisessa suvakkiutopiassa ei sallita eriäviä mielipiteitä vaan ne on vihapuhetta tai kiihottamista kansanryhmää kohtaan.

Anonymous

Suomessa kokka ja linjapuheet ,ainakin totuus media lukijit tulkitsi koskevan vihevasenmiston kilpailevia puolueita ja tukevan voimakaasti kasvaa islamin valta-asemaa ,olin vähän pöyristynyt kyllä ,tosin kuva välittyy median hyväksymisistä mielipiteistä ja näiden peukutuskin tarvisee osoite ja kotipaikkatiedot niin , jäipä vaikutelma tilatuista juhlapuheesta valkoiduille kuulijoille… Siinä mielessä kun tuon näyttivät käsittäneen, oli kuin “bensaa koulupaloon” tuolla kuuljoissa joilla oikea mieli ja vallitsee. Ikävä sanoa mutta siltä tämä näyttää että vastakkain asettulu pikenminkin kasvaa ja islamin asema on nyt erityisen vahva globalisti-puolueiden johdossa , myös evl. on kontillaan ja olihan edellisen hallituksen Pm Rinne jo hyväksymässä puheiden tasolla islamin verotusoikeutta kirkollisverona ,en tiedä onko missään pohjoismaassa menty edes ajatuksen tasolla näin pitkälle mekkaan ? Ulkomailla asuvilta tutuilta tuli melko hämmentyneitä kommentteja Helsingin toreilta näytetyistä uudenvuoden juhlijoista, monet ihmetteli suomalaisten määrää….

Joku

Hyviä vinkkejä! Itsekin suosin aina kotimaista taksia ja en asioi kaupoissa ulkomaalaisten kanssa. Ruokakaupoissa jätän ostokset kassalla, jos paikalla ei ole yhtään suomalaista kassaa.

Anonymous

Melko radikaalia mutta business is war…

Anonymous

Toivottavasti et syylisty laittomuuteen tai peräti rasimiin, noin toimiessa tänään. Muistan ajan jolloin kampanjoitiin kotimaisen palvelun ja tuotannon puolesta, se oli kunniakasta aikaa. Toimin kyllä itsekkin niin etten käytä mtu. palveluita kuin äärimäisen harvoin ja jos valittavissa on aina suomalainen ensin , vihareaktiota tuo on synnyttänyt muutaman kerran taxin palveluiden kohdalla, husuleiden kyytiin en mene ja uskonkin ,että kotimaisen taxin kysyntä on hyvässä kasvussa, toivotaan ettei pakkokeinot ulotu palveluihin ,kuten Ylen kohdalla kävi. Oliko muuten Löfven joka sanoin hiljattain jotain siihen suuntaan ,että kaikki on ruotsalaisten omaa syytä kun käyttävät pimeitä partureita ja ostavat huumeensa ulkomaiselta jengiltä ..,tai jotain sinnepäin.

peräpää

Presidentti Niinistö heräsi varmaankin tuon silakka-liikkeen myötä.
Siinähän ulkomaiset tahot masinoivat kansan kahtiajakoa maalittamalla hirvittävän samalla lailla kuin tapahtui 1917.
Silloin 1917 taluttivat Suomen punikkeja omistavaa kansanryhmää vastaan Venäjän bolsevikit, nyt EU:n internatsit persujen kimppuun. Jopa nimeä myöten kopioitu ulkomailta tämä kansan kahtiajakoprojekti.
Identtistä toimintaa; silloin asein nyt sanan säilällä.

Anonymous

Nämä presidenttien puheet vaatii ainakin suomessa yleensä korkean tason tulkkauksen ja sittenkin jää epäselväksi mitä on tarkoitettu ,silloin ihmiset ymmärtää että voi olla kyse viisaudesta? tai vaan lätinää viran puolesta. Tämän puhetyylin arvoituksineen lanseerasi Koivisto aikoinaan ja perinne jatkuu .Olen kyllä ymmärtänyt että presidentin puolue (entinen) kuuluu kiihkoglobalisti liikeen kärkeen meilläkin. Näkyy tuolla foorumeilla juhlapuheista joku löytäneen kätkettyjä uhkauksiakin ,tai lupauksia tuosta vinkkelistä , toisinajattelijat voi joutua vankilaan niinhän aina, jos vallan säilytys sitä vaatii ja demokratia on pois suljettu keinovalikoimasta , tuo näkymä lienee sieltä pilaantuneen kalan liikkeestä masinoitua ja koettu pahinmillaan lupauksena tai lupana kovempaan toimintaan ,näinhän komukat toimi 60 luvulla ja ääriglobalistit tänään toimii. Tuo vallan kova kielenkäyttö taisi tulla kuvaan 2015 tapahtumien jälkeen ja tuolloin haluttiin vääriksi koettujen toimien arvostelijat vaientaan ,eräänlaisilla poikkeustilan laiella. Ikävä sanoa mutta näyttää vaan pahempaan päin menevän ja kiihtyvään tahtiin.

KJ

Jep ja Sauli on nyt kovasti pudottamassa presidentin valtaoikeuksia. Onpa vaikea arvata miksi. Arvasin tämän.
Silloin kiihkoglobalistit [viherkommarit] pääsevät hajoittamaan Suomea muuttamalla lakeja, joita presidentin ei tarvitse allekirjoittaa.
Koivistosta tämä alkoi ja Tavja Halonen vei aatetta eteenpäin. Poistatti miinat ja sekoitti sisä- ja ulkopolitiikkaa itsensä näköiseksi.

Hutisalo

Hmmm…mahtoikohan salen puheen kirjoittaa ruova runotyttö???

Näin on

Niin olen elänyt / kuluttanut, että yhtäkään ählämiä ei tule tuettua tms. Ja siitä pidetään kiinni.

Tero Halali

Halalpaskan lisäksi Tanskassa on sikaloissa, kanaloissa jne. usein salmonellaa joten on todellakin syytä olla ostamatta mitään lihatuotetta joka tulee Tanskasta. Esim. Rose Poultry (tms)- nimiset tuotteet ovat kaikki halalia ja karmeita muutenkin.
Aika järkkyä muuten että Suvakki- Saksassa, Riems- nimisellä saarella joka on vain 150 km Ruotsin rajasta, tehdään eläinkokeita rabieksella, ebolalla jne. Terroristit eivät ole vielä hoksanneet tätä…?
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/detta-ar-tysklands-farligaste-o

Fatwantarkistaja

Tero Eräänä jouluna tanskalaisissa kinkuissa oli sairaalabakteeria. En tiennyt tuotantoeläimiä leikattavan sairaaloissa. Ei kuulemma ollut vaaraksi. Onhan se turvallista viettää viikkoja sairaalassa, josta se bakteerikin tuli alunperin.

M

Sinänsähän moniresistenttejä bakteereja alkaa olla kaikkialla. Niitähän haudotaan Intiassa oikein urakalla. Antibiootteja myydään pienissä kojuissa jonkinlaisena yleisrohtona ja lääketehtaat päästävät niitä viemäreihin. Kyllä ne sieltä ainakin leviävät, jos eivät sairaaloista.

Halalkokkeli?

Entäs se kokkelin ja cannabiksen osto?

harr harr

Tähän pyritään täälläkin.
Huvittaa tuon halal-homman kanssa, kun kysymykseen: “Mistäs ne asiakkaat oikeasti tietää onko se liha halalia vai ei?”, on myyjän puolesta todettu naurun kera: “Eihän ne tiedäkään!”

Acc358

Olisiko tässä halal-teurastuksen ja halal-lihan maahantuonnin, myynnin ja jakelun kieltävän kansalaisaloitteen paikka. Maahantuotavan lihan olisi oltava suomalaisten määräysten mukaan teurastettua ja se olisi pystyttävä todistamaan.
Muslimit voisivat mennä syömään halal-lihaa sinne, missä se on sallittua. Tai ehkä heille olisi parasta muuttaa johonkin islamilaiseen maahan.

Husu uimalla Somaliaan

Valitettavasti noin ei ole, vaan veroeuroilla joudutaan kaikki työssäkäyvät ja eläkkeensä rehellisesti ansainneet tukemaan noita mulliturpia. Sauli Niinistö tuo varapresidenttimme, sillä Jennihän on se varsinainen presidentti on, kyllä kirjoittelee kaikenlaista vihapuheesta ja muusta olemattomasta, vaan ei kerro totuutta kansalle noista vaarallisiaista “”uussuomalaisista”, joita väärin “siirtolaisiksi” kutsutaan, sillä oikeampi nimitys olisi rikollisiksi. Ei passeja ei matkustusasiakirjoja, ainoa suositus taitaa olla Ruotsin sosiaalitoimiston myöntämät tukirahat, joita hakemaan tulevat myös suomesta, nuo kaapuakat ja ISIS pukarit, eivät siis taistelijat, joka sekin on väärä nimitys rikollisille terroristeille.

Anonymous

Samoin on meillä toimittu, sukulaiset myös juonessa mukana. Ja myös pidetään kiinni, maksoi mitä maksoi.

Anonymous

Siis vastasin tuolle nimimerkille joka sanoi että vain kotimaista jne.

Hade Aning

Presidentit ovat perinteisesti käsitelleet noissa puheissaan myös lähialueiden tilaa silloin kun sellaiseen on ollut aihetta. Nytkö ei Ruotsin yhteiskunnallisessa kehityksessä sellaista muka olisi ollut ?
Vihapuheen keskeinen kasvualusta on turhautuminen, mikä seuraa siitä kun toistuvasti joutuu kuuntelemaan päättäjien selittelyä ja agendamuunneltuja totuuksia.

Mummeli 62

On se hemmetti kumma, jos oot erimieltä jostain asiasta, niin se on heti vihapuhetta!!!!!

KJ

Ja koska vihapuhetta ei ole vielä lakikirjassa, pyöristetään se kiihotukseksi kansanryhmää vastaan. Itseäni on kuulusteltu Israelin takia ja toisessa oli rosis hiekkoja vastaan, minkä voitin. Tulkkejakin oli kaksi kappaletta. He eivät saaneet todistettua, että olisin kiihotellut koska Israelin tapauksessa mainitsin Saudi-Arabian ja arabiinoja kiihotellessani puhuin myös arabiaa puhuvista somaleista. En ollut heilannut ja kehottanut murhaamaan uussuomalaisia. Facebookissa tämä oli tapahtunut joskus. Nyt ei ole kuin VK.

Shinta

Aletaan tulostaa omia halal-leimatarroja ja läiskitään niitä kaikkeen mahdolliseen pekonista, ja varsinkin pekonista, alkaen! Pannaan tästä kampanja pystyyn!

Matti

En syö epäjumalalle uhrattua. Raamattu kieltää.

Fatwantarkistaja

Älä pidä muita jumalia, edes Allahia.

Särmääjä

Suomen valtiolle veroja maksamalla sitä islamisaatiota parhaiten tukee niin kauan kun valtionhallinto on suomalaisvastanen. Ehkä Viron kaltasessa maassa jos ei ählämillä elinkeino pyöri se joutuu lähtemään vittuun, mutta ei pohjoismaissa.

Suomi Finland

Kaikissa muissa jään jälkeen noissa spekseissä paitsi penkissä. Melko lähellä noita tuloksia (kyykky 150/mave 200) olen eikä kestä kauaa, ennen kuin nuo on saavutettu. Paljonko Juneksen, Tiinan, Tuukan ja Paavon penkki on tällä hetkellä? Entäpä muiden?

Suomi Finland

Siinä on kyllä hurja mies. 20 vuotta sitten pääsin itsekin 150 kiloon, mutta ei ollut toivoakaan päästä siitä eteenpäin.

Tapiola

Olen hieman ulkona noista penkkijutuista– kin. Täällä agraarimaailmassa itsellä ainoa pysyvä väline on hieman alle 90kg vanha rajapyykki. Pitkulainen teräviä särmiä omaava mekanmusta kivi, jota kanniskelen aina toisinaan paikasta toiseen. Sellainen 100m kerrallaan.
Kerran nuorempana kannoin sen aika syvälle metsään ja hain seuraavalla viikolla pois. Kuvitteellisesti voisi ajatella jonkun marjastajan ihmetelleen ” ihan taatusti tässä oli sellainen iso kivi toissa päivänä”.

Huru-ukko

Musta kivi mainittu. Oliko se Kaaban musta kivi kenties? Senhän joutaisi sinne metsään jättääkin.
Tuosta lihasta, menen taasen huomenissa ostamaan lihaa joka taatusti on halal-vapaata kotimaista. Paikallisilta tuottajilta, paikallisen terurastamon teurastamaa täyttä lihaa ilman mitään lisä- tai muita aineita. Ehkä hivenen kalliimpaa, mutta taatusti syötävää joka suupala. Herkutteluhetki huomiselle: Hevosen sisäfilee pihvi, valkosipuliperunat ja iso lasillinen hyvää punaviiniä.
Nam nam, maistuis varmaan sullekin:)

Tapiola

No ihan wittuuttaan sen mekan mainitsin. Onhan ne vanhat pyykit historiaa. Suuremman osan 1800lukua se hoiti virkaansa ja muutama vuosi Vapaussodan jälkeen tilusjärjestelyissä jäi virattomaksi. Kun -80 alkuvuosina jälleen kerran karahti auroihin, niin toin sen eläkepäiville pihapiiriin.
Hyvä liha on aina hintansa väärti, vaikka ymmärrän nyky Suomessa monen hairahtuvan vaikka tanskalaiseen vähistään. Ei ikinä Uuden Seelannin lammasta ja saksalaisestakaan mene enää takuuseen. Koskaan en ole karvapitsaa ostanut.

Anonymous

No myönnetään. Paska kunto on täällä. Vaikka menneitä ei muistella, muistellaan kuitenkin. 10 v sitten olin hyvässä kondiksessa. Urheilin jne. Kunnes tuli kriisit. Painoin 98 kiloa. Kriisin jälkeen painoin 64 kiloa. Nyt kun olen alkanut toipua, nostelen taas pikkuhiljaa painoja. Tavoite on öenkistä vähintään oma paino.

Anonymous

Toivottavasti et syylisty laittomuuteen tai peräti rasimiin, noin toimiessa tänään. Muistan ajan jolloin kampanjoitiin kotimaisen palvelun ja tuotannon puolesta, se oli kunniakasta aikaa. Toimin kyllä itsekkin niin etten käytä mtu. palveluita kuin äärimäisen harvoin ja jos valittavissa on aina suomalainen ensin , vihareaktiota tuo on synnyttänyt muutaman kerran taxin palveluiden kohdalla, husuleiden kyytiin en mene ja uskonkin ,että kotimaisen taxin kysyntä on hyvässä kasvussa, toivotaan ettei pakkokeinot ulotu palveluihin ,kuten Ylen kohdalla kävi. Oliko muuten Löfven joka sanoin hiljattain jotain siihen suuntaan ,että kaikki on ruotsalaisten omaa syytä kun käyttävät pimeitä partureita ja ostavat huumeensa ulkomaiselta jengiltä ..,tai jotain sinnepäin.

Anonymous

Outoaika
On siis mahdollista että meillä myydään ihmisille tietämättään halal teurastuttua lihaa, mistä tiedän juuri syömäni kinkun viimeiset hetket? olisi hyvä tietää varmuudella ettei sikaani ole koskenut millään tapaa vääräuskoinen ,minulle sika on nimittäin pyhä eläin enkä hyväksy edes teurastamon auton pesijäksi muslimia ? Luulisi että viherpiiperöissä herättäisi melkoisen elämän jos vaikka minkki tapetaisiin kurkun viilolla auki , mutta ei lisäksi nuo syö valtaosan silakoista nykyään. Outoa sekin että kristinuskoa kiihkeästi vastustavat vihvassarit yms. sukupuollettomuus uskovat, palvovat islamisteja ja tuovat heitä maahan, onko kysymys kuitenkin vain jakomielitaudin oireista ja kollektiivisen mielisairauden itsetuhoisesta psykoosi tilasta?

KJ

Senkun keksit niin pääsisit historian kirjoihin.

PastoriNikulainen

Kyllä oli asiapitoinen saarna kertakaikkisesti!
Pastori on niin samaa mieltä, paitsi bodausosaosaston massat “vähän” haastellisia”.
Vai että halalia tuputetaan Eurooppalaisten lautaselle, rahoittamaan
invaasiota. Ei kiitos kidutus-skeidalle.
Pastori heivaa kaiken kamelinkusisen halal lihan piakkoin jääkaapistaan
viemärin mielenkiintoiseen maailmaan, jahka sellaiseen siellä törmää.
Pthyi.
Sitä soossia ei pyhä mies kitusiinsa tunge ikimaailmassa. Ei edes vähemmän pyhän niin tulisi menetellä.
Täytyy olla perverssi ja seksuaalisesti kieroutunut otus jos kidutetun lihan syömisestä
nauttii ruokana, eikä muuten siitä nautintoa kykene saamaan.
Aamen.

M

Kai “Joka jätkän pitää treenata sen verran…” ja mainitut massatavoitteet koskevatkin monokulttuurin työryhmää eikä kaikkia maailman jätkiä.

Anonymous

Kerran kaupassa kokeili yksi “mulliturpa” etuilla jonossa ja kiilata eteeni, tönäisin tuota hitusen ja jätkä oli turpineen pikin lattiaa, mummo lähellä kiitteli minua ja sanoi että noin pitäisi kaikkien toimia.

Anonymous

Tuli muuten mielee että jos näette marketissa halal tuotteita, ottakaa siitä suora yhteys paikan johtajaan, niin tein minäkin kun näin marketin pakastealtaassa halal lihaa, ilmoitukseni otti johtaja tosissaan ja posit kaikki halal tuotteet paikallisesta prismasta.
Joten kannattaa tehdä jotain, sillä voi olla merkitystä.

Lambi

Prismastako? Uskotko tuohon itsekään? Luulen jokaisessa Prismassa myytävän Uusi-Seelantilaisen lampaanlihan olevan halal-sertifioutua, ainakin Maaseudun Tulevaisuus näin uutisoi muutama vuosi taaksepäin.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/uuden-seelannin-lampaat-ja-naudat-halal-teurastetaan-1.134326
Itse en koskaan osta Uusi-Seelantilaista lammasta, vaan ehkä noin kerta vuoteen paikallisen pienyrittäjän kasvattamia ja tilateurastamon tuotteita.

Anonymous

Ei tarvitte uskoa kun tuo on totta.
Ko kaupassa kun ei ennen ollut halal tuotteita, ja tuli joka viikko käytyä ja isoja ostoksia aina tehneenä, ei ollut tuon kaupan johtajalla näköjään tuolloin menettää asiskasta joka tuo pari sataa euro kuussa kaupan kassaan.

Fatwantarkistaja

Citymarketilla oli taannoin halalpurkitettua otusta. Arvaapa mitä siinä vieressä oli. No sikaahan siinä oli. Varmaan muslimit jättäneet ostamatta ja uhanneet tappaa kaikki, kun enää ei ko tuotetta löydy.

Suosi SUOMALAISTA

Hyviä neuvoja. Oma mielleleyhteys on noiden karvakäsien ruokapaikoista, että et voi todellakaan tietää mitä lusikoit niissä paikoissa kohti ääntä. 90-luvulla jyväskylässä karvakäsillä oli kova kilpailu pizzerioiden kesken. Oman harrastuksen kautta tuli käytyä monet kerrat jyväskylässä ja poikettiin noissa paikoissa vielä, silloin kun ei sitä asiaa ajatellut sen kummemmin. Oli kuitenkin sellainen kutina ettei noilla hinnoilla voi pärjätä jos maksaa kaikki velvoitteet yhteiskunnalle, verot ym. Kaveri tilasi aina jauhelihapizzaa ja nauratti kun oma ajatus oli että siinä voi olla vaikka koirille tarkoitettua jauhelihaa niilla hinnoilla, siksi tilasin aina tonnikalaa tai jotain meren elävää.

Terhomatti Hämeenkorpi

Vitun saatana halali-murjaanit ja kaikki heidän myötäperseilijänsä! Minä olen jo aikaa noudattanut Paten ohjeita:
En tilaa muuta kuin suyomalaisen taksin, en perkele osta halali-lihaa enkä mitään pitsarätkäleitä tai kepakkoja. Jos/kun murjaani tulee kadulla vastaan, niin rupeaa näyteikkunat kummasti kinnostamaan ja en saatana mene murjaanin parturoimaksi! Tässä näitä ohjeita nuoremmillekin!!!
Pate, hyvä, kun ohjeistit! Tuttua hyvää kamaa!

Älä mene viereen, seiso

Bussissa taas Järkyttävää Perseilyä: matuperhe eli isä, äiti ja kaksi tytärtä ikävälillä 9-13 vuotta ottivat haltuunsa 8 istumapaikkaa pelkästään makoilemalla, vaihtamalla paikkaa, pälpätyksellä, levottomuudella.
Pysäkillä taas matu-ukko ja kaksi kaapuakkaa haisi niin voimakkaasti myskintapaiselle itämaiselle amossumille että oli pakko jäädä 10 metrin päähän ja silti haju tuntui. Oksettavaa.

Tuommoinenkin virasto on olemassa

Ruotsalaisen mokuttajarahanjakajaviranomaisen pääjohtaja on tapettu(?) Bukarestissa, Romaniassa:
https://www.myndighetensst.se/

KalleK

“Uudenvuoden puheissa niin Suomessa kuin Ruotsissa on kerrottu kuinka vihapuhe on lisääntynyt. Sen pitääkin lisääntyä.”
Näin on. On hyvä, että ihmiset kyseenalaistavat monikulttuurisuuden sillä enemmän haittaa siitä on kun hyötyä.

Aappa

Vihapuhe tavallisia valkoisia ihmisiä kohtaan on lisääntynyt radikaalisti.