Silakkaklubissa mukana kaikki johtavat turvapaikka-aktivistit

59408766-a-bunch-of-dried-silver-fish-in-a-fishing-net.jpg

Saipa makeat naurut kun selasi uutta Silakka-liikkeen Facebook-sivua. Sama vanha virrenveisuu kuten rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa. Silakkaporukka tosin on sen verran täpinöissään julkisesta nosteesta, että mitään ei peitellä.

Silakkaryhmässä on ne aivan samat vasemmistolaiset turvapaikka-aktivistit kuin Rasmuksessakin. Silakkaryhmässä jatkuu sama veisuu kuin Rasmuksessa; Persut sitä Persut tätä. Kantavana teemana mm. eräällä keskisuomalaisella vasemmistolaisella opettajarouvalla on se, että Perussuomalaisten noususta seuraa 30-luvun uunituksia. Turvapaikka-aktivistit siis yksinkertaisesti näkevät Halla-ahon Hitlerinä.
Niin ikään rasmuksesta tutut vanhat mummot, jotka ovat avioituneet nuorten arabiaanomiesten kanssa saavat nyt hieman uutta täpinää ja nostetta loistatella suvaitsevaisten siskojen paisteessa; katsokaa, avioliittoni kesti eikä arabiaanomies mennyt kanssani avioon oleskeluluvan kanssa. Niin varmaan ei mennyt. Kuinka tyhmä pitää olla jos kuvittelee, että nuori panomies menee avioon jonkun vanhuuseläkkeellä olevan kuivan mummon kanssa panohalujen takia?
Yksi kantava teema näyttää Silakoilla olevan ylitse muiden; nimittäin porukka on harvinaisen yksimielistä siitä, että isiksessä olleet jihadistit sukupuoleen katsomatta on haettava ”kotiin”. Silakoiden mielestä isikseen kuuluminen ei ole rikos ja jos jotain jesidinaisia nyt on satuttu vähän raiskailemaan niin mitä sitten. Henkilö on syytön kunnes toisin todistetaan ja jos todisteita ei löydy niin henkilö on silloin syytön. Ihminen se on isis-jihadistikin.
Rasmuksessakin tätä avointa isis-sympatiaa on ollut jo pitkään, mutta Silakkakerhossa se on jos mahdollista entistä avoimempaa. Sain ryhmästä bännin kun kysyin, että eikö Silakkakerhoa kiinnosta ollenkaan ne sadat henkilöt, joilta jihadistit ovat katkoneet pään ja raiskanneet yökaudet seksiorjina olleita naisia. Ei kiinnosta. Suvaitsevainen silakka kokee sympatiaa vain ja ainoastaan jihadistia kohtaan, ei jihadistien uhreja kohtaan.
Edelleen Silakkaklubissa ollaan vilpittömän innostuneita nuorten jääkiekkomaajoukkueen ulkomaalaistaustaisista pelaajista, joka Silakkaklubin mielestä on kansainvälisyyttä. Jonkinlaista noloutta kuitenkin tunnetaan sen takia, että joukkueessa ei ole ihan puhtaasti mustia afrikaanoja tai arabaaanoja. Silakkakerholle on äärimmäisen tärkeää, että jääkiekkojoukkueessa olisi mahdollisimman vähän suomalaisia ja mahdollisimman paljon kolmansista maista tulleita nuorukaisia. Vain se ja ainoastaan se on tärkeää.
Kaikenkaikkiaan Silakkaklubi on siis ihan saman  porukan kerho kuin alpakkaliikkeet, meillä on unelma ja mitä niitä nyt on. Samat kiiluvasilmäiset fanaattiset turvapaikka-aktivistit huutavat naamat punaisina omaa agendaansa ja kaikki muu on vihapuhetta ja natsismia.
Kannattaa huomata, että Silakkaklubiin kuuluneiden jäsenten määrä on suurinpiirtein se määrän mitä Suomessa on näitä fanaatikkoja. Kerhoon saattaa liittyä muutama tuhat uteliasta, mutta kerhon syvä ydin koostuu jostain reilusta kymmenestä tuhannesta fanaatikosta.