Silakkaklubissa mukana kaikki johtavat turvapaikka-aktivistit

59408766-a-bunch-of-dried-silver-fish-in-a-fishing-net.jpg

Saipa makeat naurut kun selasi uutta Silakka-liikkeen Facebook-sivua. Sama vanha virrenveisuu kuten rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa. Silakkaporukka tosin on sen verran täpinöissään julkisesta nosteesta, että mitään ei peitellä.

Silakkaryhmässä on ne aivan samat vasemmistolaiset turvapaikka-aktivistit kuin Rasmuksessakin. Silakkaryhmässä jatkuu sama veisuu kuin Rasmuksessa; Persut sitä Persut tätä. Kantavana teemana mm. eräällä keskisuomalaisella vasemmistolaisella opettajarouvalla on se, että Perussuomalaisten noususta seuraa 30-luvun uunituksia. Turvapaikka-aktivistit siis yksinkertaisesti näkevät Halla-ahon Hitlerinä.
Niin ikään rasmuksesta tutut vanhat mummot, jotka ovat avioituneet nuorten arabiaanomiesten kanssa saavat nyt hieman uutta täpinää ja nostetta loistatella suvaitsevaisten siskojen paisteessa; katsokaa, avioliittoni kesti eikä arabiaanomies mennyt kanssani avioon oleskeluluvan kanssa. Niin varmaan ei mennyt. Kuinka tyhmä pitää olla jos kuvittelee, että nuori panomies menee avioon jonkun vanhuuseläkkeellä olevan kuivan mummon kanssa panohalujen takia?
Yksi kantava teema näyttää Silakoilla olevan ylitse muiden; nimittäin porukka on harvinaisen yksimielistä siitä, että isiksessä olleet jihadistit sukupuoleen katsomatta on haettava “kotiin”. Silakoiden mielestä isikseen kuuluminen ei ole rikos ja jos jotain jesidinaisia nyt on satuttu vähän raiskailemaan niin mitä sitten. Henkilö on syytön kunnes toisin todistetaan ja jos todisteita ei löydy niin henkilö on silloin syytön. Ihminen se on isis-jihadistikin.
Rasmuksessakin tätä avointa isis-sympatiaa on ollut jo pitkään, mutta Silakkakerhossa se on jos mahdollista entistä avoimempaa. Sain ryhmästä bännin kun kysyin, että eikö Silakkakerhoa kiinnosta ollenkaan ne sadat henkilöt, joilta jihadistit ovat katkoneet pään ja raiskanneet yökaudet seksiorjina olleita naisia. Ei kiinnosta. Suvaitsevainen silakka kokee sympatiaa vain ja ainoastaan jihadistia kohtaan, ei jihadistien uhreja kohtaan.
Edelleen Silakkaklubissa ollaan vilpittömän innostuneita nuorten jääkiekkomaajoukkueen ulkomaalaistaustaisista pelaajista, joka Silakkaklubin mielestä on kansainvälisyyttä. Jonkinlaista noloutta kuitenkin tunnetaan sen takia, että joukkueessa ei ole ihan puhtaasti mustia afrikaanoja tai arabaaanoja. Silakkakerholle on äärimmäisen tärkeää, että jääkiekkojoukkueessa olisi mahdollisimman vähän suomalaisia ja mahdollisimman paljon kolmansista maista tulleita nuorukaisia. Vain se ja ainoastaan se on tärkeää.
Kaikenkaikkiaan Silakkaklubi on siis ihan saman  porukan kerho kuin alpakkaliikkeet, meillä on unelma ja mitä niitä nyt on. Samat kiiluvasilmäiset fanaattiset turvapaikka-aktivistit huutavat naamat punaisina omaa agendaansa ja kaikki muu on vihapuhetta ja natsismia.
Kannattaa huomata, että Silakkaklubiin kuuluneiden jäsenten määrä on suurinpiirtein se määrän mitä Suomessa on näitä fanaatikkoja. Kerhoon saattaa liittyä muutama tuhat uteliasta, mutta kerhon syvä ydin koostuu jostain reilusta kymmenestä tuhannesta fanaatikosta.

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Aikansa kun silakka muhii liemissään, niin tulee paha haju. Sama noista daijuista.

Pete

Miksiköhän VikingLinen puplicverkko on blokannut pt-media.org sivuston?
Youtuben ymmärtää ja muut videopalvelut, mutta onkohan kyseessä ruotsalaiset, vai mikä…
Nuo silakka ja rasmus alkaa olla ikävystyttäviä 🙁 .

Viivan vika

Ehkä kannattais ottaa tuo PTn jälkeinen viiva pois?

hilloviiva

Väliviiva on ihan sallittu merkki domain-nimissä.

Korjaus?

“mutta kerhon syvä ydin koostuu jostain reilusta kymmenestä tuhannesta fanaatikosta.” Oliko tarkoitus sanoa, että reilusta kymmenestä? Reilu kymmenentuhatta ytimessä on jo kuin VKP(b).

Unski Tunkio

Kuinka kauan Paavolla kesti saada bannit tuolta “poliittisesti sitoutumattomalta yhteisöltä”? Itselläni kesti tunnin ja 3:n viestin ajan, että tuli bannit. Kritisoin nimittäin toisten natsittelua…

Minä

Toisten natsittelu ja rasisti-leimakirvaallä huitelut ovat vihapuheita. Eivät tosin nämä silakat, eikä hallituskaan ymmärrä asiaa niin, koska vihalla on sopiva suunta.

Lemminkäinen

Ainakin minä olen sitä mieltä että Joonas Oden on mies paikallaan Suomen jääkiekossa. Hän ratkaisi pelin Suomen hyväksi. Olen armoton “kulttuurirasisti” ja luulisin että Joonaksella ei ole minkäänlaisia kuvitelmia esimerkiksi sharialakien välttämättömyydestä “vääräuskoisille”. Silakoilla on nähdäkseni sokea piste siinä että he laskevat tasan kaiken rasismiksi, mikä ei silitä monikulttuurisuutta myötäkarvaan ja tällainen sokeus on erittäin vaarallista meille “vääräuskoisille” + tietysti myös silakka/alpakkauskovaisille itselleen.

Sutger Hauer

Vanha pimperohan haisee silakalta joten ihan kiva nimi. Antaa mummojen päteä mummelifeisbuukissa päivät pitkät sekä nussia pikku sossuapinoitaan, ei tuo lysti kauaa kestä. Mummot saavat apinoiltaan turpaan säännöllisesti ja jos käy vähän huonompi munkki niin henkikin lähtee, viimeistään silloin kuin eläkesäästöt ovat loppu ja panomummelit alkavat toivomaan että seksiapinansa menisivät töihin. Se on aivan sama mitä mieltä noi vajaat kyrvänhimoiset rumat haaskat ovat maailman menosta, he ovat nimittäin ensimmäiset jotka saavat maistaa multikulttuurin aitoa puolta. Kehotankin että panomummot hankkivat niin monta seksiapinaa kuin mahdollista niin saadaan mummot äkkiä hautoihin ja apinat rautoihin. Tämä ongelma korjaa itse itsensä.

htapokysP

Se että tosiaan näitä eivät seksuaalirikosten uhrit kiinnosta lainkaan, paljastaa jo itsessään synteettisesti ja ehkä myös maksetusti hyvesäteilevän narsistin.

Klarsyn

Ajattelevat nimen vaihdoksen nostavan huonomaineisen Rasmuksen laajemmin hyväksytyksi, mutta taitavat pilata jokaisen silakoihin liittyvän maineen, niin lapsellista ja epä-älyllistä touhu näyttää olevan. Naurettavaa on kuvitella taistelevansa 1930-luvun vainoa ja totalitaristisia virtauksia vastaan toisinajattelijoiden vainolla ja sananvapauden rajoittamisella, samat työkalut kuin Hitlerillä hieman erilainen utopia vain tähtäimessä – monikulttuurinen onnela, missä Suomea edustavan jääkiekkoilijan ei tarvitse puhua suomea, ja voi olla vaikka Yhdysvaltain kansalainen.
Niin kauan kuin pysyy netissä öyhöttämisenä, on pelkästään viihdyttävää seurattavaa; itseään ja omaa humaanisuuttaan täynnä olevat joukot eivät silti ole ihan vaaraton juttu – pahuus naamioituu aina hyvyydeksi ennen kuin ryhtyy toimimaan.

Puolueeton

Ehkä tässäkin on uusi keino vaalivaikuttamiseen. Silakoissa voi vaaleihin mennessä olla tuhansia valehenkilöitä tai paremminkin tekohenkilöitä. Taitava kaveri osaa tehdä ohjelman, joka syöttää FBiin tekohenkilöitä. Näin some toimii. Viisas lopettaa sometilinsä NYT.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mitkä ovat mätiä ennen elämäänsä ja kuoltuaankin ovat mätiä? Silakat.

Haaraliike

Silakan perusominaisuudet:
Iso suu ja pullea vatsa (biologian oppitunnilta).

Anonymous

Punavihernatsit elementissään…

Anonymous

Silakat haisee vehkeelle.

Anonymous

Epäilys heräsi heti kun media tarttui niin hanakasti uutisoimaan näistä.

peräpää

Silakka on hyvä nimi tälle porukalle.
Vanha viisaushan sanoo, että kala (silakka) ja vieraat (matu) alkavat haista parissa päivässä.

Hutisalo

Lähimarketissa oli silakat tarjouksessa. En ostanut. Eli meillä ei enää syödä paistettuja silakoita. Enää. Ikinä.

Mia Chilitantti

Tänään on surun päivä kun kaksi korkeaa johtajaamme on surmattu.

Suomi Finland

Miten niin. Tänään on ilon päivä. Olo on ollut yhtä euforiaa heti kun luin aamun uutiset.

Viivan vika

Ehkä kannattais ottaa tuo PTn jälkeinen viiva pois?

Mia Chilitantti

Nimimerkistä huolimatta en ole nainen. Mia tulee akronyymistä ‘Missing in action’. Näin meille aseiden kanssa hilluville rättipäille tapaa käydä. Meistä ei jää mitään jäljelle. Nyyh…

Anonymous

“Rasmuksessakin tätä avointa isis-sympatiaa on ollut jo pitkään, mutta Silakkakerhossa se on jos mahdollista entistä avoimempaa. Sain ryhmästä bännin kun kysyin, että eikö Silakkakerhoa kiinnosta ollenkaan ne sadat henkilöt, joilta jihadistit ovat katkoneet pään ja raiskanneet yökaudet seksiorjina olleita naisia. Ei kiinnosta. Suvaitsevainen silakka kokee sympatiaa vain ja ainoastaan jihadistia kohtaan, ei jihadistien uhreja kohtaan.”
Mitenköhän noiden siiderisilakoiden siipat tähän isishöpinöintiin suhtautuvat? Eivät kai nuoret ulkomaalaismiehetkään välttämättä arvosta Isis järjestöä.
Jesidikansan kokemukset toisen kulttuurillisesti edistyksellisen ryhmän, eli Isisin ansiosta ovat kiistattomasti olleet hirveitä. Kumpaakaan ei saa kuitenkaan kritisoida edes sen varjolla, että puolustaa toista. Kaikki Afrikan ja Lähi-idän rikkauksiin liittyvä on rasmuksessa pyhää, ja siksi yläpuolella kaiken arvostelun.

Henkka

Ihmettelen että hallituksella ei ole motivaatiota kieltää tällaista vihapuheryhmää. Maalittavat, demonisoivat ihmisiä ja valehtelevat faktoista. Mutta toisaalta, niin valehtelevat hallitus ja YLE myös.

Hade Aning

Suomeenkin on aikojen kuluessa rakennettu niin hyvät olot, että osalla porukasta on varaa yrittää saada tänne monikulttuurista anarkiaa ynnä muuta jännää. Jos reaalimonikulttuurisuus ja reaalianarkia sitten toteutuu, ei se ole enää ollenkaan niin kivaa.

jippos123

Reilut 10 000 vapaaehtoista, joukkopsykoosista kärsivää tapadhimmiä on aika paljon. Tätä se 15v sitten tehty avohoitouudistus aiheutti.
Sakkihan on ihan yhtä kuutamolla kuin vaikkapa Suomessa vaikuttava Pohjois-Koreaa fanittava porukka.
Mitä Joonas Odeniin tulee niin poikahan on pelimies isolla P:lla.

Hauki

Jos Suomessa olisi poliittisesti sitoutumaton poliisi niin olisi vain kätevää, että kaikki sekopäät löytyvät yhdestä sumpusta ja jota on helppo seurata.

Anonymous

Eilen taas katsoin Ruotsin nuorten joukkueen peliä ja merkille pantavaa oli, että kantiksia kaikki. Jotenkin ajattelen, että Pohjoismaissa olisi näissä urheilevissa nuorissa melkoisia ykköspyssyjä, jos joskus pitäisi puolustaa maata. En tiedä, olenko toiveissani oikeassa, mutta eivät nämä nuoret miehet mitään ituhippejä ole luultavasti millään elämän lohkolla.

Silliparvi

Mikäs tämmönen juttu on? Suomessa matuvanhemmat pakottivat lapsen esittämään sokeaa etc etc
Haisee silleiltä jotka ovat uineet Välimeren kautta Suomeen lypsääkseen Suomen mammoilta ja papoilta ne viimeisetkin?
https://svenska.yle.fi/artikel/2020/01/03/foraldrar-tvingade-sin-dotter-att-spela-blind-i-nastan-fyra-ar-ocksa-pappan

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Luigersson

Ei muuten ollut! Palestiinalainen MUSLIMIPERHE joka oli Ukrainan KAUTTA luikerrellut Suomeen loisimaan. Semmoinen pieni yksityiskohta jäi valtavalemedialta mainitsematta.

Luigersson

Jep, siinä ovela muslimi-iskä oli keksinyt helpon tavan saada massii ja ylimielisenä ja innostuneena päätti laittaa tyttärensä samoihin hommiin. Yhtä helposti tytärkin höynäytti silmälääkäreitä ja KELAA. Kaikki tietää miten helposti KELA lääkärit uskovat suomalaisia joilla suunnilleen kaikki raajat puuttuu ja syöpää on 99% kehossa, niin KELA lääkärit haukkuvat valehtelijoiksi, käskevät töihin ja perään lähettävät laskuja väärinmaksetuista tuista ja kutsun raastupaan. Noh, muslimeillahan ei ole tätä ongelmaa! YES AI ÄM BLAIND! WHAT?? I CANT HEAR JUUU!! I AM ALSO DEAF!! WHAT WHEEEERE AAARE YOOUUUU! GIVE ME MONEY!! Käveli varmaan vakuuttavasti päin seinää vastaanotolle tullessaan… Tuokin yritteliäs perhe ehti saada SATA TUHATTA EUROA jotka käytettiin matkailuun ja muuhun spräädäilyyn ennenkuin tytär perkele sai omantunnontuskia ja käräytti. Voitteko kuvitella sitä kunniamurhan määrää mitä tytär saa kokea kunhan iskä pääsee vankilasta? Vitun kakara pilasi idioottivarman miljoonabisneksen, isin kunnia koki kolauksen! Iltalehti salasi muslimitaustan ja Iltalehti mainitsi ainoastaan Ukrainan, niin että voisi olettaa heidän olleen Ukrainalaisia..

Irmeli

Haisee pahasti mädille silakoille….Siinä porukassa pätee vanha sanonta…. joukossa tyhmyys tiivistyy.

Tari Jervo

Jos noiden yksittäisten punikki imbe-sillien tyhmyys vielä tiivistyy niin seurauksena voi helposti olla n.s supermassiveasshole.

Esa

Alkaa vaikuttamaan jo niin hauskalta porukalta, että joutuuko tässä oikein avaamaan facen pitkästä aikaa.

Ilmari

Mukana on mm Eva Biaudet. Jo se riittää siten, että Silakoista on pysyttävä mahdollisimman kaukana.

Lee Andersson

Imbesilakat on valinneet nimensä hyvin. Ihan hyvin Eeva Piupau sopii siihen sakkiin kuin panolelu-matun nyrkki suvakkisiiderivalaan silmään.

Avarrutaan nyt vähän

Noh. Eipä nyt olla niin asenteellisia. Tiedä miten mukavaa siellä parisängyssä on, vaikka rouva on vähän iäkkäämpi.

PastoriNikulainen

Varsinainen ´”liike”.
Lauma käveleviä silakoita.
Aamen.

Suomi Finland

Siiderivalaita, joiden jalkojenvälissä on mädäntynyt silakka?

Eräs

Taistolaisten nykyversio.

Tuomaankuoma

Då Som Nu För Alltid oli viisu johon törmäsin. Kuno vähän hidas ruottissa niin kysyisinkin of topic jne. onko nää kansallismielisiä? Ainakin siltä vaikutti.

Särmääjä

Kaikkein sekopäisimmät lehdet ja mediat saa näistä veisteltyä melkeinpä absolutisteihin tai vegaaneihin verrattavissa olevan yleisjoukon. Se on kai tarkotuskin.

rasistinen, kelvoton nazi

Uusi Suomi-blogisti valehtelee, että kaikki ovat tervetulleita roskakala-kerhoon.
– Että persujakin on mukana, eikä homma ole puoluesidonnaista, juu ei.
Sanon vaan, että paljon paksumpaa valhetta ei ole!
Homma oli jo joulun jälkeen selvä: näitä blokattuja väärää
mielipidettä (lue: “nasseja”) edustavia oli heti niin paljon,
että uskottavuus tällä roskaparvella olikin jo nollilla ennen vuodenvaihdetta.
Tämä on vaan täysin käsittämätön kuvio, roskakalat perustettiin juuri persuja vastaan. Valehdella, että welcome persu?!?
(Ja perustettiin myös massiivisen nettispäymmäyksen masinointiin eli mielipiteenmuokkaukseen).
Melko reilua peliä – tismalleen alpakkahengessä.

Vielä on toivoa

Pidän suurimpana uhkana vihervasemmiston uhkaa, kuin kommunismia sotien jälkeen.Tuo kansallivaltioiden syöpä yrittää hävittää itsenäsiten valtioiden identiteetin ja samalla avata rajat lähi-idän ja afrikan syöpäläisille.
Somalit ovat hyvä esimerkki kuinka pieni ryhmä jo aiheutta pienelle maalle valtavat kustannukset.
Jos tuo kehitys annettaisiin mennä täydellä painolla, pian alkaisi valitus samalta suunnalta miksi näin kävi. Maasta tuli turvaton, infra ja normaali ihmisten turvallisuuden tunne häviäsi kuin se kuuluisa pieru saharaan.

Tuomaankuoma

No tyhyjän saa pyytämättäki, ei siinä mithään. Mutta vois sitä kaveriporukassa tyhjätä ne keuhkot ja yrittää ees jutella.

Anonymous

Sekalainen roskaväki yhtyy sukupuoleen katsomatta liikeiksi, joita ääriglobalistit käyttää hyväkseen raha-natsit tarvitsee väkivaltaan innostunutta keppihevostelijaa .Vallan menetys pelottaa ja mahdolliset vastuu, anarkot on aina valmiina vaikka verenvuodatukseen niin syvässä on heillä isäinviha, näitä liikeitä on ollut ennenkin joissa rahanatsit on hyödyntäneet komukoita ja muita pimeitä voimia,nyt jopa laittomasti maahantunkeutuneet alkaa hillua silmille , uskomatonta ja absurdia ,mutta kun rahoitus on kunnossa ja media käytösssä , rahanatsien rahoitus tullee osin samasta suuntaa kuin vihvas tuki huumekauppa ja järjestätynyt rikollisuus on suurin nettohyötyjä ,pimeää väkeä pimeeä markkinaa ,pimeää asumista pimeää toimintaa tukijoina suomessa hyvän “hynäntekijät ” ja heitä palvova roskaväki . Ilmeisesti jonkunlaista yhteenottoa oikein haetaan totuusmedia on käytössä omiin kansalaisiin vihamielisesti suhtautuvat politikot on kovasti äänessä ,erikoista ja ristiriitaista täysin mielipuolistakin on tässä vielä ilmasto-höpöjen osuus ja samanlainen kierrätyskäyttö mtu.tuksen lisääjinä. Väestön nopea vähennys on ainoa ilmastoteko .

Anonymous

Silakka on varmaankin melko pilaantunutta, sekä täyttä 💩