Gothia Cupissa ei tarjoilla tänä vuonna possua (islamistit voivat loukkaantua)

action active athletes ball
Photo by Pixabay on Pexels.com
05.06.2018

Göteborgissa järjestetään heinäkuussa yksi maailman suurimmista nuorison jalkapalloturnauksista. Mukana on lähes parituhatta joukkuetta lähes sadasta eri maasta.

Turnausta on viime vuosina varjostanut useita tyttöjoukkueiden jäseniin kohdistuneita seksuaalisia ahdisteluja, jopa raiskauksia – aina siinä määrin, että turnaukseen oleellisesti kuuluva discokin piti pistää kiinni.
Järjestäjät itse markkinoivat tapahtumaa nuorison juhlaksi, johon kaikki voivat osallistua “uskonnosta, ihonväristä tai kansallisuudesta riippumatta”.
Tänä vuonna näyttää kuitenkin uskonto täräyttävän ihan uuden leimansa tähänkin tapahtumaan:
Järjestäjät ovat näet päättäneet jättää possun kokonaan pois turnauksen ruokasortimentista. Turnauksen omilla kotisivuilla kirjoitetaan näin:
“Koska meille tulee niin monta muslimipalloilijaa mukaan, niin olemme päättäneet jättää sianlihan kokonaan pois tarjoilemastamme ruoasta..”
Eli näiden Orwellin osuvasti ennustamiin tulevaisuuden kuviin voidaan tässäkin yhteydessä liittää ainakin yksi uskontokin mikä on pikkuisen tasa-arvoisempi kuin ne  muut..
Gothia Cupin töherryksistä löytyy netistä jo aika paljon ikävääkin luettavaa – esimerkiksi tästä:
http://www.bohuslaningen.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/sexuella-ofredanden-under-gothia-cup-1.3490887
Juhlan tuntua – sianlihalla tai ilman?

, ,
Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Halalia sen olla pitää

Kyseessä Taharrus turnaus, jossa jalkapallo on sivuasia.

jalla-jalla lihaa

Meinasin juuri sanoa että jos kerran possu jätetään pois niin sen jälkeen kaiken muunkin lihan pitää olla halalia. Ja se ei sitten palvele kristinuskon edustajia. Minä kristinuskon edustajana en voi syödä kidutetun eläimen lihaa, eli halal lihaa.

matsui

Ja Raamatun mukaan et myöskään epäjumalalle uhrattua lihaa.

Valtsu

Tuli joskus itsekin osallistuttua ko. turnaukseen, lasten ei sitten enää tarvitsekaan vaivautua. Niin muuttuu maailma, Eskoseni, eikä parempaan suuntaan.
Omasta tapakulttuurista luopuminen on jotensakin helppoa valehdella itselleen:”Hei, jos kaikki eivät voi syödä sikaa, niin miksemme söisi kanaa, jota kaikki voivat syödä?” Mutta mitenhän kymmenen Abdullahin kädet Annikan pikkareissa saadaan selitettyä parhain päin? En epäile etteikö onnistuisi, mutta millä tavalla.

Fatwantarkistaja

Se on selitetty jo vuosia sitten. Profeetta saattoi raiskata 9-vuotiaan, mutta saattoi se olla jo 16-vuotiaskin. Suojaikäraja ylitetty, joten isukin on turha vinkua.

Nestori Lundahl

Järjestäjät unohtivat ilmoittaa, että myös kaikki kaulassa roikkuvat ristit on ehdottomasti kielletty samoin kuin muut ristin muotoiset korut.
Ensi vuonna mukaan hyväksytään vain muslimipelaajat.

Nestori Lundahl

Järjestäjät ovat unohtaneet ilmoittaa, että myös kaikki ristin muotoiset korut on pelaajilta kielletty, ja että ensi vuonna kisaan hyväksytään vain muslimipelaajia.

Kumitonttu

Sitten kun Eurooppa romahtaa, voisi muuttaa Kiinaan; sianlihan suurkuluttajia muslimien tabut tuskin kiinnostavat pennin vertaa.

kanander

Muslimeja ei ole kukaan pakottanut syömään porsaanleikkeitä ynnä muuta vastaavaa. Käsittämätöntä nöyristelyä on, että muutkaan pelaajat eivät saa syödä possunlihaa. Milloin kielletään muut kuin vegaanisafkat?

fatwantarkistaja

Muslimit tuskin hyväksyvät naisten jalkapalloa, ainakaan jos pelaajat ovat pikkuisissa shortseissa. Ehkä heitä miellyttääkseen järjestäjien tulisi antaa tytöille porttikielto, tai jakaa burkat. Discon peruminen ei todellakaan ole riittävää palvelua, kyllä muslimipalloilija löytää tiensä tyttöjen suihkutiloihin ja antaa asiakaspalautteensa siellä raiskauksen muodossa. On törkeä loukkaus tarjota heille vääräuskoisia huoria, tottakai he reagoivat asiaan.
Muslimeja täytyy miellyttää, he ovat niin ihastuttavan herkkiä.

Valtsu

Burkafudisjoukkue ois kyllä näky! 11 ympäriinsä sekoilevaa säkkiä!

#911

Mene Puhokselle niin näet yhdellä silmäyksellä kymmeniä ympärilleen sekoilevaa jäyesäkkiä ja kuulet saatanallista äläväbäbäläbäbvähälänkiitolinjäkäbäläpä mölyä. Ja vieläpä maksat verojen kautta siitä vitun horoilusta.

#911

Äläväbäbäbä jätesäkkisomaliämmä saatanallinen ympärilleen sekoilevahaiseva afrikan aohjasakan mustalaisneekeri.

jippos123

Tätäkään aivopuerua eivät musut ole itse edes älynneet vaatia vaan erittäin tehokas puolestaloukkaantujien koneisto on hoitanut asian heidän puolestaan. Ei ihme, että öykkärimäisyys ja herran elkeet koko ajan lisääntyvät kun vääräuskoiset matelee, ihan pyytämättä mahallaan uusien maailmanherrojen edessä.

Vitjaantunu Stadilaine'

Katsokaa tarkkaan mitä tuotteita ostatte tai
mitä palveluja käytätte!
https://mvlehti.net/2018/02/16/varo-halal-leimaa/

Arch

Halal tuottaa miljoonia islamisteille!
Halal – mukana terrorin maku!
Se joka ostaa halalia, rahoittaa islamismia ja siten terrorismia.
https://mvlehti.net/2017/01/18/halal-tuottaa-miljoonia-islamisteille/

T

Kai naudanliha on myös tasa-arvoisesti kielletty, emmehän halua loukata hinduja…?

acc

Huomasin tällaisen: “This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.”
Siis joku Akismet voi estää viestin julkaisun muka spammina. En kyllä luottaisi ulkopuolisiin sisällön valvojiin. Jouduin tätä asiaa miettimään ja pohtimaan järkevää ratkaisua, kun Hommaforumin ulkoistettu automaattivalvonta bannasi minua toistuvasti täysin asiallisista viesteistä.

Van, Mie

Tässähän on ns. “Markkinarako”. 😀
Muutetaan Helsinki Cup >> Nyhtöpossu Cup / Pulled Pork Cup (Sponsored by HK)
Ja Kokkola Cup >> Viljapossu Cup (Sponsored by Atria)

Aappa

Muistelen joskus nähneeni dokumentin Quantanamon vankilasta, missä muslimi(terroristi)en ruokavaliota kunnioitettiin ihan paatoksella. Ihan himppasen jäi se logiikka hämäräksi: sanotaanko niin, että jos oikein humaaneiksi aletaan, niin jokin selkeä ruoka-allergia voitaisiin ehkä ottaa vangin ruokavaliossa huomioon, mutta miksi vi*ussa ählämien uskontoa palvotaan, kun se juuri on itse ongelma.

seant

Täältä voi lukea näiden Fatwa eli säännöistä eri tilanteessa esim sianlihasta. Käytännössä sääntöjä noudattava muslimi ei voi olla töissä ravintoloissa ja kaupoissa.
Näyttää sielläkin olevan eniten luetut, seksiin liittyvät kysymykset.
Koraani näyttää olevan kuin sudenpentujen käsikirja, kaikkiin asioihin löytyy vastaus
https://www.islamweb.net/en/fatwa/410182/preparing-pizza-that-contains-pork

IsäNMaallinen

Voisha sitä boikotoida tuollaisia islamin ‘ilosanoma’tapahtumaa. En päästäis omia tyttöjäni ainakaan tuonne.

Tytöt turvaan

Joo ei tyttöjä sinne ilman bodyguards. Kaappi kertaa kaappi mukaan.