Gothia Cupissa ei tarjoilla tänä vuonna possua (islamistit voivat loukkaantua)

action active athletes ball
Photo by Pixabay on Pexels.com

05.06.2018

Göteborgissa järjestetään heinäkuussa yksi maailman suurimmista nuorison jalkapalloturnauksista. Mukana on lähes parituhatta joukkuetta lähes sadasta eri maasta.

Turnausta on viime vuosina varjostanut useita tyttöjoukkueiden jäseniin kohdistuneita seksuaalisia ahdisteluja, jopa raiskauksia – aina siinä määrin, että turnaukseen oleellisesti kuuluva discokin piti pistää kiinni.

Järjestäjät itse markkinoivat tapahtumaa nuorison juhlaksi, johon kaikki voivat osallistua ”uskonnosta, ihonväristä tai kansallisuudesta riippumatta”.

Tänä vuonna näyttää kuitenkin uskonto täräyttävän ihan uuden leimansa tähänkin tapahtumaan:

Järjestäjät ovat näet päättäneet jättää possun kokonaan pois turnauksen ruokasortimentista. Turnauksen omilla kotisivuilla kirjoitetaan näin:

”Koska meille tulee niin monta muslimipalloilijaa mukaan, niin olemme päättäneet jättää sianlihan kokonaan pois tarjoilemastamme ruoasta..”

Eli näiden Orwellin osuvasti ennustamiin tulevaisuuden kuviin voidaan tässäkin yhteydessä liittää ainakin yksi uskontokin mikä on pikkuisen tasa-arvoisempi kuin ne  muut..

Gothia Cupin töherryksistä löytyy netistä jo aika paljon ikävääkin luettavaa – esimerkiksi tästä:

http://www.bohuslaningen.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/sexuella-ofredanden-under-gothia-cup-1.3490887

Juhlan tuntua – sianlihalla tai ilman?

Mainokset

23 thoughts on “Gothia Cupissa ei tarjoilla tänä vuonna possua (islamistit voivat loukkaantua)

  1. Meinasin juuri sanoa että jos kerran possu jätetään pois niin sen jälkeen kaiken muunkin lihan pitää olla halalia. Ja se ei sitten palvele kristinuskon edustajia. Minä kristinuskon edustajana en voi syödä kidutetun eläimen lihaa, eli halal lihaa.

   46
 1. Tuli joskus itsekin osallistuttua ko. turnaukseen, lasten ei sitten enää tarvitsekaan vaivautua. Niin muuttuu maailma, Eskoseni, eikä parempaan suuntaan.

  Omasta tapakulttuurista luopuminen on jotensakin helppoa valehdella itselleen:”Hei, jos kaikki eivät voi syödä sikaa, niin miksemme söisi kanaa, jota kaikki voivat syödä?” Mutta mitenhän kymmenen Abdullahin kädet Annikan pikkareissa saadaan selitettyä parhain päin? En epäile etteikö onnistuisi, mutta millä tavalla.

  43
  1. Se on selitetty jo vuosia sitten. Profeetta saattoi raiskata 9-vuotiaan, mutta saattoi se olla jo 16-vuotiaskin. Suojaikäraja ylitetty, joten isukin on turha vinkua.

 2. Järjestäjät unohtivat ilmoittaa, että myös kaikki kaulassa roikkuvat ristit on ehdottomasti kielletty samoin kuin muut ristin muotoiset korut.
  Ensi vuonna mukaan hyväksytään vain muslimipelaajat.

  34
  1
 3. Järjestäjät ovat unohtaneet ilmoittaa, että myös kaikki ristin muotoiset korut on pelaajilta kielletty, ja että ensi vuonna kisaan hyväksytään vain muslimipelaajia.

 4. Muslimeja ei ole kukaan pakottanut syömään porsaanleikkeitä ynnä muuta vastaavaa. Käsittämätöntä nöyristelyä on, että muutkaan pelaajat eivät saa syödä possunlihaa. Milloin kielletään muut kuin vegaanisafkat?

  35
 5. Muslimit tuskin hyväksyvät naisten jalkapalloa, ainakaan jos pelaajat ovat pikkuisissa shortseissa. Ehkä heitä miellyttääkseen järjestäjien tulisi antaa tytöille porttikielto, tai jakaa burkat. Discon peruminen ei todellakaan ole riittävää palvelua, kyllä muslimipalloilija löytää tiensä tyttöjen suihkutiloihin ja antaa asiakaspalautteensa siellä raiskauksen muodossa. On törkeä loukkaus tarjota heille vääräuskoisia huoria, tottakai he reagoivat asiaan.

  Muslimeja täytyy miellyttää, he ovat niin ihastuttavan herkkiä.

  30
   1. Mene Puhokselle niin näet yhdellä silmäyksellä kymmeniä ympärilleen sekoilevaa jäyesäkkiä ja kuulet saatanallista äläväbäbäläbäbvähälänkiitolinjäkäbäläpä mölyä. Ja vieläpä maksat verojen kautta siitä vitun horoilusta.

    35
    1
   2. Äläväbäbäbä jätesäkkisomaliämmä saatanallinen ympärilleen sekoilevahaiseva afrikan aohjasakan mustalaisneekeri.

    15
    1
 6. Tätäkään aivopuerua eivät musut ole itse edes älynneet vaatia vaan erittäin tehokas puolestaloukkaantujien koneisto on hoitanut asian heidän puolestaan. Ei ihme, että öykkärimäisyys ja herran elkeet koko ajan lisääntyvät kun vääräuskoiset matelee, ihan pyytämättä mahallaan uusien maailmanherrojen edessä.

  33
 7. Huomasin tällaisen: ”This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.”

  Siis joku Akismet voi estää viestin julkaisun muka spammina. En kyllä luottaisi ulkopuolisiin sisällön valvojiin. Jouduin tätä asiaa miettimään ja pohtimaan järkevää ratkaisua, kun Hommaforumin ulkoistettu automaattivalvonta bannasi minua toistuvasti täysin asiallisista viesteistä.

 8. Tässähän on ns. ”Markkinarako”. 😀

  Muutetaan Helsinki Cup >> Nyhtöpossu Cup / Pulled Pork Cup (Sponsored by HK)

  Ja Kokkola Cup >> Viljapossu Cup (Sponsored by Atria)

  23
 9. Muistelen joskus nähneeni dokumentin Quantanamon vankilasta, missä muslimi(terroristi)en ruokavaliota kunnioitettiin ihan paatoksella. Ihan himppasen jäi se logiikka hämäräksi: sanotaanko niin, että jos oikein humaaneiksi aletaan, niin jokin selkeä ruoka-allergia voitaisiin ehkä ottaa vangin ruokavaliossa huomioon, mutta miksi vi*ussa ählämien uskontoa palvotaan, kun se juuri on itse ongelma.

  14
 10. Voisha sitä boikotoida tuollaisia islamin ’ilosanoma’tapahtumaa. En päästäis omia tyttöjäni ainakaan tuonne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.