Tanskan poliisi taas rasisteeraamassa: Ei uskonut 40-vuotiasta 15-vuotiseksi

05.06.2018

Syyrialaista turvapaikanhakijaa on taas kerran rasisteerattu Tanskassa. Mies oli ”siirtymässä” Kööpenhaminan ja Malmön väliseltä siltayhteydeltä kohti Ruotsin pakolaisparatiisia, mutta tällä kertaa oli Ruotsin passitarkistustoiminta Hylliessä (asema ennen Malmöä Tanskasta saavuttaessa) aktivoitu ja mies sai paluulipun suoraan Amagerin (saari missä Kastrup, Kööpenhaminan ja koko Tanskan päälentokenttä sijaitsee) poliisilaitokselle.

Täällä mies väitti kivenkovaan olevansa 15-vuotias turvapaikanhakija ja että kaikki poliisit olivat vain rasisteja, koska hän ei saanut jättää turvapaikkahakemusta. Tanskan poliisit arvioivat turvapaikanhakijan noin 40-vuotiaaksi mikä myös kirjattiin virallisiin pidätyspapereihin.
Amagerin poliisiaseman virkaatekevät eivät oikein tykänneet miehen valehtelusta eivätkä etenkään siitä, että syyrialainen 40-vuotiaalta näyttävä 15-vuotinen oli haukkunut aseman poliisit kuten aiemmin myös ruotsalaiset virkaveljetkin rasisteiksi ja turvapaikanhakijan matka päättyi lopulta seudun vankilaan (Vestre).
Täällä tuhti toiminta turvapaikan saamiseksi sen kuin paranee:
Hän oli kieltäytynyt uskontonsa takia jo aiemmin sanomasta mitään naispuolisille poliiseille ja kun jopa vankilassa oli kauniimpaa sukupuolta edustava vahti, niin tämä sai syyrialaiselta pakolaiselta (selvällä englanninkielellä) seuraavat terveiset:
”’I’ll make problem and your head go boom’. (Tulen tekemään ongelmia ja pääsi räjähtää)
Saadakseen lausunnolleen vielä tehoa, hän oli tehnyt kurkunkatkaisu liikkeen kädellään aivan avoimesti.
Saapa taas nähdä, kuinka keinot tehoavat – nyt mies (tai nuorukainen?) on joka tapauksessa vangittu 16 päiväksi esitutkintaa varten.
Että tälläista turvapaikan hakemista tällä kertaa – Tanskan lippupäivänä ja Ruotsin kansallispäivän aattona juuri siinä maiden rajoilla. Ovatko ne rajat edelleen ihan apposen auki siellä Suomessa?
 
Lähde Ekstrabladet:
https://ekstrabladet.dk/112/asylansoeger-faengslet-for-trusler/7186462
 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
virheä
virheä
6.6.2018 01:09

Ihan normaalia. Mitäs ihmeellistä tässä nyt on. Ihan päivittäisiä rutiineja Allahin mies taisi hoitaa? Hyvä että on säpiää!

Freya Snow
Freya Snow
6.6.2018 07:26

Suvakit uskoo, että 40v on oikeasti parrakas vauva.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
7.1.2020 01:40
Vastaa...  Freya Snow

Täällä on naisia, täällä on lapsia. Tämä ei ole vitsi, 6716 äänesti tuon saakelin titityyn eduskuntaan! Joku joukkopsykoosi, vai mikä lie syynä. Emma Kari siellä nyt kuitenkin istuu kuin tatti, eikä takuulla eroa vakavan sairautensa tähden.

Aksu
Aksu
6.6.2018 07:49

Haaparannasta läpsyttävät yötä päivää Kemijoelle selfieitä voiton merkkeinä ottamaan.

Aksu
Aksu
6.6.2018 07:53

Yötä päivää läpsyttelevä Kemijoelle Haaparannasta selfieitä voiton merkiksi ottamaan.

Väärinkäsitys
Väärinkäsitys
6.6.2018 09:23

Aika rohkea veto artalapselta osoittaa kurkun leikkausta. Mitäs jos poliisi olisi ymmärtänyt väärin ja käsittänyt että se haluaa kurkkunsa leikattavan auki? Siinähän sitten korisisi kun kaulaa sahattaisiin poikki. Ja kun teon tekisi nainen, ei pääsisi paratiisiin.

dingding
dingding
6.6.2018 12:44

”Ovatko ne rajat edelleen ihan apposen auki siellä Suomessa”
Ei ole, rajalla tarkastetaan hyvin suomalaisten viinakset, tupakat ja nuuskat

yuhj
yuhj
8.6.2018 09:14
Vastaa...  dingding

Kyllä raja on auki taivasta myöten Tornion ja Kilpisjärven välillä Ruotsista Suomeen.
Ei sitä kukaan edes yritä mitenkään vartioida.

Raaka Ile
Raaka Ile
7.1.2020 01:11
Vastaa...  yuhj

Nyt olet täysin väärässä. Rajalla vahditaan tarkasti että kunniavieraana tulevat eivät rasitu, laukkuja kantamaan lähetetään salamannopeasti tiukan toiminnan joukot . Siellä salskeat soturimme uhraavat munkkipossukaloreita maamme tulevaisuuden takeiden puolesta. Uraansa!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
7.1.2020 01:54
Vastaa...  yuhj

Joku saa palkkaa, muttei viitsi tehdä työtä. Erittäin ja äärimmäisen säälittävää, ammattitaidotonta joutoväkeä rajoillamme lorvailee. Veronmaksajain piikkiin katsovat nettipornoa, ellei satu sandaalimuslimi olemaan luukulla. Pitäisi laittaa leirille pakkotyöhön alhaisintakin laiskuria saamattomammat lusmuilijat. Pakolaismuslimille pyssyt, niin alkaa rajat menemään kiinni, eikä niitä tartte edes kouluttaa. Jopa pesunkestävä terroristi hoitaa homman, joka suomalaiselta – miltä lie ylpeältä rajajääkäriltä – jää jok’ikinen päivä tekemättä, koska tätä ei satu kiinnostamaan oman kansansa selviytymiskamppailu, ei sitten pennin vertaa.
P.S. Jos joku teistä täysin turhista luusereista koki edes yhtään mitään, ottakaa yhteyttä PT-mediaan ja kertokaa tarinanne. Anonyymisti tietty, ettei duuni mene alta. Yhtäkään rajavartijaa en muista kuulleeni, paitsi sitä petoa, joka Petterille kertoi, ettei mitään puomia ole.

Anonyymi
Anonyymi
28.2.2020 11:43
Vastaa...  dingding

Paitsi Torniossa, siellä ei ole rajalla ketään ja tullia on esitetty jopa lakkautettavaksi. Rajavartiolaitos tuntuu toimivan vain itärajalla, mutta kuinka kauan sekään? Halonen veni vielä kieltämään maamiinat siellä, koska kehitysmaissa lapset silpoutuu niihin. Äly hoi, älä jätä!

Puosuvaari
Puosuvaari
6.6.2018 13:43

On se hyvä, että osataan prioriteeraamisen vaikea taito.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.6.2018 15:10

Positiivinen asia näissä rajatarkastuksissa on, että kun eivät tuosta pääse läpi niin meille asti pääsee vähemmän turvapaikanhakijoita.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.6.2018 16:34

15 vuotias vankilassa, ei hyvää päivää. Henkiseltä iältään hän on 3 vuotiaan tasolla, eli kuuluisi lastentarhaan. Kärsinyt sotasankarimme on pelastettava.

Jamppa T.
Jamppa T.
6.6.2018 16:52

Noin uskonnolliselle miehelle ruuaksi pelkkää sianlihaa, tai jos ei kelpaa niin sian paskaa.

Anonymous
Anonymous
6.6.2018 17:50

Ei kun Orpo laitettiin juuri Tornion rajalle poikittain puomiksi ja tolpiksi valittiin Sipilä ja Mykkänen. Lyhyt puomihan siitä tuli mutta on se tyhjää parempi.

jippos123
jippos123
6.6.2018 18:16

Joo ei ole rajat auki. Nuuskakoirat nuohoovat autoja ja kantiksille vittuillaan. Läpsyttelijät tulevat ilman mitään kyselyjä toista kaistaa missä laukunkantajat, tällä kertaa SPR: n kurahaarat venaavat hunajaa valuen.
Jos ja kun nuuskaraja vedetään kahteen purkkiin niin armeija tulee kovat piipussa auttamaan tullia nuuskan etsimisessä.

M
M
6.1.2020 20:31
Vastaa...  jippos123

”…armeija tulee kovat piipussa auttamaan tullia nuuskan etsimisessä.”
Jos näin käy, niin uskoisin, että siinä tapauksessa tulli jää nuolemaan näppejään ja ihmettelemään, mihin kaikki nuuska oikein katosi. T: varusmiespalveluksen Suomen maavoimissa suorittanut

M
M
6.1.2020 20:36

”Ovatko ne rajat edelleen ihan apposen auki”
Eihän niiden ”sulkemiseksi” ole mitään tehty eikä tulla tekemäänkään. Eikä ainakaan punaviherhallitus niitä sulkisi, ja vaikka sulkisikin, ei se koskisi sotaa ja vainoa pakenevia.

Aappa
Aappa
6.1.2020 20:53

Jos ei osaa 15 pitemmälle laskea, niin ei kai sitä voi itseään vanhemmaksi väittää.

Gonnari
Gonnari
6.1.2020 21:05

Ampuisivat katapultilla vaan mereen koko mölinäukon. Saisi uida takaisin ählämlandiaansa perseilemään.

Anonymous
Anonymous
6.1.2020 21:06

Hölmölässä kaikki rajat auki ja toivotaan toivotaan että muut maat hoitaa.
Sisäministeri keskittyy maksimoimaan turvisten määrää kaikin tavoin kun pitäisi olla rakentamassa muuria Ruotsin ja Venäjän rajoille. Mikä voisi mennä pieleen?

Hyvä näin
Hyvä näin
7.1.2020 21:01
Vastaa...  Anonymous

Mikään ei voi mennä pieleen. Näky on täydellinen, voi vain lepuuttaa silmiään ja nauttia. Kaunista. Seesteistä.

Hähhähhäääääääää
Hähhähhäääääääää
7.1.2020 00:28

Eikös tuo uusi Silakkaliitto voisi rientää auttamaan viisitoistaneljäkymmenvuotiasta! Silakkaliitto voisi vaikka väittää että Syyriassa lasketaan ikä rakettimoottoria apuna käyttäen ja se laskutapa yleensä hämää maissa, missä ei ymmärretä että monikulttuurisuus on rikkautta.

Psykopaatit
Psykopaatit
7.1.2020 01:00

Olisi jo aika naisvartijoiden kusta ukon kahviin?

Anonymous
Anonymous
7.1.2020 08:39

Tuommoset vois lennättää vaikka Burmaan. Ainakin voisi tiedustella olisiko sopimus paikallisen hallituksen kanssa asiasta saavutettavissa.

RRR
RRR
7.1.2020 09:05
Vastaa...  Anonymous

Burmasta tuli mieleen: 36- vuotias melkein burmalainen homo huumasi ja perseraiskasi kymmeniä, ehkä satoja miehiä Englannissa:
https://www.thesun.co.uk/news/10679846/cctv-reynhard-sinaga-uk-most-prolific-rapist-manchester-jailed/

Nusumusu
Nusumusu
7.1.2020 13:43
Vastaa...  RRR

Burmassa muslimeja on vain noin 4% väestöstä. Indonesiassa, raiskaajan kotimaassa, muslimeja on noin 90%.
Voimme siis olettaa että raiskaaja on muslimi. Hän raiskasi tavallisia heteromiehiä, mieluiten kännisiä, joita saalisti kapakoiden ulkopuolella pikkutunneilla ja sai jollakin verukkeella kämpilleen ja sitten huumasi. Pani perseeseen ja filmasi, useitakin tunteja. Filmejä on monta sataa tuntia.
Yksi uhri tosin heräsi kesken session ja hakkasi raiskaajan henkihieveriin.

h44
h44
7.1.2020 14:07

Tyypilinen stressaantunut yli-ikäinen teini. Miettikää, 25 vuotta aknea ja häpeää yöllisistä siemensyöksyistä. Vähemmästäkin tulee hermostunut olo.