Australian maastopalojen takana pyromaanit, ei ilmastonmuutos

Kuvakaappaus 2020-01-07 19-01-48.png

Ilmastoaktivistit ovat käyttäneet Australiassa riehuvia suuria maastopaloja esimerkkinä ilmastomuutoksen seurauksista. Mutta onko maastopaloilla mitään tekemistä ilmastomuutoksen kanssa?

Viimeisen kuukauden aikana viranomaiset ovat pidättäneet yli 183 henkilöä osallisuudesta erilaisiin paloon liittyviin rikoksiin. Nämä pidätykset on tehty New South Walesissa, Queenslandissa, Etelä-Australiassa ja Tasmaniassa, jossa henkilöt ovat sytyttäneet tahallaan tai huolimattomuuttaan paloja.
Pidätetyistä 24 epäillään tahallisista palojen sytyttämisistä eli puhtaasti tuhopoltoista. 53 henkilöä epäillään tulentekokiellon rikkomisesta ja 47 henkilön epäillään heittäneen maahan palavia tupakantumppeja tai tulitikkuja.
Australiassa on olemassa henkilöitä, jotka tunnetaan tahallisista maastopalojen sytyttämisistä. Tällaisia henkilöitä kutsutaan “firebugseiksi”. Näistä yleensä 12-24-vuotiaista nuorukaisista on ongelmaa ihan säännöllisesti, sillä aina kuivan kauden aikaan he ovat tikkujen kanssa liikkeellä. Lisäksi tunnetaan, että joistakin palomiehistä saattaa syntyä firebugseja.
New South Walesissa esimerkiksi ihmisiä pyydetään tarkkavaisuuteen. Henkilö, joka sytyttää tulen ulkosalla millä tahansa perusteella, tullaan asettamaan oikeuden eteen. Poliisi pyytää ihmisiä myös tarkastamaan autojen liikennekameroita, jos sieltä sattuu löytymään henkilöitä, jotka vaikkapa viskovat tupakantumppeja auton ikkunasta. Poliisi käyttää myös valvontakameroita tutkiakseen tunnettujen pyromaanien liikkeitä.
Kuiva kausi siis on aiheuttanut jo vuosia erilaisia tuhopolttoja ja ilmiö on tunnettu Australiassa. Ilmastonmuutoksella ei siis ole mitään tekemistä palojen kanssa. Eli ilmastonmuutos itsessään ei kulje tikkuaskin kanssa ympäriinsä sytyttelemässä paloja.
Lisää vaikkapa täältä:
https://www.theaustralian.com.au/nation/bushfires-firebugs-fuelling-crisis-asarson-arresttollhits183/news-story/52536dc9ca9bb87b7c76d36ed1acf53f

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Debis

tuo touhuhan on mitä kustannustehokkain (ähly) terrorismin muoto, kuten suvakkiterrorisminkin..näin todistetaan ilmastonmuutos..ja tarve valkoisen rodun itsemurhalle

Anonymous

Jep. Olisikin mielenkiintoista jos yllättäen ja täysin pyytämättä sattuisi joku parempi uskoinen tai ilmastonatsi laittamaan videon eetteriin tulitikku leikeistä. Se varmaan todettaisiin masennukseksi.

Debis

Ählyjen ylivoimaista vastuullisuutta todistaa mm. se, että vaikka Saudi-Arabbiassa ei ole juurikaan metsä-paloja..eikä kyl Irakissakaan

Debis

zoininvaaran mukaan myös Australian pitää varautua ottamaan miljonia nekkereitä ilmastopako laisuus syistä mantereelleen.. KUN ON TILAA

Debis

do i must feed them?

Anonyymi

On muuten mielenkiintoista seurata tv:stä sarjaa Australian rajalla. Sinne ei lampsitakaan tuosta vaan, täytyy olla passit ja viisumit, matkatavarat pengotaan mahdollisten huumeiden tai kiellettyjen ruokien tai kasvien takia, epäilyttävien tapausten varalta tutkitaan tulijoiden syyt maahantuloon ja laittomasti maassa olevat käydään hakemassa työpaikoiltaan tai asunnoiltaan ja passitetaan pikimmiten kotimaihinsa. Tuhannet rajavalvojat lentokentillä ja tullissa toimivat yhteisen asian hyväksi. Miten meillä? Rajavartioston uusi päällikkö tiivisti sen suurin piirtein näin: ”Meille nyt tulee rajan yli ketä sattuu tulemaan”.

T

Australian eräs hyvä puoli on juuri tuo kunnollinen rajavalvonta. Minulta kyseltiin sinne ottamastani kahvipaketista vieraslajien tuonnin pelossa.

Acc358

Rajavartiolaitoksen päällikkönä ollut Ilkka Latinen sanoi “Jos ihmiset ovat tulossa rajan yli, niin he tulevat jos ovat tullakseen.”
https://hommaforum.org/index.php/topic,126019.msg2893562.html#msg2893562
Laitinen jäi elokuun 2019 lopussa sairauseläkkeelle Rajavartiolaitoksen päällikön tehtävästä, johon oli tullut 2018, Hänet korvasi apulaispäällikkö Pasi Kostamovaara. Laitinen kuoli 29. syyskuuta 2019 vaikeaan sairauteen. Hän ehti olla myös EU:n rajaturvallisuusviraston Frontexin ensimmäinen pääjohtaja vuosina 2005-2014.
Ehkä Laitisen vakava sairaus vaikutti hänen sanomisiinsa.

ike

Levätköön rauhassa vaikka saikin sanomisillaan aikaan aika sekoilun. Olen sitä ikäluokkaa että sanottiin armeijassa : Jos joku tulee alueelle ilman papereita niin varoitus ja sitten sarja eikä kukaan perästä kysele. Onko niin että sivistysvaltioon saa tunkeutua kuka haluaa mutta näihin barbaarivaltioihin joutuu menemään henkensä uhalla, näin ainakin sen tulkitsen. Maailmassa on nyt uhattuna vain valkoinen mies ja nainen. (kun olen laajakatseinen niin luen näihin myös kiinalaiset, intialaiset, japanilaiset ja monet muut pääosin rauhanomaiset ihmiset. Islamistit jätän kyllä tästä suosiolla pois). Mistähän se johtuu että islamin uskonnon piirissä lapsista tulee jopa radikaalimpia kuin vanhemmistaan. Olisiko jotakin syytä siinä suvaitsevaisuudessa jolla nk. imaamit voivat julistaa oppejaan länsimaissa ilman mitään kontrollia. Ei kenelläkään toiseen maahan muuttavalle ryhmällä käy näin. Onkohan se nyt sopivaa että läntinen eurooppa valloitetaan ampumatta laukaustakaan (noin kuvainnollisesti, puukotuksia raiskauksia konetuliaseita, kranaatteja en nyt ottanut tähän mukaan) Guuglettakaa nyt vähän noita länsimaisten tiedustelupalvelujen raportteja ja sitä arviota kuinka monta islamin harrastajaa arvioidaan radikalisoituneen (eli heidän lakinsa on ainoa laki ja vääräuskoisille voi tehdä mitä haluaa).

ike

Pieni lisäys äskeiseen. Suomen ykkösislamisti Husu sanoi aikoinaan että sana imaami tuo hänen mieleensä opettajan. Sopisi nyt katsoa mihin nuo opetukset ovat vieneet länsimaisen yhteiskunnan. Samalla sanoi että jos suomessa on eri mieltä niin aina sanotaan että voisi palata takaisin kotimaahansa. Voiko sitä sen paremmin sanoa. Tosin mikä hyvänsä muslimimaa voisi tarjota Husulle “vapaamman” ympäristön. Niissä kun ei vaan ole tuota vihervasemmistoa ja Kelaa ja eläkejärjestelmiä. Joten Husu nyt kannattaa ottaa vähän rauhallisesti, kuten olet ehkä jo huomannut.

Aslakki

Eikö se Ruotsissa ollut ihan vähän aikaan vastaava tilanne. Oliko se jossain ISISin propagandalehdessä yllytys tähän hommaan, kun Kaliforniakin paloi vasta.

Fatwantarkistaja

Maailman paras terrorismin muoto? Helppo sytyttää, hankala jäädä kiinni. Ihmisiä ei ehkä kuole, mutta kylläpä he pelkäävät. Valtio pelkää sinua. Et aseta mitään vaatimuksia, nautit vaan vallastasi. Pikku kosto yhteiskunnalle. Kokeilet, mihin resurssit riittävät. Tuommoista nousee ekana mieleeni, sytyttäjillä jotain muuta.

Acc358

Australiassa on ainakin kaksi musliminuorukaista pidätetty palojen sytyttämistä. Olivat naureskelleet syytteille.
https://www.jihadwatch.org/2020/01/australia-muslim-teen-laughs-after-appearing-in-court-for-setting-grass-fire

p-p petelius

Anteeksi OIKEAT pyromaanit, anteeksi! Nuo saatanan ilmastohörhöt kopioi hyviä pyromaanikonsteja. Nöyrimmin Anteeksi!

Jaaha

Ilmastonmuutos sekin kun ilmasto muuttuu valkoisemmasta ruskeammaksi.

Paavi

Paavo, niin ilmastonmuutokseen takana, kuin maastopalojen takana, kuin massa invaasion takana on kuin onkin sama porukka. Se on pt mediassa salaliittoa, mutta vain sokeat uskovat muuhun.
Valitettavasti perussionistit ovat kaiken pahan takana, ja nwon takuumiehina. Vai onko kaikki aina sattumaa, vaikka sama kaava toistuu.
Mutta, eikun pikkasen saisi olla historian tuntemusta, ja uskonnon. Ja yle is tietoa. Mutta kun Ei.

Fatwantarkistaja

Paras konsti saada muut uskomaan laillasi on solvata heitä. Miten se tuntuu toimivan? Laskeeko Perussuomalaisten kannatus ja nouseeko Vihreän liiton? Jokuhan sinulla on tarkoitus, onko se sittenkin Vasemmistoliiton kannatuksen nostatus? Älä ole niin nolo, että juuri kokoustanut Kultapossukerho on se, johon uskot.

Fatwantarkistaja

Syyllistyin itse juuri samaan, huomaathan? Itselläni hieman taas kesti.

seant

Tässä eräs syy metsäpaloihin esim viimekesän Ruotsin metsäpalot oli aika paljon sytytettyjä
Muslimeja kehotetaan aloittamaan metsäpalot
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7654951/ISIS-fanatics-urged-attack-America-Europe-forest-fires-spark-ecological-carnage.html
ISIS-puolustajan Quryash-mediaryhmän maanantaina julkaisema viimeisin juliste sanoo: “Sytyttäkää tulipaloja Amerikan, Ranskan, Ison-Britannian ja Saksan metsissä, koska ne ovat tuskallisia”

Tapiola

Silakkaliike varmaan tuomitsee jyrkästi, jos Suomen hiilinieluja kehotettaisiin polttamaan.

Särmääjä

Syttyyhän vaikka Ruotsissakin suvakkiagendan mukaan autopalot eriarvosuuden, osattomuuden, turhautumisen ja minkälie vitun kaupunkisuunnittelujen takia niin silloin Australian paloihin on oltava syynä myös ainakin valkoinen ylivalta, kolonisaatio ja pääministeri Scott Morrison.

Anonymous

Mikä yllätys että tämäkään ei ollut ilmastonmuutos, mutta ilmastoöyhöttäjät, sitä käyttivät keppihevosenaan.🤦‍♂️

Fatwantarkistaja

Keppihevonen pieree ilmastopäästöjä, se tulee hävittää sukupuuttoon. Ei lehmäkään saa elää.

Anonymous

Voi olla, että nämä palojen valtavat savupilvet, jotka jäävät kiertämään yläilmakehään, estävät tehokkaasti auringonvalon pääsyä maan pinnalle ja syntyykin ihan päinvastainen liike, eli ilmaston kylmeneminen. Tästä löytyy esimerkkejä suurien tulivuorenpurkausten jälkeen tulleista kylmistä talvista ja huonoista kesistä. Silloin yleensä Suomessa on nähty nälkää viljasadon epäonnistuttua.

Jepujep

Yhtenä syynä paloihin on myös se, että palomiehet eivät saaneet kulottaa kostean kauden aikana palokäytäviä aikaisempien vuosien tapaan, koska ilmastonmuutosta haluttiin hillitä. Jokainen näkee nyt tuon hillinnän seuraukset. Vihreä logiikka on erittäin tuhoisaa kaikelle elävälle tällä pallolla.

Juhoney

Mielestäni tämä ilmastonmuutoksen tuoma ennätyksellinen kuumuus ja kuivuus on suurin syy metsäpaloihin, jotka ovat riehuneet nyt suurempina kuin koskaan aikaisemmin. . Helmikuu on kuuminta aikaa yleensä Australiassa, mutta nyt tämä kuumuus tuli aikaisemmin ja se jatkuu vielä helmikuussakin . Varmasti osasyynä on myös pyromaanit, ja mutta vaikea uskoa että he olisivat pääsyyllisiä. Osasyynä on myös se että Autraliassa ei ole samanlaisia metsäteitä mitä Suomessa, joten sammuttaminen on hankalampaa. Eräs profetia eli ennustus liittyy myös näihin paloihin, enkä malta olla viittamatta siihen.
Australialainen kirjailija ja lähetyssaarnaaja Adam F. Thompson näki v. 2017 näyn Australian kartasta, jossa koko Australia oli tulen peitossa.
Thompson luuli ensin, että kyse on hengellisen herätyksen tulesta, mutta Jumala sanoi hänelle: ”Ei. Aika tulee, jolloin sinä näet, että koko kansakunta palaa kirjaimellisesti. Kun näet tämän tapahtuvan, se on merkki siitä, että minä lähetän Eliaan hengen.”
Thompson kertoi tämän näkynsä v. 2017 Field of Dreams –kirkossa Adelaidessa ja myös eri medioissa, mutta ihmiset eivät kiinnittäneet näkyyn sen kummempaa huomiota.
———————————————————————————————
Eliaan henki profetiassa tarkoittaa sitä että ihmiset kääntyvät Jumalan puoleen ja Jumala vastaa heille kuin Eliaan aikana. Kova on tämä opetus ja kuritus, mutta on vanha totuus ja käytännön tosiasia että kirkko ei kestä hyvinvointia, vaan nousee uuteen kukoistukseen aina siellä missä uskovat joutuvat vainotuiksi tai muutoin ahtaalle elämässään, kuten nyt Australiassa, Nähtäväksi jää palaako todellakin vielä koko Australia.
Pelkään pahoin että kuritus on meillä Kristinuskoa vastaan taistelevassa Suomessakin vielä edessä, vaikka ei todennäköisesti metsäpalojen muodossa.