Vielä yksi video uudenvuodenyön ampumisista; kuin sotatantereella

Uudenvuodenyön tapahtumista on julkaistu kymmeniä filmejä, joissa raketteja ammutaan päin ihmisiä ja ohikulkijoita. Ohessa vielä yksi filmi Uppsalasta, jossa rakettitulitusta ammuttiin päin autoja ja ihmisiä.

Kannattaa katsoa ja pohtia mitä tekisit siinä tilanteessa kun joudut rakettikeskityksen kohteeksi.
[wpvideo OllorVrm]

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Los6666

tossa vaan toivois sitä ennenaikaista laukeemista, niinku näillä apinoilla käy vuohiensa kanssa 🖕

Anonymous

Ei riitä järki ilmeisesti edes ilotulitteiden käsittelyyn 🤦‍♂️

Keharinunelma

Raketeilla kohti autoja ja ihmisiä ampuminen on tahallista. Riemu olisi rajaton jos auto syttyisi palamaan ja ihminen kuolisi.

Fatwantarkistaja

Eikä siitä rangaista, koska poliisi ei uskalla lähestyä. Piipittää pullahiirenä aseman komerossa. Valot sammutettu, kaihtimet kiinni, sellainen on Ruotsin poliisi.

Eikka

En ole varma miten käyttäytyisin, mutta tuossa tilanteessa on hyvin suuri riski joutua liikenneonnettomuuteen. Meinaan, että auto voi harhautua jalkakäytävälle ja voi tulla pari pannukakkua. Säikähtäähän sitä vähemmästäkin ja tekee väistöliikkeitä ihan refleksinomaisesti.

#shitholecountry

Ruotsin hallitus koostuu pelkästä peestä. Siksi Ruotsissa tapahtuu niin paljon paskaa päivittäin. Ovista ja ikkunoista lappaa sisälle uutta roskaväkeä tiuhaan tahtiin:
Kaksi romanialaista mustalaispariskuntaa, joilla samassa kylässä upouudet luksustalot (katso video), hankkivat rahansa ryöstämällä ruotsalaisia vanhuksia. Rikoksia on yli 200 ja vanhin uhri uhri 98- vuotias. Facebooksivuillaan pariskunnat rehentelevät isot rahatukut kädessä, syövät hienoissa ravintoloissa ja elelevät luksuselämää vanhusten rahoilla:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/de-lever-lyxliv-pa-gamlingarnas-pengar

Fatwantarkistaja

Ei noita voi elukoihin verrata, sillä rotat ja torakat elävät saastan keskellä. Noiden on tuskin myöskään pakko varastaa luxuselämää varten, joten rottaa ja torakkaa arvostan paljon enemmän.

Suomen valtamedian martyyri

Onko tämä ukko joku märtyyri myös helsingin sanomille
tai
Yhdysvaltain ilmaiskussa kuollut iranilaiskomentaja haudataan tänään kotikaupungissaan
Demokraatti.fi
Juuri nyt: **Seuraa** suorana** Yhdysvaltain ilmaiskussa kuolleen
**iranilaiskomentajan** hautajaisia
MTVuutiset.fi
onko nämä koskaan lähetänyt suorana amerikalais sotilaiden jotka kaatunut isisin luoteihin jotain suoraa lähetystä hautajaista ymm
Yhdysvaltain ilma­iskussa kuollut iranilais­komentaja haudataan koti­kaupungissaan –
***suora lähetys käynnissä**
Perjantaina kuollut Suleimani haudataan marttyyrien hautausmaalle alkuiltapäivästä Suomen aikaa. HS välittää uutistoimisto Reutersin suoraa lähetystä Suleimanin kotikaupungista Kermanista .
suoran sanotuna alkaa olemaan aika hylesturavaa journalismia
suomesakin on iranilaisia radikaali muslimeita yllytääkö suomen valtamedia heitä vihaamaan länsimaita näillä Iran ISLAM * Palvonta* lähetyksilään
Jossa kiljutaan fanaatisesti kuolermaa USALLE Liput liehuten
ihan kuin olisin nähyt isisin lipun tuolla faanatikojen joukossa

Anonymous

Jep. Piti oikeen pariin kertaan lukea uutisotsikko ennen kuin uskoin :D. Hyvä suomi (erittäin pienellä s:llä)!

Anonymous

Olen katellut monia lähetyksiä tuon ko teroristijohtajan hautajaisista ja on näkynyt ihan selvästi että hautajaisterroristit kantaa isis lippuja tuolla.
Ja mv ryssämuslimitoimittaja on jo monta kertaa näyttänyt että ihannoin isistä vuodattamalla krokotiilin kyyneleitä iranin terroristien puolesta ja haukkumalla Trumpin sotarikolliseksi ja jopa toivovan tuon kuolemaa.
Voi, voi kun olisi Ilja miettinyt tarkemmin kelle lehtensä antaa.

M

Eikö se ole hyvä että Venäjän virallinen mielipide on edustettuna suorassa lähetyksessä suomen kielellä, koska Suomen valtamedia jättää kertomatta asioita?

Suomen valtamedian martyyri

siis johtopäätös
suoraan sanotuna alkaa olemaan aika huolestutavaa valtamedia journalismia

Anonymous

Eipä noissa rakettijuhlissa ruotsalaisia vahignoitu. Nämä, kun ovat hyvissä ajoin vetäytyneet ja jättäneet areenan valloittajille vapaasti riehuttavaksi. Aivan kuin hattujen sodassakin. Avustivat vielä vihollista kaupunkien poltossa, kun lähtivät Suomesta karkuun venäläistä ja sytyttivät lähtiessään suomalaisten kylät tuleen. Muutoin huomasin mielenkiintoisen lainauksen näiden hattujen lausunnoista, kun olivat lempanneet sivuun rauhaa puolustavan suomalaisperäisen Hornin ja äänestivät sodan puolesta. Että eihän tässä mitään ruotsalaiset menetä. Korkeintaan suomalaiset kärsii ja voidaan menettää Suomi. Miten lie tämä nykyinen uhkapeli? Nyt ei ole Suomi kilpenä, kun valloittajat ovat menossa emoruotsissa vallankahvaan.

Särmääjä

Tanskastako näille raketit tulee vai mistä ne niitä repii? Ei kai noita ihan ase tai huumekauppaan voi verrata.

Hade Aning

Eihän toi ihmisten ammuskelu ilotulitteilla tunnu mitenkään vaaralliselta jos on pienestä pitäen nähnyt ammuskelua kivääreillä.

Jouko Kivelä

Maan sisäisen turvallisuuden muututtua sisällissotaa muistuttavaksi, pitäisi jokaisella olla vähintään haulikko mukana turvaamassa omaa turvallisuutta. Rakettihyökkäyksen alettua putki ulos ikkunasta ja haulisuihkua kohti rakettilähdettä, sehän olisi vain itsepuolustusta, vaikka varmasti muunkinlaisia mielipiteitä esiintyisi.
Viranomaiset ovat menettäneet otteensa tyystin, kansalaisille ei jätetä vaihtoehtoja vaan homma on otettava haltuun tavalla tai toisella, liiallisen suvaitsevaisuuden aika on Ruotsissa ohi, mikäli aikovat vielä yrittää elää länsimaisessa demokratiassa, kailifaatti on päästetty liian syvälle yhteiskuntaan ehkä kuitenkin jo?

Anonymous

Rakettijuhlien aikaan olisi loistava paikka tarkka-ampujan operoida. Maastoutuminen vaikka roskiksen taa, eikä tarvi välittää laukauksen äänistä, ne hukuisi mukavasti räiskeeseen. Maaleja olisi tarjottimella.

Suomi Finland

Iranin ja Yhdysvaltojen raketit alkavat myös lentää kohta vaakasuorassa toisiaan kohtaan.
Olen niin täynnä iranilaista islamia, että vaikka mahdolliset sotatoimet nostaisivat bensan hintaa, en siitä piittaa.
Kunhan jenkit antavat kunnolla turpaan niille.
MV lehti näyttää olevan iranilaisten puolella. Syykin on ilmeinen. Näköjään MV lehden mielestä islamkin on parempi kuin amerikkalaiset. Koska Venäjä. Ja koska Putin. Ja koska Venäjä ja Iran.
Tuo Iranin valtapolitiikka ei lopu koskaan, jos niitä ei laiteta kunnolla ruotuun. Vaikka sota on ikävä asia, niin itse ovat sitä tilailleet.

Repe

Ja ennenkaikkea näyttää unohtuneen, mistä tämä koko keissi sai alkunsa. Nimittäin koko radikaalin islamin valtapyrkimys on ajatollah Khomeinin privaatti keksintö ja sen toimeenpano aloitettiin Iranista. Kannattaa tutustua alkulähteisiin.
Iranilaiset eivät ole arabeja, vaan vanhan Persian suurvallan jälkeläisiä. Huomattavasti parempia taktikoita sodassa ja sitkeämpiä sekä kauaskantoisempia tekemisissään. Arabit ovat silmittömän kiihkomielisiä sodankäynnissään ja kovia hyökkäämään, mutta eivät osoita sitkeyttä. Ja jos saavutuksia tulee, tuhlaavat sen ryöstelyyn ja turhuuteen ja korruptioon. Näin esim. Kuwaitin valtauksessa hyvin ilmeni. Alku oli komea, mutta loppu surkea. Samoin Iranin kohdalla ja monta kertaa Israelin kanssa. Saddam kyllä teki oikean johtopäätöksen, mihin Iranin vallankumous johtaa, mutta kaikesta länsimaiden tuesta huolimatta homma meni reisille.
Iranilla on johdonmukainen suunnitelma koko alueen haltuunottoon ja hallintaan. Siihen tarvitaan pystyvää ja modernia ydinaseistusta nimittäin muista alueen maista ei ole vastusta kuin Israelista. Isisiksen nousu valtatekijäksi ei miellytä Irania. Länsimaista tulleiden käännynnäisten soluttama ja epävakaa tarkoitusperä ei ole pysyvää laatua olevaa vallankumousta. Mm. Stalin otti länsimaiden käännynnäisistä ensin hyödyt irti ja sitten likvidoi, kun ei enää ollut otettavaa.
Ilmeisesti jenkeillä on jotain tietoa, joka on salaista, suurista Iranin vallankumouskaartin johtajan kaavailluista operaatioista ja teki ennaltaehkäisevän iskun. Kyllä kai riskit on analysoitu etukäteen. Iran tuskin on valmis vielä laajamittaiseen sotaan.

Suomi Finland

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006364847.html
”Hautajaissaattueessa on sattunut paikallisen median ja Guardianin mukaan rynnistys. Paikallisen, Iranin valtionmediaan yhteyksissä olevan median mukaan 35 ihmistä on kuollut.”
Jonkinlaista kiihkomielisyyttä noissa omien tallausjuhlissa kuitenkin on. Epäilen, ettei länsimaissa ole koskaan käynyt niin, että hautajaisista olisi poikinut lisää ruumiita tällä tavalla.

Muutos nyt

Vähän jäitä hattuun näille ihmisille. On ihan sama, mihin maailman kolkkaan muutetaan etsimään turvapaikkaa ja parempaa elämää, jos ei oma asenne muutu. Kaaos seuraa ylimielistä ja väkivaltaista asennetta.

M

Joissain kulttuureissa on laajempi käsitys ilosta.

Kukavaan

Ei moniosaajia turhaan kutsuta raketti-insinööreiksi