Ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit naittavat tyttäriään yksintulleille afgaaneille

Ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit naittavat tyttäriään varsinkin yksintulleille afgaaninuorukaisille. Viime päivinä Facebookisssa on tullut vastaan useita tapauksia, joissa keski-ikäinen batiikkinoita esittelee tytärtään ja yksintullutta vävypoikaansa suurien tunteiden kera.

Esimerkki on vain yksi monista, joita on tullut vastaan viime aikoina. Kyseinen batiikkinoita on fanaattinen turvapaikka-aktivisti ja hänen henki ja elämä ovat afgaaninuorukaiset. Aktivismin ohessa hän postaa päivät pitkät Sverigedemokraatti-vihamielisiä kirjoituksia ympäri nettiä.
 

Kuvakaappaus 2020-01-10 08-47-14
Klikkaa kuva isommaksi.
”Minun nuorin tyttäreni ja Ali. Nuori aikuinen, joka tulee Afganistanista. Toimelias, huolehtivainen, kunnioittava, rakastava ja työteliäs nuorukainen. Nuori aikuinen, jota minua tällä hetkellä hävettää katsoa silmiin.
Toivon, että säästyt niiltä, jotka tuomitsevat sinut ilman, että tuntevat yhtään yksintullutta lasta. Toivon, että säästyt siltä vihalta, joka ympäröi meitä kaikkia. Viha, joka on normalisoitunut.
Olkaa vahvempia kuin kaikki se negativismi, jota tuntemattomat ihmiset levittävät yllesi ja muidenkin niille, jotka ovat tulleet yhteiseen maahamme hakemaan turvaa.
En pelkää, että loukkaannut omien maanmiestesi taholta, pelkään, että rasistit loukkaavat sinua.  Nykypäivän Ruotsissa on paljon niitä, jotka eivät ole valinneet oikeaa tietä, verrattuna niihin harvoihin ulkomaalaisiin. 
Suojelen sinua poikani aina, siihen voit luottaa. Kaikkien pitäisi tuntea sinut. Olisi paljon ihmisiä, jotka häpeäisivät ennakkoluulojaan. 
Jatka elämääsi, se tulee olemaan ihana. Ali, minun poikani, kuten usein sanon, paras henkilö edustamaan afgaaninuorukaisia.”
 
 
 
Kuvassa batiikkinoidan 17-vuotias tytär halipusuttaa 20-21-vuotiasta yksintullutta afgaanipalleroa. Ali on asunut ainakin yöt ko. batiikkinoidan perheessä ja sitä kautta perheen nuorin tytär on tullut tutuksi.
Vävypoika vastaa myöhemmin samassa päivityksessä varamamilleen ja keskustelu etenee:
 
Kuvakaappaus 2020-01-10 08-47-40.pngVÄVY: Kiltein äitini, olen iloinen, että olet elämässäni, rakastan sinua valtavan paljon. Sen ajan jonka olen tuntenut sinut, on saanut unohtamaan, että oikea äitini ei ole täällä enkä ole kokenut oloani yksinäiseksi. Olen kiitollinen mitä olet tehnyt eteeni enkä tunne itseäni yksinäiseksi kun minulla on sinut, äiti. Sain parhaan perheen kun tulin Ruotsiin.
VARAMAMI: …. ja me saimme kaikkein parhaimman perheenjäsenen. Nuorukaiseni. Rakastan sinua. 
SIVULLINEN BATIIKKINOITA: Liikutuin tästä ihan kyyneliin.
VARAMAMI: Mmm, hän on poikani.
 
Ketjussa sydämet lentävät. Kymmenet fanaattiset batiikkinoidat itkevät lämmintä itkua. ”Sinulla on niin ihania lapsia”, ”Ihanaa”, ”Niin kaunista”.
Kuvakaappaus 2020-01-10 08-48-09


 
Malmössä on tämän lisäksi tällä hetkellä salainen Facebook-ryhmä, jossa batiikkinoidat suunnittelevat aloittavansa eräänlaisen deittipalvelun yksintulleille ja ruotsalaisille tytöille. Sovellusta ollaan parhaillaan tekemässä.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jones
Jones
10.1.2020 10:05

Näin sitä mielistelemällä joitakin voidaan huijata. Vanha kikka ja näyttää tepsivän nykyäänkin.

#sipilä2ATC ready to takeoff
#sipilä2ATC ready to takeoff
10.1.2020 14:35
Vastaa...  Jones

Vanhaan kikkaan ei kuitenkaan kuulunut se, että heti kun kansalaisuus on taskussa batiikkihuoran kaula katkeaa. Ja hetkeä myöhemmin katkeaa huoran pennun kaula. Niin ihkun mahtavaa!

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
10.1.2020 10:08

Voi saatana tuota hulluutta ! Einstein kuuluu sanoneen: ”Kahdella ei ole rajaa: Maailmankaikkeudella ja ihmisten typeryydellä!

Anonymous
Anonymous
10.1.2020 11:16

”Kahdella ei ole rajaa: Maailmankaikkeudella ja ihmisten typeryydellä!”
Kokonaisuudessaan tuo menee: ”On vain kaksi asiaa, jotka ovat äärettömiä. Ihmisten typeryys ja maailmankaikkeus. Jälkimmäisestä en ole aivan varma.
Turvapaikka-aktivistin typeryys, tai enemmänkin mielenvikaisuus tulee kyllä selväksi.

Hade Aning
Hade Aning
10.1.2020 10:13

Siinä on jälleen yksi korkeakulttuuri häviämässä historiaan.

Puolueeton
Puolueeton
10.1.2020 10:13

Jokaisessa kansassa on hyvää ja huonoa väkeä. Kulttuurierot ovat suuret, joten molempien puolien tuee osata suhtautua niihin oikealla tavalla, vaikka yhteen sattuisikin kaksi eri kulttuurien parhaimmistoa. Tästä syystä pieni määrä vierasta kulttuuria rikastaa ja suuri määrä köyhdyttää.

Lampunvarjostin
Lampunvarjostin
10.1.2020 10:17

Tätä on rodunsekoitus. Olisi kaikkien etujen mukaista, että näitten vävykokelaitten perimästä jaettaisiin tietoa terveysviranomaisten toimesta vaikkapa Ruotsin valtamedioissa.
Esim. Afgaaneista 60% väestöstä on sisäsiittoista, johtuen ties kuinka monta sataa vuotta jatkuneesta serkkuavioliittojen kierteestä ja tämä tehnyt jopa peruuttamatonta tuhoa perimään. Sisäsiittoisuus laskee impulssikontrollia, laskee älykkyysosamäärää ja tietenkin lisää perinnöllisten sairauksien riskiä. Skitsofrenia on yleinen perinnöllinen sairaus.

Lampunvarjostin
Lampunvarjostin
10.1.2020 10:37
Vastaa...  Lampunvarjostin

Muoks. Tarkoitin, että skitsofrenia on yleinen sisäsiittoisuudesta johtuva perinnöllinen sairaus.

Ruotsiitin
Ruotsiitin
10.1.2020 10:52
Vastaa...  Lampunvarjostin

Voipi olettaa että afgaanien sisäsiittoisuus Iranissa on vielä pahempaa kuin Afganistanissa koska populaatio Iraninafgaaneja eli valinnanvara on pienempi?

Anonymous
Anonymous
11.1.2020 12:08
Vastaa...  Lampunvarjostin

Impulssikontrollin puutteesta ei jää mitään epäselvää, kun katselee sitä apinalaumaan verrattavaa mölinää ja riekkumista. Valitettavasti lähi-idän nuoret miehet ovat päättäneet tulla tänne parantamaan rappeutunutta geenipooliaan. Sikäläisiin tapoihin tietysti kuuluu, ettei naiselta kysytä, haluaako tämä osallistua geenipohjan parantamiseen.

Suvakismi on uskonto
Suvakismi on uskonto
10.1.2020 10:24

Tässäkin olisi monta sopivaa sulhasehdokasta, katso poliisin video Göteborgista:
https://www.expressen.se/tv/nyheter/gt/har-flyr-garningsmannen-efter-mordet-i-nordstan/
Nuoren lähettäminen muuhun maahan pakkonaimaan on lailla kiellettyä mutta Ruotsissa paikan päällä sallittua?

Södertäljestä tämäkin
Södertäljestä tämäkin
10.1.2020 10:48

Ruotsalaisten mamien mielestä matut ovat ihania ja rehellisiä. Jokapäiväinen todellisuus on kuitenkin jotakin aivan muuta. Tässä täysin liikuntakyvytön nainen tanssii kuin perkele häissä. Huijannut yli puoli miljoonaa valtiolta ja tehnyt samalla pimeitä hommia eli hyvin toimeentuleva 100% invaliidi:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/RR2AKA/kan-inte-ga-enligt-lakarintyg–dansar-pa-brollopsfest

Acc358
Acc358
10.1.2020 13:34

Erikoista, että Aftonbladet julkaisee liikuntakyvyttömyytensä varjolla yhteiskunnan tukia nostaneen invalidin tanssimisesta videon. Tuollainenhan kyseenalaistaa perusolettamuksen, että tulijat ovat rehellisiä ja viattomia uhreja. Ehkä turvapaikka-aktivistit tulkitsevat julkaisemisen rasistisen perustein tehdyksi vääristelyksi. Usko on voimakkaampi kuin tosiasiat.

Lisää totuuksia esille
Lisää totuuksia esille
10.1.2020 13:53
Vastaa...  Acc358

Ruotsin valtamedia julkaisee nykyään yhä enemmän negatiivisia juttuja matuista ja siihen pitää heitä nimenomaan kannustaa! Eli mitä enemmän niille jutuille löytyy lukijoita ja jakajia sitä enemmän he niitä kirjoittavat.
Ei ole siis mitään syytä olla lukematta valtamediaa kun se kirjoittaa ASIAA. Saattaapi joku suvakkipököpääkin viimeinkin aukaista silmänsä.

Locket på?
Locket på?
10.1.2020 13:43

Kyllä kelpaa tanssia kun raha valuu tilille, kiitos kantiksen joka ruuvaa herätyskelloaan taas tuntia aikaisemmaksi.
Tämä akka jäi kiinni Facebookin ansiosta eli sattumalta. Tuntuu siltä että suurin osa on huijareita:
Valehtelevat itsensä maahan sisälle, maassa ollessaan tyhjentävät kaikki kassat mitkä ikinä pystyvät tyhjentämään ja jopa poistuvat itse maasta mutta silti jatkavat rahanhuijaamista kuten se Irakin (nyt evp?) puolustusminsterikin josta ei ole enää kuulunut mitään. Saiko anteeksi?

Särmääjä
Särmääjä
10.1.2020 11:00

Noi varmaan möisi vaikka lapsensa orjaksi jos voisivat siitä hyvästä saada kaikki palleroisensa Ruotsiin.

imaami
imaami
10.1.2020 13:29
Vastaa...  Särmääjä

Eiköhän tuo viedä sinne ihan ilmaiseksi, oppimaan kunnon tapoja anopin hoiviin. Länkkäritytölle sitten niitä tunnin avioliittoja niin kauan kuin vain paikat kestää.
Isäntä palaakin sitten noidan tiukkaan ja käskevään syleilyyn ja taas sydämen kuvat vaan sinkoilevat kuin hiilidioksidi Reetan naamalle.

Kaitsu
Kaitsu
10.1.2020 18:31
Vastaa...  Särmääjä

Sitä en epäile hetkeäkään.Täytyy myös orjista puheenollen muistaa ketä nämä Afrikan orjakauppiaat aikoinaan olivat..Arabeja..

Anonymous
Anonymous
10.1.2020 11:27

Pian saamme lukea ali tappoi tyttöystävänsä koska halusi jättää alin.

Missä vika? Päässä!
Missä vika? Päässä!
10.1.2020 11:57

Harmi ettei kuva ole kokonainen. Ehkä siitä olisi käynyt selville miten Ali jo kourii ”siskoaan”. Ja siksi on rajattu pois perheonnea himmentämästä.
No, kohta tyttönen havahtuu kovaan ja rumaan arkeen, jos ei vielä ole. Tuolaliset batiikkinoidat tulisi vangita ihmiskaupasta. Nimittäin, se joka kauppaa omia lapsiaan on saastaisimpia olentoja maan päällä.
Olen miettinyt miksi nämä batiikkinoidat käyttäytyvät näin. Onko se kosto että ei enää saa lapsia tai ei enää saa huomiota kun nuoremmat naiset ovat tulleet markkinoille? Onko kyseessä nuorempien iva vanhempia kohtaan? Vai onko oma kiima nuoria kohtaan niin kova että se sumentaa ajattelukyvyn?

Anonymous
Anonymous
10.1.2020 12:10

Onko sulhasen suku antanut hyväksyntänsä? Eli onko arpeeksi nuori ja neitsyt? Tarkistaako asian suvun vanhin? Ja kun ihanat häät pidetään monikulttuurisesti, niin pidetäänkö bileet ruotsissa vai afganistanissa? Morsiammen suvun naiset kaavuissa allahia ylistäen jotta kuinka onnekas tyttö olikaan. Entä pitääkö morsiammen suvun lahjoittaa omaisuutensa jne puolison suvulle jotta liitto hyväksytään? Saako morsiammen vanhemmat jne puhua tms liiton solmimisen jälkeen hänelle ilman sulhasen lupaa?

Mmmmm, monikulttuuria
Mmmmm, monikulttuuria
10.1.2020 13:01
Vastaa...  Anonymous

Eihän tuossa ole sulhon suvun kannalta mitään ongelmaa, muslimihan saa pitää jalkavaimoa alempia seksiorjia käytössään vaikka kokonaisen haaremin, eihän tuo ole Alin ja sharian näkökulmasta muuta kuin lampaan tai vuohen puutteessa kaksijalkaisen pökittävän hallussa pitämistä. Dhimmi ei naimalla aidoksi musuksi muutu Allahin silmissä, eli ei myöskään suvun.

kanander
kanander
10.1.2020 13:01

Batiikkinoidat varmaankin testaavat puolen vuoden testiajoilla nämä vuohipaimenet ennen kuin luovuttavat ne tyttärilleen. Valitettavasti monelle kostautuu hyväuskoisuus.

Aappa
Aappa
10.1.2020 14:37

Kuulostaa siltä kuin maanpäällinen paratiisi olisi keksitty. Onnea matkaan vaan, niin kauan kuin sitä kestää…

Anonymous
Anonymous
10.1.2020 14:50

Avohoitopotilaitahan nuo on suurin osa. Osa taas vihaa omaa maataan ja kansaansa yli kaiken.
Liekö siellä muita onkaan.

ike
ike
10.1.2020 15:53

Kun olen tuota vanhempaa sukupolvea ja en oikein hyvin tuota ruotsia ymmärrä niin on hyvä että meillä on tämän valtamedian ulkopuolella ihmisiä jotka tuota kieltä hyvin puhuvat. Se on tärkeää siksi että kun sattuu olemaan tuo länsinaapuri ja valtamedia ei paljon puhu. No jonkin verran seuraan tuota itänaapuria, ei siinäkään tuo kielitaito niin kummoinen ole mutta aina jotakin löytyy. Yleltä harvemmin mitään, jos on agendan ulkopuolella. Ai niin sehän oli se puolueeton ja riippumaton tiedonvälitya ?

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
10.1.2020 16:55

Voivat olla varmoja siitä, ettei tyttärensä jää ilman munaa.
Bonuksena on vaarana ero ja tyttären elävältä poltto-hihhuloinnit.
Toki tuonkin tekevät ensin nussimalla perseeseen.
Aamen……………………………………………………………. …….. ……. .. .. . .

Anonymous
Anonymous
10.1.2020 18:56

Ei V*ttu miten sairasta touhua!

Ei mitään uutta
Ei mitään uutta
11.1.2020 05:26

Kunnes noita raiskataan jossain joukkoraiskauksessa oikein olan takaa tai uutisissa on että ruotsalisneitonen joutui raa’an henkirikoksen uhriksi.Näitä esimerkkejä on jo pilvin pimein, mutta ei se suvakkien umpiluu nuppiin mene.