Väkivaltaisuudet jatkuvat Uppsalassa, 16-vuotias ruotsalainen poika viimeisin uhri

Kuvakaappaus 2020-01-11 22-50-58.png

Perjantai-iltana Uppsalassa menehtyi nuori 16-vuotias ruotsalainen poika puukotuksen uhrina. Tapahtuman taustat ovat toistaiseksi epäselviä, mutta nuorukainen joutui tai ajautui jonkinlaiseen joukkotappeluun.

Poliisi sai perjantai-iltana klo 20.30 aikaan hälytyksen Björklingen kaupunginosaan, tietojen mukaan paikalla oli jonkinlainen joukkotappelu. Poliisin saapuessa paikalle huomattiin maassa makaavaan vaikeasti loukkaantunut nuorukainen. Nuorukainen toimitettiin nopeasti sairaalaan, mutta hän menehtyi saamiinsa vammoihin.
Poliisi otti myöhemmin illalla kiinni suurin piirtein samanikäisen niin ikään ruotsalaisen nuorukaisen epäiltynä teosta. Tapahtumaa tutkitaan murhana.
Tapahtumien kulku on hyvin sekava. Eräiden tietojen mukaan 16-vuotias Carl-niminen poika ei olisi ollut osapuoli tappelunnujakassa vaan ikään kuin rauhoitteli tilannetta ja tässä yhteydessä tekijä oli sivaltanut useita kertoja puukolla.
Poliisi kertoo, että sillä on tiedossa tapahtumien kulku tarkasti, mutta sen enempää asiaa ei ole avattu suurelle yleisölle.
Uppsalassa on päivän mittaan pidetty useita muistotilaisuuksia ja vanhemmat ovat kutsuneet ihmisiä illalla kirkkoon.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Raaka Ile

Onko kyse ihka oikean sivaltajan teoksista, se jää nähtäväksi. Jännitän zuoslimi- kulttuurin puolesta että taas 99% pilaa kaikkien maineen. Toisaalta voi myös olla yksittäistapaus missä Sven leikki puukkohippaa per’in kanssa. Ruozin poliisi tilastoi tämän luotettavasti “liukastuminen” kategorian alle .

Hade Aning

Noin pahaksi päästetyn nuorisorikollisuuden hallinta vaatii jenkkityyliset poliisiotteet.
Kansankodin keskustelevilla konstaapeleilla on siten iso asennemuutos edessään.

Anonymous

Milloin ruotsin täysin naurettava pellehallitus antaa poliiseille valtuudet
hoitaa hommat niinkuin ne pitää !
Pullakahvikakkuhetket ovat näyttäneet
rikollisille vain sen että he voivat jatkaa entistä törkeämpää käyttäytymistä viherpunikkikokkaredemareiden pilaamassa entisessä maailman parhaassa maassa!

Fatwantarkistaja

Eivätpä ne poliisitkaan ole mistään muualta, kuin Ruottista kotoisin. Luvilla tai ilman, pellejä ne ovat ainakin täältä asti katsottuina.

Qroquius Kad

Sitten kun Ruotsin pellehallitus on vaihtunut Jimmie Åkessonin johtamaan Sverigedemokraternan 75 % enemmistöhallitukseen.

Anonymous

Villi länsi siis jatkuu vain 2020 vuonnakin 🤦‍♂️…Ruotsi on menetetty ajat sitten.

Debis

Mistä uhrin ikä muka tiedetään niin varmatsti????onko 12 vai 44 vuotias täh?

Debis

esim..mistä tiedämme vaikka Sanna Marinin iän`? mun mielsestä hän voisi olla 12 vuotias….tai Erkki Tuomioja 14 vuotias? ainakin jos partalasten iänmäåäritys prosedyyrejä katsotaan..Paavo Lipponen on 6 vuotias?

Anonymous

Ei tilanne parane istumalla kirkossa.
Astalot esiin ja kartsale pitämään jöötä.

Anonymous

Niinpä. Ei parane ei. Mutta muistamme kuinka esim turun jälkeen piispa meilläkin niiskutti että, he ovat osa meitä tms paskaa. Jeesus pelastaa. Tai sitten ei.

Sami

Kantaruotsalaiset eivät kohta kerkiää tekemään muuta kuin istumaan kirkossa vertaistukea saamassa. Toinen puoli kansasta vihasaarnaa moskeijoissa, ja toinen puoli istuu kirkossa pysyvän järkytyksen vallassa. Lycka Till väldickt mycket 😀

PastoriNikulainen

Rampo 6 elokuvan voisi kuvata ruotsinmaalla. Byroteknologiasta vastaisivat
aivan ilmaiseksi väki ruotsin omasta takaa.
Syltyn ei tarvitsisi kuin juosta ympäri malmöä ja tukholman syrjäkujia
kalasnikovi nyrkissään, autojen räjähdellessä taustalla. Dronet ympärillä hoitaisivat kuvaukset ja kuvakulmat.
Siinä olisi halvalla viihdyttävin toimintaelokuva miesmuistiin.
Aamen……..

Qroquius Kad

Tuon elokuvan viihdyttävyydestä voidaan olla monta mieltä, mutta aivan varmasti se olisi realistinen ja naturalistinen, ellei sitä sittenkin luokiteltaisi luontodokumentiksi.

Hässelby

Mikäs hullu siellä Hässelbyn Villastadissa sitten on riehunut eilenillalla?
Löi koiraa ulkoiluttaneen nuoren naisen maahan, nainen vietiin ambulanssilla sairaalaan.
Sen lisäksi sama tyyppi pahonpiteli kolmea miestä joista yksi meni verisenä paikalliseen ICA- kauppaan ilmeisesti apua hälyyttämään?
Sekopäitä maa täynnä, hallitus pahin, eikä kukaan pysty saamaan tolkkua touhuihin?