Kalajoella henkirikokseen epäillyt vangittiin murhasta

Kuvakaappaus 2020-01-13 15-23-03.png

Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 13.1.2020 kalajokiset 35- vuotiaan miehen ja 34- vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Syytteennoston määräpäiväksi käräjäoikeus määräsi 16.4.2020.

Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäillyt olivat surmanneet yksissä tuumin perjantaina 10.1.2020 illalla 62- vuotiaan naisen teräaseella. Uhri kuoli tapahtumapaikalla (kotonaan) saamiinsa vammoihin.
Uhri oli liikuntarajoitteinen ja lähes kyvytön puolustamaan itseään. Vangitsemisvaatimuksessa rikos on perusteltu murhaksi mm. teon raakuuden ja em. uhrin henkilökohtaisten olosuhteiden johdosta.
Tekijöiden epäillään olleen alkoholin ja mahdollisesti lääkkeiden/ huumeiden vaikutuksen alaisia.
Poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa paljasta, mitä epäillyt ovat itse rikosepäilystä kertoneet. Teon motiivia selvitetään.
Poliisi ei tiedota asiasta enempää.
Vangittuna ovat siis 1984 syntynyt Tomi Nissilä ja 1985 syntynyt Henna Nissilä.
 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Suomessa pitäsi olla kuolemantuomio, noilla helvetin saastoilla ei ole mitään ihmisarvoa.

Suomi Finland

Suurempi kysymysmerkki on, että kuinka tuollaisia voi ylipäänsä liikkua vapaalla jalalla? Ei varmasti ollut ensimmäinen tuttavuus poliisin näillä saastoilla.
Jonkun pitää aina maksaa omalla ainutkertaisella ihmisoikeudellaan tällaisten erittäin omituisten otusten kerhon jäsenten jakamattomat ja pyhät ihmisoikeudet.

Kova laki

Ihan samaa mieltä tällaissa törkeissä psykopaattien suorittamissa murhissa, jossa pääasia on aiheuttaa mahdolismman pajon kärsimystä ennen tappamista. Vittu jos tuollainen porukka tunkisi omaan kotiin, ei mitään armoa ja vaikka oma henki menisi, lähtisi takuuvarmasti pari mukaan. Kuomentuomi pitäisi suorittaa hirttämällä wanhaan tapaan.

karri

Oliskos tästä tapauksesta mitään lisätietoja, vaikuttaa melkosen karulta tapahtumalta noin äkkiseltään:
https://rikosuutiset.fi/raaka-raiskaus-goteborgissa-poliisi-pidatti-tekijat-lentokentalla/

PastoriNikulainen

Harvinainen tapaus näinä päivinä tälläinen hirmuteko kantiksilta.
Joskus harvoin näinkin päin.
On Suomalaisilla silti piiiiiiiitkä matka kiriä kiinni kehitysmaalaisten täällä tekemät hirmuteot.
Ja joku tuolla jo kuolemantuomiota kannattikin. Noh, kannaattaa pastorikin 6-0.
Ei muuta kuin sähkötuoliin ja panta kuuppaan ja voimavirtaa kupoliin asenteella.
Aamen……..

Anonymous

No ei tuo mikään kovin hirveä harvinaisuus ollut.

Anonymous

Joo, niin se vaan on maailman onnellisimman kansan kohdalla kuin venäläinen kenraalikuvernööri totesi, että vallitsevana tässä maassa on sairaus, köyhyys ja rikollisuus. Karmea määrä jää väkeä eläkkeelle heti kun lapsilisän maksu loppuu. Mielen terveys, huumeet, viina jne. Loputon lista itsemurhia, puukotuksia, hukkumisia, yliannostuksen…. Eipä tuo ihme ole, että väestön kasvu on negatiivinen.

Tietäjä

Sama pariskunta ei ole ensimmäistä kertaa sekoilemassa. Sääli vain, että noilla on kaksi lastakin, joista nuorempi ei ole vielä vuottakaan.
Tässä sama pari asialla: https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/581518

Tietäjä

99% varmuus. Tunnen paikallista väkeä joilta on tullut lisätietoa ja tämä pariskunta tunnetaan siellä hyvin. Uhrin nimikin tuli ilmi melkein heti.

Weirdo

On pariskunta ja 2 lasta. Toinen pari kk toinen reilun vuoden.

Tuhansien murheellisten laulujen maa

Äkkiä lapset huostaan, jos eivät jo ole olleet. Pieni lapsi elää herkkää ikää ja niitä vaurioita, mitä tuossa iässä tulee perusturvallisuuteen ym. ei enää jälkikäteen pysty korjaamaan ihmisen kädellä. Vaikka miten haluaisi. Niitä vaurioita paikataan aikuisena päihteillä, mielenterveyslääkityksellä, väkivallalla ym. Jos lapsi selviää aikuisuuteen. Moni tällaisesta taustasta tuleva tekee itsemurhan jo nuorena. Näitä surullisia tarinoita on liian paljon Suomessa. Todennäköisesti vanhempien omat kotiolot eivät ole olleet kaikista lämpimin pesä. On vaikea antaa eteenpäin sitä, mitä ei ole itse saanut kokea.

Nimetön

Tuo kolari, on sama pariskunta ollut siinäkin osallisena. Instassa kuvia missä tällä naisella niskatuki kolarin jälkiseurauksena. Paljon muutakin takana. Tosiaan 2 lasta, kiva kun kasvavat ja kyselee sijaisperheessä missä oikeat vanhemmat. Istumassa elinkautista murhasta.