Yön aikana kaksi suurta räjähdystä

Kuvakaappaus 2020-01-13 10-16-56.png

Yön aikana tehtailtiin useita räjähdyksiä. Tukholmassa ja Uppsalassa voidaan puhua todellisesta pommista, sillä molemmissa tapauksissa kiinteistö sai suuria vaurioita.

Tukholman pommitus alkoi klo 01.00 aikaan. Östermalmilla sijaitsevan kerrostalokiinteistön edustalle viritettiin pommi. Räjähdyksen ääni kuului useiden kilometrien päähän. Esimerkiksi muuan mies kertoo Pt-medialle, että asuu Lidingössä muutaman reilu kilometrin päässä ja heräsi räjähdysääneen unen läpi.

Kuvakaappaus 2020-01-13 10-07-51.png

 

Räjähdyspaikka on Östermalmilla Gyllenstiernsgatanin ja Karlavägenin nurkilla eli Östermalmin Gärdetin puoleinen sivu. Voidaan sanoa, että pommi räjähti siten melko vauraalla alueella. Poliisi evakuoi yöllä koko rakennuksen ja ainakin 30 henkilöä joutui lähtemään evakkoon.

Räjähdyksen voimasta kertoo se, että kadulla pysäköitynä olleet autot siirtyivät metrin paineaallon voimasta. Alla kuvaa Tukholman räjähdyksestä.

https://i2.wp.com/static-cdn.sr.se/sida/images/83/052fa0e8-5fc6-43c2-9542-f4b223b91a1b.jpg?resize=810%2C455&ssl=1

Räjähdyksen motiivi on epäselvä. Talossa ja rapussa asuvat henkilöt ovat kaikki yli 50 vuotiaita, suurin osa kuitenkin jo eläkeikäistä porukkaa. Yksi mahdollinen motiivi voisi olla se, että talossa asuu asianajaja, joka tehnyt huonoa jälkeä ja Rinkebystä on joutunut nuorukaisia vangituksi. Vahinkopommi kuulostaa liian epätodennäköiseltä eikä mikään riemupommikaan ole uskottava. POLISEN

Seurataan tapahtumaa, sillä lonkkatuntuma kertoo, että tästä syntyy jotain jännittävää.

Uppsalassa räjäytettiin pommi klo 03.00 aikaan. Räjähdyspaikka oli kaupungin keskustassa sijaitsevan ravintola yökerhon edustalla. Kiinteistön vaurioiden kerrotaan olleen isoja ja vieressä olleet muutamat autotkin saivat vaurioita. POLISEN

Kummassakaan räjähdyksessä ei tapahtunut henkilövahinkoja. Poliisi tutkii asioita yleisenä vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

36 thoughts on “Yön aikana kaksi suurta räjähdystä

 1. Ruotsi on muuttunut maaksi, jossa on hengenvaarallista asua. Ruotsin demarit ja viheät pitävät jatkuvaa räjäyttelyä ja ammuskeua aivan normaalina asiana.

  122
  1. Eihän tuossa ketään kuollut. Pientä jäynää vain tekivät. Varmaan oli paikallinen valkonaama asialla, kun mummo ei antanut eläkettä bilehommiin!

   26
   3
 2. Koska tuolla ruotsissa aletaan asettaa johtoo syytteisiin, kai tässä nyt pikku hiljaa rupeis vastuussa oleviakin olemaan..?

  55
 3. Alimmainen kuva käyty nappaamassa jostain beirutista joskus???
  Noh, siltä se näyttää. Ja jos ruotsi näyttää jo nyt beirutilta, ei se hyvältä näytä muutaman vuoden päästä.
  Ruotsi on menetetty maa ja näin ollen äärimmäisen vaarallinen rajanaapuri, koska rajakontrollia tai kunnollista muuria tuolla ei nimeksikään ole.
  Aamen…..

  62
  1
  1. Ei Beirutissa ole noin rauhatonta. Ruotsissahan on jatkuvasti räjähdyksiä, Beirutissa sisällissota loppunut jo aikaa sitten. Tai…ehkä sisällissota ei loppunut Beirutissa vaan se vain siirtyi uotsiin.

 4. ”talossa asuu asianajaja, joka tehnyt huonoa jälkeä ja Rinkebystä on joutunut nuorukaisia vangituksi”

  Jos näin olisi, uskaltaisiko kukaan enää ajaa nuorukaisten™ asiaa?

  22
  1
 5. Östermalmilla ei liene monta SD-n äänestäjää vielä. Luottavat moderaatteihin ja kristillisiin ja ovat jopa suvaitsevaisia periaatteessa.

  24
 6. Jatkuva 100% kamera yms. tekninen valvonta Kiinan malliin ja alkaa syyllisiä löytyä.

  10
  13
 7. Östermalmin pommi räjähti Aftonbladetin mukaan talon sisällä eikä edustalla. Sisäkuvista näkyykin miten hissinovi on vääntynyt puoliksi irti jne.

  Mutta ei hätää. Media uutisoi että Löffykkä on soittanut Iranin Rouhiaiselle ja sanonut kovan sanan. Asia ei tietenkään ole näin vaan Löffykkä kyseli itse asiassa Rouhiaiselta neuvoja..

  19
 8. Olisi mielenkiintoista ottaa pikku veto. Koskahan ruotsi myöntää olevansa sisällissodassa. Veikkaan että ei koskaan. Jossakin vaiheessa tulee muslimienemmistö ja porukkaa alkaa valumaan muihin maihin turvapaikanhakijoiksi. Sen verran tyhmää tämä nykyinen vihervasemmisto ja aivopesty kansa on, niin ruotsissa kuin suomessakin. Toivon todella olevani väärässä.

  33
  1
  1. Itse en usko mihinkään sisällissotaan. Lähinnä jonkinlaiseen sietokyvyn nousemiseen ja sitä myöten erilaisiin itsetehtyihin turvatoimiin. Aitoihin, autotalleihin, palkattuihin vartijoihin jne. Eihän tuo rikollisten ryhmä kuitenkaan ole kuin vähemmistö verrattuna siihen, että enemmistö kehareistakin on ”ihan normaalia” porukkaa. Tai siinä mielessä normaalia, että eivät suoraan halua pommeja kotiovelleen.

   11
   11
   1. Voitte olla oikeassa. Tuo sietokyvyn nousu kyllä nykyisin näkyy aika monella sektorilla. Ei myöskään tule sisällissotaa jos kaikki hoituu ”salamitaktiikalla”. Hieno vertaus jonka opin joskus nuoruudessani englantilaisesta tv-sarjasta Yes, Prime Minister . Kyseessä on periaatteessa sama asia. Ihminen on niin kumma otus että kaikkeen tottuu. Koska kynnys ylitetään. Kukaan ei tiedä.

   2. Sietokyvyn nousemisen näkee jo siinä ettei mitään pikku-uutisia viitsi/ehdi enää edes lukea vaan pitää keskittyä vain niihin pahimpiin.

   3. Tuo kuulostaa optimistisimmalta ennusteelta. Räjäyttäjät ovat kai jäävuoren huippu.
    Entäpä kasvava ja paljon suurempi joukko katuryöstäjiä, kotiryöstäjiä, autonryöstäjiä, autonpolttajia, rakennusten polttajia, kouluhulinoijia, raiskaajia, jihadisteja, agitaattori-imaameja, sharianvaatijia, huumeidenkäyttäjiä sekä ”tavallisen” ilkivallan, varastelun ja ihmisten pelottelun joutilaita harrastajia ?

    15
    1. En siltikään usko mihinkään sisällissotaan. Sota vaatii ensinnäkin kovanpuoleisen ”yhtenäisyydentunteen” ja ruotsalaiset, kuten kaikki länsimaat ovat niin hajallaan ja eriytyneitä, että mitään isompaa klikkiä ei saada aikaan. Tai sellainen ei ainakaan ole mitenkään näköpiirissä…

     1. Jotenkin tuntuu että olette oikeassa. En tosin tiedä olenko asiasta iloinen vai surullinen. Nuo muutokset kun eivät koskaan ole olleet helppoja. Tuskin tulevat olemaan tulevaisuudessakaan. Jos kuitenkin katsotaan pitkällä tähtäimellä. Luuletteko että eurooppa taipuu esim. sharialakiin. Katsotaan noin viisisataa vuotta, ei sitä että ruosissakin saattaa olla voimassa jo muutaman vuosikymmenen kuluttua (ehkä vähän provosoivaa) mutta noin yleisesti. En usko, kun olen optimisti noin muutaman sadan vuoden tähtäimellä muslimit on taas häädetty euroopasta ja taas historiantutkimus kirjoittaa että on se kumma kun tuollainenkin aika on ollut olemassa.

      1. Luultavasti suunta menee siihen suuntaan, että islam, tai ainakin tulijat ottavat jonkinlaisen yliotteen. Jossain vaiheessa voi sitten tapahtua jonkinlainen murros. Mutta siihen menee kauan, koska sellaista ei ole millään tavalla vielä näköpiirissä..

       8
       2
       1. Valitettavasti, Kuten sanoin tunnettu historia on vuosisatoja tai tuhansia Ei siinä nyt paljon paina tuo viisikymmentä tai sata vuotta Joten kiitos toimitukselle. Ehkä olette se perhosen siipi.

       2. Tietenkin saattaa käydä että saavat yliotteen pelkän lukumääränsä takia jossakin vaiheessa mutta ei se ole mikään lopullinen ratkaisu. Tarvitaan siihen muutakin. Islam ei yksinkertaisesti enää sovi 2020-30-40-50- luvulle ja mitä enemmän aikaa kuluu sitä huonommin se sopii. Katsokaa vaikka Iranin protesteja, ne tulevat jatkumaan ja voimistumaan.

     2. Aivan. Ei varmaan mitään perinteisiä punaiset vs. valkoiset -tyyliin ripoteltuja rintamia synnykään.
      Jengit ja klaanit ottavat mittaa toisistaan, poliisit ja vartijat koventavat otteitaan ja tavalliset ihmiset vaan yrittävät välttyä joutumasta ryöstetyiksi.

  2. Ei kai Meksikossakaan myönnetä, että ollaan sisällissodassa. Siellä rikollisuus on ainakin kymmenen kertaa pahempi kuin Ruotsissa. Sisällissota syntyisi, jos olisi suuri kouluttamattomien joutilaiden nuorten miesten luokka ja kansantalous riippuisi raaka-aineiden ja bulkkituotteiden viennistä, mutta mikään näistä ei oikein ole totta Ruotsin osalta. Vaikka Ruotsissa on joutilasta nuorisoa™, niin enemmän on kuitenkin nuorisoa ja koulutustasokin on korkeampi kuin Suomessa.

 9. Näen jo sieluni silmin lähitulevaisuuden mainokset:

  ”Rauhanturvaajaksi Ruotsiin?”

  ”Nuori, haluatko työpaikan jossa voit opetella useiden erinlaisten kulttuurien toimintatapoja, kriisinratkaisua, turvatehtäviä ja joka sijatsee lyhyen matkan päässä Suomesta? Tutustu nyt erinlaisiin kriisinhallinta tehtäviin verkkosivuillamme: xx.xx.fi/ mil saadaksesi lisätietoja hakemisesta tehtäviin.”

  ”Tee työtä jolla on tarkoitus.”

  Loppujen lopuksi kun katsoo 20 vuotta taaksepäin (Verrattain lyhyt aika) niin Ruotsi kuten Suomikin on täysin muuttunut, väestönmuutos on todellinen tekijä.

  34
  1. Niin, mitä ihmettä Ruotsin rauhanturvaajat tekevät Lähi-Idässä kun oma maa tarvitsee heitä ASAP?

   13
 10. ”Keskitason venäläisvakoilija yleni Ruotsin puolustusvoimien komentajaksi”

  Mitä muutakaan voisi odottaa maalta, jossa pommit paukkuu ja pääministeri keskittyy lausunnoissaan korostamaan, että kyllä ruotsalaisetkin?

  11
 11. Kannattaa ruåtsalaisten vaan mennä kadulle ja huutaa: ” Inga rasister på våra gator.” 😝

  11
 12. Ruotsilla ei ole varaa kehittää alas ajettuja puolustusvoimiaan.
  Iso osa puolustuksen jälleenrakentamisesta jää pois – rahaa ei ole, toteaa hallitus
  https://samnytt.se/stora-delar-av-forsvarets-ateruppbyggnad-uteblir-finns-inga-pengar-uppger-regeringen/
  Yksi skenaario on, että ulkopuoliset voimat puuttuvat jossain vaiheessa aina vain hurjemmaksi muuttuvaan menoon! Yrjöperskeles on kirjoittanut kuviteltuja tarinoita Ruotsista useita, tuossa yksi marraskuulta 2019: MIEHITTÄJÄ
  http://yrjoperskeles.blogspot.com/2019/11/miehittaja.html

  1. En koe tuota itärajaa kovinkaan suurena uhkana, johtuu ehkä siitä että olen asunut rajan vieressä koko ikäni. Olen myös matkustellut tuossa itänaapurissa varmaankin satoja kertoja, myös vähän pidempään kuin tankkaamassa. On todella ylimielistä jos poliitikkomme eivät suhtaudu tuohon ruotsin vastaiseen rajaan vakavasti. Kaikilla mittareilla (muistuu mieleen nyt tuo vuosi 2015) sen pitäisi herättää suunnitelmia mitä tehdään jos tilanne toistuu. Olen myös sitä mieltä että tuolla rajalla pitäisi tehdä etnistä profilointia. En tiedä onko se sallittua. Jos se on kiellettyä lakia pitäisi heti muuttaa. Kaikki kuitenkin sitä tekevät joten muutos olisi lähinnä kosmeettinen.

 13. Se yliote näyttää kyllä jo olevan ruotsissa, kaikenlaisen lepsuuden myötä, sama kehitys on suomessa jossa hallinto tekee samat virheet, jopa ihan korostetusti ..

 14. Jos miettii noiden geeniperimää ja eurooppalaisten perimää niin ei ne 50 kymppisinä mitään sotatilaa pysty tekemään.Suomalaisinakin kun 50 täyttyy on paksumpia rillejä päässä jos on silmissä vikaa ja selkää voi kolottaa puhumattakaan maratoonijuoksijoista jotka pystyisivät juoksemalla poltella toisten autoja yömyöhään.

  Ja se perimä heillä heikkenee mitä enemmän serkusliittoja tekevät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.