Lisää pommeja, tällä kertaa Östersundissa

Ostersund_sex_attacks.jpg

Tällä kertaa pommi viritettiin kerrostalon rappukäytävään Östersundissa. Räjähdys sytytti samalla tulipalon.

Pommi jytkäytettiin klo 04.25 aikaan Odenslundin asuinalueella. Pommin voimasta ikkunoita rikkoontui ja talon alaovi lensi mäkeen. Samalla rappukäytävään syttyi tulipalo, jonka palolaitos kuitenkin letkutteli nopeasti.
Talo evakuoitiin, kukaan ei loukkaantunut. Poliisi tutkii asiaa yleisenä vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Tällä räjähdyksellä on alamaailman vinkkimiesten mukaan motiivina huumevelka. Velallinen, joka asuu talossa, on uusruotsalainen. Siten myös pommimiehet ovat luultavasti samaa rotua.
 

23 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lanka palaa jo
Lanka palaa jo
15.1.2020 04:57

Milloin myös poliitikot myöntävät että Ruosissa on jo pienoinen sota menossa. Hallinta on menetetty ja tilanne pahenee viikko viikolta. Missä on se kulminaatiopiste että myös sosiaalidemokraatit myöntävät että Ruotsi on jo sisältä päin hajoamassa ja vauhti kiihtyy. Vai onko Venäjän pelko niin kova etteivät näe omaa takapihaa, joka roihuaa jo valtoimenaan. Nuo rikollis ghetot saisi purettua vain armeijan avulla, piiritys ja sisään kovilla otteilla kuten se joku isompi johtaja pamppu sanoi viimevuoden puolella.

Johan
Johan
15.1.2020 07:06
Vastaa...  Lanka palaa jo

Poliitikot eivät vielä tunnusta tilannetta, koska ovat sen itse politiikallaan aikaansaaneet mutta poliisipäällikkö Anders Thornberg on jo hereillä: ”Tilanne Ruotsissa yhä vakavampi – poliisi haluaa puolustusvoimat apuun”
https://samnytt.se/laget-i-sverige-alltmer-allvarligt-polisen-vill-ha-forsvarets-hjalp/

M
M
15.1.2020 09:12
Vastaa...  Johan

Yle ei jaksanut mainita tuota armeijahommaa uutisessaan.

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
14.1.2020 21:11

Kiinalaiset siellä vaan räjäyttelee uuden vuoden ilotulitteita. Siellä vaihtui juuri apinan vuosi sian vuoteen.

GLGL
GLGL
15.1.2020 05:58

Sian vuosi vaihtui rotan vuoteen…
Sika tuotti saastaisena eläimenä epäonnea ruotsalaisille. Siksi nyt juhlat.

M
M
14.1.2020 20:39

Mitenkäs noinkin pohjoisessa on uusruotsalaisia? Eikös tuolla ole pelottavia susia ja karhuja, joiden vuoksi täytyisi saada kuntapaikka Tukholmasta tai Malmöstä?

Jesse
Jesse
14.1.2020 21:58
Vastaa...  M

Kävin viime kesänä mm. Östersundissa ja Strömsundissa siinä samoilla kulmilla. Ihan yhtä täynnä ovat muualta tulleita kuin Tukholma.

Catilina
15.1.2020 18:14
Vastaa...  Jesse

Oli ne paljon vähenneet. Kävin 2015 Östersundissa ja kuningatarkaupungeissa, ja silloin ne olivat ihan Mordoria, joissa ei valkoisia ulkona liikkunut. Suurin osa paskaa on valunut etelään, kuten esim. myös Hammerfestista ja pienemmistä kylistä.

joku
joku
14.1.2020 20:16

Poliisin mielestä pommi on nykyään ”yleinen vaaran aiheuttaja”. Aika laimea termi poliisilta sotatoimialuetta muistuttavalle tilanteelle.

Miekku
Miekku
14.1.2020 19:39

2015 olin niin vihainen Ruotsille, joka mm. Timo Soinin kanssa junaili siirtolaisvyöryn Tornion kautta Suomeen, että silloin päätin olla enää astumatta jalallanikaan Ruotsin maaperälle. Se oli ehkä elämäni viisaimpia tekoja.
Viisi vuotta silmäni ovat olleet auki, minäkin oln tajunnut mistä on kyse. Haluan #FIXIT mahdollisimman pian siksi, että suomalainen kulttuuri säilyy ja jälkikasvunikin saa puhua suomea ja naiset elää tasavertaisina meidän suomalaisten maassa.
Ensi kesänä matkaamme Puolan rannikolle nauttimaan turvallisesta lomasta.

Minä
Minä
15.1.2020 11:29
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Fixit ei juurikaan muuttaisi mitään tuossa asiassa. Norjahan ei ole jäsen, mutta saadakseen kauppasopimuksen, on joutunut nielemään EU:n säädökset sellaisina kuin ne tulevat. Näin joutuisi Suomikin tekemään, voidakseen käydä kauppaa EU-alueella vapaasti.
Ainoa tämän hetken todellinen toivo on siinä, että EU muutetaan siten, että keskusvaltaisuus heikkenee ja jäsenvaltioiden oma valta kasvaa. Nythän EU-jäsenillä taitaa olla vähemmän itsenäisyyttä kuin Yhdysvaltain osavaltioilla. Jos EU muuttuu liittovaltioksi, ei jäsenvaltioilla taida olla juurikaan omaa valtaa omiin asioihinsa. Saavat päättää parlamenttinsa nurmikoista ja ikkunaverhoista.
Jos EU hajoaa, syntyy tilalle toinen yhteistyöelin, joka saattaisi olla parempi, mutta kyllä sinnekin kaikki merkelliset ihmiset olisivat änkeytymässä vallanhimoissaan. Jos siitä tulisi terve, sitten se toimisi hyvin, ainakin jonkin aikaa.

Raffe
Raffe
15.1.2020 13:21
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jos Suomi on itsenäinen valtio, suomi päättää kuka tulee suomeen ja kuka ei.
Kaikki puolueet haluaa, että joku muu päättää suomen puolesta. Sairasta, mutta niin se on.
Ei Suomen tule ottaa Norjasta mallia. Jos ei pysty sisäistämään käsitteitä kuten suvereniteetti, itsenäisyys, kansanvalta, silloin politiikka on huono valinta.

Se turvallisuus
Se turvallisuus
14.1.2020 20:02
Vastaa...  Miekku

EUn sisäiset varasjengit ovat iso ongelma Ruotsissa (no mikäpäs ei olisi ongelma Ruotsissa).. Liettulainen suurvaras heitettiin Tanskasta ulos Ruotsiin ja rötöstely jatkui. Lopulta ukko sai vankilaa muttei maastapoistoa ”koska EU”. Suurin osa Ruotsissa toimivista EUsta tulevista varkaista tulee Romaniasta, Bulgariasta, Puolasta, Latviasta, Liettuasta ja Eestistä (SVT).

Anonymous
Anonymous
14.1.2020 19:36

Kyllä se siitä, eh heh hee….

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
14.1.2020 19:09

Pastori odottaa innolla atomipommin laukausta tuolla.
Loppuisi lapselliset pikkupaukuttelut kuin seinään.
Aamen….

Pertti Grandell
Pertti Grandell
14.1.2020 20:10

neutrooni pommi olisi parempi, kaikki elollinen kuolee, mutta ”tavarat” jäisi ehjäksi, oma suosikkini kyllä olisi benziin/muovi räjähde eli napalm…palaa vedessäkin……no ziigaillaan mitä vekkulit keksivät tulevaisuudessa.sitä odotellessa, toivottavasti viranomaiset ja päättäjät heräisisivät horroksestaan todellisuuteen…

Anonymous
Anonymous
14.1.2020 20:14
Vastaa...  Pertti Grandell

Napalm os siitä hyvä että se hävittää kaiken, jopa rauta sulaa kun saa napalmia niskaansa.

Anonymous
Anonymous
15.1.2020 12:34
Vastaa...  Pertti Grandell

Eivät pelosta jäykät ressukat herää.

#sipilä:hold short runway two two right
#sipilä:hold short runway two two right
14.1.2020 19:08

Länsirintamalta ei siis mitään uutta, näin WW3 alla.