Muslimit osoittavat mieltään lasten hunnutuskieltoa vastaan

19439674403

Etelä-Ruotsin rannikolla Malmön läheisyydessä sijaitsevassa Skurupin kunnassa on menossa kummallinen poliittinen tapahtumaketju.

Nimittäin viime vaalien jälkeen sattui ikävä tapahtuma, että Sverigedemokraatit ja Moderaatit, jotka Skurupissa ovat läheisissä väleissä keskenään, saivat jonkinlaisen keskinäisen jytkyn ja pääsivät kunnanvaltuustoon johtoasemassa.
Eipä aikaakaan kun alkoi tapahtumaan. Syksyllä äänestettiin huntukiellosta, joka tuli voimaan joulukuussa. Lain mukaan päiväkotilapsia ja koululaisia – siis tyttölapsia – ei saa pukea kasvot peittäviin huiveihin eli niqabeihin ym telttoihin. Lain määritelmässä sanotaan, että “kun tarkoituksena on peittää oppilaan tai henkilön kasvot, se kielletään”.
Laki ei siis kiellä aikuisia säkittämästä itseään. Toisin sanoen laissa määriteltiin vain ja ainoastaan se, että pikkutyttöjä ja lähinnä esiteinejä ei saisi säkittää muslimisäkkiin.
Nyt tästä on seurannut suuria yhteenottoja. Maanantaina pidettiin Skurupissa ja Malmössa isoja mielenosoituksia, joissa vaadittiin “naisille vapautta käyttää huivia”.
Eli, kun kuntaan saatiin kielto, jonka mukaan pikkutyttöjä ei säkitetä pahimman islamin tulkinnan mukaan niin Malmön ja Skurupin toreilla pidetään nyt isoja mielenosoituksia, jossa vaaditaan naisilta vapautta pukeutua miten haluaa.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fatwantarkistaja

Eli päiväkotilapsi on eräiden mielestä nainen. Kun aikuiset muslimiäijät näkevät tällaisen lapsen, heille tulee vastustamaton himo nussia tätä “naista” suuhun? Siksi suu on peitettävä, kun sitä voi käyttää sukuelimenä. Käsien suhteen sama asia. Suomessa esikouluun kai menevät 6-vuotiaat ihan yleisesti. Sitä nuoremmat tietääkseni ovat päiväkodissa. Ruotsin tilanteesta löytyi tällainen: https://www.norden.org/fi/info-norden/paivahoito-ruotsissa 1-5-vuotiaan tytön vanhemmat siis ovat huolissaan siitä, että heidän tyttärensä nyt naisen ikään ehtineenä vaikuttaa huoralta, ellei kulje perunasäkki päällään.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia Tämä ei liity mitenkään mihinkään, koska se on eräille pyhä asia ja heillä on täysi oikeus harjoittaa sitä.
P.S. Mihin kumman tarpeeseen tuota porukkaa tuodaan sivistyneisiin maihin, joissa ihmisiltä voidaan edellyttää edes jonkinlaista moraalia?

Klarsyn

Tottahan se on että islamissa naispuolisten peittämisen tarkoitus on pitää heidät näkymättömissä, jottei miesten himot heitä kohtaan herää ja aiheuta pidättelemättömiä haluja. Jotta tyttölapset voisivat säästyä näiltä halujen seurauksilta, heidätkin tietenkin huivitetaan.
Olisikin kyseenalaistettava kumpien oikeuksista tässä on kysymys, muslimimiesten oikeudesta vaatia naisten säkittämistä vai naisten oikeudesta huivittomina tulla kohdelluksi ilman seksuaalisia hyökkäyksiä. Feministinaisten osallistuminen vaatimaan musliminaisten hiusten peittämistä muka vapaaehtoisena on tietenkin vain huvittavaa tietämättömyyttä kulttuurien eroista.

Mummeli 62

Siis NAISILLA (ovat mielestäni aikuisia) on vapaus valita…

Qasper

Valinnan vapaus otatko turpaan, vai käytätkö säkkiä.

Naamiokielto

Ei minusta kenelläkään ole oikeutta esiintyä naamioituneena julkisilla paikoilla.
Eihän kameravalvonnastakaan ole mitään hyötyä jos porukka vetää pussin päähän.

Valtsu

Haagan viitoispuukotuksessa osamotiivina oli ex-vaimon huivin käyttämättömyys – on se semmoista vapaaehtoisuutta.
Mutta miksi helvetissä me elättäisimme ihmisiä, jotka eivät kykene edes kasvojen näyttämisen verran sopeutumaan maahan?

s
Anonymous

Voisin kuvitella että mukana mielenosoituksessa on rutkasti kovan luokan feministeiksi tunnustautuvia rajat auki-aktivisteja joille kaikki kaikessa on tyttöjen ja naisten asema patriarkaatissa.

Valtsu

Todennäköisesti. On siinä tutkijoilla tulevaisuudessa miettimistä, että mitenhän feministit alkoivatkin diggaamaan eniten naisia sortavaa ideologiaa, jonka rinnalla kotimaiset kristityt lahkot ovat raikkaita vapauden tuulahduksia, joita sitten tietysti vastustetaan?

Minä

On vapaus valita miten pukeutuu, mutta naamioituminen ei ole kaikissa yhteyksissä sallittua.

Vidal Sassoon

Ne musliminaiset jotka tätä kieltoa verisesti vastustavat ovat aina läskejä. Eli tässä on HEIDÄN puoleltaan kysymyksessä ainoastaan kaikille naisille ominainen turhamaisuus ja häpeä. Kun kielletään säkit niin jestas sentään löllöt näkyy ja tukkakin pitäisi joskus ehkä pestä ja vähän huolitella jos ihmisten ilmoilla liikkuu. Se on paljon kätevämpää verhota koko karmeus säkkiin ja väittää että kyseessä on kunniallinen kulttuuriteko. ja säkin/huivin alta sitten haukkua vapaita/järkeviä naisia huoriksi. Vittu mitä naurettavaa, umpimätää paskasakkia. Lähtekää takaisin helvettiin Euroopasta!

Moonman

Jotenkin vaikuttaisi kuitenkin siltä ettei tämä ulkonäköön liittyvät turhamaisuus ja häpeily koske näitä säkkiin pukeutuvia mörköjä. Usein kun näkee esim. näitä afrikasta tulleita mörssäreitä vaappumassa kadulla niin eteneminen näyttää kauempaa katsottuna vähän niinkuin poijun heilumiselta aallokossa, silleen puolelta toiselle. Naamasta ei oikein voi päätellä onko ikä 40 vai 60 tienoilla kun pyöreiden poskien välistä näkyy vain 2 etuhammasta. Siitä huolimatta aina työntävät jotain kahden istuttavia lastenrattaita, suuntana yleensä mäkkäri. Nuoremmat nuorukais-tytöt ovat toki melko normaalirakenteisia ja heillä usein on se pelkkä päähuivi, mutta kun lapsitehtailu aloitetaan niin huivikin jostain syystä kasvaa pituutta ja lopulta on se säkki.

Etuviisas parempi kuin jälkiviisas

Saksassa on juuri suurrazzia menossa ympäri maata. Ääri-islamisteja otetaan kiinni, tjetjeenejä. Ovat suunnitelleet suurta terrori-iskua.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/polisrazzior-mot-extremister-i-tyskland
Eikö olisi helpompaa poistaa jokikinen iikka maasta ennenkuin alkavat suunnitella?

PastoriNikulainen

Perkele kun on häiritsevän näköinen huntualistuja siinä kuvassa.
Liekö vapaaehtoinen suvakki rievun sisällä kun noin Eurooppalaisen vaalea?
Sama se…
Säkit on jätettä varten. Ei niitä ole tarkoitettu pujotettavaksi päähän.
Aamen….

#sipilä

Muslimisäkit on tarkoitettu sidottavaksi molemmista päistä umpisolmuun ja heitettäväksi sätkivänä jätesilppuriin.

Monokulttuuri-Liveä odotellessa

Raiskaajaprofeetan seuraajat syyllistävät aina uhrinsa.
Entä tämä pieni tyttö, joka raiskattiin kultin ylläpitämässä, oululaisessa moskeijassa? Yhteisö vaikenee, kun käry kävi.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/39b761d9-fe01-4adb-80a2-b7e5814549af
.

pöh

“Malmön ja Skurupin toreilla pidetään nyt isoja mielenosoituksia, jossa vaaditaan naisilta vapautta pukeutua miten haluaa.”
Onko tuo ihme kun jo alle 10-vuotiaita pidetään naisina…

Esa

Sattuuko pt-medialla olemaan kuvia tuosta miekkarista? Olisi mielenkiintoista nähdä ketkä siellä oikein ovat mieltään osoittelemassa.

Esa

Ei oikein tiedä mitä tuosta sanoa. Akat puollustavat oikeutta säkitykseensä. Hyvin on aivopesu onnistunut.

ike

Demokratia sopii vihervasemmistolle kun se edistää heidän tavoitteitaan, muutenhan sitä vastaan voidaan mellakoida. Katsokaa vaan, näin se käy vielä suomessakin.

Anonymous

Koraanin mukaanhan seksille ei ole varsinaisesti alaikärajaa. Yhdyntä sallitaan tytön ensimmäisten kuukautisten jälkeen 10-12v kohdalla.