Muslimit osoittavat mieltään lasten hunnutuskieltoa vastaan

19439674403

Etelä-Ruotsin rannikolla Malmön läheisyydessä sijaitsevassa Skurupin kunnassa on menossa kummallinen poliittinen tapahtumaketju.

Nimittäin viime vaalien jälkeen sattui ikävä tapahtuma, että Sverigedemokraatit ja Moderaatit, jotka Skurupissa ovat läheisissä väleissä keskenään, saivat jonkinlaisen keskinäisen jytkyn ja pääsivät kunnanvaltuustoon johtoasemassa.

Eipä aikaakaan kun alkoi tapahtumaan. Syksyllä äänestettiin huntukiellosta, joka tuli voimaan joulukuussa. Lain mukaan päiväkotilapsia ja koululaisia – siis tyttölapsia – ei saa pukea kasvot peittäviin huiveihin eli niqabeihin ym telttoihin. Lain määritelmässä sanotaan, että ”kun tarkoituksena on peittää oppilaan tai henkilön kasvot, se kielletään”.

Laki ei siis kiellä aikuisia säkittämästä itseään. Toisin sanoen laissa määriteltiin vain ja ainoastaan se, että pikkutyttöjä ja lähinnä esiteinejä ei saisi säkittää muslimisäkkiin.

Nyt tästä on seurannut suuria yhteenottoja. Maanantaina pidettiin Skurupissa ja Malmössa isoja mielenosoituksia, joissa vaadittiin ”naisille vapautta käyttää huivia”.

Eli, kun kuntaan saatiin kielto, jonka mukaan pikkutyttöjä ei säkitetä pahimman islamin tulkinnan mukaan niin Malmön ja Skurupin toreilla pidetään nyt isoja mielenosoituksia, jossa vaaditaan naisilta vapautta pukeutua miten haluaa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Muslimit osoittavat mieltään lasten hunnutuskieltoa vastaan

 1. Eli päiväkotilapsi on eräiden mielestä nainen. Kun aikuiset muslimiäijät näkevät tällaisen lapsen, heille tulee vastustamaton himo nussia tätä ”naista” suuhun? Siksi suu on peitettävä, kun sitä voi käyttää sukuelimenä. Käsien suhteen sama asia. Suomessa esikouluun kai menevät 6-vuotiaat ihan yleisesti. Sitä nuoremmat tietääkseni ovat päiväkodissa. Ruotsin tilanteesta löytyi tällainen: https://www.norden.org/fi/info-norden/paivahoito-ruotsissa 1-5-vuotiaan tytön vanhemmat siis ovat huolissaan siitä, että heidän tyttärensä nyt naisen ikään ehtineenä vaikuttaa huoralta, ellei kulje perunasäkki päällään.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia Tämä ei liity mitenkään mihinkään, koska se on eräille pyhä asia ja heillä on täysi oikeus harjoittaa sitä.

  P.S. Mihin kumman tarpeeseen tuota porukkaa tuodaan sivistyneisiin maihin, joissa ihmisiltä voidaan edellyttää edes jonkinlaista moraalia?

  91
  1. Tottahan se on että islamissa naispuolisten peittämisen tarkoitus on pitää heidät näkymättömissä, jottei miesten himot heitä kohtaan herää ja aiheuta pidättelemättömiä haluja. Jotta tyttölapset voisivat säästyä näiltä halujen seurauksilta, heidätkin tietenkin huivitetaan.

   Olisikin kyseenalaistettava kumpien oikeuksista tässä on kysymys, muslimimiesten oikeudesta vaatia naisten säkittämistä vai naisten oikeudesta huivittomina tulla kohdelluksi ilman seksuaalisia hyökkäyksiä. Feministinaisten osallistuminen vaatimaan musliminaisten hiusten peittämistä muka vapaaehtoisena on tietenkin vain huvittavaa tietämättömyyttä kulttuurien eroista.

   11
  1. Ei minusta kenelläkään ole oikeutta esiintyä naamioituneena julkisilla paikoilla.
   Eihän kameravalvonnastakaan ole mitään hyötyä jos porukka vetää pussin päähän.

   47
  2. Haagan viitoispuukotuksessa osamotiivina oli ex-vaimon huivin käyttämättömyys – on se semmoista vapaaehtoisuutta.

   Mutta miksi helvetissä me elättäisimme ihmisiä, jotka eivät kykene edes kasvojen näyttämisen verran sopeutumaan maahan?

   28
 2. Voisin kuvitella että mukana mielenosoituksessa on rutkasti kovan luokan feministeiksi tunnustautuvia rajat auki-aktivisteja joille kaikki kaikessa on tyttöjen ja naisten asema patriarkaatissa.

  78
  1. Todennäköisesti. On siinä tutkijoilla tulevaisuudessa miettimistä, että mitenhän feministit alkoivatkin diggaamaan eniten naisia sortavaa ideologiaa, jonka rinnalla kotimaiset kristityt lahkot ovat raikkaita vapauden tuulahduksia, joita sitten tietysti vastustetaan?

   22
 3. On vapaus valita miten pukeutuu, mutta naamioituminen ei ole kaikissa yhteyksissä sallittua.

  29
 4. Ne musliminaiset jotka tätä kieltoa verisesti vastustavat ovat aina läskejä. Eli tässä on HEIDÄN puoleltaan kysymyksessä ainoastaan kaikille naisille ominainen turhamaisuus ja häpeä. Kun kielletään säkit niin jestas sentään löllöt näkyy ja tukkakin pitäisi joskus ehkä pestä ja vähän huolitella jos ihmisten ilmoilla liikkuu. Se on paljon kätevämpää verhota koko karmeus säkkiin ja väittää että kyseessä on kunniallinen kulttuuriteko. ja säkin/huivin alta sitten haukkua vapaita/järkeviä naisia huoriksi. Vittu mitä naurettavaa, umpimätää paskasakkia. Lähtekää takaisin helvettiin Euroopasta!

  41
  1. Jotenkin vaikuttaisi kuitenkin siltä ettei tämä ulkonäköön liittyvät turhamaisuus ja häpeily koske näitä säkkiin pukeutuvia mörköjä. Usein kun näkee esim. näitä afrikasta tulleita mörssäreitä vaappumassa kadulla niin eteneminen näyttää kauempaa katsottuna vähän niinkuin poijun heilumiselta aallokossa, silleen puolelta toiselle. Naamasta ei oikein voi päätellä onko ikä 40 vai 60 tienoilla kun pyöreiden poskien välistä näkyy vain 2 etuhammasta. Siitä huolimatta aina työntävät jotain kahden istuttavia lastenrattaita, suuntana yleensä mäkkäri. Nuoremmat nuorukais-tytöt ovat toki melko normaalirakenteisia ja heillä usein on se pelkkä päähuivi, mutta kun lapsitehtailu aloitetaan niin huivikin jostain syystä kasvaa pituutta ja lopulta on se säkki.

   18
 5. Perkele kun on häiritsevän näköinen huntualistuja siinä kuvassa.
  Liekö vapaaehtoinen suvakki rievun sisällä kun noin Eurooppalaisen vaalea?
  Sama se…
  Säkit on jätettä varten. Ei niitä ole tarkoitettu pujotettavaksi päähän.
  Aamen….

  18
  1. Muslimisäkit on tarkoitettu sidottavaksi molemmista päistä umpisolmuun ja heitettäväksi sätkivänä jätesilppuriin.

   11
 6. ”Malmön ja Skurupin toreilla pidetään nyt isoja mielenosoituksia, jossa vaaditaan naisilta vapautta pukeutua miten haluaa.”

  Onko tuo ihme kun jo alle 10-vuotiaita pidetään naisina…

  10
 7. Sattuuko pt-medialla olemaan kuvia tuosta miekkarista? Olisi mielenkiintoista nähdä ketkä siellä oikein ovat mieltään osoittelemassa.

   1. Ei oikein tiedä mitä tuosta sanoa. Akat puollustavat oikeutta säkitykseensä. Hyvin on aivopesu onnistunut.

 8. Demokratia sopii vihervasemmistolle kun se edistää heidän tavoitteitaan, muutenhan sitä vastaan voidaan mellakoida. Katsokaa vaan, näin se käy vielä suomessakin.

 9. Koraanin mukaanhan seksille ei ole varsinaisesti alaikärajaa. Yhdyntä sallitaan tytön ensimmäisten kuukautisten jälkeen 10-12v kohdalla.

  1
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.