Vasemmistolaiset voimat Skurupin huntumielenosoituksen takana; kuvakollaasi

Skurupissa on pidetty useita mielenosoituksia, joihin on osallistunut muutama sata henkilöä. Mielenosoittajat ovat vaatineet lasten huivikiellon purkamista. Paikalla on ollut myös paljon ruotsalaisia turvapaikka-aktivisteja.

Alla pieni kuvakollaasi mistä oikein on kyse. Kannattaa huomata, että Vasemmistoliiton lippu (punainen) on useilla henkilöillä useissa kuvissa. Ainakin paikalliset vasemmistolaiset tukevat siis lasten hunnuttamista.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Voi saatana noiden säkkipäiden toimintaa! Ollanko Ruotsissa vai Benghasissa? Ihan sama.

PastoriNikulainen

Alimmaisen toisen kuvan lasipäinen batiikkinoita on saanut innostusta jostain tuhannen voltin lailla.
Mistä?
Kuka on saanut hänet noin kaidalle tielle omasta kansallis-identiteetistään ja irti todellisuudesta???
Noh, jotain on katsottu ja johonkin uskottu kuin vasemman jalan saapas.
Aamen…

Anonymous

Vasemmisto voisi solidaarisuudesta pukeutua itsekin noihin säkkeihin. Muslimeille mustat ja kolhoosiväelle Punaiset säkit ja tähti otsaan.

Anonymous

No mutta, yhteinen pukukoodikin alkaa löytyä!

Kilttimies

Tarkoititko nappi?

Anonymous

Se on äijä.

PastoriNikulainen

Ei tuossa kyllä ole äijjää nimeksikään. Ihan selvä noita jolla vain kenties on monta sukupuolta
nykymuodin mukaisesti.
Ehkä jopa ennen ollut uros ja syönyt soijjaa ja vegehampurilaisia liikaa miksi nyt ryhtynyt noidaksi.
Torttu sillä sekasikiöllä on nyyttien tilalla 6-0.
Aamen…

Anonymous

Kommunisnismi ok regae.

Eripurauskonto

Eipä tuossa islamissa ole mitään mitä me tarvitsemme ja mitä ilman emme voisi elää. Joten?

Minä

Mutta siinä on paljon sellaista, mitä emme halua ja mitä ilman on parempi elää.

Särmääjä

Noihan nyt saatana elää ja hengittää noita muslimimiehiänsä ja islamin levittämistä. Onhan täälläkin niitä rättipäisiä kantisämmiä joille se on feministinen voimaantuminen olla kaavuissa ja jakaa jotakin isis-oppeja. Suomen pinkissä vasemmistoliitossa ollaan myös kovia kurdi ja palestiinaktiiveja. Se niiden yksi insestiedustaja oli jopa menny järjestään pikamiekkaria lähi-itään.

Anonymous

Tämä tapaus herätti Israel lähetystön huomion aika nopeasti kyllä, hyvin erikoinen persoona maailmantuska suorastaan huokuu naisesta ihan kuvissa, siitä voi olla montaa mieltä oliko ihan fiksua ja kansanedustajan kuvaan sopivaa, noin niinkuin lakien puitteissa? Muistelen kyllä saman henkilön myös kehoittaneen piilottamaan laittomia maassaolijoita. Tapauksesta riippumatta tulee väliin mieleen, tutkitaanko kansanedustajiksi pyrkivien tai päässeiden mielenterveyden tilaa mitenkään suomessa tai muuallakaan, ehkäpä ei ennen pimahdusta? Luulisi kyllä että aloilla missä ilmenee paljon esm.vaikeaa narsista häiriötä tulisi nuppia vähän avata? Varsinkin kun tiedetään politiikan olevan erittäin suosittu ko ,häiriöstä kärsivien keskuudessa on muuten yleinen vaiva myös taiteilijoilla , toimittajilla ja johto tehtävissä muissakin. Narsistinen persoonahäiriö on sentään melko helposti todettavissa psykiatrian avulla, vaikea vaiva hoitaa kyllä lukemani perusteella, usein mahdoton koska potilas ei koe sairastavansa ollenkaan.

Acc358

Ruotsalaisten vassarinaisten huntuintoilu lienee sukua ilmiölle, jossa naiset rakastuvat vankilassa istuviin murhaajiin. Jälkimmäisestä ilmiöstä IS kirjoitti 14.1.2020 uutisen ”Psykiatri Hannu Lauerma kertoo, miksi naiset lankeavat vankeihin – yksi asia lopettaa kiinnostuksen”.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006372786.html
Oma johtopäätös. Suvakismi on ilmiö, jota olisi hyödyllistä tarkastella psykiatrisesta näkökulmasta käsin.

Ei perkele

Näkyy muutama maansa kulttuurin ja itsenäisyyden tuhoja joukossa. Kuin sotien jälkeen Suomessa, kun kommunistit olivat voimiensa tunnossa ja löivät kaikkea isänmaalisuuteen liittyvää.

Se on fakta

Kyllä noi vasemmistolaiset nyt vaan on yksikertaisesti vakavasti sairaita päistään.

Aksu

Vihervasurelle kollektiivinen kaapu/huivipskko, tietää heti kättelyssä Isis ideologiansa.

elitti loisii ja kuppaa järjestemää

Uutissuomalainen: Yhä useampi joutuu turvautumaan ruoka-apuun – ”12 vuotta sitten ruokaa hakivat alkoholistit, nyt koko yhteiskunnan kirjo”
onko tämä tytti tuppuraisen vihreiden ja kokoomuksen mielestä merkki oikeusvaltio periaaten toteutumiseta kun tavakaan yhteuskunnan tuji rahat lypsetään väliluiseti köyhiltä rikkaimpien tileille ruoan hinassa ja asimiskustanuksien muodossa eli mikä taho eniten hyötyy sosiaalitirva järjestelmästä nuo köyhät vau heidän vuokran antajansa ja muut ahneet kauppuaat koska se sosiaali turva raha päätyy loppu peleissa heidän tileileen ja köyhä siiretyään rahansa tuukipäuvän jälkeen menee itse leipäjonoon tämä on yksi ongelma tässä sooaaliturvan maksu järjestelmässä kun sitä käytääkin hyvälseen jotkut muut kuin se jolle se kuluu
mitä mitä miksi kalkkuna fileen hnta on noussit 2eurolla vuodessa jonka työtömyysturva rahoista köyhä maksaa hampaat irvessä ahneelli kalkkuna myyjä kaupiaalle S -K Konserinin eliiitiä luhotamaan entisetään mites lumo kotien vuokrat
kuinka paljon yhteiskunta heitä lihotaa asumis tukina
duunarin palkka nousee 5 euroa kämppä luomo kodeilla josa hän AY liikeen jäsenenä
asuu nousee samaan aikaan 50 euroa
niin kuka tai ketkä tässä on se pahin yhteiskunnan verovarojen kuppaaja

suomeksi käänetty sian saksasta

Uutissuomalainen: Yhä useampi joutuu turvautumaan ruoka-apuun – ”12 vuotta sitten ruokaa hakivat alkoholistit, nyt koko yhteiskunnan kirjo”
onko tämä tytti tuppuraisen vihreiden ja kokoomuksen mielestä merkki oikeusvaltio periaateen toteutumisesta kun tavalaan yhteiskunnan tuki rahat lypsetään
välilisesti köyhiltä rikkaimpien tileille
ruoan hinassa ja asumiskustanuksien muodossa
eli mikä taho eniten hyötyy sosiaaliturva järjestelmästä
nuo köyhät vai heidän vuokran antajansa ja muut ahneet kauppiaat
koska se sosiaali turva raha päätyy loppu peleissa heidän rikkaimpien tileileen
ja köyhän siiretyään rahansa tukipäivän jälkeen heille
menee itse leipäjonoon
tämä on yksi ongelma tässä sosiaaliturvan maksu järjestelmässä
kun sitä käytääkin hyväkseen ilman moraalia jotkut muut
kuin se jolle se kuluu
mitä mitä miksi kalkkuna fileen hnta on noussit 2 eurolla vuodessa
jonka työtömyysturva rahoista köyhä maksaa hampaat irvessä
ahneelle kalkkuna myyjä kaupiaalle S -K Konserinin eliiitiä lihotamaan entisetään
mites lumo kotien vuokrat
kuinka paljon yhteiskunta heitä lihotaa asumis tukina
duunarin palkka nousee 5 euroa kämppä lumo kodeilla jossa hän AY liikeen jäsenenä
asuu nousee samaan aikaan 50 euroa
niin kuka tai ketkä tässä on se pahin yhteiskunnan verovarojen kuppaaja

*välilisistä veroista*

eli mielestäni sosiaaliturva menojen kasvua ei aiheuta ne köyhät vaan ne rikaat
jotka sitä rahaa yhteiskunalta kupaavat välilisesti köyhien lompakoista
vai ajateleeko ne kupaajat että heidän maksamansa verot
pitää saada tavalaan palautettua jollain keinolla takaisin heidän omille tileille
koska he yrittäjät ja muut rikaampi desiili väitävät pokkana että he rahoitavat
*yksistään sosiaaliturva menot eikä kukaan muu osalistu siihen
ihmeelisesti he eivät puhu ikinä silloin *kaikkien suomalaisten maksamista*välilisistä veroista*
joilla myös rahoitetaan sosiaaliturvakustanuksia

Pekka Reinikainen

”On yleisesti tiedossa, että Juutalaiset menestyvät hyvin, mutta miksi?

A la Mäki

Nonin, vihdoinkin jotakin järkevää! Moderaatit vaativat tänään uusintavaaleja Ruotsissa.
Löhvönen on maalannut itsensä nurkkaan lipiraalien ja kepun kanssa eikä kukaan enää kunnioita hallitusta ja sen politiikkaa. Alamäki jatkuu.
Huiviämmiä on ja tulee aina olemaan (jos ei heitä poisteta) mutta jos hallitus koostuu hampaattomista idiooteista käy kohta huiviämmillekkin huonosti. Koko maa on menossa sekaisin ja tietyn kriittisen pisteen ylityksen jälkeen tuho senkun kasvaa.

Jimmie vaatii stoppia matutukselle

Jimmie Åkesson tänään:
”Vi har en regering som saknar krisinsikt och förmåga att se verkliga problem. Förra året beviljades 120 000 nya uppehållstillstånd. Det får vara slut med det här nu, sade SD-ledaren Jimmie Åkesson under debatten.” (SVT)

Anonymous

Pimeän näky
Noh, kun näille aletaan näyttää vihvas valoa kokkep myötätuntoa, niin kas kohta ollaan hyvin suuren väkivallan uhkan alla, suomessa kommunisti kansanedukas ilmoitti kätkevänsä laittomia maahantunkijoita jo vuosia sitten, seuraukset tuli uudestaan valituksi. Samainen täti käy olleessaan hallituspuolueessa ministerin hyväksynnällä tekemässä laittomuuksia maailman tulen-arinmalla alueella, suoraan tukien terroristeja seuraus =ei mitään vaikka kyseeessä on tärkeä kauppakumppani valtio . Outoa muuten miten suomessa julkaistava Ps puolueen lehti menee jatkuvasti tukkoon keskustelut aiheesta kuin aiheesta ,samaan aikaan vasvih analistiliike on aktivoitunut rajusti ,onko kyseessä kybervaikutusta anarkisti liikkeen taholta? Jotkut oli käsittäneet maan presidentin uusivuosi puheen tueksi vasvih liikkeelle ja maalitus kaikkea erilinjaisuutta kohtaan lähti rajusti käyntiin ,etenkin oppostion suurinta puoluetta Ps (suomen suurin) kohtaan. Islamistinen terroriliike muuten kiristää samaan aikaan saksan turvallisuus tilannetta..sattumaa ehkä ? Minusta vasvih toimintaan liittyy kasvava kiihotus erimielistä kohtaan, miksi tämä sallitaan ei kai oppositio ole laiton demokratiassa. Vihreiden ja punaisten toimet/keinot alkaa muistuttaa tosiaan itä-saksan aikaa ,missä liikkeen väitetyt natsijuuret sitten lienee ? Hirvittää vanhana ihmisenä onko pohjoismaassa tulossa tilanne, jossa väkivalta hyväksytään kaduilla ,sosialismin,islamismin tai ilmaston vuoksi ns tavallisen rikollisuuden tapaan ?