Vasemmistolaiset voimat Skurupin huntumielenosoituksen takana; kuvakollaasi

Skurupissa on pidetty useita mielenosoituksia, joihin on osallistunut muutama sata henkilöä. Mielenosoittajat ovat vaatineet lasten huivikiellon purkamista. Paikalla on ollut myös paljon ruotsalaisia turvapaikka-aktivisteja.

Alla pieni kuvakollaasi mistä oikein on kyse. Kannattaa huomata, että Vasemmistoliiton lippu (punainen) on useilla henkilöillä useissa kuvissa. Ainakin paikalliset vasemmistolaiset tukevat siis lasten hunnuttamista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Vasemmistolaiset voimat Skurupin huntumielenosoituksen takana; kuvakollaasi

 1. Voi saatana noiden säkkipäiden toimintaa! Ollanko Ruotsissa vai Benghasissa? Ihan sama.

  71
 2. Alimmaisen toisen kuvan lasipäinen batiikkinoita on saanut innostusta jostain tuhannen voltin lailla.
  Mistä?
  Kuka on saanut hänet noin kaidalle tielle omasta kansallis-identiteetistään ja irti todellisuudesta???
  Noh, jotain on katsottu ja johonkin uskottu kuin vasemman jalan saapas.
  Aamen…

  35
  1. Vasemmisto voisi solidaarisuudesta pukeutua itsekin noihin säkkeihin. Muslimeille mustat ja kolhoosiväelle Punaiset säkit ja tähti otsaan.

   46
   1. Niin moni paikallinen opettaja on pukeutunut säkkiin viime päivien aikana tuen osoittamiseksi.

    28
    4
   1. Ei tuossa kyllä ole äijjää nimeksikään. Ihan selvä noita jolla vain kenties on monta sukupuolta
    nykymuodin mukaisesti.
    Ehkä jopa ennen ollut uros ja syönyt soijjaa ja vegehampurilaisia liikaa miksi nyt ryhtynyt noidaksi.
    Torttu sillä sekasikiöllä on nyyttien tilalla 6-0.
    Aamen…

 3. Eipä tuossa islamissa ole mitään mitä me tarvitsemme ja mitä ilman emme voisi elää. Joten?

  26
 4. Noihan nyt saatana elää ja hengittää noita muslimimiehiänsä ja islamin levittämistä. Onhan täälläkin niitä rättipäisiä kantisämmiä joille se on feministinen voimaantuminen olla kaavuissa ja jakaa jotakin isis-oppeja. Suomen pinkissä vasemmistoliitossa ollaan myös kovia kurdi ja palestiinaktiiveja. Se niiden yksi insestiedustaja oli jopa menny järjestään pikamiekkaria lähi-itään.

  27
  1. Tämä tapaus herätti Israel lähetystön huomion aika nopeasti kyllä, hyvin erikoinen persoona maailmantuska suorastaan huokuu naisesta ihan kuvissa, siitä voi olla montaa mieltä oliko ihan fiksua ja kansanedustajan kuvaan sopivaa, noin niinkuin lakien puitteissa? Muistelen kyllä saman henkilön myös kehoittaneen piilottamaan laittomia maassaolijoita. Tapauksesta riippumatta tulee väliin mieleen, tutkitaanko kansanedustajiksi pyrkivien tai päässeiden mielenterveyden tilaa mitenkään suomessa tai muuallakaan, ehkäpä ei ennen pimahdusta? Luulisi kyllä että aloilla missä ilmenee paljon esm.vaikeaa narsista häiriötä tulisi nuppia vähän avata? Varsinkin kun tiedetään politiikan olevan erittäin suosittu ko ,häiriöstä kärsivien keskuudessa on muuten yleinen vaiva myös taiteilijoilla , toimittajilla ja johto tehtävissä muissakin. Narsistinen persoonahäiriö on sentään melko helposti todettavissa psykiatrian avulla, vaikea vaiva hoitaa kyllä lukemani perusteella, usein mahdoton koska potilas ei koe sairastavansa ollenkaan.

 5. Ruotsalaisten vassarinaisten huntuintoilu lienee sukua ilmiölle, jossa naiset rakastuvat vankilassa istuviin murhaajiin. Jälkimmäisestä ilmiöstä IS kirjoitti 14.1.2020 uutisen ”Psykiatri Hannu Lauerma kertoo, miksi naiset lankeavat vankeihin – yksi asia lopettaa kiinnostuksen”.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006372786.html

  Oma johtopäätös. Suvakismi on ilmiö, jota olisi hyödyllistä tarkastella psykiatrisesta näkökulmasta käsin.

  32
 6. Näkyy muutama maansa kulttuurin ja itsenäisyyden tuhoja joukossa. Kuin sotien jälkeen Suomessa, kun kommunistit olivat voimiensa tunnossa ja löivät kaikkea isänmaalisuuteen liittyvää.

  16
 7. Kyllä noi vasemmistolaiset nyt vaan on yksikertaisesti vakavasti sairaita päistään.

  19
 8. Vihervasurelle kollektiivinen kaapu/huivipskko, tietää heti kättelyssä Isis ideologiansa.

  11
 9. Uutissuomalainen: Yhä useampi joutuu turvautumaan ruoka-apuun – ”12 vuotta sitten ruokaa hakivat alkoholistit, nyt koko yhteiskunnan kirjo”
  onko tämä tytti tuppuraisen vihreiden ja kokoomuksen mielestä merkki oikeusvaltio periaaten toteutumiseta kun tavakaan yhteuskunnan tuji rahat lypsetään väliluiseti köyhiltä rikkaimpien tileille ruoan hinassa ja asimiskustanuksien muodossa eli mikä taho eniten hyötyy sosiaalitirva järjestelmästä nuo köyhät vau heidän vuokran antajansa ja muut ahneet kauppuaat koska se sosiaali turva raha päätyy loppu peleissa heidän tileileen ja köyhä siiretyään rahansa tuukipäuvän jälkeen menee itse leipäjonoon tämä on yksi ongelma tässä sooaaliturvan maksu järjestelmässä kun sitä käytääkin hyvälseen jotkut muut kuin se jolle se kuluu
  mitä mitä miksi kalkkuna fileen hnta on noussit 2eurolla vuodessa jonka työtömyysturva rahoista köyhä maksaa hampaat irvessä ahneelli kalkkuna myyjä kaupiaalle S -K Konserinin eliiitiä luhotamaan entisetään mites lumo kotien vuokrat
  kuinka paljon yhteiskunta heitä lihotaa asumis tukina
  duunarin palkka nousee 5 euroa kämppä luomo kodeilla josa hän AY liikeen jäsenenä
  asuu nousee samaan aikaan 50 euroa
  niin kuka tai ketkä tässä on se pahin yhteiskunnan verovarojen kuppaaja

  2
  1
 10. Uutissuomalainen: Yhä useampi joutuu turvautumaan ruoka-apuun – ”12 vuotta sitten ruokaa hakivat alkoholistit, nyt koko yhteiskunnan kirjo”
  onko tämä tytti tuppuraisen vihreiden ja kokoomuksen mielestä merkki oikeusvaltio periaateen toteutumisesta kun tavalaan yhteiskunnan tuki rahat lypsetään
  välilisesti köyhiltä rikkaimpien tileille
  ruoan hinassa ja asumiskustanuksien muodossa
  eli mikä taho eniten hyötyy sosiaaliturva järjestelmästä
  nuo köyhät vai heidän vuokran antajansa ja muut ahneet kauppiaat
  koska se sosiaali turva raha päätyy loppu peleissa heidän rikkaimpien tileileen

  ja köyhän siiretyään rahansa tukipäivän jälkeen heille
  menee itse leipäjonoon

  tämä on yksi ongelma tässä sosiaaliturvan maksu järjestelmässä
  kun sitä käytääkin hyväkseen ilman moraalia jotkut muut
  kuin se jolle se kuluu
  mitä mitä miksi kalkkuna fileen hnta on noussit 2 eurolla vuodessa
  jonka työtömyysturva rahoista köyhä maksaa hampaat irvessä
  ahneelle kalkkuna myyjä kaupiaalle S -K Konserinin eliiitiä lihotamaan entisetään
  mites lumo kotien vuokrat
  kuinka paljon yhteiskunta heitä lihotaa asumis tukina
  duunarin palkka nousee 5 euroa kämppä lumo kodeilla jossa hän AY liikeen jäsenenä
  asuu nousee samaan aikaan 50 euroa
  niin kuka tai ketkä tässä on se pahin yhteiskunnan verovarojen kuppaaja

 11. eli mielestäni sosiaaliturva menojen kasvua ei aiheuta ne köyhät vaan ne rikaat
  jotka sitä rahaa yhteiskunalta kupaavat välilisesti köyhien lompakoista
  vai ajateleeko ne kupaajat että heidän maksamansa verot
  pitää saada tavalaan palautettua jollain keinolla takaisin heidän omille tileille

  koska he yrittäjät ja muut rikaampi desiili väitävät pokkana että he rahoitavat
  *yksistään sosiaaliturva menot eikä kukaan muu osalistu siihen
  ihmeelisesti he eivät puhu ikinä silloin *kaikkien suomalaisten maksamista*välilisistä veroista*
  joilla myös rahoitetaan sosiaaliturvakustanuksia

 12. Nonin, vihdoinkin jotakin järkevää! Moderaatit vaativat tänään uusintavaaleja Ruotsissa.

  Löhvönen on maalannut itsensä nurkkaan lipiraalien ja kepun kanssa eikä kukaan enää kunnioita hallitusta ja sen politiikkaa. Alamäki jatkuu.

  Huiviämmiä on ja tulee aina olemaan (jos ei heitä poisteta) mutta jos hallitus koostuu hampaattomista idiooteista käy kohta huiviämmillekkin huonosti. Koko maa on menossa sekaisin ja tietyn kriittisen pisteen ylityksen jälkeen tuho senkun kasvaa.

 13. Jimmie Åkesson tänään:

  ”Vi har en regering som saknar krisinsikt och förmåga att se verkliga problem. Förra året beviljades 120 000 nya uppehållstillstånd. Det får vara slut med det här nu, sade SD-ledaren Jimmie Åkesson under debatten.” (SVT)

 14. Pimeän näky
  Noh, kun näille aletaan näyttää vihvas valoa kokkep myötätuntoa, niin kas kohta ollaan hyvin suuren väkivallan uhkan alla, suomessa kommunisti kansanedukas ilmoitti kätkevänsä laittomia maahantunkijoita jo vuosia sitten, seuraukset tuli uudestaan valituksi. Samainen täti käy olleessaan hallituspuolueessa ministerin hyväksynnällä tekemässä laittomuuksia maailman tulen-arinmalla alueella, suoraan tukien terroristeja seuraus =ei mitään vaikka kyseeessä on tärkeä kauppakumppani valtio . Outoa muuten miten suomessa julkaistava Ps puolueen lehti menee jatkuvasti tukkoon keskustelut aiheesta kuin aiheesta ,samaan aikaan vasvih analistiliike on aktivoitunut rajusti ,onko kyseessä kybervaikutusta anarkisti liikkeen taholta? Jotkut oli käsittäneet maan presidentin uusivuosi puheen tueksi vasvih liikkeelle ja maalitus kaikkea erilinjaisuutta kohtaan lähti rajusti käyntiin ,etenkin oppostion suurinta puoluetta Ps (suomen suurin) kohtaan. Islamistinen terroriliike muuten kiristää samaan aikaan saksan turvallisuus tilannetta..sattumaa ehkä ? Minusta vasvih toimintaan liittyy kasvava kiihotus erimielistä kohtaan, miksi tämä sallitaan ei kai oppositio ole laiton demokratiassa. Vihreiden ja punaisten toimet/keinot alkaa muistuttaa tosiaan itä-saksan aikaa ,missä liikkeen väitetyt natsijuuret sitten lienee ? Hirvittää vanhana ihmisenä onko pohjoismaassa tulossa tilanne, jossa väkivalta hyväksytään kaduilla ,sosialismin,islamismin tai ilmaston vuoksi ns tavallisen rikollisuuden tapaan ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.