Kista Galleriassa rasisteerausta

Journalisti Joakim Lamotte on saanut käsiinsä ääninauhan, jossa uusruotsalainen miesasiakas vaatii kaupan kassalle miespuolista asiakaspalvelijaa naisen sijasta. Nauha on äänitetty miespuolisen myyjän toimesta Tukholman Kista Galleriassa sijaitsevassa kaupassa.

Uusruotsalainen siis tuli kauppaa, mutta kieltäytyi ottamasta palvelua vastaan naispuoliselta työntekijältä. Mies kertoo nauhalla, että hän voi itse päättää puhuuko hän naisten kanssa vai ei. Miesmyyjä yrittää selittää uusruotsalaiselle, että työ on sekä miesten että naisten työtä. Lisäksi myyjä sanoo, että uusruotsalainen on tahditon hänen kollegaansa kohtaan.
Uusruotsalainen kuitenkin vaatii miespuolista kassaa ja uhkaa hakea poliisit paikalle jos hänen vaatimuksiinsa ei suostuta. Miesmyyjä kehottaa toimimaan näin.
Lainaus Joakim Lamottelta loppuu.
kista-galleria_bild.jpg
 
Itse asuin Kistassa vuodet 2009-2017 aivan Kista Gallerian naapurissa, joten se on hyvinkin tuttu paikka. Tiedän ja tunnen seudut kuin omat taskuni. Kista Galleria on siis vaikkapa Helsingin Itäkeskukseen tai Espoon Selloon verrattavissa oleva ostoskeskus. Gallerian epäonni on se, että se sijaitsee Husbyn naapurissa ja viereiset lähiöt ovat Rinkeby ja Tensta. Ulkomaalaispitoisuus on siis korkeanpuoleinen.
Jo hyvin aikaisessa vaiheessa huomasin, että Galleriassa liikkuu eräänlaisia sharia-poliiseja. Ei ehkä ihan suoraan siinä mielessä kuin jossain islamilaisessa valtiossa, mutta jotain sinnepäin. Nämä miehet pukeutuvat yleensä pyjaman tyyppiseen kauhtanaan, päässä lätsä, pitkä parta ja sandaalit jalassa kesät talvet. Ovat kaiken kaikkiaan siis hyvin “uskovaisen” näköisiä miehiä.
Miesten moraalinvalvonta on esimerkiksi sitä, että paikallisissa ravintoloissa tai kahviloissa käydään kuikkimassa josko siellä istuu ruskeita naisia oluella tai kahvilla, mahdollisesti jopa ilman huivia. Esimerkiksi kerran istuin Lordi-ravintolan ulkoterassilla kesäkuumalla ja viereisessä pöydässä istui kaksi huivitonta lähi-itätaustaista rouvaa. Molemmilla joku kesäinen drinkki edessä. Kohta paikalle patsasteli pyjama-ukko, joka sanoi jotain naisille arabiaksi. En tietenkään tiedä mitä hän sanoi. Naiset vastasivat miehelle kuitenkin ruotsiksi, että nyt ollaan Ruotsissa, joten painu sinä (äijä) huit helvettiin siitä saarnaamasta.
Minulle jäi kuva, että pyjama-ukko yritti torua naisia, mutta naiset eivät ottaneetkaan toruja vastaan.
Myös sellaista on huomattavissa, että jos uusruotsalainen seurusteleva teinipariskunta kävelee käsikädessä tai halailee niin pyjama-ukot käyvät torumassa jos näkevät.
Olen kuullut paikallisilta uusruotsalaisilta, että pyjama-ukot ovat kovan luokan muslimeja ja yrittävät tuolla moraalipoliisitoiminnallaan saada valtaa. He jakelevat Galleriassa liikkuville muslimeille kaikenlaisia ohjeita ja puuttuvat esimerkiksi naisten pukeutumiseen.
Näitä pyjama-ukkoja on nähtävissä Galleriassa säännöllisesti. Osa heistä jakaa paperilappusia, luultavasti jotain arabiankielisiä iskulauseita koraanista. He eivät puutu valkoihoisten ihmisten tekemisiin vaan lähinnä maanmiestensä. Pyjama-ukkoja on muutama somalitaustainen mies, ja he pyrkivät ottamaan kontaktia vain somalitaustaisiin henkilöihin. Sitten on joitakin selvästi arabiaanotaustaisia, jotka ottavat kontaktia arabiaanotaustaisiin moraalinpolkijoihin.
Joten kaiken kaikkiaan valvonta pelaa hyvin.
 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt

Jos ymmärtäis arabiaa ja somalia, niin vois saada selville, kehottaako pyjamamies pommituksiin vai kieltääkö tihutöitä tekemästä. Veikkaisin ensin mainittua..

Anonymous

Pari viikkoa sitten asioin treen eräässä paikallisessa ostoskeskuksessa. Siellä huomioni kiinnittyi siihen, jotta yksi valkokaapu vahti mustakaapuja. Kahvilat täynnä suomen ” pelastajia ” . Siellä shoppailtiin lastenvaunuja työntäen, kakaralauma perässä. Huovit ja kaavut päällä. Esim eräässä kahvilassa, joka oli miehitetty lääkäreillä ja insinööreillä, ei ollut yhtäkään suomalaista tai naista. Paitsi työntekijä. Ajattelin siinä, mitähän tuokin tyttö saa kuunnella jne. Ajattelin myös, että tähän on tultu. Oy suomi finland ab::n tulevaisuus seuraa ruotsia. Itse asuin täbyssä 1990 luvulla. Kun keskustelin ex vaimoni kanssa, joka on suvakki sekä sateenkaari sekopää, niin jotain heräämistä hänelläkin orastaa. Hän on siis kantaruotsalainen.

Anonymous

Taitaa olla Tampere sitten myös jo aika menetetty tapaus 🤦‍♂️

Sutila

Eiköhän sieltä saa kohta halal-teurastettua ilves-kebabbia..

Särmääjä

Puhoksessa ja Itäkeskuksessa näitä pyjamaukkoja voi bongata Suomessakin.

Anonymous

Parhainpaan eli pahimpaan aikaan pari vuotta sitten löytyi vantaan Jumbostakin, ja oletan että länsi-vantaalta edelleenkin.

Seitan

Näille pyjama tokeroille ja muille mielen vikaisille islam.. Kannattaa viedä samanlaisia lappuja ja torua heitä.

Anonymous

Ehkä ei suositeltavaa. Voi tulla terävä vastaus yllättäen lähietäisyydeltä.

Los6666

ainoa rasisti on se kusipäämuslimi, joka rasisteeraa epäsäkitettyjä ja alistamattomia ruotsalaisia naisia 🖕

Anonymous

Tietysti otettiin rasismikortti käyttöön 😭

Pakkohoitoon

Rasistit takaisin kotimaihinsa

Sirpa-Tuula

Siis herranjestas, tämmöisen nauhoittaminen ja levittäminenhän on VIHAPUHETTA JA RASISMIA!!! Suoraan sanottuna NATSISMIA!!!!! Tämä on suoraan verrattavissa siihen kun Hitler kaasutti hengiltä yli VIISISATAA MILJOONAA juutalaista!!!!!!!

Pierunvartija

Pitäisikin lavastaa sellainen juttu että kantisnaiset pukeutuisivat kaapuun ja menisivät kuppilaan tilaamaan pari kolme kaljaa per nuppi. Pälpättäisivät ja nauraisivat kovaäänisesti ja laulaisivat jotain biisiä. Kun ukko tulisi torumaan vetäisivät kaavut pois ja alla olisi vaikka bikinit. Sitten pyllistäisivät ja pieraisisivat ukkoa päin.
Onko vapaaehtoisia?

Isyys

Isällinen asenne naisia kohtaan.

Ilmari

Positiivista tässä on se, että ruotsalaismies oli tiukasti naispuolisen työtoverinsa puolella. Ei mitään myönnytyksiä.