Lapsiryöstöt uusi trendi tilastojen mukaan

shakedown-1340048_960_720

Rikoksentorjuntavirasto Brå:n tänään julkaisema vuoden 2019 tilasto ilmoitetuista rikoksista kertoo mm. sen, että raiskaukset lisääntyivät edellisvuodesta 6 %. Suurin nousija oli lapsiin kohdistuneet ryöstöt, jotka lisääntyivät 31 %.

Raiskauksista tehtyjä rikosilmoituksia oli vuonna 2019 yhteensä 7 958 kappaletta kun vuonna 2019 määrä oli jo 8 347 kappaletta. Tilastossa tähän kategoriaan lasketaan siis raiskaukset tai törkeät raiskaukset.
Kaikki seksuaalirikokset yhteensä vuonna 2019 oli 22 701 kappaletta kun vuonna 2018 luku oli 22 476. Tilastossa tähän kategoriaan lasketaan kaikki seksuaalirikokset ahdistelusta, itsensäpaljastelusta raiskauksiin.
Uusin trendirikos on kuitenkin lapsiin kohdistuvat henkilöryöstöt eli pystyryöstöt. Vuonna 2019 tehtiin 2 480 alaikäiseen kohdistunutta ryöstöä, joka on 587 tapausta lisää kuin edellisvuonna 2018. Vertailun vuoksi täysi-ikäisiin kohdistuneita ryöstöjä tehtiin 2019 yhteensä 5 150 kappaletta, joka sekin on 256 ryöstöä enemmän kuin 2018.
Murhissa tapahtui pientä laskua. Vuonna 2018 kirjattiin 449 murhaa kun vuonna 2019 niitä kirjattiin 420 tapausta.
Käytännössä lähes kaikkiin kategorioihin tuli nousua. Kaupparyöstöt vähenivät, kuten asuntomurrot. Niin ikään taskuvarkaudet vähenivät.
Tilastoja voi pyöritellä: BRÅ
Luvut tarkoittavat poliisin tietokantaan tehtyjä rikosilmoituksia. Luvut eivät siis ole oikeuden päätöksiä.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kravmaga

Ensimmäinen kerta 20v kun olen ruotsissa asunut niin jouduin ryöstön kohteeksi. Ihmettilin aluksi että aika rohkeita poikia mutta sanoin että saatte kaikki pitää mitä saatte no yritys oli kova mutta pettymys vielä suurempi kun joutui tyhjin käsin poistumaan rasisti huutojen kera:DDD

Fatwantarkistaja

Oot joku valkonationalisti sitten? Ees pullokuittia voi pitää mukanasi? Rasismiahan se sellainen on.

Malli ja rekkari?

Sanokaapa yksikin asia mikä on Ruotsissa tullut paremmaksi 2000- luvulla?
Östermalmin pommittaja ajelee isolla letukalla joista R-byn r-tutkijat tykkää:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/se-videon-pa-den-misstankte-bombmannen

Mina tykka tilasto

Täällä Alexabder rinkebyyn metsiköistä…
Broon rasistiset tilastot ovat probakandaa ja me tienataan tällä!
Rasistit ovat väärässä sillä täällä on ihanan rauhallista ja turval….KA-BOOM

Anonymous

Täällä jykä. Olemme turvassa bunkkerissa ( lue belgian terrori-isku) . Halloo alex? Mitä sinä siellä teet? Siellä on vaarallista!

Hannibal Pärsson

Mercedes-Benz näyttäisi olevan. Kenen sitten lie rekisterikilvet.? Onko noissa Tukholman ruuhka kameroissa semmoset kamerat, että ajoneuvoa pystyy seuraamaan.?

kanander

Nii-iin. Täytyy kunnioittaa auton ihmisoikeuksia.

Eikös laki ole jo muuttunut?

Saahan niitä käyttää koska Poliisi aina häppeninkien jälkeen nimenomaan peräänkuuluttaa filmejä valvontakameroista. Niin myös Akilovin terroriajelun jälkeen.
Vai mätkäiseekö sitten sakon kun on saanut filmit? Tai onko lailla säädetty että kamerat eivät saa kuvata niin selvää kuvaa että siitä olisi iloa? Pitää vähän googlata…

Kansakoulupohjalta...

Ruotsi on tyhmä, naivi ja omahyväinen maa jossa kaikenlainen paska mahdollistuu kerta kerran jälkeen. KIITOS median joka jaksaa kaivaa:
ruotsalainen valeupseeri (ei edes lukiotodistusta) toimi kaikenlaisissa arkaluontoisissa johtotehtävissä ja sai lopuksi viran NATOn militäärisessä pääesikunnassa Brysselissä!
https://www.expressen.se/ledare/den-falske-officeren-ar-en-drom-for-sveriges-fiender/

Juhana w.

Raiskaukset nousee käsi kädessä muslimipopulaation mukana.