Vallentunassa kaksoismurha, mahdollisesti ryöstömurha

Kuvakaappaus 2020-01-16 13-11-56

Tukholman pohjoispuolella Vallentunassa tapahtui keskiviikkoiltana kaksi kuolemantapausta, joita poliisi tutkii kaksoismurhana. Ilmoitus poliisille tuli toisen menehtyneen ystävän kautta.

Poliisi sai keskiviikkoiltana puhelinsoiton, jonka mukaan ilmoittaja oli huolissaan ystävästään. Kun poliisi meni sen jälkeen asuntoon omakotitaloon niin sieltä löytyi kaksi menehtynyttä henkilöä.
Poliisi ei ole kertonut tapahtumasta julkisuuteen mitään muuta kuin sen, että olosuhteet viittaavat murhaan ja asiaa tutkitaan murhana. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Poliisi on julistanut tapahtuman ”särskilt händelse” erityinen tapahtuma, jonka avulla poliisi saa nopeastikin lisävoimia tapahtuman tutkimiseen.
Tapahtumassa on jotain kummallista. Uhreina ovat 60-vuotias mies ja 50-vuotias nainen. Tietojen mukaan he olivat juuri myyneet ison sukutilan 14 miljoonalla kruunulla. Joidenkin tietojen mukaan ainakin toinen uhreista oli ammuttu. Kyseessä oli mahdollisesti ryöstömurha, jossa tekijä kuvitteli pariskunnalla olevan isoja käteisrahoja talossa.
Vallentuna on pääasiassa maalaismaisemaa ja omakotitaloaluetta.
 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Acc358
Acc358
16.1.2020 16:11

Tekijät tai tekijä ei siis tiennyt, että isot rahat ovat vain merkintä pankin tietojärjestelmissä.

Debis
Debis
16.1.2020 18:16

Mutapäät siis katselevat talojen myynti-ilmoituksia..ja kun oletetaan kaupan toteutuneen, nämä hyökkäävät kotiin ja tappamisen uhalla kiristävät myynti rahat itsellen ook..tai jos ei heru niin tulee ruumiita..loogista

Epäilykset kuiten herää tekijöistä
Epäilykset kuiten herää tekijöistä
16.1.2020 21:31

Arvelun puolelle menee. Mielenkiinnolla odotamme lisätietoja.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
17.1.2020 16:16
Vastaa...  Debis

https://fi.wikipedia.org/wiki/Juhani_Aataminpoika Kyllähän ne suomalaisetkin…

ike
ike
17.1.2020 00:19

Onneksi olkoon Stubb. Olisit voinut olla varsin varteenotettava poliitikko, mutta valitsit toisin. Ei se kielitaito jonka takia sinua vähän ajattelin, mutta se typeryys. Toivotan sinulle menestystä Voihan olla että vielä kasvat. Kaikki on mahdollista, en kuitenkaan laittaisi kaikkia munia tuohon koriin.

Tilisiirto
Tilisiirto
17.1.2020 06:55

14 miljonaa on paljon rahaa muttei epätavanomaisen paljon nykyään. Murhaaja lienee joku kaupoista ja rahoista tiennyt tuttava joka kävi haulikko kädessä tarjoamassa omaa pankkitilinumeroaan ja kun se ei kelvannut niin PAM! Tai sitten jonkun lähettämä torpeedo.
By the way: Tukholman keskustassa on yöllä puukotettu äijä sairaalakuntoon. Ettei vaan olis taas Mr. Matunen asialla?