Vallentunassa kaksoismurha, mahdollisesti ryöstömurha

Kuvakaappaus 2020-01-16 13-11-56

Tukholman pohjoispuolella Vallentunassa tapahtui keskiviikkoiltana kaksi kuolemantapausta, joita poliisi tutkii kaksoismurhana. Ilmoitus poliisille tuli toisen menehtyneen ystävän kautta.

Poliisi sai keskiviikkoiltana puhelinsoiton, jonka mukaan ilmoittaja oli huolissaan ystävästään. Kun poliisi meni sen jälkeen asuntoon omakotitaloon niin sieltä löytyi kaksi menehtynyttä henkilöä.
Poliisi ei ole kertonut tapahtumasta julkisuuteen mitään muuta kuin sen, että olosuhteet viittaavat murhaan ja asiaa tutkitaan murhana. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Poliisi on julistanut tapahtuman ”särskilt händelse” erityinen tapahtuma, jonka avulla poliisi saa nopeastikin lisävoimia tapahtuman tutkimiseen.
Tapahtumassa on jotain kummallista. Uhreina ovat 60-vuotias mies ja 50-vuotias nainen. Tietojen mukaan he olivat juuri myyneet ison sukutilan 14 miljoonalla kruunulla. Joidenkin tietojen mukaan ainakin toinen uhreista oli ammuttu. Kyseessä oli mahdollisesti ryöstömurha, jossa tekijä kuvitteli pariskunnalla olevan isoja käteisrahoja talossa.
Vallentuna on pääasiassa maalaismaisemaa ja omakotitaloaluetta.