Millaista on yrittäjänä monikulttuurisessa yhteisössä?

Skärmbild (3)

Miten toimii todellinen monikulttuurinen yhteiskunta? No jättää tietenkin rasismileiman pelossa oman onnensa nojaan ne, jotka joutuvat monikulttuurisuuden uhriksi.

Expressen kirjoittaa Karlstadissa asuvasta ompelijattaresta Larysa Falaleyevasta, jonka yritystoimintaa nuorukaisjoukkio on kiusannut jo toista vuotta. Larysan mukaan nuorukaiset ilmestyvät lähes joka päivä ompelimon nurkille ja jopa sisälle. He huorittelevat Larysaa, heitelevät ruuantähteitä ikkunaan, runkkaavat ikkunan takana, paskantavat ja kusevat nurkkiin. Lisäksi näytellään uhkaavia kurkku poikki-eleitä ja muutenkin uhitellaan.
Asiasta on tehty rikosilmoituksia ja poliisin mukaan kyse on ”vihamotiivista”.  Mutta että asialle tehtäisiin jotain… ei ei ei. Larysa on yrittänyt olla yhteydessä läheiseen kouluunkin, mutta sekään ei ole johtanut mihinkään. Nyt Larysa kertoo, että ei jaksa enää ja aikoo muuttaa yritystoimintansa muualle.
Lainaus Expressenistä loppuu.
Mistä on kyse? Kun aletaan purkamaan asiaa niin Expressen jätti kertomatta, että räyhäjoukko koostuu uusruotsalaisista nuorukaisista, jotka huutelevat mm, että Larysa on haram. Haram on arabiaa ja tarkoittaa syntistä tai jotain sinnepäin. Ja siksipä häntä voi huoritella, koska hän on syntinen. Asia tulee ilmi paikallislehti NWT:stä.
Se ei kuitenkaan ole oleellista. Oleellista on se, että kukaan ei voi eikä uskalla auttaa Larysaa, joka sivumennen sanoen on kotoisin Ukrainasta. Kaupungista ei löydy yhtään miestä, joka uskaltaisi puolustaa naista ja lätkiä nuorukaisia korville. Koska siitä seuraisi se, että juttu kääntyisi päälaelleen ja Larysa olisikin nyt rasisti. Asiaa on vatuloitu eri tahojen kesken, mutta homma jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu… tai ei jatku enää kun Larysa on päättänyt muuttaa muualle.
Sellaista on monikulttuurisuus.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aina go to hell

Kun uusruotsalaiset narujalkaiset pennut ahdistelevat joukolla valkoista naista, tosi rohkeat ruotsalaispoliisit tärisevät piilossa paskat housuissa.
Jos taas valkoinen mies kävisi ojentamassa näitä uusruotsalaisia, tosi rohkeat ruotsalaispoliisit pomppaisivat välittömästi pois piiloistaan ja laittaisivat ”rasistin” heti ojennukseen voimakeinoilla. Siihen päälle sitten oikeudenkäynnit joista maksimituomiot ja uusruotsalaisille häiriköille vielä maksettaisiin korvauksia henkisistä kärsimyksistä ”nyyh, kun ahmed ei ole enää pystynyt lukemaan läksyjä kotona kun se niin järkyttyi..”
Nykyään kun ahmed heittää ruotsalaista poliisia kivellä, täytyy myöntää että minä nautin siitä. Ruotsalaiset poliisit ovat ruotsalaisten vihollisia sekä uusruotsalaisten suojelijoita. Ei sympatiaa kansanpettureille.

Eräs

Kannattaisi nyt vähän miettiä. Tuskin rivipoliisi on mitenkään kantaruotsalaisia vastaan ja ”uusruotsalaisten” puolella. Rivipoliisi tekee mitä johto määrää tai potkut (ja poliisijohtoon tekee ja/tai sinne nimitetään ne jotka heitä ylemmät määrää, että vika on komentohierarkian yläpäässä, ei alapäässä.

Tari Jervo

No. Kyllä siellä voisivat rivipoliisit vaikuttaa laittomiin esimiehen käskyihin ja ohjeisiin. Ja aina voisi puolustaa uhria eli tässä naista. Ei ole selkärankaa. Voisivat mennä porukalla lakkoon tai erota koko aseman miehistö kerralla.
Kyllä siinä alkaisi suvakki päällikönkin kulmahousut tutista.

Fatwantarkistaja

Aika hurja tilanne, jos poliisit määrätään ampumaan kaikki. Pakkohan se on, kun he tekevät vain työtään. Keskitysleireilläkin vartijat olivat vain hankkimassa perheelleen elatusta.

Jones

Kuulostaa ihan naapuriterrorismilta.
https://www.youtube.com/watch?v=Quvgoi7sBjk

Volgan mies

Niin kuin aikaisemmin kirjoitin. Ruotsalaiset viranomaiset ovat mestareita keksimään kaikille rikoksille oman niin sanotun lempinimen. Tämänkin artikkelin rikoksen lempinimi on näköjään ”vihamotiivi”
Se, että runkkailevat Larysaan talonnurkilla. Tästä Ruotsin poliisi antaa varmaan lempinimen ”runkkumotiivi” koska onhan Larysaa varmaan kaunis ompelijatar.
Mitä sitten tulee siihen että paskantelevat Larysaan talonnurkille. Tälle seikalle varmaan Ruotsalaiset poliisit antaisivat lempinimen ”ripaska” Kuuluihan Ukraina aikoinaa Venäjään, ja tuolloin Ukrainassa tanssittiin ”ripaskaa” Saattavat tanssia vieläkin, jos ei, niin kuitenkin paikalliset Venäläiset tanssii. On se vaan kumma, että ihmiset ei saa elää omassa rauhassa Ruotsissa.!

Hilpo Ketler

Hyvin oli Vojakkalan suurperhe kotoutunna 500 vuodessa!
Nähnyt tuon jos sata sen sata kertaa ja aina alkaa vituttammaan yhtä paljon. Oi niitä Mol… in aikoja…

JuhoL

Eivätkö paikalliset suvakit voi saapua rakkauspommittamaan Larysan putiikkia? Jos nyt oikein muistan, niin Rähmiksen sikolättiblogissa kerottiin, miten suvakkihorot tulivat ”rakkauspommittamaan” (kuvitteellisia) uhkauksia kokeneita turvapaikanhakijoita.
Ja nyt kun Ruotsissa ovat alkaneet ihan oikeatkin pommit paukkumaan, niin pehmeämmälle lähestymistavalle olisi aidosti kysyntään 😀

Minä

Niin, missä kulkueet ja naisten oikeuksia puolustavat mielenosoitukset?
Eihän sellainen kuulu suvaitsevaisuuteen, koska tulee suvaita noita oikeauskoisia, jotta olisi hyvä ihminen.

Pekka

Väärä uskonto ja sukupuoli niin ei suvakkeja ja feministejä kiinnosta.

Laupias Samariinin Juoja

Luulisi että Päivi Lipponenkin jo kiillottaisi marssisaappaitaan, mutta ei.

Huolestuttavaa

Tässä 20 min mittainen dokkari. Harmi vaan, että englannin kielellä, mutta voi hyvinkin pitää paikkaansa.
Pääkohtana väite YK:n suunnitelmista perustaa maailman hallitus kontrolloimaan kaikkea suuryritysten myötävaikutuksella. Siihen kuuluu kansojen sekoittaminen, länsimaisten talouksien romahduttaminen ja lopputuloksen ei edes ole tarkoitus olla hyvä ja ei siitä hyvää kyllä millään voi saadakaan.
https://youtu.be/3PrY7nFbwAY

Vaikea sanoa

Sitä sopii ihmetellä. Toisaalta YK:n johdossa on paljon kehitysmaalaisia ja voi olla, että kulttuurimarxilaiset ja psykopaatit ovat sinnekin pesiytyneet..mutta en halua dokkarin perusteella väittää, että näin olisi, mutta saattaa olla.
Nuorena luin Arthur Clarken scifi -kirjoja ja niissä jo visioitiin maailman hallitusta sekä yhtä maailman valtiota kuin myös sitä, että kaikki ihmiset on samanlaisia mutiaisia. Jospa nää hörhöpiirit on pistämässä verhojen takana lisää vettä myllyyn?

PastoriNikulainen

Mitä ihmettä? Eikö noiden yrittäjien puljumainoksissa lauletakkaan: ” Kaikkea on… ja rahaakin riittää?”
Alexander stubb, sinä syntinen monikulttuurin tyrkytin-teline.
Uskalsit valehdella miljoonille ilmeenkään värähtämättä, mutta korvien toki heiluen.
Jumala rankaisee sinua vielä, ”kun aika on…”.
Aamen…

Luovuttaminen ei ole vaihtoehto

Ei pitäisi luovuttaa. Jos lähdetään vetäytymään, asiat menevät vain häjympään suuntaan. Pojat etsivät rajoja käytökselleen, joten rajoja tarjotaan. Jos on rahaa, pari ikävää ja isoa vartijaa vartiointiliikkeestä pyörimään ympärillä, edes niinä kriittisinä aikoina. Todennäköisesti pienyrittäjällä ei ole rahaa sellaiseen. Kamerat liikkeeseen ja edustalle, kuvaa sisään, kuvaa nettiin, kuvaa esille koulussa ja moskeijassa imaamille. Ja tietenkin perheille. Ainakin yhdessä suomalaisessa kaupungissa imaamin puoleen kääntyminen lopetti nuorten huonon käytöksen julkisessa tilassa. Lisäksi kaksi isoa koulutettua dobermannia liikkeeseen. Muslimit eivät ymmärtääkseni ole valtavan innostuneita koirista.

Unski Tunkio

Lapsuudessani oli aikoinaan meidän alueellamme korttelipoliisi, joka ojensi lapsia (lähinnä poikia) kun hölmöilivät. Äijällä oli auktoriteettia, joskus taisi vähän niskastakin ottaa. Tuollaista kaipaan.
Nyt noille uusruotsalaisille ei tuollainen enää käy, vaativat ehkä aseistettua poliisia pitämään kuria, mutta sellaistahan ei Ruotsissakaan taida olla.
Ei ole väkivaltamonopolia/auktoriteettia. Nuo uskaltavat käydä poliisinkin kimppuun. Ruotsi on menettänyt auktoriteettinsa noita kohtaan. Kenen syy, niin. Monikulttuuri-ideologian syy.

Laser kille
Lee Andersson

Billu på reva berse polis knullan rullan undan tundran på hela semester.
Eli tuhnuja on ruotsistanin alemman – ei sharia poliisin – henkilöstö.

Millaista on olla vanhus monikulttuurisessa yhteiskunnassa?

https://www.tv4.se/efter-fem/klipp/chris-92-%C3%A5riga-mamma-r%C3%A5nades-och-misshandlades-jag-k%C3%A4nde-inte-igen-henne-12520186
Tytär kertoo miten katumatujengi tunkeutui hänen 92- vuotiaan äitinsä kotiin Limhamnissa, Malmössä, ja pahoinpiteli äidin niin että veri roiskui seinille. Äiti hakattiin sinimustaksi, sai mm. aivoverenvuodon. Vanhan naisen elämä tuhottin, ei hänellä ollut mitään ryöstettävää ja hän on nyt matkalla kohti kuolemaa, joutui muuttamaan pois kotoaan, syö voimakkaita kipu- ja ahdistuslääkkeitä jne.

Multikulti tappaa
Tässä ehdotusta

Ratkaisu:
-Tämä jatkuu niin kauan kun noita hyysätään valtion ja kuntien puolesta. Kaikki tuet pois.
-Lisää vankiloita ja rikolliset kiinni (toisen polven mutiaiset ym.) ja todella kovaan vartiointiin ja pitkiin tuomioihin, ei mikään päiväkoteja mitä Ruotsin vankilat ovat. Voisi jopa ulkoistaa.
-Myös kuolemantuomioita tulisi harkita pahimmissa tapauksissa.
-Pahimmat gangstat, jos ovat ns. turvapaikanhakijoitat, ulos maasta sinne mistä suurin piirtein ovat tulleet.
-Poliiseille käyttöön kovat otteet ja lupa ampua pahimmat gansterit suoralta kädeltä ilman seuraamusta.
Eiköhän näillä saisi jotain aikaan.

Anonymous

Suurin syy miksi ”matuja” tulee on avokätiset sosiaalituet (toissijaisia syitä mm. käsitykset helpoista naisista ja islamin levittäminen). Ihmettelen miksi tätä asiaa ei painoteta, sillä loppuisi haittamaahanmuutto pitkälti, jos he eivät rahaa saisi kuin töitä tekemällä. Muualta tulleille eivät vastikkeettomat tuet kuulu.

Juha Raahela

Toisaalta on ilo huomata, etten olekaan hullu rasisti ;-P