Södermalmin Hornsgatanilla on nyt kielletty ajelu vanhoilla autoilla

Kuvakaappaus 2020-01-16 23-31-04
Punaisella merkitty pätkä Hornsgatanista on miljööaluetta ja haisevilla katiskoilla ajo on siellä kielletty.

Tukholmassa Södermalmilla sijaitseva Hornsgatan on jonkinlainen ymäristöajattelun mallikatu. Nastarenkailla ajo kiellettiin kadulla jo 10 vuotta sitten sitten. Sen ymmärtää, sillä kaupunkialueella keväisin nouseva katupöly voi olla kovanpuoleista ja juuri Hornsgatan on ollut pahimpia katupölyalueita city-alueella.

Eilen otettiin uusi edistysaskel ja Hornsgatanila astui voimaan laki, joka määrittelee kadun miljööalue 2:ksi (miljözon 2). Se tarkoittaa käytännössä, että katuosuudella ei saa ajaa 11 vuotta vanhemmilla autoilla ja joillakin uudemmilla diesel-autoillakin päästörajat paukkuvat.
Tukholman poliisi onkin ottanut lain tosissaan ja torstaiaamuna pidettiin isoja ratsioita kun autojen miljööluokituksia tarkisteltiin. Pommi-iskuun priorisoiminen jäi toiseksi kun Hornsgatan miehitettiin kymmenillä poliiseilla tutkimaan autojen vuosimalleja.
Kuvakaappaus 2020-01-16 23-28-53
 
Sakkoja on tiedossa 1 000:sta kruunusta jopa 4 000 kruunuun. Poliisi on kertonut medioille, että se aikoo tehdä ratsioita säännöllisen epäsäännöllisesti. Joitakin poikkeuksia on. Viranomaisajot tietenkin ja jos on menosssa Söderin sairaalaan, sekin katsotaan poikkeukseksi.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Pitäähän nyt jumankauta tilastoihin saada jotain muutakin kuin pullakaffee!

IsoMyy

Rikolliset kiinni! Laki & järjestys se olla pitää. Asiat tärkeysjärjestykseen.

svante
Fatwantarkistaja

Nohevaa toimintaa kerrankin! Jättepäästäjät ojennukseen ja terroristit komennukseen.

Anonymous

Kohta suomen typerä hallitus keksii laittaa paremmaksi 🖕😒

Los6666

miten saatanan pösilöitä noi svedestanialaiset on 😂

Patriootti

Ei taida olla puolet suomalaisista sen viisaampia hallituksen touhuista päätellen. Ja täällä me “viisaammat” vain lätistään tyhjää jargonia ja naureskellaan toisille, kun meitä kyykytetään jatkuvasti polttoaineverotuksella ja syyllistetään!!! Voi V****!!!

h44

Eliitti suojatuu tyhjätaskuilta 😂

Psykopaatit

Väärin järkeilty, viha vain kasvaa.

ike

Katso nyt vähän tuota valtamedian infoa, samalla tiellä ollaan.

TimoT

Tälläiseen sitten tuhlataan poliisien panostuksia, kun asia on vihervasurikuplan ideologian mukaista. Täysin idioottimainen yhteiskunta Ruotsi nykyään. Seuraava lama romauttaa monikulttuurisuuden kulissit täysin, kun väkivalta, pommit ja ryöstöt leviävät kaikkialle.

ike

Tämä vihervasemmiston ajatus kieltää kaikki inhimillinen toiminta on minulle jotenkin vieras. Tämä on nyt poliittinen suuntaus. Kukaan ei muista 100 vuoden jälkeen tätä muuta kuin kummallisena aikakautena kun kaikki aivot laitettiin naulaan, vieläpä hallituksen auttamana. Vielä lyhyesti: Ensin poliisi. Jos ei riitä kyky niin sitten puolustuslaitos. Onhan se tietysti niin että ihmisten (poliitikoista puhumattakaan) on vaikea myöntää olleensa väärässä. Ei se ole merkki heikkoudesta vaan älykkyydestä.

Anonymous

Muutetaan nimi samalla Hönsgataniksi

Juha Sipilä

Olen shokissa.

M

Eli jos on oikeasti menossa sairaalaan mutta sanoo olevansa huviajelulla, saa sakot. Jos on huviajelulla ja sanoo olevansa menossa sairaalaan, ei saa sakkoa?

Vexi Lehtonen

Ainoo mihin ruotsin poliisit pystyy, ottaa kiinni paikallaan pysyviä autoilijoita! Jo piisaa voimia turhuuteen ku sen sijaan koukkunokat voi järjestää pommikekkereitään kaikessa rauhassa ympäri maata!

Skoudepolkka

Nooh. Ei nyt aliarvioida Ruotsin poliisia. Paikallaan olevan autoilijan kiinni ottaminen voi olla yllättävän haastavaa kokeneellekin ylikonstaapelille.

Valheelista IL Sukupolvi mielikuva viher vasuri propaganda journalismia

Iltalehti LINDA RANTANEN tekee puhdasta viher vasemmistolaista propaganda journalismia
mausteena kaksi vihervasemmistolaista kirjailiaa lähdetietonaan
Sukupolvi, jonka isovanhemmat jälleenrakensivat sotien ruhjoman maan; jonka vanhemmat saivat perinnöksi hyvinvointivaltion ja joka nyt yrittää ottaa yhteiskuntaa käsiinsä sellaisena kuin sen sai. Tulevaisuudenkuvat ovat monin paikoin synkät, toisinaan kirjaimellisesti apokalyptiset.
Näin kuvaillaan 1980-luvun alun ja 1990-luvun puolivälin välillä syntynyttä sukupolvea, milleniaaleja, Tuija Sorjasen ja Annina Vainion kirjassa Milleniaalit
Kirjan sisältö perustuu pääosin nuorten aikuisten haastatteluihin.
Heistä yksi on 28-vuotias *kirja-alan sekatyöläiseksi* itseään kutsuva Susinukke Kosola, viralliselta nimeltään Daniil Kozlov.
väitämällä että yksi sukupolvi edustaisi samoja arvoja kuin heidän valitsemansa esimerkki vihreä runoilija hippi
ilmastomuutos hysteriansa lietsomis tarkoitus perät mielesään ymm
nytkin tuohon IL Jutun sukupolvea verranoliset edustavat henkilöt painavat
vierus raksalla duunia että voivat elätää perheensä ilman ilmasto hysteriaa
tai ajatusta kuinka kamalaa on kun joutuu tekemään ei niin mielekästä työtä
torkeää yleistämistä otaa tälläin tyyppi esimerkiksi
mitä tuon sukupolven edustajat kuten minä muka edustavat ennemnistönä
tai sitä mielikuvaa IL viher extreme vasurit journalisti
ja Tuija Sorjasen ja Annina Vainion kirja Milleniaalit Ruokii
täysin poliitis propagadistisin keinoin
“Ok boomer”
Viime vuoden lopulla ainakin joidenkin milleniaalien kollektiiviseksi iskulauseeksi muodostui alun perin Uuden-Seelannin 25-vuotiaan vihreiden kansanedustajan Chlöe Swarbrickin kehittämä viileä kuitti ”Ok boomer”,
IL Valeita ilman faktoja todisteita
**Yksi milleniaalisukupolven raskaimmista taakoista**** on ilmastonmuutos**.
Myös Kosola pitää tilannetta todellisena ja vakavana
PUHDASTA ILTALEHDEN Viher AKENDA Vale PROPAGANDAA
mitä tuo sukupolvi ennemistönä muka edustaa
ei ainakaan ihmistyypiä jota *Runoilija* Daniil Kozlov edustaa
joku muu hänen edustamastaan sukupolven edustajista
tekee sydämensiirto leikkauksia kirugina tai tehohoito lääkärinä
eikä ehdi runoilemaan ymm ymm ymm—–

Eikka

Meillä suomessa eletään kyllä Westendin kuplassa. (tai Mikä-Mikä-maassa) Pari päivää sitten media kirjoitteli hallituksen ilmastoutopiasta ja autoilun päästöistä. Hallituksen ilmastopanelin suunnitelmissa oli 745 000 täyssähköautoa vuoteen 2030 mennessä, jotta liikenteen päästöt saavuttaisivat tavoitteet eli puolittuisivat. Reality-check tähän kohtaan… 2019 loppuun mennessä suomessa oli yhteensä vajaa 4000 sähköautoa, joista 1800 ostettiin 2019. Henkilöautoja yleisesti myydään n 115 000 vuosittain. Jotta saamme sähköautot kasaan kymmenessä vuodessa täytyisi 2/3 myydyistä autoista täytyisi olla sähköisiä tai polttomoottoriautojen myynnin pitäisi loppua 3 vuoden päästä ja autojen myynnin määrän säilyä entisellään. Linkki yllä olevaan uutiseen: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3d9f46ef-c09a-4975-b2d4-dff8459a6534

ike

Hallitus on käsittänyt tehtäväkuvansa aivan väärin. Ei hallituksen tehtävä ole vaikeuttaa kansalaisten elämää vaan helpottaa sitä. En ymmärrä mistä kannon alta nämä nykyiset ministerit on haettu mutta eivät ymmärrä toimenkuvaansa. Maailman asioihin heillä ei ole kykyä vaikuttaa ja hyvä niin. Voivat kyllä vaikeuttaa suomen kansalaisten elämää paljonkin ja se ei ainakaan näytä hyvältä, ainakaan toistaiseksi koska ymmärrys ja suhteellisuudentaju puuttuu.

Eikka

Niinhän se on. Valitettavasti meillä on päästetty lapset valtaan ja he ajavat sosialistista utopiaansa ymmärtämättä seurauksia. Rasisti-leimaa sivunneet #metoo ja muut valtakunnan tasolla tapahtuneet ihmisten pelottelut antoivat vielä sosialisteille mahdollisuuden valtaan ja siitä saadaan kärsiä vielä vuosia.

Jesse

Katri on vahvasti sitä mieltä, että taksit ovat ekologisia. Sellaisella on luontoystävällistä hurauttaa Siilinjärveltä Helsinkiin. Halpaakin kuin makkara ja luonto kiittää.
Vihreiden Krista todistaa. Suomen luonnon päivänä 280km nykäisy taksin takapenkillä saattaa jopa parantaa kurjemman kunnan ilmanlaatua. Varsinkin kun ajelee mökille viikonlopun viettoon samalla istumalla. Siinä lyö kaksi hiukkassuodatinta yhdellä iskulla.
Firman piikkiin, totta kai!

Ei kuurakettia

Eihän nuo miljööpåliisit ole mitään murhatutkijoita tai terroriexperttejä joten ei heitä sellaisiin hommiin voisi laittaa kuitenkaan. Eivät kai nuo osaa muuta kuin juuri tuota.

Särmääjä

Olis nyt edes sulkenu kadun kokonaan perusliikenteeltä eikä alkanu pitään jotain vammasta teatteria siellä. Ilmeisesti kerätään epätoivosta kolehtia taas matujen ylläpitoon.

Suvakit hei nyt hommiin

Pitäisköhän pommit myös kieltää.

Olle

Turvallisuus on tärkeätä poliisityössäkin. Riski henkilövahingoille on paljon pienempi noissa ratsioissa kuin jihadistien kanssa kisatessa.
Suomen poliisikin mieluummin pitää eläkeläisautoilijoille turvavyön käyttöratsioita kuin menee vastaanottokeskukseen puukkoja etsimään.

Kaitsu

Hiekkaneekereitähän tuo kielto ei kosketa,he kun ajavat pari-kolme vuotta vanhoilla autoilla..

Johan

Sammhällsnyttin artikkeli kertoo minkälaista sakkia Söderissä asustelee! Tuo kadun nimi Hornsgatan kertoo jo paljon kun sen kääntää suomeksi – Torvikatu!
“Tukholman keskustassa Södermalmilla asuva Maggie Svendsen on jättänyt kaupunginosalautakunnalle ns. “kansalaisaloitteen” erityisten aikuisille tarkoitettujen leikkikenttien perustamisesta.”
https://samnytt.se/sodermalmsbo-vill-ha-lekplatser-for-vuxna/