Tukholman räjähdys saattoi olla kohdistettu todistajansuojeluohjelmassa käytettyyn huoneistoon

Kuvakaappaus - 2020-01-13 22-04-13

Östermalmin pommin motiivi saattaa olla se, että pommi oli kohdistettu samassa rapussa todistajansuojeluohjelmassa käytettyyn huoneistoon. Asia tulee ilmi useista alamaailman lähteistä ja siitä on kirjoittanut mm. Nyheter Idag.

Rapussa sijaitsevaa huoneistoa on käytetty oikeuskäsittelyjen aikana suojaamaan isoissa jutuissa esiintyviä todistajia. Todistaja saa siis asua ennen ja jälkeen tällaisissa salaisissa huoneistoissa jos koetaan, että todistajaa uhataan tai häneen kohdistuu väkivallan uhkaa.
Toistaiseksi ei tiedetä kuka olisi ollut se mahdollinen henkilö tai henkilöt, joita kohtaan pommi oli suunnattu.
Nyheter Idagin mukaan poliisi ei ole ottanut asiaan mitään kantaa sitä kysyttäessä. Poliisista on vastattu vain, että todistajansuojeluasioita ei kommentoida millään tavalla.
Poliisilla ei toistaiseksi ole mitään tietoa tekijöistä. Ainoa vinkki tällä hetkellä on läheisenSVT:n rakennuksessa olleen valvontakameran kuvanauha, jossa lähistölle pysähtyy Mercedes Benz-henkilöauto, josta joku kävelee kohti räjähdyspaikkaa. Henkilö palaa autolle hetken kuluttua ja sitten pommi räjähtää.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heja Sverige
Heja Sverige
17.1.2020 11:24

Ruotsi on tilannut persläpimaiden mentaliteetin ja silloin kun saa mitä tilaa niin silloinhan pitäisi olla ainoastaan iloinen.

Kyösti
Kyösti
17.1.2020 11:52

Valvontakameran näyttämän auton merkki viittaisi kyllä suomalaiseen kulmahousuvähemmistöön.

zeeri hooro
zeeri hooro
19.1.2020 02:14
Vastaa...  Kyösti

Tuskin eka kerta jos hortto vasikois? eikä vika, otteet hieman toiset ku suomes.

T
T
17.1.2020 11:57

Sitä saa mitä äänestää.

Valtsu
Valtsu
17.1.2020 16:25
Vastaa...  T

Aika harvoin saa, mutta tässä asiassa on saatu jopa enemmän kuin toivottiin! Vähän sama olisi, jos eläkeläiset olisivat saaneet kaksi vappusatasta.

T
T
17.1.2020 17:23
Vastaa...  Valtsu

Totta…poliitikot tuppaavat lupaamaan mitä sattuu saadakseen ääniä. Mutta, jos ruotsalaiset olisivat äänestäneet AFS:ää vuosikymmenet, nykytilannetta ei olisi. SD on laimentunut jo turhaksi puolueeksi.

Terroriteon aikomus Hgissä?
Terroriteon aikomus Hgissä?
17.1.2020 12:29

Onko kellään äärioikealla tietoa / mielipidettä / tmv. siitä ulkomaalaisesta, väitetystä ”natsista”, joka kertomansa mukaan suunnitteli pommi-iskua Helsingin maahanmuuttaja-muslimeja vastaan? Vahingoniloinen vihavasemmisto jo nyökyttelee: ”No niin! No niin! Eivätkö vastamediat NYT ota kantaa maahanmuuttajaa vastaan (koska oli ”natsi”)?”
Oma mielipiteeni, näillä tiedoilla on: mikäli kertomus on tosi, voin ymmärtää miekkosen ahdistuksen, mutta mielestäni keino maahanmuuttaja-rikollisuutta vastaan oli väärä. Tuollainen toiminta, joskin osoittaa aktiivisuutta oman asiansa puolesta, suuren yleisön mielissä kääntyy itseään ja aatettaan vastaan.
Oliko miekkonen sitä, mitä väitti, vai onko vihavasemmisto jo niin ahdistunut persujen menestyksestä, että loivat false flagin?

Terroriteon aikomus Hgissä?
Terroriteon aikomus Hgissä?
17.1.2020 12:45
Ulkomaalaiset vois olla sytyttelemättä meillä sotaa
Ulkomaalaiset vois olla sytyttelemättä meillä sotaa
17.1.2020 13:43

Samaa mieltä. Miespolo ehkä uskoi tarkoittavansa hyvää, mutta tarkoittakoon mieluummin omassa maassaan. No, tuntuu PolPosta sentään johonkin olevankin, kun saivat miekkosen kiinni, ennen H-hetkeä.💣 Miten muslimit ja vihavasemmisto olisivatkaan reagoineet!

Jesse
Jesse
17.1.2020 16:42

Jos kohderyhmänä on oikeasti ollut mitä on väitetty, niin Helsingin keskusta ei ole siihen huono valinta.

Dickie
Dickie
17.1.2020 13:51

onks Södermalmissakin räjähtäny ponmi? Viinmeks ihan samanlainen kuvia myöten räjähti luemma Öster Malmissa

Cuntie
Cuntie
17.1.2020 14:09
Vastaa...  Dickie

Ei, Södermalmilla poliisit vahtivat kadunpätkää ettei kukaan vaan ajele Trabantilla saastuttamaan. 😉 (Ei vaan itse asiassa näppäilyvirhe paholainen)

Dickie
Dickie
17.1.2020 16:32

oikeudenmukaisenpaa olis ollu, et ..östermalmissa..öök..olis räjähtäny jooh

Naapuri on riski
Naapuri on riski
17.1.2020 13:59

Se on riskaabelia tämä kerrostaloasuminen. Jos alakerran liiketiloissa on vaikka pizzeria tullaan se ennemmin tai myöhemmin posauttamaan taivaan tuuliin. Tai sitten siellä ammutaan.
Naapureina taas voi olla mitä tahansa tyyppejä kannibaaleista terroristeihin sekä alamaailman vihaamia todistajia/loikkareita. Asu siinä sitten.
Jos taas menet yksinäiseen mökkiin maaseudulle olet sielläkin hullujen ja rikollisten kohteena. Monet kauheat rikokset ovat nimenomaan kohdistuneet syrjässä oleviin taloihin ja maatiloihin (kuten nyt Vallentuna ja ns. Knut- murha jossa neljä serkusta pahoinpiteli 70- vuotiaan maanviljelijän kuoliaaksi tämän keittiössä).

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.1.2020 19:06

Katsos kehveliä.
Sellaista on elää ja (ehkä) kuolla monikultturellissa ihanne-ihme-naapurimaassamme.
Pommit paukkuu lailla uuden vuoden, kellon ympäri ja kaiken ikäisiä naisia nylkytellään porukalla haitareihin
aina kun siltä vain sattuu tuntumaan. Kukaan ei tee mitään, koska rasismiskortti löytyy aina tissienvälistä.
Ei samaa multiripulia tänne, kiitos ja Aamen……