Oliko latviaano todellinen pommimies sittenkään?

istock_000009450994_large

Monissa rikostapauksissa maallikolta häviää käsitys mistä oikein on kysymys. Esimerkiksi rikoksen astetta ei osata erottaa. Ts. ei osata nähdä eroa paukkupommin ja atomipommin välillä vaan vaaditaan samaa rangaistusta molemmista ja molemmat teot nähdään samanlaisina rikoksina.

Kuvakaappaus 2020-01-18 10-22-19Latviaanon tapaus on tilipäivä rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa. Kerrankin, vihdoinkin meillä on valkonaama tuhotöissä, saatiin oikea natsi kiinni epäiltynä tuhotöiden valmistelusta. Näin etenee keskustelu Rasmuksessa.

Mutta sitten iskee epätoivo: latviaano päästettiin vapaaksi parin päivän kiinniolon jälkeen eikä häntä edes syytetä terroriteon suunnittelusta vaan jostakin törkeästä henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.

Suhteellisuudentaju tarkoittaa sitä, että ymmärtää, että syyttäjän ja poliisin näkökulmasta mies ei tosiasiassa ole mitenkään erityisen vaarallinen. Tämän voi päätellä siitä, että mies oli kiinniotettuna vain muutaman päivän. Jos oltaisiin epäilty miehen suunnittelevan kunnon jytkyä, siis sellaista, jossa aitaa kaatuu ja tanner tömisee, ja sellaista olisi tullut esitutkinnan aikana esille niin totta kai mies olisi vangittu ja pidetty vangittuna ainakin oikeudenkäyntiin asti.

Näin ollen esitutkintaa tehneiden tutkijoiden mielestä mies ei tosiasiassa ollut mikään potentiaalinen pommimies vaan lähinnä paukkupommeja tussautteleva leikkinatsi. Miehen valmistamat pommit eivät olleet sellaisia, että niillä olisi räjäytetty yhtään mitään eikä poliisin mielestä miehellä riittänyt kapasiteettia mihinkään oikeaan pommiin, esimerkiksi nyt vaikka sellaiseen, joka räjäytettiin hiljattain Tukholmassa.

Rautalankamalli: Jos mies olisi katsottu vaaralliseksi todelliseksi pommimieheksi hänet olisi vangittu ainakin ensimmäiseen oikeudenkäyntiin asti. Mutta koska hänet päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi niin hänen ei katsottu olevan mikään todellinen potentiaalinen terroristi.

Miestä ei siis päästetty vapaaksi siksi, että hän on valkonaamainen latviaano ja muslimi olisi vastaavassa tilanteessa pidetty vangittuna, kuten Rasmuksessa ajatellaan. Jos latviaano olisi sattunut olemaan kehitysmaista tullut muslimi niin hän olisi tässä tilanteessa vapaalla ihan samalla tavalla. Asiaa voi verrata Loimaan ja Keski-Suomen ”bussi-iskuihin”, joissa muslimitaustaiset miehet tarttuivat liikkeessä olevan bussin rattiin. Heitä ei päästetty vapaalle sen takia, että olivat muslimeja vaan siksi, että kokonaisuutta tarkastellen tilanteissa ei nähty mitään terrorismia tai aikomustakaan sellaiseen vaan teot nähtiin lähinnä pököpäiden kummallisina päähänpistoina.

Joten neuvo lauantaipäivään: Ei kannata hyperventiloida turhista asioista.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

39 thoughts on “Oliko latviaano todellinen pommimies sittenkään?

 1. Hulluja ja sekopäitä löytyy kaikista kansallisuuksista, niin myös suomalaisista ja ruotsalaisista. Ongelma onkin se että kotimaisten pököpäiden lisäksi meidät pakotetaan sietämään, jaakaamaan, kiinniottamaan, käsittelemään, säilyttämään, syöttämään, juottamaan, pukemaan ja pelkäämään myös ulkomailta tulleita idiootteja. Se maksaa pirusti rahaa ja se pilaa turhaan elämäämme.

  76
   1. Minusta ihan selvä false flag operaatio jonka järjesti EU:n komissio joko Ranskan tai Saksan tiedustelupalvelun toteuttamana.

    1. Joo olen samaa mieltä. Eu oli kaiken takana, eu-komissio. Junkeri ja saksa ja ranska ja juutalaiset. Juutalaisten mossadi oli takana tekemässä false flakkia. Totta. Miten en heti huomannut tätä.

     9
     1
 2. Kyllä sen pystyi jo ns rivien välistä lukemaan, kuinka valtamediapuolue jälleen asiaa paisutteli. Mutta kun on päinvastaisesta kyse ( esim turku ) , on kyseessä puukkohuitelu ja masennus.

  48
  1. Vähän samaa ajattelin, että tässä tehtiin kärpäsestä härkänen..

   37
   1. Olet Paavo liian naivi, noin yleisesti ottaen.

    Ns narratiivi ja sensaatiohakuisuus ohjaa toimintaa, ja journalismi on sekundaaria. Kriittisyys puuttuu liian usein. Iltapaskamainen luonne on usein mukana.

    3
    12
 3. Äärioikeistolainen terrori-isku on paljon helpompi tehdä kuin esim. musulmaaninen: ei tarvita kuin vaalea naama ja papattimatto. Jos ihan ääripaniikkia haluaa, niin joku lakana tms. voisi olla hyvä rekvisiitaksi.

  30
 4. Toisaalta kristittyjen harvemmin kuulee tarttuneen paniikkihäiriössä bussin rattiin. (Joku on kännissä taksissa vetänyt kässärin päälle.) Tai sitten näistä ei uutisoida ja lehdistö on se todellinen natsisika, eli käykää niiden kimppuun suvaitsevat ihmiset.

  16
 5. Onko jossain vahvistettu, että kaveri ei olisi ollut islaminuskoinen? Ei kai.

  3
  4
  1. Ei, mutta valtamedioiden tietojen mukaan jäbä olisi ollut vähän natsisaksaan kallellaan. Mutta ei spekuloida, maanantaina saadaa esitutkintapöytäkirjat ja sieltä selviää mitä kukin on sanonut….

   11
   1. Se mitä valtamedia satuilee näissä niille ”herkissä” ja lähellä sydäntä olevissa aiheissa on lähes informaatioarvoltaan liki yhtä merkittävä kuin 100g kuivunutta kamelinpaskaa.

    Kamelinpaskan arvo taas riippuu lukijan kulttuuritaustasta.

 6. Paljonko random latvialaiselle kriminaalille tarvitsisi maksaa että tekisi tämänkaltaisen false flag performanssin?
  Tuskin kovin paljoa.

  1. Lisäksi tyyppi näytti enemmän antifalta kuin natsilta.
   Tarroja saa netistä ja hennatatuointeja kaupasta.

   11
   1. Mää oon kans sitä mieltä, että kyseessä oli oikeasti natopedottaja-siionisti. Oli nimittäin sellainen valse vlakki, että oksat pois. Cia, deep state ja jessika aro oli takana.

    6
    1
   2. Tuo tarrojen liimailu on muutenkin näiden Li Andersson henkisten anarkovajakkien touhua.

    En ole koskaa tavannut tarroja liimailevaa kansalliskommunistia, vaikka sisaraatteita ovatkin vasemmistoliiton ja vihreiden kanssa. Eri sortin kommunismista vain kyse.

    Sama vamma, eri mausteet siis.

    5
    1
  2. Niin, ehkä sille on maksettu false flagiaanin tekemisestä. Soros avasi kukkaroa, tai juutalaiset, tai ehkäpä vapaamuurarit glopalistit. Itse veikkaa glopalisteja, ne ovat sellaisia, että maksavat tällaisia iskuja. Glopalistijuutalaissiionistit. Eli tarkastiottaen glopalistisiionistijuutalaiset-natopedottajat.

   1. Mainiota herkkua tämä PT:n sarkasmi. Panen jälleen Pipsahymiön loppuun, mutta näkymättömänä versiona kuitenkin.

   2. Siihen tuskin tarvitaan sen kummempaa kuin verorahoja ahneesti kuppaava kommunistien ministeriavustaja. Vaikkapa joku (ex)anarkisti Dan K varmaan voisi halutessaan rahoittaa Latvialaisen narkkaavan punkkarin äkillisen kääntymisen pommittavaksi nasseksi.

    There is no business like propaganda business.

    Vairsinkin idea jostain tarroja liimailevasta nassesta ei voi tulla mieleen kuin
    limaa haistelevalle anarko-kommunistille.

 7. En vain ymmärrä, että miksi niin sanottu ”natsi-saksa” otetaan aina vertaus kuvioon kun puhutaan pahoista asioista, eli ”vihapuheesta” Ei Hitler sinänsä mikään paha luomus ollut kun otetaan huomioon hänen tuolloiset
  aikaansaannokset työläis rintamalla Saksan liittotasavallassa. Esimerkiksi Saksan suurin työnantaja tänään on Hitlerin luoma.

  1. VW-Autowerk Wolfsburg. (64200) työläistä tänään. Vuoden 2020 yhtiön tavoite on valmistaa miljoona (1000000) henkilöautoa vuonna 2020. Yhtiö on Adolf Hitler:in määräyksestä perustettu.

  2. DB-Deutsche-Bahn. Rautatiejärjestelmä on Hitlerin määräyksellä perustettu. (184000) työntekijää pelkästään Saksassa.

  3. Autobahn. Alun perin Hitlerin määräämä rakennus projekti. Työläisiä tänään noin (12800) mukaan lukien alihankkijat.

  Kyllä Hitler oli aikansa ”legenda” kun ottaa huomioon miten hän järjesti työtä työttömille Saksalaisille eläessään. Mitenkäs meillä Pohjoismaissa.? Nyt kaiken maailman, Rasmukset / Silakka liikkeet / Pridet / Homot / Lesbot järjestää kaiken maailman marsseja yhteiskunnassa missä me työläiset elämme. Koen nämä järjestöt uhkana yhteiskunnalle missä elämme. Minulla on sellainen käsitys, että nämä nimeämäni liikkeet hakeutavat hakemaan ”psykologista sotaa meitä rehellisiä kansalaisia kohtaan.

  16
  1. Eihän Hitler ollut mikään ilkeä ihminen. Aatu oli sellainen maailmaa rakastava hyväntahtoinen kultapallero. Maailman tulisi muistaa Aatua mukavana ja rakastavana ihmisenä. Noo mitä nyt tapatti muutaman juutalaisen, mutta se ei ole mitään sen rinnalla, että Stalin sentään tapatti vielä enemmän.

   Kaiken kaikkiaan Hitler oli mukava herrasmies. Jos ei oteta sitä huomioon, että teki ihmisistä saippuaa ja lampunvarjostimia. Sai sentäs saksalaisen teollisuuden kukoistamaan. Nykyäänkin voitais tehdä ihmisistä lampunvarjostimia.

   1. Monikulttuurisen rikkauden täysin kritiikittömänä, aivan normaalina idioottina kannattajana kuten Suomessa kaikki fiksut ihmiset, varsinkin julkisten virkojen ym hyväpalkkaiset toimijat, jotka maksavat veronsa siitä palkasta, jonka oikeaa työtä tekevien veroista edm palkkojen maksuun käytetään, tuo viimeinen lause herätti minussa unelman monikulttuurisesta lampunvarjostintehtaasta konkurssin tehneeseen kaarnaveneveistämöön sijoitettuna.
    Satoja ihania hiljaisia lampunvarjostimia lipuisi liukuhihnaa pitkin. Varsinkin afrikkalaiset ja Lähi-Itäläiset varjostimet olisivat suuri rikkaus maallemme.

    Kun ajatellaan, että Usa osti Saksalta juutalaisten louhimaa ja rikastamaa uraania samalla kun Saksa kävi sotaa, ja Usa tiesi ketkä sitä louhivat ja käsittelevät niin, niin niin. Sitten vaikka ydinpommin kehittänyt juutalainen, joka kuitenkin oli oppinsa perusteet saanut Saksassa ja sitten hakeutuu Usan palvelukseen niin, no niin niin.

    Adolfilla oli kuitenkin vanha Preussin kunnia sydämessään, vaikka siinä särösointuja olikin. Jos olisin ollut aikalainen -30 luvun Saksassa, olisin marssinut sata-nolla sen aatteen puolesta, joka lakaisi kaiken liberaalin matelevan muiden verta imevän saastan pois kaduilta.
    Asioilla on aina ikävät puolensa ja varsinkin maailman myllerrysten keskellä. Ei ollut Kansallissosialismikaan puhdas pulmunen, mutta oli siinä paljon hyvää.

    1. Hitler oli kunniaton nilviäinen, jonka kuolema kuvasti hänen koko elämää: mutakuopassa bensaan valeltuna. Ja Hiterin aate on kunniattomien lampaiden aate, jossa mitäänsanomattomat mitäänajattelemattomat mitättömät ihmiset seuraavat kritikittömästi johtajaansa.

     4
     6
     1. Rotuhygieniasekoilu oli Hitlerin pahin ABER. Muuten hän tuskin erottui muista johtajista jotka kaikki haluavat lisää valtaa, maata ja rahaa. Paitsi ei nyt tietenkään Saukki ja Steffo.

      3
      3
      1. Dokumentti: ”Europa the last battle”
       Löytyy bitchutesta. Kannattaa katsoa aiheesta jos englannin kieli taittuu. Varoituksen sana, saattaa aiheuttaa masennusta ja muuttaa ajatuksenjuoksua rajustikkin..

     2. Yhdysvaltojen nilviäisiä ei kiinnostanut pätkääkään, kuka kuolee uraanin takia. Oli se sitten alkuun puolalaisia ja jatkossa vaikka venäläisiä tai vaikkapa suomalaisia, ihan sama. Juutalaiset saivat päätyä nopeaan kuolemaan uraanin takia ihan vapaasti, kunhan vain pommi saadaan ja maailman herruus, jolla voidaan valloittaa öljykenttiä kuten jatkossa tapahtui.
      Tiesivät hyvin, että uuneja on saksassa valmiina. Siellähän ne kannattaa polttaa saastuneet ruumiit. Myöhemmin sitten aloitettiin propaganga miten viattomia ihmisiä on ihan vaan pahuuttaan puhdistuksen takia mukamas kaasutettu.
      Tähän päivään mennessä Rooseveltia myöten kaikki Usan nilviäiset ovat hamunneet maailman luonnonvaroja aina vain lisää.
      Nyt ollaan Irakissa/ Iranissa. Sen jälkeen ehkä vihdoin vuorossa arktinen ulottuvuus. Se tietää uhan valmistelua Venäjää vastaan. Nilviäiset pois Norjasta ja pohjoisesta on minun kantani asiaan. Venäjän kanssa tullaan toimeen, jahka Putin vielä jatkaa ja hänen työtään jatkaa joku edes samanlainen. Sehän ei ole lainkaan varmaan, mitä siellä tulee tapahtumaan, mutta ei sitä asiaa mikään Nato ennalta uhkaa kasvattamalla paranna.

       1. Usan mielestä oli. Juuutalaisloikkari tiesi kaiken tarvittavan. Rooseveltia ei pätkääkään kiinnostanut kuka louhii, kunhan louhii ja kuolee tuskaisesti, ellei mikään ennen sitä armahda.
        Armahtiko kaasu? En tiedä.

        Oikea tietäjiä on enää vähän elossa. Loput on ilmastosadun kertojia kuten minäkin.

       2. No ei ihme. Tarkoitan ”ilmastosadulla” yleensä sitä, kun jokainen kertoo omaa aatettaan. Minun uskoni on, että ilmastonmuutos on Luojan kädessä.
        Vastapooili ovat Gretat, joille ilmasto on osa evoluutiouskontoa. Ihminen pystyy kaikkeen. Jumalaa ei tarvita… paitsi tietysti se eräs partasuu saa olla, koska ihmisoikeudet.

        Ja mitä tekevät ilmastouskovaiset?
        Ranska vienyt nyt tukialuksen Saudien suojaksi. Sotaa sinne taidetaan taas tehdä?Sopii arvailla paljonko Suomen metsiä taas pitää lisää hiilinieluttaa ja veronmaksajien autoilua kyykyttää, jotta uudet operaatiot Lähi-Idässä kaikkine palokaasuineen saadaan taas kompensoitua?

       3. Vai oliko kyse tuosta ”armahtiko kaasu” kysymyksestä, jota sitäkään en saanut ymmärrettävästi auki?
        Kun lienee selvää, että keskitysleireillä tai missä lie on ollut myös kaasutus- jotain systeemejä, ja kun leireille viedyt, myös romaaneja ja puolalaisiakin juutalaisten lisäksi, siis puolalainen voil olla myös Puolan juutalainen jos unohdetaan saivartelut tässä kohtaa? Kun se työväki saastutti ruumiinsa Usalle uraania pakkotyössä louhiessaan, rikastaessaan ja jatkokäsitellessään, niin voisiko ajatella Armoksi tulla nopeasti kaasutetuksi siinä vaiheessa kun ei jaksa enää työskennellä, vai olisiko ollut kukkahattutätimäisen reilua antaa ihmisten, joiden sisälmykset olivat viikkojen kuluessa muuttumassa marjapuuron näköiseksi mössöksi…. siis olisiko ollut hienoa ja humaanimpaa antaa kärsiä kasvavia kipujaan kunnes ”luonnollinen” kuolema olisi korjannut satoaan?

        Yhdysvallat tiesi tasan tarkkaan, mikä on hinta ostamastaan uraanista. Usa vain osti uraania ja Neuvostoliitolle annettiin kalusto- ja ruoka-apua, jotta kaksi sotivaa osapuolta heikentäisivät toisiaan mahdollisimman paljon ja itse voi katsella tavallaan sivusta… kunnes tulee aika voittajan elkein ottaa paikat haltuun.

    2. Kansallissosialismi oli työkalu. On todella kehittymätön ja infantiili ajatuspolku, että sitä aatetta vain marssittaisiin vuosikymmenestä toiseen sokeasti ilman parempaa päämäärää. Ihan samanlainen työkalu se oli kuin vaikkapa ristikkoavain. Kun tyhjä rengas on maantiellä vaihdettu toiseen, ei ole mitään tarvetta marssia ristikkoavain ojossa ja odottaen, siis mitä? Ei yhtään mitään. Kalut pakataan trunkkiin, ja letukka soittaa säveltään, suvakeilla persereikä.

 8. Toi pommihomma saattaa siis olla paljon melua tyhjästä, kun epäiltynä on valkoinen eurooppalainen. Meitä nyt pyritään opettamaan, että valkoinen on se paha.

  12
  1. Pettymyshän tämä oli silakoille. Suomalainen sen olisi pitänyt olla että olisivat päässeet hihkumaan ”äärioikeiston” vaarasta Suomessa.

   14
 9. Sama kävi kyllä mielessä , ainakin Hs sai tarjota ihqua nazia ja aluksi meni ihan suomalaisesta ,pari tuntia sai rasmut leijua ja osa oli vetänyt jo vehnäjauhotkin neniinsä innoissaan ,kertoivat tulta kaupungilta ,ennenkuin tuli tietoa vähäpätöisestä liettualaisesta natzista joka ei sinänsä ole edes harvinainen ,mutta kun kuvausta luki tapauksesta ,oli ilmeisesti kyseessä mielenterveyspotilas vieläpä vieraassa maassa ja sekaisin. Toivottavasti pääsi edes hoitoon.

 10. Olen kovasti hämmentynyt rasmus ryhmittymän ja imbe-silakka eli silliliikkeen ytimessä
  Kuohuvasta ulkomaalaisvihasta ja pelosta. Siellä jo solvataan Latvialaista MAMUA kaikin mahdollisin haukkumasanoin. Melkein ovat valmiina jo uunittamaan!?

  Eikö siis maahanmuuttajat nautikkaan automaattisesti rasmus imbesilakka suojaa?

  Onko kyse ihonväristä.

  Jaotteleeko imbesilakat ja rasmukset ihmiset ihonvärin mukaan hyviin ja huonoihin!?

  Mutta… sehän olisi.. ei voi olla… ei saa olla… Apua aaaah RASSISMIAAAAAA!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.