Silakka-liike lisää polarisaatiota eli eriytymistä

10271

Polarisaatio tarkoittaa suurin piirtein jotain sellaista kuin vastakkainasettelu. Kaksi tai useampi osapuolta ikään kuin erkaantuu yhä kauemmas toisiensa mielipiteistä, vastapoolia demonisoimalla. Demonisointi on kaikenlaista, esimerkiksi oman mielipiteen ehdottomana oikeanapitämisenä.

Mitä pidemmälle polarisaatio etenee sitä kauemmas eri poolit erkaantuvat toisistaan. Lopulta puheyhteys menetetään. Kun polarisaatio etenee tarpeeksi pitkälle se voi johtaa monenlaisiin konflikteihin. Jopa sisällissotaan.
Suomeen syntynyt ns. Silakka-liike on yksi tällainen polarisaation lisääjä. Silakka-liike perustettiin 1.) vastustamaan Perussuomalaiset-puoluetta ja 2.) teilaamaan yhteiskunnasta henkilöitä, joilla ei ole vihervasemmistolaista ideologiaa, ts. henkilöitä, jotka ajattelevat eri lailla kuin Silakka-liike.
Käytännössä tämä väärin ajattelevien henkilöiden teilaaminen tapahtuu mm. siten, että ”silakat” antifan kanssa soittelevat ”epäiltyjen rasistien” työnantajille, omaisille, lapsille ja sukulaisille kysellen tietävätkö nämä mitä henkilö x ajattelee. Yhtenä esimerkkinä muutama päivä sitten kohua herättänyt tapahtuma, jossa erään levykaupan työntekijä leimattiin ilman mitään syytä rasistifasistinatsiksi. Tuhannet ”silakat” vaativat työntekijän eroa. Lopulta työntekijä erosi vapaaehtoisesti kohun jälkeen. Hänellä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta jatkaa enää työssään.
Olen saanut viestejä vähän sieltä sun täältä, joiden mukaan silakat ovat lähetelleet viestejä mm. Facebookin kautta ihmisten – eli epäiltyjen rasistien – lapsille kyselleen näiltä ”eikö hävetä olla rasistin lapsi?”. Edelleen ollaan soiteltu ihmisten vanhemmille tai muille sukulaisille ja pyydetty ”puhumaan järkeä” henkilölle. Niin ikään ollaan soiteltu työnantajille ja ilmoitettu, että työnantaja saattaa joutua vaikeuksiin jos ”rasistia” ei irtisanota.
Tämä on siis Silakka-liikkeen perustoimintaidea.
Päivän twiitti:


 
Tämän päivän kohu on se, että Silakka-liikkeen perustajaa on ”uhattu” lastensuojeluilmoituksella jollain nettikeskustelupalstalla nimimerkkien toimesta. ”Uhkauksen” takana on annettu ymmärtää olevan perussuomalaisia tai muita oikeistolaisia. Silakat siis huutavat nyt naamat punaisina miten oikeisto vainoaa. Mutta, ko. palsta, jolle kehotus perättömiin lastensuojeluilmoituksiin on kirjoitettu, ei ole profiloitunut oikeistolaiseksi eikä kyllä vasemmistolaiseksikaan. Palstalla ei ole mitään tekemistä Perussuomalaisten tai muidenkaan poliitikoiden kanssa.

En soisi kenellekään perheelle jonninjoutavia lastensuojeluilmoituksia.

Mietitäänpä asiaa. Tamperelaisesta Marco de Witistä ja puolisostaan on tehty kymmeniä ellei jopa satoja perusteettomia lastensuojeluilmoituksia. On ilmiselvää, että ilmoitusten taustalla on vasemmistolaista porukkaa, siitä ei ole kahta sanaa. Tekojen takana ei ole varsinaisesti Silakka-liike, sillä se on perustettu vasta muutama viikko sitten. Mutta Silakka-liikkeessä ovat ne samat henkilöt, jotka ovat soitelleet Tampereen sosiaalitoimeen lastensuojeluilmoituksia Marco de Witistä.
Miksi yksikään media ei ole ollut kiinnostunut näistä sadoista TEHDYISTÄ perättömistä lastensuojeluilmoituksista? Kun taas Silakka-liikkeen johtoa kohtaan heitetyt jutut olivat lähinnä nettikeskustelupalstalla heitettyä länkytystä.
Kuten sanoin niin en soisi kenellekään kostomielessä tehtyjä lastensuojeluilmoituksia. Kannattaa kuitenkin huomata se, että Silakka-liikkeen johtajaa kohtaan EI OLE TEHTY lastensuojeluilmoituksia vaan jotkut tomppelit ovat sellaista lähinnä fantasioineet netissä. Kun taas Silakka-liikkeessä on satavarmasti henkilöitä, jotka ovat tehneet Marco de Witistä perusteettomia lastensuojeluilmoituksia.


 
Kaiken kaikkiaan on hyvä, että Silakka-liike on olemassa. Mitä nopeampaa polarisaatio etenee kunnon konfliktiin, sitä parempi.
 

Subscribe
Notify of
guest
76 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
20.1.2020 23:06

Vastakkainasettelu johtaa polarisaatioon eli kahtiajakautumiseen.
Silakkaliike käyttää samaa taktiikkaa kuin jihadistit. Uhriutuvat ja syyttävät muita siitä minkä ovat itse aloittaneet saadakseen sympatiaa ja saadakseen kostolleen näennäisen oikeutuksen luomalla lavastetun kokemuksen epäoikeudenmukaisuudesta tai vääryydestä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.1.2020 02:01
Vastaa...  Anonymous

Niin aivan. Eivät he lopettamassa epäoikeudenmukaista käyttäytymistään, vaan he kostavat. Tämä on syytä muistaa. Sääli siis todellakin on sairautta, eikä sitä saa noita sairaita olioita kohtaan tuntea. 1918 säälittiin ja he kostivat heti tilaisuuden tullen. Virheistä pitää oppia.

Juuso
Juuso
21.1.2020 08:26
Vastaa...  Anonymous

Vertaus hiukan ontuu. Jihadistit ovat ääriliikkeen edustajia alueella, jossa Usrael tekee omia temppujaan. Kyllä siitä ääriliike syntyisi Suomeenkin, jos vastaavaa suoraan sekaantumista asioihin tapahtuisi.
Silakkaliikeestä olen kuitenkin samaa mieltä. Joukko pöpipäitä, joiden maailmankuva on juntattu väärään asentoon. Usein liika valtamedian juttuihin uskominen aiheuttaa tuon kaltaista vääristymää. Ison kv. median jutut on suoraan samasta sionistiglobalistin kynästä johon Lähi-Idän kukkoilukin liittyy.

Juu
Juu
21.1.2020 11:30
Vastaa...  Anonymous

”Demonisointi on kaikenlaista, esimerkiksi oman mielipiteen ehdottomana oikeanapitämisenä.”
En ole suvakki, mutta en toisaalta porvaripersukaan, mutta kyllä sitä demonisointia esiintyy sekä silakka- että persupuolella yhtä paljon. Ja kaikki ei-persut ja ei-porvarit niputetaan suvakkeihin & GTLB-vähemmistödiktaatuurin kannattajiin.

Anonymous
Anonymous
21.1.2020 13:08
Vastaa...  Juu

Voi, voi.. mene kuule rasmuspelle muualle pätemään, oikein löyhkää netinkautta mätä silakka, hyi helvetti.

Juuri näin
Juuri näin
21.1.2020 14:34
Vastaa...  Anonymous

Tätä juuri tarkoitin, yksi demonisoija mutuilemassa taas, mutta eihän artikkelin kirjoittaja tätä PSarempaa demonisointia näe silmikoillaan =))

Anonymous
Anonymous
21.1.2020 16:15
Vastaa...  Juuri näin

Eli jos joku kertoo että näkee norsun lentämässä taivaalla ja joku sanoo että olet sekopää, silloin tuo sekopään sanonut on demonisoija ja väärässä.
Se on ihan sama asia kun vertaat jotain mielitautisilakoita persuihin.

Jaaha
Jaaha
21.1.2020 23:32
Vastaa...  Anonymous

Sinipaitainen ja punapaitainen kummatkin väittävät jonkun otuksen lentävän, ja kolmas tuumailee kumpaakin hulluksi. Sinipaitainen sitten pitää kolmatta punapaitana ja punapaita sinipaitana… Siitä minä katson että tuo kommentoija puhui. Ymmärsit sinipaitaisena asian vain väärin.

Anonymous
Anonymous
22.1.2020 09:25
Vastaa...  Jaaha

Joka tapauksessa ymmärsit ihan väärin.

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 16:14
Vastaa...  Anonymous

Nämä rasmuspaskat ovat onneksi marginaaliporukkaa 🤣🇫🇮🇫🇮🇫🇮🎱🎱

Tapiola
Tapiola
21.1.2020 19:07

Hahha tää oli oivasti sanottu. Lopussa oikein kiitää.

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 16:12
Vastaa...  Juu

Silakkalaatikko on maukasta uunissa paistettuna, sardiinit taasen kuuluvat purkkiin 🤗🎱🎱

armas
armas
21.1.2020 19:41
Vastaa...  Anonymous

Poliisi voisi kieltää tuon liikkeen toiminnan alkuunsa. Tarkoitushakuista tavallisten ihmisten ärsyttämistä ja haastamista. Näyttäisi olevan sellaista lietsontaa jolla saadaan ihmiset suuttumaan heille, jolloin tulee ehkä sanottua ja kirjoitettua sellaista mitä ei ole aikonutkaan.Lainvastaista toimintaa kertakaikkiaan.
Jos nuo saavat jatkaa toimintaansa niin johan on kumma!

Jaaha
Jaaha
20.1.2020 23:06

Silakat voi olla ihan hyviä kun ne voissa paistaa. Kunnioitetaan sitäkin ehdotusta tietenkin, että uuniin.

Tapiola
Tapiola
20.1.2020 23:36
Vastaa...  Jaaha

Linkola söi saunan edustalla penkillä perkaamatonta silakkaa paljaaltaan, tai noh, oli sillä housut jalassa. Moitti kalaa muuten mauttomaksi, mutta pää ja sisälmykset antoivat potkua, kuulemma.
Silakkaliikkeestä ei kyllä syksyyn mennessä ole jäljellä kuin haju tyttösten pöksyissä. Silakkahallituksen päämarisija sanoi päätösten teon olevan nyt helppoa, kun voivat tehdä päätöksiä saunassa naisten kesken. Niissä saunareissuissa ei muuta hyvää ole kuin erään tissit. Yle voisi lähettää saunahallituksen istunnot suorana. Tai älkää. Säästäkää meidät.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.1.2020 02:05
Vastaa...  Tapiola

Kontulan tissit voi heittää olalle vihtomisen ajaksi.

Anonymous
Anonymous
21.1.2020 07:12
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Kontula on oikea Poutun Herkkuliha…

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 12:17
Vastaa...  Jaaha

Voissa paistettu silakka on todellakin hyvää, sitä vaan ei jaksa joka päivä syödä 😁👍

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 15:38
Vastaa...  hieno homma

Uunissa silakoista saa myös hyvää naposteltavaa 🤗🎱🎱

Valtsu
Valtsu
20.1.2020 23:32

Kivasti tuntuu Silakka-kenraalilta löytyvän yhteyksiä Hesariin – täysin yksipuolinen juttu.
Ja tietysti myös Taponen heti hoitamassa hommaa Kosken puolesta – suomalainen ylikomisario ilmoittautuu palvelukseen, kun oman kuplan väestä kirjoitetaan typerästi netissä! Jollain ihan oikealla rikosilmoituksella ei tavallinen kansalainen saa edes vastausta poliisilta.
Mutta puolet on toki valittu jo aikaa sitten.

ed karvinen
21.1.2020 21:22
Vastaa...  Valtsu

Luin twitterin jutut ja ihmettelin mistä moinen Taposen innokkuus ottaa heti yhteyttä yksityisviestin kera???, kun piäsilakka vaikeroi. 🙂 Myöhemmin samassa ketjussa alkoi vielä uhkailemaan poliisiin kyllästyneen henkilön sananvalintoihin.
Mihin ollaan menossa nykyisen feministihallituksen ja viranomaisten näkyvän puoluellisuuden viitoittamalla tiellä!!!!.
Jotain tarttis tehdä, kuten eräs päämies aikanaan totesi.

Anonymous
Anonymous
20.1.2020 23:35

Siitä vain sisäällisota pystyyn, vieläkin pystyn purkamaan ja kokoamaan rynkyn parissa minuutissa ja ampumaan 100 metristä 10centin kolikkoon keskelle reiän, että mites ne silakat, kaikki joutuu purkitettavaksi, yksikään noista ei edes jaksa rynkkyä nostaa, ja kun apuvat niin eivät osu koko maapalloon ja laukauksen voimasta noiden itikoiden kädet repeää irti.

Sanontoja
Sanontoja
21.1.2020 09:21
Vastaa...  Anonymous

Meilläpäin sanotaan ”Ettei osu edes ladon seinään vaikka ampuu sisältä”.

Alexxx Stybb
Alexxx Stybb
20.1.2020 23:37

Silakka on silli. Ja silakat ovat imbesillejä.
Surullista mutta totta tuo Paavon loppukaneetti.
Totuus taustalla tietysti on että polarisaatio on ulkoa ohjattua ja voimistettua. Sillä on ihan selkeä tavoite myös ja se on juuri se sama mihin Paavokin oivaltaa riittävän pitkälle vietynä vastakkain asettelun johtavan.
Sisällissota, Euroopassa.
Tavoitteena on synnyttää Euroopan kommunistinen suurvalta ja sille yhtenäinen kansa. Yhteisen kärsimyksen kautta.
Kansakuntien synty.
Se on kommuninismin tie ja kommunistin tapa ajatella, miksei myös globalisti kapitalistin. Tässä heillä on yhteinen intohimo ja päämäärä (melkein). Tosin toinen osapuoli tulee väkisinkin hyväksikätetyksi ja petetyksi. Kumpi, jää nähtäväksi.
Pieniä valtioita ja kansakuntia tullas raiskaamaan perseeseen urakalla, voimalla ja väkivallalla.
Sori tästä.

Debis
Debis
21.1.2020 01:20

i have the feeling..et jo..syntyminen valkoiseksi..on..syntyminen rasistiksi..jah täten..rasssitin lapseksi..it no good

ike
ike
21.1.2020 06:16
Vastaa...  Debis

On se kumma että kun musta sanoo että olen musta ja ylpeä siitä, niin se on ok, mutta jos valkoinen sanoo että olen valkoinen ja ylpeä siitä niin se on rasistista. Onko valkoinen mies ja nainen siis ainoita maailmassa jotka eivät saa olla ylpeitä etnisestä taustastaan.

R
R
22.1.2020 00:03
Vastaa...  Debis

No sehän se ongelma onkin. Olen miettinyt, että mikä se on. Valkoinen on väärä väri. Sitä se on.

Lee Andersson
Lee Andersson
23.1.2020 01:00
Vastaa...  Debis

Älä sure, tällä menolla ja nimittelytyylillä tulee hyvinkin pian aika jolloin ”rasistin” leimaa saattaakin saada kantaa ylpeänä.

Anonymous
Anonymous
21.1.2020 03:13

Vittu mitä paskasakkia. Että soitellaan trolleja lasuun sekä käytetään ns lapsia hyväksi.

Kumiluoti Yartza
Kumiluoti Yartza
23.1.2020 01:08
Vastaa...  Anonymous

Niin, se nyt vaan on meillä silakoissa, vasemmistoliitossa, vihreissä, antifassa, varisverkossa ja muissa yhteiskunnan tuhoamiseen pyrkivissä anarkistiliikkeissä ollut jo pitkään vakiotoimintamalli.
Ilmiannot, perättömät, joukolla ja tietty nimettömänä kaikissa mahdollisissa kanavissa. Se nyt vaan on parempaa väkivaltaa kuten messiattaremme Li Anderson on opettanut.
Ei me viherstallarit osata mitään muuta, 🙁 Ilmiannot nyt vaan kuuluu marxilaiseen ideologiaan.

Laihoja joulukaloiksi
Laihoja joulukaloiksi
21.1.2020 04:51

Ovela mutta niin kulunut kikka. Että saadaan huomiota, uhriudutaan heti ja tavoitellaan myötätuntoa teitämättömiltä klikkiotsikko tyhjäpäiltä ja syyllisiä ovat tietenkin natsit, perussuomalaiset, kansallimieliset ym.

Anonymous
Anonymous
21.1.2020 05:11

Tässähän on loistavia syitä myös, miksi itse en ole missään somessa. Se on aika täynnä näitä tällaisia helvetin idiootteja, kuten nämä mädäntyneet 🐟. Lisäksi minusta on täyttä ajantuhlausta lukea ja päivitellä omia/toisten tekemisiä. Kiinnostaa kuin kilo: 💩💩💩, nämä kaikki helvetin somekanavat.
Muutenkin nekin ovat ihan täynnä kaikentietäviä besserwissereitä, häiriköitä, trollaajia yms..Idiootteja…
Tämän asian huomaa myös jos luette itse näiden valtamedian uutisien kommenttikenttiä. Sielläkin on näitä, sekä kaaliaivoja, joiden on ihan pakko kirjoittaa joku PS-liitännäinen joka uutisessa. Jonkun mielestä tämä oli varmasti urhiutuminen.
Olen somesta tätä mieltä 🤬🖕

Poliisi
Poliisi
21.1.2020 07:44
Vastaa...  Anonymous

Löysit sitten emoji-painikkeen..
PRO-meininkiä.

Anonymous
Anonymous
22.1.2020 00:13
Vastaa...  Poliisi

Sehän todistaa että olisin somessa…en muuten ole 😁😂

Pommin puolesta ja vastaan
Pommin puolesta ja vastaan
21.1.2020 06:48

Toinen hyvä tapa jakaa kansa on pommien ja paukkujen käyttö kuten yöllä kun Husbyssa tapahtui kaksi räjähdystä 500m toisistaan.
Tämä jakaa kansa neljään ryhmään:
1. Kantikset jotka eivät tykkää pommeista ja kaikesta muusta idioottimaisesta Löffen Nyky-Ruotsissa
2. Matut jotka eivät myöskään tykkää kun (sossu)rauhaa häiritään
3. Matut jotka vihaavat Ruotsia, ruotsalaisia sekä toisiaan ja järjestävät niin paljon paskaa ja tuhoa kuin vain ehtivät
4. Kantikset jotka eivät korvaansa loksauta vaikka räjähtelee ja ammutaan: pääasia että massamaahanmuutto jatkuu ja sitä voisi vaikka lisätä!

Trooli
Trooli
21.1.2020 07:42

Kas, silakka, tuo merten suuri kusipää.

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 17:22
Vastaa...  Trooli

Vaan silakat uuniin niin kyllä niitä pureskelee 👍🎱🎱

Anonymous
Anonymous
21.1.2020 08:42

Että semmoista. Töitä tuo näyttää teettävän joillakin tahoilla meikäläisenkin kirjoitusten vuoksi. Vanhana kirjanpainajana tuntee nuo vihasanat, jotka voi korvata vastaavilla vihattomilla ilmaisulla. Sitä sitten kirjoitellaan liian joutuisaan tai identiteettisesti ja vienosti urkitaan sitä työpaikkaa, että onko työnantaja selvillä näistä kirjoituksista. No viimeinen työnantaja teki jo 20 vuotta sitten konkurssin ja vielä toistaiseksi eläkkeen saa nostaa ilman, että tarvitsee suorittaa poliittista mielipidetutkimusta.
Muutoin, kun näkyy ihmettelyä, miksei perussuomalaisia mene journalistikoulutukseen, että olisi omia toimittajia, on asia hyvin yksinkertainen. Sinne on pääsykokeissa kysymyksiä, joissa selviää poliittinen kanta, eli helpompi on kamelin mennä neulansilmän läpi kuin perussuomalaisten mediakouluun, jos noin vanhan kirjan vertauksilla sanotaan.

Mielaisairaita
Mielaisairaita
21.1.2020 09:23

Olen tässä miettinyt että minkälaista hyvänolontunnetta saavat nuo alati riitaa kylvävät tahot. On totta että se on yksi mielisairauden muodoista, mutta että saavatko ne oikeasti tyydytystä siitä että pääsevät raivoamaan muille ja saavat muutkin raivoamaan keskenään?
No, silakka-liike tulee ja menee niinkuin Väyrysen puoleet. Puolen vuoden päästä on taas yksi uusi.

Puolueeton
Puolueeton
21.1.2020 10:28

Kusipäitä näkyy olevan silakkaparven ulkopuolellakin. Silakoita voisi komentoida pelkästään kriittisesti, ilman kiukkua. Kävin uteliaisuuttani sivuilla. Silakat sanoo ei fasismille. No mitä on fasismi ja natsismi, totalitaarinen kansallismielinen vallanpito. Mitä on kommunismi, totalitaarinen vasemmistolainen globalistinen vallanpito. Näille kaikille on yhteistä totaritalismi. Silakat vaikuttaa totalitaariselta liikkeeltä, muiden ajatukset on kiellettävä, kuten totaritalistisissa valtioissa tehtiin.
Silakat:
1. Silakat on tiedemyönteinen, vastustaa ilmastodenialismia.
Tieteen on siis toteutettava silakoitteen ajatusmaailmaa, joka on aidossa tieteessä täysin väärä totalitarismiin tähtäävä periaate.
2. Erimielisyys asioista ei ole huono asia, jos sen osaa muotoilla kanssasilakoita kunnioittaen.
Ei yhteisö tai valtio voi toimia, jos vääriin valintoihin suuntautunutta ajattelua kunnioitetaan. Silakoitten ajattelumalli on totalitarismia.
3. …jatkakaa asilallisesti.

Toimittajienviha
Toimittajienviha
21.1.2020 10:53

Yksittäinen liikehän kyseessä ei ole vaan toteuttaa hallinnon kansanmurhapolitiikkaa avoimesti.
Ainakin tabloidlehti keskisuomalainen on selkeästi puolensa valinnut, suomalaisten tuhoa ajavien puolen.
Viime viikolla oli kovin ylistävä artikkeli silakoista.
https://yli.sh/115477884comment image
Suomen kuvalehdellä taasen oli perjantaina juttu joka kertoi kuinka suomalaiset ovat ”entistä rasistisempia.”
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/sk-tutki-suomalaiset-ovat-entista-rasistisempia-ja-kriittisempia-maahanmuutoon-jopa-ruotsalaisia-karsastetaan-aiempaa-enemman/
Kumma kyllä, kun matuja ei vielä ollut joskus ennen 90-lukua, ei ollut tuollaista uutisointiakaan ja maahantulleilla oli paremmat mahdollisuudet työllistyä jne. koska heitä nimenomaan suosittiin myös kansan taholta, ei pelkästään poliitikkojen.
Nyt on tahallaan haettu raiskareita, ryöstäjiä, huumediilereitä kaupungit täyteen.

Shitholecities in a shitholecountry
Shitholecities in a shitholecountry
21.1.2020 11:29
Vastaa...  Toimittajienviha

@Toimittajienviha: Neljä viimeistä riviäsi on todella totta mitä Ruotsiin tulee. Kiitos valtion eli hallituks(i)en typeryyden ja kontrolloimattoman massamaahanmuuton ovat kaupungit nyt täynnä rikollisia jotka päivittäin ottavat mittaa toisistaan ampuma-asein, puukoin ja pommein.

Toimittajienviha
Toimittajienviha
21.1.2020 13:24

Olihan siellä matuja, ne ruotsalaiset valloitti suomalaisten heimojen alueet. Jääkauden loppumisesta asti oli alkuperäiskansa siellä rauhassa asunut ennen valloittajia.
Suomalaisista eivät pitäneet ja koska valloittivat suomenkin, ei pidetä täälläkään suomalaisista.

Toimittajienviha
Toimittajienviha
21.1.2020 13:26
Vastaa...  Toimittajienviha

Tää matu siis enempi tarkoittaa suomeen tahallaan tuotuja rikkauksia joilla kovin eri kulttuuri.
Muualla eri nimitykset.

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 17:31
Vastaa...  Toimittajienviha

Ja nimenomaan nämä matut joilla on se kulttuuri, niiden tapoja en Isänmaassani kaipaa. Toinen asia on tänne työhön tulevat ja koulutetut ihmiset, matu on maahantunkeutuja jota vihervassari hyysää 😠🎱🎱

Jones
Jones
21.1.2020 11:08

Taitavat nuo silakat olla samanalaisia kuin natsit aikoinaan.

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 17:35
Vastaa...  Jones

Silakat ja sardiinit järjestäytyneenä liikkeenä ovat huomattavasti pahempia kuin teknisesti aikaansa edellä olleet ns.natsit……

Puolueeton
Puolueeton
21.1.2020 20:52
Vastaa...  Jones

Silakat eivät ole natseja. Natsit olivat kansallissosialisteja ja muuttuivat myöhemmin totalitaariseksi valtioksi. Silakat lienevät internationalisteja, joilla on jo alussa totalitarismin oireita.
Nationalismi eli kansallisuusaate on aate, joka korostaa kansojen ja kansakuntien merkitystä kulttuurissa tai politiikassa.
Totalitarismi on poliittinen järjestelmä, jossa valtion valta ulottuu yhteiskunnan kaikille aloille.
Silakat: Haluamme faktoille perustuvaa keskustelua ja peräänkuulutamme lähdekritiikkiä.
Faktoja ei ole olemassakaan muualla kuin totalitarismissa, vaikka hyvin lähellä totuutta voi ollakin. Ilmastonmuutos on yksi totalitarismin fakta, jonka lähdekritiikki on kielletty silakoissa: ”Olemme vastavoima ilmastokritiikille.” Pakko todeta some tekee ihmisistä kusipäitä. Itselläkin on oireita, kun viitsii tuhlata aikaa someen.

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 21:58
Vastaa...  Puolueeton

Olen edelleenkin sitä mieltä notta germaanit olivat teknisesti huomattavasti edellä muuta maailmaa 😁🎱🎱 voitte kumota mielipiteeni vaan tuskin voitte…..

Rör inte vår somppu
Rör inte vår somppu
21.1.2020 11:14

Somalia tarjoutuu hakemaan ruotsinsomalialaiset IS- naiset ja lapset pois leiriltä muttei Ruotsi anna.
Ei Ruotsi halua jakaa somppujaan jonkun muun kanssa! (Se on polarisointia!)
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/somalia-vill-hamta-svenskar-fran-is-lager

Sam Colt
Sam Colt
21.1.2020 12:23

Norjassa kaatui hallitus yhden isis-eukon ja kahden lapsen takia. Säälipisteitten hankkimiseksi lapsia sanotaan sairaiksi. Ruotsin hallitus ei kaadu, vaikka koko leiri tuotaisiin Ruotsiin.
Ruotsalaissomppujen lähtö Somaliaan on kiinni leiriä vahtivista kurdeista, eikä lövenisteistä.
Kurdit miettivät ratkaisuaan omasta poliittisesta hyödystään lähtien.

Kotikurdit
Kotikurdit
21.1.2020 17:17
Vastaa...  Sam Colt

Kyllä Ruotsi aina muutaman kurdin voitelee jos haluaa. Puolet Kurdistanista asuu sitäpaitsi Ruotsissa.
Jos ei Ruotsin hallitus anna ruotsinsomppuja Somppulaan johtuu se vain ja ainoastaan siitä ettei Ruotsin hallitus halua saada niskoilleen haukkuja jos IS- sompuille käy huonosti Somppulassa. Ja ovathan he sitäpaitsi ruotsalaisia koska ovat ajaneet tunnelbaanalla.

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 22:15

Somalit kuuluvat Somaliaan, sompputerroristit pitää toimittaa takaisin turvalliseen somalimaahan. Voi vittu noita vassareita 😠

Päivän Paukut
Päivän Paukut
21.1.2020 11:20

Kuvia Husbystä jossa yöllä räjähti kaksi pommia. Syynä se että Husbyn koulussa oli tarjoiltu silakkalaatikkoa?
https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-explosion-i-stockholm/
Ei ole kivaa asua omien maanmiestensä kanssa sittenkään?

Julius
Julius
21.1.2020 11:38

Kertaa suomen kielioppi. Muuten hyvä artikkeli.

M
M
21.1.2020 19:04

No esmes ”Mitä nopeampaa.” Pitäisi olla nopeammin, koska adverbimuoto nopean komparatiivista kirjoitetaan standardisuomessa noin.
Mutta minua kiinnostaisi kieliopin sijaan enemmänkin, miksi on hyvä, että tulisi ”kunnon konflikti” ja millaista konfliktia tarkemmin sanottuna odotat, jotain suusanallista vai väkivaltaista?

MSK
MSK
21.1.2020 12:09

Silakkaliike näyttävää suuntaavan kohti sitä samaa, mitä SA-joukot olivat natsiaikaan. SA-liikkeen johto oli myös vasemmistolaisia. Kansallisosialistinen työväenpuolue ei lopulta ollutkaan sitä, mitä se näytteli olevansa ja teki oharit tuolle joukkiolle tai erityisesti heidän johtajilleen. Ei ihminen ole miksikään muuttunut .
Tällaisten ääriliikkeiden poliittinen herättely antaa lopulta mahdollisuuden jollekin erityisen häijylle taholle käyttää niitä hyväkseen. Selväähän on, että tämä kuvio on nykyisen vasemmistohallituksen tekosia. Historia osoittaa, että väkivaltaan taipuvaisista ihmisistä ei ole koskaan ollut pulaa. Ei varsinkaan vasemmiston keskuudessa.
Mitä meille, jotka edelleen kritisoimme tätä sosialistien vallankumoushanketta, sitten tapahtuu? Emme saa enää työtä emmekä tietenkään siten pääse mihinkään valtaa käyttäviin toimiin. Sosiaalijärjestelmän kautta pysyy ehkä leivänsyrjässä kiinni, niin kauan kunnes sitä ei kielletä sananvapausperusteisesti. Ehkä meidät lopulta tapetaan. Tosin ei natsitkaan tainneet järjestään tappaa toisinajattelijoita. Sillä olihan toisinajattelijoita varmasti siihenkin aikaan. Ehkäpä heidät ohjattiin eturintamalle tai muuta vastaavaa. 1940-luvun Saksasta ei kuitenkaan juuri soraääniä kuulunut. Ei edes niiden sosialistien, joiden henkiset perilliset nyt esittävät olevansa pyhimyksiä ja osattomia mihinkään Saksan valtion tekemisiin.

MSK
MSK
21.1.2020 17:23
Vastaa...  MSK

Tuli mieleen sellainen Asterix sarjakuvalehti kuin ”Riidankylväjä”. Onkohan enää tuttu kovinkaan monelle. Sarjakuvan päähenkilö oli sellainen, että missä tahansa hän sai hetken vaikuttaa, niin ihmiset hänen ympärillään alkoivat riidellä keskenään.
Islam on vähän niinkuin tuo riidankylväjä. Se lupaa mielivaltaisesti yhdelle yhtä ja toiselle toista. Kohta kaikki ovat riidoissa keskenään. Niinkuin nyt täällä Suomessakin. Tänne tuli muutaman prosentin annos islamia ja täällä sitä nyt riidellään verissäpäin jostakin. Nimenomaan jostakin, kun eihän tuollaisessa demonisoimisessa ja vainoamisessa mitään järkeä ole.
Syntisiä eli syyllisiä olemme kaikki. Ei ole olemassa vasemmistopyhimystä sen paremmin kuin oikeistopyhimystäkään.

pöh
pöh
21.1.2020 13:05

Johan nuo samat vasemmisto/antifa/silliliike ym hörhöt on vuosia vainonnut ihmisiä jonkun yhden netti kommentin perusteella.
Työnantajille tehdään perusteettomia ilmoituksia, pidetään netissä jotain ”natsilistaa” jne..
Ja nyt sitten tekopyhinä jeesustelevat hesarissa kuinka heitä häiritään..
Sairasta porukkaa.

Raksaäijä
Raksaäijä
21.1.2020 15:26

Silakat ovat tarjoilleet kuukauden verran aivan huikeata viihdettä, miettikää !
– Perustetaan liike joka on kaikille avoin ja luonnollisesti ensitöikseen aletaan rajaamaan (bannaamaan) porukkaa ulos.
– Ryhdytään luonnollisesti ilmiantamaan ja ”kiusaamaan” liikkeeseen eksyneitä väärinajattelijoita.
– Edellytetään keskustelun pohjaavan tieteeseen, mutta todellisuudessa kuitenkin ideologia ohjaa keskusteluja.
– Joku käytti ”väärää” emojia.
– Rauhanomaisena ja väkivallattomana liikkeenä Silakkaparvessa pohditaan luonnollisesti perussuomalaisten päänmenoksi kaikkea muuta kuin rauhanomaisia ja väkivallattomia metodeja.
– Silakkaparvi on hajautunut militanttisilakoihin ja rauhallisiin silakoihin, ja soppa sakenee.
– Periaatejulistuksen on allekirjoittanut VAIN noin kolmannes silakoista, loput hengaa.
– Huikea määrä pienempiä ”kohuja”.
Tämmöiselle parvelle täytyisi saada oma seurantasivu jossa pääsisi lukemaan ”herkullisimpia” otteita silakoiden jutustelusta ja edesottamuksista, ilman Fb-kirjautumisia.
Ilon kautta nääs !

hieno homma
hieno homma
21.1.2020 22:02
Vastaa...  Raksaäijä

Samaa mieltä kanssasi, näin se tuppaa olemaan 👍🎱🎱

Catilina
21.1.2020 16:53

Sisällissota on toivottava ja looginen, ainoa mahdollinen pelastus.

Tulee kalliiksi olla kiltti
Tulee kalliiksi olla kiltti
21.1.2020 17:34

Jöötteporissakin on jonkinlainen pommitilanne menossa yliopiston lähellä.
Pisteenä iin päälle voipi mainita että Örebrossa asuva matu (kuvituskuvasta päätellen) onnistui kusettamaan Sairaskassalta melkein 16 miljoonaa kruunua:
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/misstanks-lurat-till-sig-15-miljoner-i-bidrag

M
M
21.1.2020 19:09

Näköjään vielä alaikäinen oli eli saa siitä varmaan vähän säälialennusta.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
21.1.2020 19:09

Haiseekohan nää silakalle ja sillille sieltä?

anonyymi-20200122
anonyymi-20200122
22.1.2020 02:57

”silakat ovat lähetelleet viestejä mm. Facebookin kautta ihmisten – eli epäiltyjen rasistien – lapsille kyselleen näiltä ”eikö hävetä olla rasistin lapsi?”. Edelleen ollaan soiteltu ihmisten vanhemmille tai muille sukulaisille ja pyydetty ”puhumaan järkeä” henkilölle. Niin ikään ollaan soiteltu työnantajille”
Silakoiden toiminnan täytyy olla hyvin järjestäytynyttä. He siis selvittävät kohteidensa sukulaiset ja työnantajat yhteyshenkilöineen. Tuollaisen listan tekeminen vaatii työtä. Lisäksi varmasti suunnittelevat mitä soittojensa ja muiden yhteydenottojensa kohteille kertovat. Lisäksi lienevät miettineet etukäteen erilaisia skenaarioita keskustelujen kululle. On kehitetty ”myyntipuheita” ja vasta-argumenteteja.
Tietysti silakoiden on pitänyt sopia keskenään kuka ja ketkä heistä uhkailevat pääkohteita ja ketkä sivukohteita. Tässä täytyy olla takana koulutettujakin ihmisiä, lakiasiantuntijoita. psykologeja, maistereita, nörttejä. He eivät ole vainoharhaisia siinä mielessä, että itse kokevat olevansa vainottuja. He ovat harhaisia siinä mielessä, että he kokevat muiden ihmisten vainoamisen oikeutetuksi.
Ja kaikki tämä siksi, että nuo vainoajat eivät huomaa käyttää yksinkertaisinta keinoa eli he voisivat perustella kantansa niin hyvin, että ilman väkivallan ja vaikeuksien uhkaakin jokainen kannattaisi silakoita. Mutta hyviä perusteluja ei ole, joten työkaluiksi jäävät uhkailu ja ihmisten elämän vaikeuttaminen. Ehkä tulevaisuudessa ryhtyvät myös fyysiseen väkivaltaan.

Anonymous
Anonymous
22.1.2020 11:31

Silakat on parhaita fileenä, ruisjauhoissa leivitettynä ja voissa paistettuna.

Zilahka
Zilahka
22.1.2020 14:49

Silakkaliike taitaa olla samanlainen kuin kaikki muutkin.
Maanpetturi Hallaahokin riensi paikalle ottamaan kantaa. Kuka olisi odottanut Eiran runopojalta 🙂
Yhteistä nªille sionistiporukoille on se, että.yksikään ei tarjoa ratkaisuja. 🙂

Tane
Tane
23.1.2020 09:53

Halla aho oli sionistien Fraktioss europarlamentissa, ja lojaalinen kaikelle ttip, isis-aseviennille, sananavapauden tukahduttamiselle.
Kannattaa pakolaisuutta Suomeen ja taakanjakoa. Maanpetturuutta kerrakseen. Ja stasi iso eli valvoo tieduztelupakettia. On pellehommaforumin perustajia.

Tapiola
Tapiola
23.1.2020 14:21
Vastaa...  Tane

Sinä harrastat oman pesän likaamista tuolla kirjoittelulla. Tilanne tässä ajassa juuri nyt on haastava ilman ympäri pyöreitä syytöksiäsikin, kun uusimman uutisen mukaan valtakunnansyyttäjä haluaa Mäenpään syytteeseen.
Ehkä PT tekee jutun asiasta. On kyllä kuuma peruna, mutta se Lehmä on saatava pois virastaan. Kun kristillisissäkin piireissä näkynyt puheita, että on kaikuja 30 luvun Saksaan, niin kai jokainen ymmärtää että se taantumus ja rappio oli ennen Hitlerin Saksaa.

Tari Jervo
Tari Jervo
23.1.2020 01:31
Vastaa...  Zilahka

Oho freda33 trolli on ottanut jotain todella vahvaa nyt kiljun päälle.

Utelias
Utelias
23.1.2020 13:49
Vastaa...  Zilahka

Saisiko linkkiä Eiran runopojan kannanottoon?