Luksusautovaras vangittiin kuolemankolarista

car-933704_960_720

Tukholman käräjäoikeus vangitsi tänään luksusautovarkaana tunnetun 20-vuotiaan Mohammed Ali Arrachin epäiltynä kuolemantuottamuksesta.

Arrach oli viime tiistaiyönä liikkeellä varastetulla autolla kun sattui ajamaan liikenneratsiaan. Arrach ei kuitenkaan pysähtynyt vaan painoi kaasua, josta seurasi takaa-ajo. Bandhagenissa Arrachin ohjaama auto kolaroi risteyksessä kahden muun auton kanssa. Tästä seurasi, että yksi kuoli ja kolme loukkaantui vakavasti. Arrach joutui itsekin sairaalaan kolarista.
Arrach on tunnettu Tukholmassa ns. luksusautovarkaana, jolla on vuodesta 2015 alkaen yli 200 autovarkautta kontollaan. Hän suosii kalliita autoja kuten Lexus, BMW, Mercedes jne. Varkaudet, tai lähinnä luvattomat käyttöönotot ovat olleet huviajelua, eli Arrachilla ei ole ollut toiminnan taustalla mitään taloudellista hyötyä. Ts. autoja ei ole yritetty myydä tai myydä osia niistä.
Luvattomat käyttöönotot tapahtuvat yleensä siten, että Arrach on hiippaillut Tukholman länsialueen omakotitaloalueilla. Hän on kokeillut talojen ovia ja jos etuovi on ollut auki hän on napannut tuulikaapin avainkaapista autojen avaimia ja sillä tavalla saanut auton käyttöönsä. Nuorukainen ei siis ole käynnistänyt autoja millään ”skannerilla” tai johtoja yhdistämällä vaan autoihin on aina saatu avaimet jollakin konstilla. Muutamassa tapauksessa mies on vienyt auton huoltoaseman tms pihalta, jossa auton omistaja on jättänyt auton käyntiin poiketakseen sisällä. On myös tapauksia, joissa Arrach on kirjaimellisesti vetänyt kuljettajan pois autosta ja siten saanut auton haltuunsa.
Arrach on välillä käynyt nuorisohoidossa muutaman kuukauden pätkiä, mutta vapauduttuaan on saman tien jatkanut toimintaansa.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Juttuhan päättyi hyvin. Kaikki voittavat. Jättebra.
1. Poliisi sai sulan hattuun kelmin kiinniotosta
2. Tuomari pääsee todistamaan suvaitsevuuttaan antamalla tälle kelmille marginaalisen tuomion
3. Autojen kähveltäjä saa hieman lepoa urakointiinsa, jos ja kun tuomio on humaani, eli pari kk linnaa
4. Veronmaksaja saa verorahoilleen vastinetta kun poliisi ja tuomari pääsevät paiskimaan töitä.

Suomessa sama

Kyse on Ruotsista. Takaa-ajosta vastuu tulee poliisille. On hyvinkin mahdollista, että kaikkein vakavin seuraamus tästä koituu poliisille.

Hähhähhäääääääää

Kuinka taaskin rasistinen yhteiskunta on saanut viattoman poloisen reagoimaan rasismiin, varastamalla porvarirasistien kalliita luxusautoja. Kuten tiedetään niin herkkä ihminen ei ole koskaan syyllinen tekemiinsä rikoksiin vaan syyllinen on aina VHM-sika.

Skörbä

Onpas siinä toimelias pikku muslimi, saastainen pikku paskiainen täynnä energiaa. VOIMAVARA!

Anonymous

20 vuotias ali painaa duunia. ( lue 40 vuotias ). Asuu varmaan jonkun batiokkinoidan hoteissa, josta sitten kotivelvollisuudet hoidettuaan lähtee ottamaan sen mikä sille kuuluu.

Kändis

Tämä ei ole 40, on kasvanut (ehkä syntynytkin) Ruotsissa ja ollut alakoulusta lähtien jo rikollinen.

Kebabkeihäänheittoa

Alin kunniaksi voisi ottaa vaikka pienet arrakit. Paljonkohan Ali on tähän mennessä tullut maksamaan veronmaksajille? Hänhän on ollut taparikollinen jo 8-9- vuotiaasta lähtien, ei kadu mitään (noin 220-230 rikosta) eikä aio muuttua? Näkee vankilan vain pikku paussina, sitten homma jatkuu (hänestä teki SVT Uppdrag Granskning jopa oman reportaasin).
Entäs tämä:
Irakiaano moskeijapom Hässleholmissa löi perhettään kebabkeihäällä, haukkui tyttäriään huoriksi, vanhin tyttö pakotettiin esittämään apaattista jotta vanhemmat saisivat ”palkkaa” tyttären hoitajina. Pitkä juttu, paljon paskaa:
https://www.frilagt.se/2020/01/15/moskeledare-infor-ratta-for-terror-mot-sin-familj/

Rantaruottalinen

Pikku arrakit voi ottaa niiden kunniaksi jotka jättävät asuntonsa ovet auki ja autonsa käyntiin, huoletta voi kitata vaikka koko pullon sillä hölmöily tulee jatkumaan!

Klarsyn

Tanskassa aikoinaan Volvo-Markkanen varasti aina auton tarpeeseen, paetessaan tehtyään sitä ennen ryöstön. Pitkällä rikollisen urallaan ei saanut aikaan niin paljon henkilövahinkoja kuin tämä Muhammed liikennekäyttäytymisellään, Markkanen sentään käytti asetta ryöstökeikoilla. Vain Volvo kelpasi, eivätkä huviajelut olleet syynä. On rikollisissakin näköjään eroja, raja meihin ja heihin löytyy tästäkin, sanokoon suvakit mitä tahansa.

El Comandante Cero

Andreas Baader kelpuutti työautokseen siis terrorikeikoilleen vain sonderklasse BMW ajoneuvoja.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Hah hah haa. Onneksi koskee ”parempaa väkeä”. Niistä monet halajavat näitä rikastuksia. Karvaranne ei meikäläisen 36 vuotta vanhaa naapurimaan autoa edes varastaisi. Olen siis turvassa näiltä. Onhan niillä sentään joku taso.

PastoriNikulainen

Antakaa sille kelmille kahvia, pullaa, persettä ja pitzaa kitusiin.
Niinhän te ruotsin koppalakit tapaatte tehdä vasten tervettä järkeä.
Amerikoissa moisen pihalle tunkeutujan saa lahdata revolverilla pataluhaksi ja poliisi kiittää.
Aamen…

El Comandante Cero

Joskus katsoin vuosia sitten Cops tosi televisiosarjaa. Vanha huononäköinen leskirouva oli herännyt kolinaan kun afroamerikkalainen yhteiskunnan tuleva tukipilari yritti murtautua autotalliin. Rouva otti miesvainajan yöpöydänlaatikkoon jättämän Govermentin missä oli kuti valmiiksi piipussakin ja laski lippaallisen autotallin ovelle. Paikalle tulleet poliisit olivat kohteliaita kun latasivat rouvan pistoolinkin jälkiselvittelyissä.

Anonymous

Ei ihme että homma vaan jatkuu jos auton varastaminen tulkitaan ”luvattomaksi käyttöönotoksi” ja tuomio sen mukainen. Soo soo.

Pizza leipuri

Miksi ruotsin poliisit ei ottanut aikanaan esille sitä salaista-asettaan, eli ”vaka vapuhe” Tätäkään rikosta ei olisi tapahtunut kun vain joku viranomaisista olisi heittänyt vakava puheen kehiin aikoinaan.

Anonymous

Niinpä. Vai pitäisikö ruotsin poliisin kokeilla kivapuhetta. Niinkuin suomessa.

GLGL

Tuo Muhammed muuttaa varmasti seuraavaksi paratiisiin, eli Suomeen. Auton käyttöönotto on helppoa. Ei tarvitse kuin hiukan käyttäytyä uhkaavasti, niin naiset helistelevät autonavaimia naaman edessä. Näin on opetettu ihan ylen toimesta.

Rikollisrallykilpailu

Köyhää on tuo Alinkin järjenjuoksu, ei näe käyranokkaansa pitemmälle.
Miksi hän varastaa autoja? Onko se jonkinlainen protesti? Vihaakohän Ruotsia ja ruotsalaisia? Haluaako hän aiheuttaa suuria kustanniksia? Haluaako hän tehdä itsemurhan?

Niih

Vartiainen sanoisi kokoomuksen äänellä, näitä työvoimapoliittisia kestävyysvajeen ja Suomen eläkepommin paikkaajia tarvitsemme Suomeenkin, ja paljon. Tällä jantterilla on jo koulutus, joten valmis sorvin ääreen.

Vika Päässä

Ali ja kaltaisensa eivät tule koskaan tekemään tavallista työtä koska se ei kiinnosta ja siitä maksetaan liian vähän. Näillä tyypeillä on narsistinen ja grandiös maailmankuva eikä siihen kuulu mikään tavallisen duunarin elämä.

Kimppakämppä

Täältä voisi saada mielenkiintoista tietoa Alista ja hänen kämppäkavereistaan/naapureistaan:
https://mrkoll.se/person/i-Carmenza-Isabel-Seubert-hushall/mUxauerApuhQuerAsqqkcYfrpuhQcYfrkyqRaQkyqRaQkyqRaQcYfr
Mohammed Alis boende och grannar
Hushållet
Mohammed Ali bor tillsammans med flera personer – nämligen Ragnar, Irene, Varoujan, Kari, Esfandiar, Karin, Henning, Ulf, Lars, Jörgen, Hans, Tomislav, Agneta, Kjell, Adonis, Mohieddine, Zdzislaw, Christina, Leonard, Isabelle, Antonio, Per-Åke, Zelimir, Mats, Nikolaos, Kjell, Ahmed, Sture, Bechir, Kjell, Lennart, Sven, Anders, Ronnie, Lars, Gösta, Jan, Göran, Benny, Stefan, Lennart, John, Frans, Roy, Royal, Jari, Tony, Rune, Leif, Ulf, Per, Krzysztof, Anders, Adam, Annika, Karoline, Mikael, Sakari, Ibrahim, Mikael, Marja-Liisa Kyllikki, Stefan, Tadeusz, Sandra, Tommy Lars Erik, Elizabeth, Katarzyna, Håkan, Leif, Michael, Uzmee, Ewa, Juha, Everlyn, Claus-Åke, Roland, John, Anette, Peter, Christian, David, Jonas, Pablo, Leif, Jahn-Erich Mikael, Yang, Adam, Roy, Jesper, Rikko, Ranjit, Souad, Fabiola, Anders, Aivar, Mats, Ower, Lisa, Irene, Ayse, Mats, Pär, Tarja, Zebastian, José, Toni, Minas, Samira, Jessica, Jari, Abdeljalil, Lars, Husam, Bold, Soyolmaa, Sven-Johan, Karl Johan Martin, Dushan, Valid, Myadagmaa, Aida, Monika, Artur, Adel, Anders, Yang, Jurate, Henrik, Sergiu, Milan, Arturas, Josef, Botur, Rickard, Pavel, Abas, Kristian, Ronnie, Simone, Walid, Jari, Sami, Emmanouil, David, Johan, Dominika, Stig, Henrik, Steven, Litton, Fredrik, Abdul, Dragan, Clara, Nada, Adem, Anton, Khalil, Maria, Oskar, Zineb, Christopher, Savka, Dritan, Cornel, Oskar, Tomas, Ranko, Kamran, Oskar, Cengiz, Ali, Jonas, Marcin, Alin-Gheorghe, Lukasz, Anders, Michaela-Isabelle, Sara, Frida, Gordana, Tom, Eyoub, Karl-Gillis Stefan Simon, Hassoun, Mihkel, Vladimir, Verona, Rhode, Lukasz, Martha, Sifat, Nicklas, Sean, Björn, Ahmad, Guido, Klaudia, Satinder, Pernilla, Enkhbold, Vasilii, Elisabet, Kader, Farid, Ahmad, Aeaad, Ermin, Rudy, Palaguta-Florica, Jesper, Emelie, Laura, Alex, Susi, Di, Fatima, Sinan, Ted, Maxwell, Soheil, Gantulga, Nick, Michael, Sofie, Dennis, Adam, Carolina, Marko, George, Robert, Mark, David, Kevin, Ezatullah, Karolina, Nandin-Erdene, Daniel, Lorena, Claudia och Trent.